Disponibile in:

23 – Gândul – Tăcerea minții în timpul Practicii (partea 2)

Pagina 1 din 5

Prima și cea mai răspândită dificultate a Meditației este incapacitatea de a menține tăcerea mentală, un obstacol care determină multe persoane să renunțe de la prima sesiune de practică. Pe toată durata acestui percurs o să te învăț Meditația în tăcere  mentală,astfel încât să poți înțelege cât este de important să nu te gândești la nimic în timpul practicii. Întrebările sunt multe și mereu asemănătoare:”Cum pot să mențin tăcerea minții?Cum să nu gândesc în timp ce meditez?” În primul rând tăcerea mentală trebuie antrenată zilnic,astfel nu se va îmbunătăți singură niciodată.  Meditația este cea mai bună și mai eficientă tehnică pentru a obișnui mintea cu tăcerea mentală, astfel încât să poți decide când ar trebui să fie tăcere fără să petreci restul vieții să suporți gândurile tale. Propunându-ți scopul de a rămâne în tăcere mentală mai ales în timpul practicii este fundamental pentru evoluția simțurilor tale: fără tăcerea minții nu vei putea să îți dezvolți al șaselea simț, să înțelegi ce ar vrea să-ți dezvăluie Sufletul tău și nici nu vei înțelege ce este Dumnezeu și cum să comunici cu El. Cel mai comun gând este să crezi că nu poți comunica cu Sufletul tău sau cu Dumnezeu decât doar prin cuvinte; în schimb sunt chiar gândurile continue ce ne îndepărtează de conștientizarea de a avea un Suflet și de adevărata și pura comunicare  cu Dumnezeu, care nu are loc  printr-un limbaj vorbit, ci prin o conexiune mai profundă, mai psihică.

Gândul este inamicul numărul unu al Trezirii spirituale :ai putea crede că este o exagerare, că cei mai răi dușmani sunt entitățile negative, cele întunecate, și totuși acestea acționează tocmai asupra gândurilor  tale,pentru că aceasta este cea mai bună armă pentru a  face ca o persoană să cedeze; este exact cea mai folosită metodă pentru a face pe oricine să cadă în capcana anti-spiritualității. Gândul, în special cel continuu, este conexiunea  pe care Low o folosește pentru a ne menține pe loc intr-o vibrație joasă, astfel încât să se asigure  că avem mult mai multe lucruri la care să ne gândim dar nu la evoluția spirituală. Low  folosește gândurile noastre  pentru a ne distrage atenția, făcându-ne să ne gândim la orice în timpul zilei doar ca să nu ne lase  liberi să ne gândim la Conștiința noastră.

Este corect să spunem că suntem bombardați de gânduri, pentru că în fiecare zi, în orice moment, avem o mie de lucruri la care să ne gândim și ajungem să nu avem timp să reflectăm la parcursul nostru spiritual,  la cum să facem în mod să ne apropiem  din ce în ce mai mult de trezirea totală a abilităților noastre extra-senzoriale , și cum să obținem răspunsuri la toate întrebările despre viață și despre existența noastră. De ce existăm? De ce suntem acum,aici,în această viață? Nu avem niciodată timp pentru a căuta  răspunsuri, dar avem tot timpul necesar ca să-l petrecem în fața televizorului sau să ieșim cu prietenii pentru a vorbi despre nimic. Low  știe foarte bine cum să ne înșele, cu siguranță nu s-a născut ieri; noi, pe de altă parte, cu siguranță,  în comparație cu el suntem mult mai naivi. Așa că ne-am lăsat înșelați de gândurile  de zi cu zi care nu au un alt scop decât să ne facă să ne îndepărtăm de singurul gând adevărat care ne-ar ajuta intr-adevăr să aflăm cine suntem: spiritualitate. Cert este că doar gândindu-ne  la spiritualitate nu ne-ar permite să ne Trezim, pentru a reuși, trebuie să practicăm,niciodată  o carte sau o  lecție teoretică nu vor putea înlocui practica; deoarece fiecare lecție e folositoare pentru a te face să reflectezi despre cine ești intr-adevăr  și pentru care  motiv ești aici, dar practica meditativă este  cea care te va  face să obții, în profunzime ta, răspunsul la orice întrebare, chiar și la  cele ce încă  nu ți le-ai pus . Înainte de a practica în mod constant meditația ,nici măcar eu nu aveam idee cât de importantă era tăcerea minții,pentru că o subestimam , gândindu-mă că nu se putea  învârti totul în jurul ei:  cum este posibil ca o simpla acțiune precum gândul ar putea să mă îndepărteze atât de mult de evoluția mea? De ce vreodată, cel mai natural lucru care este acela de a gândi ar  trebui să  mă îndepărteze de evoluția spirituală? Motivul este mult mai complex decât pare și am realizat acest lucru doar după ce am început să practic,  pentru că mai înainte  nu aveam mijloacele și abilitățile necesare pentru a avea succes.

Pagina 2 din 5

Gândul este puternic manipulat, adesea indus de inteligențe mult mai viclene decât noi ce știu foarte bine cum să procedeze  și cum să nu fie descoperite. Vezi, Low: este capabil să ne facă să gândim ce vrea el și noi,crezând că sunt gândurile ce ne aparțin ,îl vom asculta. Deci,problema nu este gândirea dar sunt toate acele gânduri pe care nu le recunoaștem ca externe, dar care, din păcate, nu sunt ale noastre și care ne vin  impuse fără ca nimeni să observe nimic: pentru că sunt doar gânduri, singurele și unicele capabile să ne modeleze viața după placul lor, făcându-ne chiar să ne  amăgim că sunt intr-adevăr deciziile noastre personale.

Gândurile sunt un mare obstacol în calea evoluției noastre și să le recunoaștem este foarte complicat: nu am putea încerca să ne luptăm cu ele,pentru că ar câștiga!  Prin urmare, soluția este aceea de a diminua  toate gândurile,  astfel încât simțurile noastre, sau mai bine zis al Șaselea Simț,să iasă în evidență și să se facă simțit.

El nu vorbește prin cuvinte, așa că va fi mai ușor să-l recunoaștem dacă diminuim toate alte gânduri, dintre care marea majoritate sunt doar pierderi de timp create de Low cu scopul de a ne indepărta de evoluție. Al Șaselea simț, sau mijlocul prin care Sinele nostru superior reușește să  acționeze pe acest plan fizic,nu comunică vorbind, ci se face simțit  prin percepții și senzații, dar nu trebuie confundat cu gândurile și sentimentele care pot fi influențate din exterior pentru a ne face să credem ceva ce nu există,făcându-ne să mergem pe o cale greșită. Poate ți s-a întâmplat deja să fi avut vreo percepție ,de exemplu, despre unele persoane  care le-ai  simțit negative către tine,fără ca acestea  să facă nimic de rău pentru a te pune pe gânduri;apoi s-au dovedit exact cum ai perceput: negative sau cu intenții urâte față de tine. Cu toate acestea,cine știe de câte ori ți-a fost greu să recunoști dacă acel sentiment era corect sau doar  o judecată inițială proastă, așa că nu l-ai ascultat și ulterior ai regretat. Toate aceste lucruri s-au  întâmplat pentru că al șaselea simț este foarte slab, întrucât nu l-ai antrenat niciodată în viața ta; în plus, gândul este mult mai ridicat, pentru că nu ai făcut niciodată o practică serioasă de  tăcere mentală, iată de ce  senzațiile adevărate și transmise de al șaselea simț sunt atât de greu de recunoscut și ușor de confundat cu gândurile care sunt induse.

Pentru a dezvolta al șaselea simț și a antrena tăcerea minții, trebuie să practici Meditația, singura tehnică care te poate evolua spiritual și care în același timp poate micșora influența lui Low asupra ta. Dacă ar fi existat o altă soluție, mai ușoară și mai rapidă,iată că, imediat,am fi aplicat-o toți, așa că am fi deja ieșiți din Low și complet liberi de  Matrix. În schimb, suntem aici, unde majoritatea oamenilor nu dau nici o  importanță, crezând că nu au nevoie să practice meditația, deoarece gândurile lor sunt „deja toate evoluate”, fără să-și dea seama că acestea sunt gândurile lui Low,  care îi fac să cadă în capcană. A înțelege și a accepta  că  propriul gând a fost decis de Low este cu adevărat dificil; ți se cere să fii împotriva propriului tău gând, cum ar putea oare să fie simplu? Dar dacă stai în liniște,  pe fiecare zi,pentru o vreme îți dai seama cum ceva al „tau”,mai adevărat și mai pozitiv se dezvoltă  în interiorul tău și te face să te simți bine,îți calmează anxietățile, gândurile,obsesiile și începe să-ți creeze o viață mai bună.

La început nu înțelegi, se întâmplă ceva bun, dar crezi că este doar o coincidență, totuși, cu cât meditezi mai mult, cu atât se întâmplă mai multe evenimente pozitive în timpul zilei,  de la cele mai mici dar repetate,  la cele mai mari care își lasă amprenta.

De fiecare dată când vei practica, chiar dacă nu vei reuși să menții  o tăcere a  minții perfectă ,îți vei da seama cât de bine îți face să meditezi,  încât nu vei mai dori să te oprești. În același timp, vei începe să observi cât de insistent este Low,   imprimându-ți gânduri (dintre cele mai absurde), doar ca să te facă să  nu mai practici sau să facă în mod ca și   această sesiune de meditație să nu fie cum ar trebui. De ce depune  atât de mult efort ca să te oprească să rămâi în tăcere  mentală doar o jumătate de oră, când pe parcursul întregii zile de 24 de ore te ține sub influența lui? De ce,dacă  decizi  să rămâi în liniște, ceva sau cineva trebuie să te oblige să gândești?

Pagina 3 din 5

Cu toate acestea, numai dacă vei decide  să practici, vei realiza cât este de adevărat că ceva ,împotriva voinței tale,  încearcă să te facă să te gândești chiar și atunci când ți-ai dori o mică pauză. Problema este că, dacă nu ai nimic la care să te gândești, îți va pune în față orice fel de fantezie sau imaginație pentru a te distrage ,împiedicându-te  să rămâi  concentrat pe meditație. Dacă nu meditezi, nu vei putea să îți dai seama, prin urmare, o să crezi că toate aceste lucruri nu sunt reale; în schimb, dacă începi să practici  meditația în tăcere mentală, vei descoperi cum din senin apar gânduri care nu ai mai avut  niciodată,cu scopul de a -ți ține ocupată mintea și de a-ți distrage atenția de la scopul meditației: acela de a nu gândi la nimic pentru  a putea ridica volumul celui de-al șaselea simț.

Doar meditând vei observa cât de mult este manipulat  gândul, de ceva sau de cineva  de care prima nu reușeai să iți dai seama; astăzi, cu ajutorul meditației, vei putea deveni conștient. În timp ce vei încerca să meditezi, chiar necrezând orbește că  Low există, dacă vei încerca  să menții liniștea mentală pentru mai mult timp, vor începe să apară gânduri și fantezii pe care nu le-ai mai avut până acum, toate acestea doar pentru a nu fi atent. Pentru ce motiv nu ai dreptul să rămâi, chiar și pentru un singur minut, în liniște absolută? De fapt, nu este vorba despre ore,  este vorba de a rămâne chiar și un singur minut: încercă și veți înțelege cât este de dificil.

Acest lucru este normal: chiar și un singur minut de liniște absolută va  determina  creșterea volumului celui de-al șaselea Simț, imaginează-ți cum ar fi să rămâi o întreagă sesiune de meditație într-o completă liniște a minții. S-ar putea să pară mult, totuși este doar o jumătate de oră pe zi: nimic complicat!  Pentru Low, în schimb, este un obstacol imens, pentru că, dacă tu ai rămâne în meditație o jumătate de oră, în fiecare zi,făcându-l zilnic ca  pe un obicei  sănătos, pentru el va fi mult mai complicat să îți influențeze viața și deciziile. Iată de ce el se străduieşte  să te facă să faci orice altceva dar nu să meditezi, să pierzi timpul cu chestiuni banale  pentru a nu avea timp să te aşezi o jumătate de oră pe zi pentru a medita, în schimb vei avea mereu  timp pentru Televizor, să chatezi sau să privești seriale pe internet. Practicând îți dai seama cât de important este să o faci, din păcate dacă nu practici, nu vei înțelege niciodată motivele pentru care ar trebui să o faci, necunoscând  beneficiile ce îți va oferi. Low cu toată forța sa  încearcă să nu te lase să începi meditația, conștient că dacă tu vei fi constant, ți-ai evolua al șaselea simț într-o asemenea măsură încât pentru el ar deveni imposibil să te țină sub controlul său. Acesta este motivul pentru care primul pas ce va trebui să faci este să înveți tăcerea mentală timpul practicii Meditației, astfel încât volumul lui Low  să scadă  ridicându-se astfel capacitatea ta psihică.

Dificultatea există și va fi prezentă pentru mult timp: nu te aștepta că peste noapte vei  reuși să înveți tăcerea mentală absolută ce va dura  24 de ore, doar pentru că te-ai gândit că ai vrea să o faci! Dar ,poți intr-adevăr să o  îmbunătățești mult, prin practica zilnică și constantă, învățând să alegi când vrei să rămâi în tăcere mentală și pentru cât timp.Tăcerea mentală este foarte utilă, pentru că înveți să decizi ce anume poți gândi și când să te gândești, concentrând toată atenția ta  asupra unei singure indicații în loc să te gândești la  o mie de probleme cărora nu ai vrea să dai multă energie ,dar care în schimb îți fură aceasta,  împotriva voinței tale. De exemplu când dorești să lucrezi la un proiect, dar ai o mie de griji  care nu te lasă în pace, făcându-te să pierzi mult timp astfel încât  să nu îți permită să înțelegi  cum să îl petreci; sau  atunci când ești în  căutarea  de inspirație creativă, dar nu reușești pentru că nu ești lucid ,având alte gânduri ; sau atunci  când ai vrra să studiezi  pentru un examen, dar nu reușești să înțelegi nimic din  ceea ce citești pentru că între timp ești anxios sau ai altceva în minte. Tăcerea mentală este folositoare  doar pentru a pune în pauză, dar și  pentru a te învăța cum, când și ce să gândești,  decizia fiind a ta,în loc să suferi de mille de  gânduri care îți întră în minte şi te opresc  să faci și altceva. A știi să iți controlezi gândurile este incredibil de util ,pentru că te vei putea concentra doar pe  lucrurile ce te interesează cu adevărat, fără să pierzi mult timp pe care ai putea să îl foloseşti pentru a face altceva.

Pagina 4 din 5

Ca și inspirația  artistică: vine de la sine pentru că nu știi cum să o controlezi, dar cât ar fi de frumos dacă aceasta ar apărea de fiecare dată când tu decizi,mult mai dezvoltată ,mai corectă și  îndreptată spre obiectivul pe care vroiai să-l atingi ,în loc să ocolești în jurul ei și aceasta să vină la  momentul nepotrivit?  De câte ori ți-a venit  inspirația tocmai când nu aveai  nici creion și nici hârtie în față,sau în timp ce erai la muncă și cu siguranță nu te-ai  putut opri pentru a scrie acea idee, sau mai grav, la ora 04.00 noaptea, obligându-te să alegi dacă să dormi în continuare sau să te ridici să scrii ideea? Acesta este doar unul dintre multele  motive pentru care a învăța cum se poate instrui propriul gând este foarte important.

Tăcerea mentală în timpul meditației îți permite să devii mult mai  concentrat pe tot parcursul vieții tale atât sentimentală  cât și profesională. Tăcerea mentală face să devii mult mai atent,conștient ,cu mintea clară și  activ: oricine  își dorește să aibă alături  un partener care este atent și care își dă seama cum se simte, și de ce nu, să își dea seama și ce gândește în acel moment; pentru că meditația te face să devii mult mai empatic și mai  telepatic, mai ales față de oamenii pe care îi iubești. Acesta este un avantaj ,deoarece cealaltă persoană își va da seama, nu va înțelege motivul pentru care ești mai atent și totuși va adora această  latură  nouă a ta, deoarece  abilitatea ta mai dezvoltată de a observa lucrurile – chiar și cele mai mici schimbări – te vor face mai interesant pentru ea,diferit de ceilalți. Toate aceste lucruri se  întâmplă doar  dacă  înveți să nu gândești în timpul meditației, deci ,nu se întâmplă dacă continui să te gândești așa cum ai făcut întotdeauna: știi deja unde te  conduce modul în care ai  acționat întotdeauna, dar nu știi  unde  te va conduce tăcerea mentală,dar acum este momentul să afli. Secretul de a nu gândi în meditație stă în concentrare. Încă o dată îți repet că lupta forțată  împotriva gândului  va fi neproductivă , pentru că el va câștiga. În schimb, îl poți instrui încetul cu încetul, cu exerciții și practică zilnică, reușind să-l faci să fie în concordanță cu voința ta, în loc să trebuiască să te adaptezi  tu lui,așa cum ai făcut mereu până acum. Exemplul cel mai  evident este să începi o zi minunată cu o dispoziție proastă , totul pentru un singur gând care te va conduce apoi la multe alte gânduri negative. Ai în față ta o zi frumoasă, întâlnești oameni frumoși și ți se întâmplă evenimente neobișnuite și plăcute, totuși gândurile tale negative din acea zi te  împiedică să te bucuri de acea  experiență, făcându-te să vezi totul negru. De aceea faci  în mod ca această zi să devină ca starea ta de spirit, sau mai bine zis precum gândurile tale. Dacă, pe de altă parte, ai  învața să-ți adaptezi gândurile  după voința ta,ai putea schimba ziua în bine, pentru că în loc să irosești un eveniment bun sau  un început de zi plăcut din cauza gândurilor tale, ai putea să le schimbi pe acestea din urmă și să le faci mai pozitive, modelându-le în funcție de acea zi. Prin urmare, în loc să suferi din cauza gândurilor tale,poți alege să le oprești, să le pui în pauză cât timp ai nevoie și să te bucuri de ceea ce ți  se întâmplă fără a pierde momentul; după aceea îți vei da seama că aceleași gânduri care prima păreau atât de importante, pe parcursul unei singure zile vor pierde definitiv  importanța,oferindu-ți ocazia să înțelegi ce ai fi ratat dacă le-ai fi ascultat. Pentru a învăța tăcerea mentală în timpul zilei trebuie să o înveți serios în timpul Meditație, altfel nu o vei înțelege niciodată pe deplin, chiar dacă te vei iluziona  că ai reușit. Tăcerea mentală este folositoare doar pentru a rămâne mai concentrat în timpul zilei, ci pentru a-l împiedica pe Low să manipuleze gândurile și dorințele tale, făcându-te să crezi că sunt ale tale. În timpul  Meditației încearca să te concentrezi  asupra a ceea ce faci ,adică asupra respirației, asupra chakrei și pe dorința să  te evoluezi.

Fii concentrat pe motivația care te determină să stai în jumătate de lotus și pe alegerea de a medita: concentrează-te asupra acelei intenții de a rămâne motivat, pe tot parcursul meditației,asupra acestei dorințe, în loc să te pierzi într-o mie de gânduri inutile în același moment.

Explică ție însuți că nu este momentul să te gândești la altceva, că ai doar o jumătate de oră pentru a te evolua și nu trebuie să o irosești  gândindu-te sau imaginându-ți ,pentru că ai toată ziua la dispoziție  și în această unică jumătate de oră trebuie să reușești să rămâi în tăcere mentală în ciuda tentațiilor puternice.

Pagina 5 din 5

Cea mai mare dificultate va fi aceea de a fi  motivat să rămâi în tăcere mentală, pentru că în timp ce vei medita, vei avea o mare dorință de a te gândi la altceva pentru a trece timpul; ai doar o jumătate de oră să te  evoluezi, explică-ți că este singura ocazie pe care o ai pentru a progresa și că nu trebuie să o pierzi. Dacă te vei autoconvinge  va fi mult mai ușor să menții starea de tăcere a minții. De fapt, tăcerea minții nu  este sinonimul  absenței sale, dar înseamnă fii prezent în acest moment fără să te lași dus de gândurile minții tale.

Ori de câte ori te pierzi în gânduri, nu te enerva – vei înrăutăți lucrurile. În schimb, stai calm și repetă-ți  că trebuie să te  concentrezi  asupra chakrei și să nu te gândești la nimic altceva. Deci, învață să distingi ce gânduri trebuie să stopezi mai întâi: gândurile care te reîntorc în trecut, să îți aduci aminte de ceva, să-ți imaginezi, să fredonezi un cântec care îți place, să te  gândești la persoana pe care o iubești, la copii tăi sau să te gândești la treburile casnice pe care ar trebui să le faci; stopează-le pe toate, pentru că în timpul meditației care durează doar o jumătate de oră, nu trebuie să te gândești la nimic.  Nu ți se cere să nu mai iubești persoana care îți face inima să bată,  sau să încetezi  să îți îngrijești copii, ți se cere să nu te gândești la nimic pe parcursul acelei jumătăți de oră zilnică ce ar trebui să  dedici în întregime meditației. Dacă înveți să dedici toată această jumătate de oră zilnic numai pentru tine, atunci vei începe să îți comanzi propria viață , în loc să fie invers.În timpul meditației, reamintește-ți  adesea că trebuie să te concentrezi  doar pe respirația pranică și pe chakra deasupra căreia meditezi și dacă te ajută, te  poți gândi , zicând ție însuți „concentrează-te asupra chakrei”; apoi, reîntoarce-te în tăcerea minții. Nu poți să elimini  toate gândurile simultan, dar poți face o selecție ,pas cu pas eliminând întâi gândurile  care te îndepărtează de ceea ce faci în prezent, pentru ca într-o zi să ajungi să le poți controla pe toate 100%. Deci, dacă gândurile tale sunt multe ,repetă-ți ție însuți că trebuie să te concentrezi numai pe chakra, astfel încât acele gânduri să nu iți distragă atenția și apoi  încearcă să rămâi concentrat pe chakra fără a fi nevoie să  repeți în gând de prea multe ori. În acest fel, încetul cu încetul, vei reduce orice fel de gând și atenția ta va rămâne trează și concentrată pe al șaselea simț.

Evident, cu timpul va trebui să înveți să rămâi concentrat în timp ce meditezi fără să  trebuiască să repeți în gând, dar acesta  iți folosește pentru a te focaliza și a te reîntoarce concentrat asupra a ceea ce faci, deci nu trebuie comparat cu un gând mai apăsător, ca de exemplu cel de a te gândi la treburile casnice în timp ce meditezi: este un gând, dar primul este util pentru a-ți reaminti ce faci in acel moment și pe ce anume ar  trebui să te concentrezi,al doilea este doar ca să te distragă  și să  te  readucă la o vibrație joasă. Așadar poți folosi gândul pentru a te concentra mai bine pe chakra, dar trebuie să eviți ca acest lucru să devină un fel de Mantra, ajungând să te  „gândești ” la chakra în loc să-l simți.

Amintește-ți întotdeauna că chakra trebuie percepută fizic, nu doar imaginată, de aceea folosim degetele care vor trebui să atingă pielea chakrei pentru percepția fizică astel încât să ne amintim ce trebuie să facem și în care punct precis trebuie să ne concentrăm; imaginându-ne doar poziția chakrei,  nu ne-ar permite să simțim. Așadar, nu va fi ușor să  înveți tăcerea mentală, nici nu va fi imediat, dar  cu o practică zilnică și constantă vei observa îmbunătățiri care în timp vor deveni din ce în ce mai fidele și mai în evidență.

Practicând zilnic te vei perfecționa tot mai mult, până când va veni timpul ,fără să-ți dai seama, că ai devenit mult mai capabil în a  menține tăcerea mentală și  concentrarea,  atât pe parcursul zilei cât și în timpul meditației. Nu fi nerăbdător să te evoluezi în grabă, dar în același timp nici prea calm în decizia de a medita, cu cât mai repede începi acest parcurs cu atât mai repede vei vedea progresul la care ai visat atât de mult. Amintește-ți că pentru a  îmbunătăți tăcerea mentală trebuie să respiri  prana, care îți va oferi un mare ajutor pentru a te relaxa și, prin urmare, pentru a calma mintea și toate mecanismele acesteia de gândire. Respiră  prana și relaxeză-te ,astfel încât va fi mai ușor să înveți tăcerea mentală.

Sfârșit pagina 5 din 5. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4134 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]