Disponibile in:

15 – Al Treilea Ochi – Adevarul despre al Treilea Ochi (partea 1)

Pagina 1 din 3

Al treilea Ochi este una dintre una dintre abilitățile psihice care aparțin celui de-al șaselea simț. Al treilea ochi nu este fizic, dar este o capacitate vizuală care îți permite să vezi dincolo de realitatea materială și iluzorie, în care trăim din toată viața. Al treilea ochi este numele dat abilității de a vedea ceea ce nu toată lumea este capabilă să perceapă: de exemplu, vederea energiei, vederea aurei persoanelor, chiar și prezența unor entități/fantome. Abilitatea de a vedea energia,în toate formele ei,a existat dintotdeauna, dar studioșii  teoreticieni au vrut apoi să dea fiecare propria interpretare, în loc să deschidă ochii și să se concentreze pentru a dezvolta  acestă capacitate vizuală. Al treilea ochi este ceea ce îți permite să dezvolți  Vederea Energetică,  care apoi , poate fi extinsă în mai multe ramuri vizive, cum ar fi de exemplu, viziunea aurei, foarte diferită de aceea de a putea vedea entități. Fiecare capacitate vizuală este diferită și nu include în mod obligatoriu pe cealaltă; de exemplu, a ști să vezi aura, nu include în mod absolut a ști să vezi și entitățile, așa cum, a vedea entitățile nu include să fii capabil să vezi structura (sau așa numitele coduri) , Matrix-ului. Al treilea ochi include toate aceste abilități vizuale , dar, fiecare dintre practicanți decide să dezvolte doar una dintre aceste capacități, sau pe toate, deoarece fiecare dintre aceste abilități au nevoie de antrenament,  de o tehnică diferită.

Studioșii teoreticieni nu știu cum funcționează intr-adevăr Al treilea ochi pentru că nu l-au dezvoltat; deci, bazează învățăturile lor pe ceea ce au spus- alți teoreticieni – și învață la rândul lor pe alții, ca și cum ar fi singurul Adevăr. Nu au nici un fel de interes să descopere care este adevărul, cu ajutorul practicii, pentru că lor le este de ajuns teoria și să vorbească de ceea ce nu cunosc pentru a da impresia că sunt inteligenți. Adevărul despre Al treilea ochi se poate descoperi mult mai ușor atunci când se practică, ceea ce eu am făcut și am intenția să te învăț.  Acest parcurs va fi bazat pe practică și nu pe  teorie, astfel încât tu vei putea descoperi care este adevărul văzându-l cu ochii tăi.   Mai întâi ,să înțelegem ce este al treilea ochi și de ce nu trebuie să îți fie frică de el. Anterior te-am învățat cum să vezi Aura persoanelor, inclusiv a ta, prin urmare , prin această practică ai început să folosești Al treilea ochi. Al treilea ochi este o capacitate pe care toți ar putea să o dezvolte , dar- din causa informațiilor greșite- multor le este frică îndepărtându-se de posibilitatea de a dezvolta acestă capacitate.  A exclude din propria viață capacitatea de a vedea realitatea este o greșeală foarte mare, pentru că, abilitatea de a putea vedea dincolo de aparențe, îți va permite să te evoluezi mai rapid ,să descoperi adevărul, să cunoști misterele despre care toți vorbesc dar nimeni nu reușește să dea un răspuns real. Chiar dacă nu ne dăm seama, excluzând capacitatea de a vedea ceea ce este dincolo de această viață iluzorie este ca și cum am exclude vederea noastră.  Încearcă să-ți imaginezi cum ar fi diversă viață ta dacă de astăzi ai decide să te legi la ochi și să nu îi mai deschizi niciodată: vei trăi o viață de orb. Ai putea să-mi spui că și orbii duc o viață bună, că pot trăi și fără nevoia de a vedea fetețele persoanelor, culorile în jurul lor, că la urma urmei și fără vedere se poate trăi bine. Sigur, și orbii pot să trăiască o viață frumoasă chiar dacă nu văd, dar într-adevăr este același lucru? Intr-adevăr crezi că a vedea, sau a nu vedea, este indiferent? Dacă ar fi așa, dacă crezi că vederea nu îți face viața mai frumoasă în comparație cu cea pe care un orb o trăiește, de ce nu te legi la ochi și rămâi cu ei închiși toată viața? Acum înțelegi mult mai bine că un cont este să vorbești și altul este să o faci.  Un cont este să te gândești pentru puțin la viața unui orb:  în primele secunde este ușor, pare chiar la fel, dar imediat după, îți dai seama că nu este un tip de viață ușor de trăit. Să nu poți vedea fața persoanelor ce îți vorbesc, celor care te iubesc, sau acelora care trec pe lângă tine.

Pagina 2 din 3

A nu putea vedea culorile din jurul tău, boticul animalelor, înălțimea la zgârie-nori, a nu putea vedea nimic…nu este deloc o viață ușoară. Persoanele oarbe nu au ales de bună voie acest gen de viață;  de la naștere au trebuit să o suporte, din cauza unor accidente sau boli. Dar dacă orbii ar avea posibilitatea să decidă, mulți dintre ei ar alege să vadă imediat; alții, deja obișnuiți să fie orbi , cu toate acestea vor alege să rămână în acea condiție. Asta, datorită faptului că tu, care ai vedere, știi ce înseamnă să vezi: știi câte emoții vizuale pierde cine nu vede. Dar mulți dintre orbii care nu au nici cea mai mică idee de ceea ce pierd de o viață întreagă,  le-ar fi frică să deschidă ochii și să înceapă să vadă, pentru că le este teamă  de ceea ce nu conosc.  Nu este important, dacă tu, care vezi de o viață întreagă , vei încerca să îi liniștești și vei încerca din răsputeri să îi convingi că nu este nimic de rău să vezi: nu vă fi de folos, mulți dintre ei îți vor răspunde zicând că nu vor să știe nimic, că preferă să rămână orbi. Tu vezi, știi că nu este periculos, nu este nimic de rău să folosești ochii tăi, nu este împotriva lui Dumnezeu,  sau ceva care trebuie pedepsit pentru că este ” un lux” pe care alții nu îl au. Dar, mulți dintre ei îți vor răspunde că este frumos faptul de a nu vedea,  că este frumos când nu se cunoaște adevărul, dimpotrivă,  a fi orbi este un miracol, a vedea este ” plictisitor”.  A  nu vedea oferă doar o imaginație liberă, de exemplu, îți permite să îți imaginezi fața persoanei ce se află lângă tine, în loc să o vezi pe cea adevărată. Să vorbim cinstit, acestea nu sunt cuvintele celui care îi este frică să înfrunte realitatea.  Orbii nu au nici o vină, dar pentru care motiv, tu, care ai vedere, tu, care ai ochii perfecți, ai decide să te legi la ochi și să nu mai vezi ce este în jurul tău, pentru tot restul vieții? Nu ar avea nici un sens.  Dar totuși, cu al treilea ochi faci acest lucru. Cine vede intr-adevăr energia și tot ceea ce se poate vedea cu vederea energetică, știe că nu este periculos să știi să vezi,  nu este nimic de rău, nu este nimic împotriva lui Dumnezeu, pentru că se tratează de ochii tăi și Dumnezeu nu te pedepsește dacă îi folosești,  așa cum nu te pedepsește dacă folosești oricare parte a corpului tău: inclus creierul, inclus al șaselea simț.

Multe persoane nu își acceptă corpul și nu își acceptă abilitățile, și mai ales, le condamnă, le exclud, din causa îndoctrinarilor religioase,  suntem obișnuiți să ne temem de capacitățile noastre mintale, intuitive și psihice. Al treilea ochi îți aparține dintotdeauna și nu este nimic de rău în acesta, trebuie doar să ai curajul de a face primul pas, pentru că poți, când începi să vezi adevărul cu ochii tăi, îți dai seama singur că nu trebuie să îți fie frică. Multor persoane le este frică de al treilea ochi pentru că au studiat de la teoreticieni și nu de la cei ce pun în practică, și nu au nici cea mai mică idee despre ceea ce înseamnă experiența adevărată, de aceea,cu rezultate nesigure, au învățat pe alții teorii greșite.  De exemplu, pune  imediat deoparte ideea că al treilea ochi ar trebui „să se deschidă „, pentru că, al treilea ochi nu este fizic , nu funcționează cum vedem în desenele animate, se tratează de o abilitate care se va dezvolta antrenând „cei doi ochi”. Al treilea ochi este numele dat capacității psichice care îți permite să vezi adevărul, în cele mai variate domenii, dar pentru a putea face acest lucru, va trebui să-ți antrenezi ochii în tehnici precise care îți vor permite să dezvolți această capacitate. Acest lucru nu înseamnă că al treilea ochi central nu există, dar se tratează de informații aruncate în vânt de cine a confundat totul și a învățat la rândul lor cunoștințe greșite.  Deci, dă-ți timpul necesar pentru a învăța să recunoști ceea ce este adevărat și ceea ce nu este prin experiență reală.

Al treilea ochi nu este precum ochii fizici, este de ajuns să îi deschizi pentru a vedea „tot” ceea ce te înconjoară,  și poți să-i închizi la loc pentru a nu mai vedea „nimic”. Al treilea ochi se evoluează încetul cu încetul, nu este o evoluție imediată,  de aceea , nu trebuie să te aștepți experiențe „fenomenale ” , sau că,  după o zi pe alta al treilea ochi se va „deschide ” și te va face să vezi intr-o secundă „tot adevărul „, astfel încât să te traumatizeze pentru doza exagerată de informații primite.

Pagina 3 din 3

Stai liniștit, nu avea frică din cauza unor convingeri,  nu este deloc așa, dimpotrivă! După ce vei face primele experiențe cu viziunea energetică , te vei plânge pentru care motiv ” nu se întâmplă totul imediat „, pentru că, frica ta de la început va fi înlocuită de curiozitatea enormă de a ști cât mai mult. Acesta nu se „deschide”, se evoluează, și acest lucru are nevoie de timp și ambiție, ceea ce nu toți au. Al treilea ochi nu este doar  „a vedea entități „,este un potențial enorm care mai înainte de toate îți permite să vezi energia,  Matrix-ul , Aurele, și dacă dorești ,chiar și entitățile, dar nu ești obligat.  Scoate-ți din cap ideea că al treilea ochi este sinonim cu a vedea entitățile împotriva voinței tale. Tu poți să decizi ceea ce vrei să evoluezi și ceea ce vrei să înveți să vezi: vrei să vezi entitățile? Bine, atunci vei practica anumite technici pentru a învăța să le vezi. Nu vrei să le vezi?  Bine, atunci nu practica acele tehnici, practică doar pe acelea care îți vor permite să vezi energia, aurele și restul.  Înțelegi că nu ești obligat să faci nimic din ceea ce nu dorești. Motivul pentru care alte persoane vor să ne impună să credem că al treilea ochi este sinonim cu a avea „viziuni înfricoșătoare „, este același pentru care, de mici copii, ne- au făcut să credem, că, dacă nu mănâncam tot din farfurie venea omul negru să ne fure, sai lupul cel rău să ne mănânce. Ne-au făcut să credem că al treilea ochi este înfricoșător și periculos doar pentru a fi supuși! Dacă ai putea vedea adevărul cu ochii tăi, vei descoperi toate minciunile care ni se spun în fiecare zi. Dar până când nu vei fi capabil să vezi cu ochii tăi, nu trebuie să îți fie frică: vei vi supus tuturor celor ce te mint, și nu vei putea face nimic pentru a-i demasca, nu vei avea probe! Al treilea ochi este ceea ce îți permite să ai probe, pentru că le vei vedea cu ochii tăi. În acest parcurs o să te învăț să dezvolți al treilea ochi, tot ceea ce este necesar pentru a cunoaște și a practica că să înveți să îl folosești, apoi vei tu tu cel care va decide să practice sau nu, care va fi ritmul, mai repede sau mai încet. Ceea ce vreau să îți spun, datorită  experienței mele, reală, cu capacitatea celui de-al treilea ochi dezvoltată, dacă în trecut îmi era frica de ce anume aș fi putut vedea cu al treilea ochi dezvoltat, în momentul actual, îmi este frică de ignoranță, mai bine spus, îmi este teamă de lipsa de capacitate, de a nu vedea ceea ce într-adevăr ne înconjoară.  Pe măsură ce vei dezvolta vederea energetică vei dori din ce în ce mai mult să o evoluezi, să descoperi că nu trebuie să îți fie teamă să rămâi cu ochii deschiși ,te va face să înțelegi cât este de minunat faptul că îi poți folosi. Nu ne-am născut orbi, dar ne încăpățânăm de o viață întreagă să ne comportăm ca și cum am fi, doar pentru că ne este teamă să descoperim adevărul. Îți garantez că nu trebuie să îți fie frică, cea de care trebuie să te temi este mintea ta închisă.

Dacă dorești să cunoști mai multe detalii despre Al Treilea Ochi continuă acest parcurs spiritual.

Sfârșit pagina 3 din 3. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4460 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]