Disponibile in:

2 – Matrix – Ce este Matrix (1 parte)

Pagina 1 din 3

Dintotdeauna ai stiut de existenta lui, dar nu stiai cum se numea.

Matrix este tot ceea ce vezi, tot ceea ce auzi, tot ceea ce atingi. Indiferent de ceea ce tu poti vedea, auzi si mirosi face parte din Matrix. Chiar si tu faci parte din Matrix.

Matrix este tot ceea ce te inconjoara, este o rutina continua, este orasul, este viata ta cu problemele zilnice. Viata in aceasta lume este Matrix. Societatea in care traim este Matrix, pamantul, cerul, marea, scoala, munca, persoanele, toate astea sunt Matrix. El are un aspect material si o minte inteligenta, care creaza si directioneaza viata tuturor. Este o dimensiune materiala, deci tot ce exista se poate atinge, vedea, mirosi, auzi si se poate percepe. Matrix are si o Constiinta, este alcatuit din energie si este capabil sa formeze energie la interiorul sau. In articolul precedent ti-am explicat cateva diferente intre diferitele energii, anticipandu-ti ca energia materiala face parte din Matrix. Imagineaza-ti pentru o clipa ca poti asocia Matrix cu o persoana: ea are un corp si minte. Corpul este facut din materie, deci nu este abstract, este ceva care se poate vedea si atinge, exact opusul mintii care pare invizibila dar exista. La interiorul sau gasim multe alte organisme mici, care in fiecare zi desfasoara diverse activitati si duc mai departe existenta intregului organism. Intre timp, exista mintea lui Matrix care nu se vede, nu o poti atinge; este invizibila dar cu toate acestea este ea cea care pune in miscare organismele si le permite sa actioneze si sa continue zilnic sa-si indeplineasca sarcinile, si o s-o numim Low. Mintea detine o inteligenta incredibila, pentru ca dincolo de faptul ca reuseste sa mentina in viata corpul fizic cu tot ceea ce-i apartine, este capabila sa creeze, sa gandeasca, sa evolueze deci sa duca mai departe tot bagajul de cunostinte. Corpul i-l numim Matrix si mintea Low. Simplificand vom vorbi de Matrix si de Low ca si cum ar fi un singur lucru, insa in articolul urmator i-ti voi explica diferenta. Clar ca Matrix nu este o persoana, dimpotriva este foarte diferit de ideea umana, dar in interiorul corpului nostru fizic exista un Matrix mai mic care da viata la fiecare organism in parte din care este alcatuit si faptul ca este viu si i-si desfasoara activitatile zilnice, ne permite noua sa existam. Deci Matrix nu se poate compara cu noi, ci cu acea constiinta care reuseste sa gestioneze viata interiora a corpului nostru fizic. In toata complexitatea lui, Matrix este dimensiunea in care ne aflam si gestioneaza viata pe planeta Tera. Daca te gandesti, este ca o matriosca, in care se afla planeta Tera cu Matrix-ul ei si noi suntem la interiorul lui; in interiorul nostru exista un alt Matrix mai mic unde se gasesc celulele noastre. Nu-ti fie teama de acest argument, pentru ca daca ti se pare inca prea complicat o sa ai destule ocazii si suficiente documente in care i-ti voi explica din ce in ce mai bine cum functioneaza; pentru moment lasa-ma sa-ti explic baza de la care incepe totul, pentru ca tu sa poti intelege cum sa-ti gestionezi viata si sa o recunosti din toate acestea.

In acest moment ne aflam la interiorul lui Matrix, o dimensione materiala pe care putem sa o atingem si sa o vedem. Tot ceea ce ne inconjoara este Matrix, dar realitatea este ca Matrix este o mare, enorma iluzie. Tot ceea ce privim, atingem sau simtim face parte din marea iluzie care se numeste Matrix. Adevarata realitate este ca totul este energie si nimic nu este mai real decat asta. Cand atingem ceva credem intradevar ca am simtit obiectul, duritatea, materia din care este compus, dar ceea ce noi atingem este o energie elaborata care i-ti permite sa ai senzatii, dar in realitate aceste senzatii exista doar in aceasta dimensione iluzorie. Matrix este un mare video joc in care ne nastem cu ochelari tridimensionali-VR- si uitam ca ceea ce vedem si traim nu este decat un joc care pare foarte real din cauza ochelarilor virtuali-Virtual Reality- pe care ii purtam.

Pagina 2 din 3

Daca am indeparta acesti ochelari, vom vedea ca realitatea este diferita de lumea in care traim, dar ne-am nascut deja “legati la ochi”si nu stim ce sa facem. Meditatia este solutia care ne poate ajuta sa “vedem” dar capacitatea de a intelege este blocata si depinde de noi sa reusim, cu multa rabdare, sa gasim solutia potrivita pentru a debloca acest sistem. Matrix nu este negativ, dar ne-am lasat pacaliti crezand ca tot ce vedem este real, convinsi ca se merita sa “traim si sa murim pentru acest joc” doar pentru a-l termina.

Dar sa incepem de la inceput.

Matrix este un program care gestioneaza viata din interiorul unui organism, coordonand toate celelalte componente care il alcatuiesc. Galaxia detine un Matrix mai mare, deci ceea ce noi vedem si cunoastem in ceea ce priveste galaxia este in realitate ceea ce Matrix ne prezinta. La interiorul galaxiei sunt planete, stele, sateliti si asa mai departe printre care si planeta noastra. Planeta Tera este locuita de numeroase fiinte vii, diferite intre ele. Exista insecte, animale, legume, oameni si fiecare este nevoit sa respecte Natura, deci programe presetate pe care toti chiar de la nastere le avem in interiorul nostru si le urmam fara sa reusim sa intelegem, pentru ca a fost decis in acest fel. Natura este termenul cu care definim optiunile, alegerile lui Matrix. Deci cum galaxia are un Matrix al sau, la fel si planeta Terra la interiorul sau are un Matrix personal. Exista nenumarati Matrix in tot universul, toti diferiti intre ei, dar care impreuna alcatuiesc uriasul, imensul Matrix care apartine universului insusi. Fiecare este diferit, dar are si multe asemanari. La interiorul planetei Tera exista un Matrix pe care toti, in fiecare zi, il respectam datorita exigentelor naturii; la fel cum celulele noastre respecta directivele pe care Matrix-ul corpului fizic le trimite si se asigura ca toate fiintele vii – din interiorul nostru- le urmeaza si executa pentru ca viata sa continue. Matrix, deci ,este de o importanta fundamentala pentru succesiunea, continuarea vietii. Fiecare planeta si fiecare dimensione detin un Matrix, la fel cum orice fiinta vie are Matrix-ul sau; tu detii un Matrix intern care coordoneaza celulele si le spune ce sa faca, la fel cum si tu traiesti in Matrix-ul planetei Tera care te dirijeaza si i-ti spune ce sa faci. Pentru acest motiv tu cresti, studiezi, evoluezi, te inmultesti, i-ti faci o familie dupa care mori. Acesta este procesul, viata pe care Matrix a ales-o pentru locuitorii planetei. Nu toti, insa sunt obligati sa “poarte ochelari” si sa vada viata asa cum doreste Matrix, dar poti sa-ti scoti ochelarii si sa realizezi ca realitatea impusa inca de la nastere, nu este altceva decat un video joc foarte realist caruia i-am acordat prea multa incredere.

Ceea ce vedem in fiecare zi si credem ca este real, in realitate este un joc virtual la care am decis sa participam sub masca unui personaj uman, insa cu care ne-am identificat mai mult decat trebuie. Din pacate chiar si majoritatea persoanelor din jurul nostru au alegerea pe care au facut-o, deci i-si joaca rolul ca si cu mar fi real, convingandu-se de asta chiar in inima lor. Ei oricum cred ca rolul este adevarat, urmeaza indicatiile, duc la bun sfarsit misiunile principale cat si cele vocationale, care se prezinta in timpul jocului, respectand personalitatea pe care jocul le-a impuso. Nu realizeaza ca sunt mai mult decat personajul pe care-l interpreteaza, din pacate sunt atat de mult intrati in pielea personajului incat nu-si mai amintesc nici cine sunt. Sunt putini astazi cei care reusesc sa se intrebe:

Cine sunt eu? Viata mea este reala? De ce mi se intampla toate astea?

Sunt si mai putini cei care cauta raspunsuri. Realitatea virtuala in care traim, ne face sa credem ca tot cea ce ne inconjoara este real.

Pagina 3 din 3

Deci credem ca viata noastra este reala, munca, ocupatia noastra este reala, rutina din viata noastra este reala, ca modul in care am decis sa traim este real, uitand ca noi de fapt traim in interiorul unui video joc foarte avansat. Realitatea este ca tot ce vedem, atingem sau simtim sunt holograme desenate de un designer foarte priceput. Dar cine este atat de priceput incat sa deseneze un Matrix pentru intregul univers? Cineva sau ceva din afara acestui video joc in care traim, pentru ca universul exista, planeta Tera exista, dar modul in care il vedem si traim este o iluzie. Exista numeroase dimensioni paralele cu a noastra iar noi traim doar intr-una din multimea care exista dar care nu este singura.

Realitatea pe care o vedem, este in totalitate, facuta, alcatuita din energie. Noi o vedem intr-o aparenta fizica, pentru ca holograma este alcatuita din pixel foarte bine facuti incat par reali. Asta nu inseamna ca tot ce ne inconjoara este compus din energie. Orice lucru, ca este static sau se misca in jurul tau, este o parte din Matrix si de aceea este iluzoriu, pentru ca face parte din acest video joc in care ai si tu un rol. Anumite personaje sunt reale, pentru ca la fel ca tine si-au “pus ochelarii” si participa la joc; altii in schimb sunt doar figuri iluzorie, la fel ca atunci cand joci impreuna sau impotriva unui personaj din computer: in video joc se numeste Bot, dar noi mai mai simplu il vom numi Gaia’s Low.

Proiectia holografica pe care o vedem si credem ca este reala, este un tip de energie pe care in aceasta dimensiune o recunoastem ca energie fizica. In realitate tot ceea ce ne inconjoara este o suma de coduri care alcatuiesc acea precisa proiectie.

Probabil, in trecut ai vizionat filmul The Matrix, care ti s-a parut plictisitor sau fascinant; spre deosebire de gusturile tale personale, scenaristii au incercat sa prezinte publicului destul de multe informatii printre care si existenta Matrix-ului. Cand ne referim la codurile Matrix ne gandim imediat la anumite scene din film, in care codurile verzi reprezentau realitatea virtuala in care traim; este o eroare grava, pentru ca scopul filmului in timp ce i-ti arata scene cu grila plina de coduri numerice, are scopul de a te face sa te gandesti imediat la existenta Matrix-ului. De fapt Matrix nu este o teorie inspirata din acest film, doar ca filmul este inspirat de adevaratul Matrix care exista din totdeauna. Din acest motiv probabil au produs acest film, cu intentia de a arata tuturor-pe cat este posibil- adevarul despre lumea in care traim si sa ne ajute sa intelegem ca realitatea noastra este iluzorie si ca adevarul este in afara Matrix-ului.

Tot ce atingi, ce mananci, ce bei, ce vezi cu ochii, este o proiectie pe care Matrix a decis sa ti-o arate in acest enorm video joc. In realitate ,zidurile, obiectele, masa din bucatarie, nu sunt altceva decat o suma de coduri pe care creierul tau- ca de altfel al tuturor locuitorilor acestei planete-decodifica cu ajutorul “ochelarilor” si le permite sa asocieze acele coduri cu imagini, recunoscand-o de exemplu cu mobila din casa. Acesti ochelari sunt un regulator in interiorul creierului tau, care te face sa fii in sintonie cu dimensiunea Matrix in care te afli. Matrix este ceea ce numesti din totdeauna Natura, este el care te face sa fii compatibil cu viata din aceasta dimensiune. Toate acestea nu sunt negative, pentru ca, corpul fizic este perfect echilibrat cu locul in care te-ai nascut, planeta Tera. Tot ceea ce vezi in jurul tau, este o proiectie energetica, deci coduri alcatuite din energia care, decodificate de creierul tau perfect programat si sintonizat cu marele computer numit Matrix, traduce si interpreteaza viziunea intr-o mobila sau un corp material. Cu alte cuvinte, totul in jurul tau este alcatuit din energie, doar ca tu i-l vezi fizic si material pentru ca esti sintonizat cu setarile din computer. Suntem constienti de codurile Matrix pentru ca, daca se decide sa gasesti metoda potrivita, pentru a-ti da jos ochelarii, este posibil sa vezi in realitate codurile Matrix, cu proprii ochi. Faptul de a vedea codurile , este destul de dificil, asta este adevarat: de fapt putini decid sa se antreneze in fiecare zi pentru a vedea adevarata realitate; multi altii prefera sa ramana incantati  in fata video jocului, facand din asta unicul obiectiv din viata lor. Matrix este video jocul in care ar fi trebuit sa traim o experienta care apartine acestei dimensiuni, dar ceva a mers prost, pentru ca am tinut ochelarii prea mult timp pe nas si am uitat sa-i mai dam jos. De fapt motivul pentru care suntem atat de legati de personajul din acest joc, deriva de la ochelarii nostri: regulatorul, nu este nimic altceva decat mijlocul cu care Low Frequency reuseste sa ne tina strans legati cu viata noastra virtuala, facandu-ne sa uitam aproape definitiv de cea reala.

In urmatorul articol i-ti voi explica ce este Low Frequency si cum functioneaza.

 

Sfarsitul paginei 3 din 3. Daca ti-a placut articolul, comenteaza aici jos, descriind senzatiile tale in timpul lecturii sau in timp ce practicai tehnica propusa.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4272 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]