Disponibile in:

26 – Visele – Ce sunt visele? (partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 pe 2

Dacă vom numi cuvântul Dreams, să începem imediat cu presupunerea că nu trăsături ale unui subiect serios și interesant, pentru că ne – am asociat visele singura significat fantezie. Din moment ce toate vis, în fiecare noapte sau aproape subestima acest tip de experiență , deoarece acestea sunt obișnuit să întotdeauna. Este adevărat că majoritatea viselor sunt „numai vise”; dar nu toate sunt compuse numai din fantezie. Există vise care dezvăluie informații mult mai importante decât crezi, atât a personalității noastre, cât și a viitorului nostru, ca și a trecutului nostru. Unele vise nu sunt doar vise, pentru că oricât de absurde par, ele sunt amintiri reale ale experiențelor pe care le-am trăit cu adevărat, dar nu le amintim în mod conștient, astfel încât reapar în noaptea în care dormim . Alte tipuri de vise ne permit să trăim experiențe extrasenzoriale, cum ar fi comunicarea cu oameni care nu mai sunt acolo; încă alții ne permit să vedem viitorul, chiar într-un mod foarte detaliat .

Există diferite tipuri de vise, de la cel mai cunoscut vis lucid până la visul premonitoriu. Visele ne permit să observăm ce nu recunoaștem conștient imediat. Nu este vorba doar despre vise imaginative, ci și despre o informație care ne este dezvăluită între un vis și altul . De multe ori ne gândim că visele nu au niciun sens sau că cel mult pot avea o interpretare psihologică a subiectului care visează. În adevăr, visele se pot ascunde mult mai mult. Ți s-ar fi întâmplat, de mai multe ori în viața ta, să ai un vis care aparent este imaginativ, dar care te-a lăsat să te simți foarte rău chiar și după ce te-ai trezit. Scenele trăite în vis ar fi putut fi de neconceput, erau atât de departe de realitate, dar când te-ai trezit – și pentru câteva ore după aceea – ai fost zguduit de acel vis. Se pare că poate părea un vis normal, totuși te-a lăsat zguduit și deranjat chiar și pentru zilele următoare. De ce un vis foarte banal trebuie să vă provoace aceste efecte negative? Chiar presupunând că este un coșmar, din momentul în care te-ai trezit, știai că totul s-a terminat; deci de ce te-a lăsat într-o stare proastă chiar și după ce te-ai trezit? Nu a fost doar un vis. Desigur, scenariul pe care l-ați văzut ar fi fost aproape în întregime imaginar, dar în interiorul acel vis a existat ceva real, care v-a lăsat cu acel sentiment enervant chiar și după ce te-ai trezit, doar pentru că nu a fost doar un vis.

Uneori, coșmarurile noastre sunt provocate de prezențe negative care reușesc să influențeze suficient somnul pentru a-l deranja. Aparent, totul este calm în jurul nostru, deoarece Minima ne împiedică să vedem ce este energic în jurul nostru; totuși ne pot vedea, pentru că nu au problema de Low. În consecință, entitățile reușesc să ne vadă și să ne influențeze negativ, în timp ce suferim pentru că nu le putem vedea, prin urmare nu ne punem problema de a ne apăra de ele. Și aici greșim. Doar pentru că nu vedem ceva nu înseamnă că nu există și, și mai rău, nu înseamnă că nici ea nu ne poate vedea. Din păcate, toți suntem stocul de entități care râd, pentru că ne văd, dar nu le vedem și nici nu credem în existența lor! În acest sens, ei au libertatea absolută de a ne influența negativ și de a ne juca în viața noastră, fără a face nimic pentru a se opune lor.

Când dormim suntem foarte vulnerabili, atât de mult încât somnul nostru poate fi ușor influențat de energiile externe care ne afectează. În același timp, însă, suntem și mai perceptivi. Nu numai că entitățile negative sunt capabile să ne influențeze, ci și alte tipuri de energii care pot avea scopuri pozitive sau negative. Se întâmplă adesea ca entitățile să încerce să comunice cu noi prin vise, pentru că este un mod mult mai simplu pentru ei decât comunicarea verbală să se trezească așa cum ne așteptăm să fie. De fapt, ne imaginăm că, dacă o entitate dorește să comunice, ar trebui să apară în fața ochilor noștri și să ne spună prin fir și prin semn ce intenționează să ne dezvăluie.

Pagina 2 pe 2

Dar realitatea este mult mai complexă, pentru că există Low-ul care încearcă să blocheze toate acestea. Astfel, entitățile nu sunt în măsură să comunice atât de ușor și uneori încearcă prin vise. Așadar, uneori, visele noastre nu sunt doar vise, pentru că în interiorul lor putem găsi comunicări reale. Dar entitățile nu sunt singurele care încearcă să comunice cu noi în timpul somnului. Chiar și inconștientul nostru încearcă să comunice, deși pare atât de evident și evident. În adevăr, nu ar trebui să o subestimăm atât de mult, pentru că de multe ori încearcă să ne facă să înțelegem ceea ce noi, în timpul zilei, nu vedem sau nu vrem să vedem. Uneori mintea noastră vrea să comunice ceva ce nu putem înțelege când suntem treji. Inconștientul nostru nu este doar un container de amintiri și informații, dar este mult mai profund și mai inteligent, atât de mult încât încearcă să comunice cu noi pentru a ne face să înțelegem ce nu este în regulă. Nu este de mirare că visele ne dezvăluie uneori ceea ce se întâmplă în jurul nostru chiar în acele zile. În timp ce suntem trezi, poate că nu am înțeles situația în care ne regăsim, dar visele ne-ar putea dezvălui-o. Este ca și cum inconștientul nostru vede și înregistrează, chiar și ceea ce nu înțelegem instantaneu; după aceea, în timpul viselor, încercați să ne spuneți. Dar depinde de noi să înțelegem acele mesaje dictate de inconștient, pentru că nu sunt întotdeauna atât de ușor de ghicit! De multe ori, visele noastre au prezentat o schimbare foarte puternică în viața noastră, care după câteva zile devine cu adevărat realitate. Uneori, acestea sunt mesaje din inconștientul nostru care vor să comunice ceea ce ne-au avertizat, prin semnalele pe care nu le-am înțeles în timpul zilei: dar el face și încearcă să ni le comunice. Alte ori, însă, este tocmai vise premonitorii, deoarece nu există date care să ne poată avertiza de această schimbare bruscă, totuși am visat-o și, după scurt timp, s-a adeverit cu mare precizie. Visele premonitorii nu sunt atât de rare, sau mai degrabă există persoane care le trăiesc mult mai frecvent decât altele, până în punctul de a îndeplini chiar mai mult de un vis premonitoriu pe săptămână. Există cei care își fac visuri premonitorii aproape în fiecare zi.

Apoi sunt visele lucide sau acele vise în care îți dai seama că visezi, până în punctul în care poți decide să faci orice: de exemplu, poți decide să zbori sau să respiri sub apă, pentru că ai realizat că ești în interiorul unui vis și ești conștient că totul este fals, iluzoriu, așa că joci în vis, deoarece știi că nu ți se poate întâmpla nimic rău. Nu este extraordinar? Totuși, foarte puțini își dau seama că visarea lucidă poate deveni mult mai interesantă dacă știi să o folosești. Unii oameni au înțeles că visul este o dimensiune reală, care poate fi folosită ca trotineta pentru a aluneca în alte dimensiuni mai interesante. De exemplu, puteți folosi visul lucid pentru a putea face un adevărat Călător Astral. În acest moment vă dați seama că visele nu sunt doar vise, ci pot deveni uși către alte dimensiuni, dacă învățăm să le folosim. Aceasta este doar o scurtă introducere în lumea viselor, deoarece acestea sunt o dimensiune reală care poate fi folosită pentru a face gesturi reale. Doar gândește-te că prin vis poți să poți comunica cu o altă persoană, chiar și foarte îndepărtată de tine fizic, și ambele când te trezești îți vei aminti că ai îndeplinit exact același vis. Nu este o comunicare telepatică?

Mai târziu vom aprofunda subiectul Visele și vă asigur că va fi mult mai fascinant decât se aștepta.

Sfârșit pagina 2 din 2. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4858 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]