Disponibile in:

26 – Visele – Ce sunt visele? (partea 1)

Pagina 1 din 2

Dacă menționăm cuvântul Vise, începem imediat să presupunem că nu este un subiect serios și interesant,  pentru că am dat viselor singurele semnificații, acelea ale fanteziei. Din moment ce toți visăm,aproape în fiecare noapte, subestimăm acest gen de experiență pentru că suntem obișnuiți să o avem mereu. Este adevărat că majoritatea viselor sunt „doar vise”; dar nu toate sunt compuse doar din fantezie. Sunt vise care dezvăluiesc informații mult mai importante decât s-ar putea imagina, atât despre  personalitatea noastră,  despre viitorul nostru, sau despre trecutul nostru. Unele vise nu sunt doar vise, pentru că,oricât de absurde ar părea, ele sunt adevărate amintiri de experiențe pe care le-am trăit într-adevăr, dar în mod conștient nu le amintim, așa că ele reapar la suprafață noaptea în timp ce dormim. Alte tipuri de vise ne permit să trăim experiențe extrasenzoriale, cum ar fi comunicarea cu persoane care nu mai sunt printre noi ; alte tipuri ne permit să vedem viitorul, chiar și în detaliu.

Există diferite tipuri de vise, începând de la faimosul vis Lucid la visul Premonitor. Visele ne permit să observăm ceea ce în mod conștient nu recunoaștem imediat. Nu se tratează doar de vise imaginare, dar și de o parte de informații, care, intre un vis și altul, ne sunt dezvăluite. De multe ori credem că visele nu au sens, sau că al maxim pot avea o interpretare psihologică despre persoana care visează.  In realitate, visele  pot ascunde mult mai mult decât atât. Ți s-a întâmplat cu siguranță, de mai multe ori în viață, să faci un vis în aparență imaginar, dar care te-a lăsat cu un sentiment foarte urât chiar și după ce te-ai trezit. Scenele trăite în acest vis ar putea fi, de asemenea, de neimaginat, deoarece erau departe de realitate, totuși când te-ai trezit – și, după multe ore după aceea – ai fost tulburat de acel vis. Aparent ar fi putut părea un vis perfect normal, totuși te-a lăsat tulburat și deranjat chiar și în următoarele zile. De ce un vis banal ar trebui să-ți provoace aceste efecte atât de negative?   Presupunând că a fost un coșmar, din momentul în care te-ai trezit știai că totul s-a terminat; deci ,de ce te-a lăsat cu o stare proastă chiar și după trezire? Acela nu a fost doar un vis. Desigur, scenariul pe care l-ai văzut ar putea fi aproape o imaginație, totuși în acel vis exista ceva real,care ți-a  lăsat acel sentiment deranjant chiar și după trezire, pentru că acela nu a fost doar un vis.

Uneori, coșmarurile noastre sunt cauzate de prezențe negative care reușesc să ne influențeze somnul atât de mult încât să îl tulbure. Aparent, pare că totul este liniștit în jurul nostru, pentru că Low ne împiedică să vedem ce ne înconjoară din punct de vedere energetic; și totuși ele ne pot vedea, pentru că nu au probleme în ceea ce privește Low. Prin urmare, entitățile sunt capabile să ne vadă și să ne influențeze negativ, în timp ce noi suferim consecințele, pentru că nu le putem vedea, deci, nu ne gândim să ne apărăm de ele. Și aici greșim. Doar pentru că nu vedem un anumit lucru nu înseamnă că acesta nu există și, mai rău decât atât, nu înseamnă că nici el nu ne poate vedea. Din păcate, toți suntem de râsul entităților, pentru că ele ne văd, dar noi nu le vedem ,și mai mult de atât, nici măcar nu credem în existența lor!   Astfel, ele sunt libere să ne afecteze în negativ și să se joace cu  viața noastră, fără ca noi să ne opunem.

Când dormim suntem foarte vulnerabili, atât de mult încât somnul nostru poate fi foarte ușor influențat de energiile externe care ne dăunează. Însă, în același timp, suntem și mai intuitivi. Nu doar entitățile negative sunt capabile să ne influențeze, ci și alte tipuri de energii care pot avea scopuri pozitive sau negative. Se întâmplă foarte des ca entitățile să încerce să comunice cu noi prin vise, pentru că este o modalitate mult mai ușoară pentru ele decât comunicarea verbală,așa cum ne-am aștepta în timp ce suntem treji.   Ne imaginăm că, dacă o entitate ar dori să comunice, ar trebui să apară în fața ochilor noștri și să ne spună detaliat ceea ce vrea să ne dezvăluie.

Pagina 2 din 2

Dar realitatea este mult mai complexă, pentru că există Low care încearcă să blocheze totul. Prin urmare entitățile nu pot comunica atât de ușor și uneori încearcă să facă acest lucru prin vise. Prin urmare, uneori, visele noastre nu sunt doar vise, pentru că în ele putem găsi comunicări reale. Dar entitățile nu sunt singurele care încearcă să comunice cu noi în timpul somnului. Și inconștientul nostru încearcă să comunice, chiar dacă pare atât de evident.   Nu ar trebui să-l subestimăm atât de mult, pentru că de multe ori încearcă să ne facă să înțelegem ceea ce  noi, în timpul zilei, nu vedem sau nu vrem să vedem. Câteodată mintea noastră vrea să ne comunice ceva ce nu putem înțelege în timp ce suntem treji. Subconștientul nostru nu este doar un contenitor al amintirilor și al informațiilor, el este mult mai profund și mai inteligent, atât de mult încât încearcă să comunice cu noi pentru a ne face să înțelegem ce nu este în regulă. Nu este surprinzător faptul că uneori visele ne arată ce se întâmplă, chiar în acele zile, în jurul nostru. Treji, am putea să nu înțelegem situația în care ne găsim, dar visele ne-ar putea dezvălui acest lucru. Este ca și cum subconștientul nostru vede și înregistrează, chiar și ceea ce nu înțelegem instantaneu; după care, în timpul viselor, încearcă să ne comunice. Dar depinde de noi să înțelegem acele mesaje dictate de subconștient,pentru că nu sunt întotdeauna atât de ușor de ghicit! De multe ori visele anunță o schimbare foarte puternică în viața noastră, care într-adevăr se va împlini după câteva zile. Uneori, sunt  mesaje de la subconștientul nostru care vor să ne transmită ce au simțit, prin semnale ce în timpul zilei noi nu am înțeles: dar el a înțeles și încearcă să ne spună. Însă, în alte momente, sunt doar  vise premonitorii, pentru că nu exista nici un detaliu care ne-ar fi putut avertiza despre acea schimbare bruscă, totuși am visat-o și, după un timp scurt, s-a adeverit cu mare precizie. Visele Premonitorii nu sunt atât de rare , există oameni care le experimentează mult mai frecvent decât alții, chiar și mai mult de un vis premonitor pe săptămână. Există persoane care au vise premonitorii aproape în fiecare zi.

Apoi, există Vise lucide sau acele vise în care îți dai seama că visezi, astfel încât poți decide să faci orice: de exemplu poți decide să zbori sau să respiri sub apă, pentru că ți-ai dat seama că ești în vis și ești conștient că totul este fals,iluzoriu, deci te joci în vis pentru că știi că nu ți se poate întâmpla nimic de rău. Nu este extraordinar? Cu toate acestea, puțini își dau seama că visele lucide pot deveni mult mai  interesante, dacă se știe cum pot fi folosite. Unii oameni și-au dat seama că visul este o dimensiune reală,  care poate fi folosită ca trambulină pentru a intra în alte dimensiuni mult mai interesante. De exemplu,se poate folosi visul lucid pentru a putea realiza o Călătorie astrală. Astel îți dai seama că visele nu sunt doar vise, ci pot deveni uși către alte dimensiuni dacă învățăm să le folosim. Aceasta este doar una scurtă introducere în lumea viselor, deoarece acestea sunt o dimensiune reală care poate fi folosită pentru pentru a crea gesturi reale. Gândește-te,prin vis poți reuși să comunici cu o altă persoană, chiar foarte departe de tine din punct de vedere fizic, și ambele, când vă ve-ți trezi, o să vă aminți că a-ți avut același vis. Nu este oare aceasta o  comunicare telepatică?

Mai târziu vom aprofunda subiectul Viselor și iți garantez că va fi mult mai captivant decât te gândeai.

Sfârșit pagina 2 din 2. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4858 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]