Disponibile in:

22 – Chakra – Cum functioneaza Chakra? (partea 2)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 5

În articolul precedent v-am explicat importanța chakrelor înalte, cum ar fi Inima, Mintea și Coroana. Aceste trei chakre sunt fundamentale pentru rezolvarea problemelor dvs. zilnice, pentru a găsi cele mai bune soluții și pentru a avea determinarea corectă de a merge mai departe. Acum, însă, punctul pe care îl prefer cel mai mult vine. De fapt, aceste trei chakre nu sunt singurele care meditează, dintr-un motiv mult mai valabil.

Deși aceste trei chakre sunt foarte puternice în găsirea de soluții, totuși, va trebui să le implementați cu acțiuni concrete . Dacă nu vă deplasați pentru a vă rezolva problemele, cum puteți aștepta ca centrele energetice să facă totul pentru dvs.? Chakrele v-au dat ideea, v-au dezvăluit soluția pentru a vă scoate din probleme și v-au oferit încrederea și motivația potrivită pentru a o face, dar acum trebuie să o faceți. Adesea, doar pentru că nu este ușor să înțelegeți chakra Corona și planurile sale universale, vi se va părea că soluția este prea complexă, că este aproape imposibil să vă câștigați bătăliași cu asta îți va fi frică să te confrunți cu acest test, deși datorită ei știi care este soluția potrivită pentru a face față. Frica te va bloca. Vei avea anxietate, teama de a nu-l face și, uneori, Inima nu va fi suficientă pentru a potoli acea senzație de angoasă care îți va strânge pieptul și te va menține în suspans. Acolo ai nevoie de Plexul Solar pentru a funcționa .

Chakra Plexului este profund conectată la Inimă și Chi, deoarece este situată chiar în zona stomacului , în centrul liniei dintre cele două chakre . Poziția sa este incredibil de importantă. Dacă am fi dorit să definim chakrele înalte ca „întreprinderi din afara lumii” și ca „capacitate de a raționa”, Plexul Solar este pământul exact de mijloc între sentiment și materie, între abstract și concret. Chakra Corona și chakra Minții , dacă ar fi dezechilibrate, s-ar ciocni, deoarece unul lucrează la evenimente incredibile și în afara rațiunii, în timp ce celălalt este rezonabil și reflectant; toate acestea le-ar putea face să pară aproape opuse, dar, în realitate, datorită meditației, vor colabora foarte bine și vor găsi soluția potrivită împreună. Plexul se află în mijlocul a două opoziții complete, care sunt sentimentul și concretizarea materială, adică Inima și Chi. Cu toate acestea, dacă aceste chakre sunt hrănite cu prana, ele vor lucra foarte bine împreună. Sentimentul nu este rezonabil: sentimentul Inimii este mult mai asemănător cu chakra Coroanei , în sensul că nu urmează rațiunea umană deloc, ci propria ei . Chi nu este abstract, nu este gândit, nu simte; Chi este materie, este concretizare. Cu toate acestea, toți uniți ca gether, ele formează o forță incredibilă , care nu se poate înțelege doar teoria. Chakrele vă ajută să vă realizați intențiile și gândurile în materie, de aceea cei care meditează reușesc să își atingă obiectivele, chiar mult mai repede decât cei care și-au petrecut viața studiind și muncind pentru a-l atinge, dar care nu au meditat niciodată de multe ori el nu poate . Pare ciudat, pentru că nu ești obișnuit cu aceste informații, totuși chakrele tale îți oferă o forță care îți permite să ai o mare putere asupra acestei realități.

Plexul este în mijlocul emoției și al fizicității, o punte incredibilă care te face să trăiești concret emoțiile. Pentru că, dacă credeți că emoțiile sunt doar sentimente și, prin urmare, factori abstracti, Plexus vă permite să vă simțiți fizic emoțiile, și o face, o face în fiecare zi, doar că nu se întâmplă cu conștiința și acest lucru vă duce să suferiți în schimb sentimentele voastre. bucura – le! Plexul solar este calea de mijloc între dimensiunea energetică și cea fizică – întrucât este situat între Chi și Inimă – și de aceea atunci când simțim un sentiment foarte puternic, afectează stomacul, făcându-ne să simțim o senzație fizică. Când avem o emoție foarte puternică, de exemplu pentru că ne simțim îndrăgostiți, percepem un blocaj în stomac pe care l-am jura că este real, greu și fizic, ca și cum stomacul ar avea o piatră în interior care ne împiedică să mâncăm . Dacă ne simțim anxioși, temători, supărați sau foarte tristi, aceste emoții ne pot provoca chiar dureri de stomac și diaree.

Pagina 2 din 5

Cum se poate atinge sau mirosi un sentiment invizibil, ceva ce nu poate fi văzut? Cum putem crede că ceva care nu este real – pentru că nu respirăm sau mâncăm – poate provoca o stare de rău similară în stomacul nostru și, în general, în corpul nostru fizic? Pentru că sentimentul devine concret datorită chakrei Chi! Plexul se află în mijlocul sentimentului Inimii și al concretizării fizice a Chi. Plexul este foarte util, deoarece meditând asupra lui și, prin urmare, făcându-l puternic , ne permite să avem un stomac protejat în toate simțurile . De fapt, sentimentele negative cad pe stomac făcându-ne să simțim durere, dar dacă medităm la Plex, chakra protejează stomacul și împiedică sentimentele negative să se compacteze în interiorul organului și astfel să devină fizice prin durere, greață și diaree. Cei care meditează la Plexus nu mai suferă de dureri de stomac pe care le-au suferit anterior frecvent; întreba amoci de ce.

Plexul este chakra care experimentează sentimentele într-un mod fizic și este foarte important să îl cunoaștem, deoarece din cauza unui Plexus descărcat, și sentimentele celorlalți oameni pot cădea pe corpul nostru fizic; fiind de fapt Plexul un acumulator de sentimente – adesea în principal negativ (doar pentru că acestea sunt sentimentele pe care oamenii le simt cel mai mult din cauza nemulțumirilor lor personale, care apoi sfârșesc trimitându-le și altora) – transformă sentimentele de furie și tristețe ale oameni care cred în senzațiile fizice , care va afecta corpul fizic. Acest lucru se datorează faptului că gândurile oamenilor degajă energie, care poate afecta și uneori dăuna oamenilor despre care se gândesc cu sentimente negative! Cu alte cuvinte, stomacul este un semn puternic care indică absorbția de energie negativă , care pot fi create din interior , dacă suntem oameni pesimiste , sau a lua în afara dacă suntem victime ale influențelor negative generate de alte persoane ; sau din prezențe non-fizice care ne transmit aceste energii negative . Chiar dacă nu o vedem cu ochii noștri, alții ne trimit o mulțime de energii negative . Meditând în mod constant, puterea da a Plexus noastre de a se proteja și apoi să reacționeze, prevenind astfel sentimentul negativ de a deveni boli fizice, indiferent dacă această energie se naște din interior sau din ” Estern sau . Plexul ne oferă posibilitatea de a găsi această forță pentru a lupta împotriva oricărei adversități care ne împiedică, fără a experimenta sentimente fizice negative care ne destabilizează, cum ar fi frica, pesimismul, anxietatea ș.a. Tocmai din acest motiv, Plexus este conectat la conceptul de realizare a obiectivelor sale: dacă vă este frică fizic, nu vă puteți concretiza ideile. Frica este un sentiment foarte complicat și dacă, de asemenea, se materializează fizic în corpul tău, te împiedică să faci măsuri pentru a acționa și a lupta pentru ceea ce crezi.

Frica este capabilă să-ți provoace mari dureri și probleme fizice, așa cum se descurcă și anxietatea și pesimismul. Meditând dăruiești mai multă putere Plexului tău, așa că în loc să simți frică , vei putea simți acea determinare fizică din interiorul tău, care te va face capabil să te confrunți cu orice obstacol. Plexul este soluția la anxietate, frică și atacuri de panică, de fapt este clar că suferim de aceste probleme are o chakră a plexului chiar mai slabă decât normalul. Meditând pe Plexus, și apoi hrana pentru animale aceasta energie, va ajuta foarte mult pentru a face rapid problemele de anxietate, teamă și panică, pentru că ei consolida lor chakra mai conectat și responsabil pentru aceste emoții fizice. Apoi începe să meditezi la Plexus și vei vedea cum se vor rezolva aceste probleme. Chakra inimii va avea o valoare importantă pentru a crea și un sentiment pozitiv , care apoi Plexus va stimula; motivul, prin urmare, chakra Minții, va trebui să-l facă pe Plexus să înțeleagă că nu există niciun motiv pentru care să sufere fizic doar din cauza unei senzații proaste. În acest sens, înțelegeți că toate chakrele trebuie să colaboreze între ele , de aceea este esențial să meditați la toate cele 5 chakre și nu doar una . De-a lungul vieții sale, nu a știut de existența chakrelor, care sunt chiar în interiorul tine și nu de așteptat să fie mai mult decât da acea putere.

Pagina 3 din 5

Cele mai multe dintre problemele noastre de zi cu zi sunt perfect rezolvabilă deja meditând numai pentru că hrănirea noastră chakre darem m sau le puterea de a ne ajuta sa fie mai concentrat, de alertă, receptiv, capabil să rezolve probleme din cauza chakrele superioare; dar nu numai. Am fi mai puțin influențați de alți oameni, pentru că mai concentrați asupra deciziilor și abilităților noastre. Am fi mai puțin emoționali și mai empatici: adică am fi mai puternici pentru a face față jignirilor celorlalți și a oricărui lucru care ne poate face să suferim, ceea ce nu ar însemna să devenim insensibili, deoarece, dimpotrivă, am fi mai capabili să înțelegem și să percepem starea de spirit și gândurile oamenilor. Așadar, am fi mai sensibili, dar, în același timp, mai puternici și capabili să detașăm sentimentele care nu ne plac. Prin Plex, Inimă, Minte și Coroană, am rezolva deja multe dintre acele probleme care ne caracterizează zilele , dar nu le putem face decât dacă medităm la ea.

Dar mai există o echipament care lipsește pentru ca totul să funcționeze . De fapt, deși este posibil să fi găsit soluția problemelor dvs. prin chakrele înalte (Mintea și Coroana) , motivația datorită Inimii, hotărârea de a lupta și de a depăși frica datorită Plexului, încă nu avem toate mijloacele pentru a ne putea confrunta cu problemă. Pentru a face acest lucru, trebuie să acționăm, dar avem nevoie de forța fizică pentru a o face. Iată unde se potrivește Chi. Această chakră te poate face să te gândești la multe lucruri, dar adevărul este că fără Chi nu este ușor să-ți materializezi obiectivele. Atâta timp cât credeți, vă opriți să gândiți. De multe ori gândirea și speranța nu sunt suficiente și chiar curajul de a face față obstacolelor poate să nu fie suficient, pentru că nu înseamnă că vă confruntați cu adevărat cu ele. A-ți fi foame nu înseamnă să mănânci: deși îți este foame și ți-ar plăcea să mănânci, asta nu înseamnă că o faci deja, pentru că, dacă acesta ar fi cazul, ai înceta să simți foame . Este posibil să aveți tot curajul pe care îl doriți, dar atâta timp cât nu vă mișcați să acționați și să efectuați anumite acțiuni, problema va rămâne, chiar dacă în mintea dvs. credeți că a devenit ușor de rezolvat. Aceasta este meseria Chi: servește la concretizarea ideilor noastre și la înfruntarea temerilor noastre . Chi este chakra energiei fizice, care este cea care este mai conectată la acest plan fizic decât la celelalte. De fapt, chakra Coroanei este mult mai dimensională, Mintea se traduce, Inima ne face să simțim emoții, dar Chi este cel care ne leagă cel mai mult fizic de această dimensiune materială. Din acest motiv, pentru orice obiectiv dorim să atingem în planul fizic, este mult mai bine să avem un Chi puternic și ferm decât unul slab și uscat. În practică, Chi este chakra care ne face ideile reale și le concretizează pe această dimensiune fizică. Când vizualizăm, este ca și cum ceea ce creăm există, dar într-o dimensiune prea abstractă pentru a fi văzută și simțită de toată lumea, de aceea se crede că nu este reală; Chi permite ca evenimentele dorite în mintea noastră să fie reale, făcându-le să se întâmple și pe planul fizic. Această chakră este mijlocul prin care ne putem face ideea mai ușoară decât credem. Există momente în care crezi că nu ai scăpare, că nu există o soluție la problemele tale sau când vrei ceva care crezi că este imposibil, dar asta datorită practicii poți reuși.

Toate chakrele lucrează împreună pentru a te face să îți atingi obiectivul, dar pentru a încheia, ți se cuvine să acționezi pentru a atinge ceea ce urmărești, pentru că dacă nu acționezi și rămâi în continuare, este dificil să concretizezi ceea ce tu însuți crezi imposibil. Chi dă valoare gândirii tale și îți permite să o faci mai ușoară fără a depune prea mult efort în ea, reușind mai devreme decât te-ai fi așteptat. Chi este realitatea acestei dimensiuni, este acea chakră care vă oferă dovezi concrete că este totul adevărat, este cea mai ușoară chakră de înțeles pentru că este directă, vă oferă imediat senzații fizice care vă arată că este reală. Îți oferă forță fizică și fiind foarte aproape de Plexus, îți oferă tărie morală ca curaj, acea apăsare de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Nu este o coincidență faptul că sportivii care vor să devină campioni descoperă și decid să folosească Chi-ul pentru a-i garanta o putere și o agilitate în plus care să le permită să-și depășească adversarii. Practic, chakra este cea care face ca tehnicile, deciziile și ideile tale să fie eficiente și realiste, le face concrete și materiale în această dimensiune.

Pagina 4 din 5

Este o chakră fundamentală pentru a supraviețui în viața socială a acestei planete, deoarece te apără de agresiuni, te întărește în tehnici ofensive, îți permite să-ți concretizezi viața cu evenimente reale, sau mai bine definite reale în această zonă fizică. Practic știm că totul în jurul nostru nu este real, dar pentru alții, pentru oamenii inconștienți, totul în jurul nostru este singura realitate care există, de aceea este foarte important să exersăm să avem Chi puternic, deoarece ne permite traieste o viata care va fi considerata reala de aceasta Matrice. În practică fără Chi, celelalte chakre pot fi, de asemenea, foarte puternice, dar ai fi totuși prea „în afara acestei lumi”, deoarece nu te-ai materializa pe acest plan fizic.

Prin urmare, întrebarea poate apărea spontan: dacă Chi este cea mai importantă chakră pentru această dimensiune, de ce să nu medităm doar la asta? De ce să vă concentrați și pe celelalte chakre? Răspunsul este simplu. Pentru că Chi nu este cea mai importantă chakră! El face o idee concretă, o decizie pe care ai luat-o cu chakrele înalte, dar nu este ușor să faci ceva pozitiv dacă ai în minte doar probleme și gânduri negative; este evident că concretizzer la est de singurele probleme și evenimente negative! Și acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Acesta este motivul pentru care medităm la toate cele 5 chakre în același ritm, și nu numai la Chi : pentru că, înainte de a ne concretiza, trebuie să înțelegem ce vrem cu adevărat să obținem. Dacă suntem întotdeauna pesimiști și plini de probleme, Chi nu va putea face mare lucru pentru a ne ajuta, dimpotrivă, va fi slăbit în continuare.

Din același motiv, ar fi greșit să practici pe orice altă chakră ignorând complet pe alții, cum ar fi chakra Inimii, pentru că am deveni prea emoționali și am uita complet motivul; în plus, nu am putea niciodată să concretizăm ceva în viața cuiva, pentru că am fi prea concentrați pe sentimente, dar puțin pe concretizare. Q uindi singura inima – în ciuda faptului că o chakra foarte pozitiv și binevoitor – nu suficient de bun pentru a trăi viața lor. Dacă chakra Minții ar fi luată ca singura chakră și s-ar practica doar în așa ceva, unul ar ajunge să fie prea convins de logica lor , obsesiv, deoarece chakra Minții fără ajutorul Coroanei și a tuturor celorlalte, nu ar fi în măsură să echilibrează-te și fă-ți o persoană completă. Dacă v-ați dedica timpul exclusiv chakrei Minții și nimănui altcuiva, de-a lungul anilor nu v-ați atinge obiectivele în absența celorlalte chakre, deoarece nu ați avea puterea adecvată pentru a le atinge. Prin urmare, te-ai convinge că știi întregul adevăr, deoarece Mintea îți poate oferi atât de mult, dar ai continua să nu ai dovezi concrete în absența Chi, Plexus și orice altceva. Pentru a evolua trebuie să vă echilibrați, așa că trebuie să meditați la toate cele 5 chakre.

Aici vi se explică de ce avem nevoie de toate chakrele evoluate cu echilibru, care sunt hrănite și nu numai folosite rar, slab și chiar inconștient. T ll dintre noi avem în noi chakre, inclusiv 5 cele mai importante pe care , dacă am folosit toate zilele în mod conștient, pentru a îmbunătăți viața noastră de la cele mai mici lucruri la cele mai Enorm experiență. Din moment ce aceste chakre în prezent , nu au nici o energie prana – atâta timp cât noi nu începe să mediteze – ei pot face numai piperniciți acțiuni „normale“, cel mai adesea de rezultatele slabe, dar nimic excepțional, să nu mai vorbim / spirituale paranormale. Dacă în schimb medităm pe chakre pentru a le hrăni cu energie prana, le dăm puterea de a putea funcționa și la nivel paranormal, fiind capabili să ne ofere experiențe pozitive și evolutive deosebite . Meditând la chakre, le permiteți să evolueze și să le faceți mai puternice abilitățile, pe care le veți folosi pentru a îmbunătăți fiecare aspect al vieții voastre zilnice, precum și pentru a evolua pe planurile spirituale. Mai mult, ați reușit să înțelegeți de ce practicăm pe mai multe chakre, de asemenea, atât de mult opuse între ele, cum ar fi Corona (experiențe dimensionale și extrasenzoriale) și Chi (fapte reale și acțiuni concrete): în timp ce chakra Corona ne deschide mintea și ne face să descoperim noi lumi și dimensiuni noi, chakra Care ne dă jos pe pământ și ne face să înțelegem că este bine să cunoaștem celelalte dimensiuni , dar că nu trebuie să ne blocăm în noi înșine trăind cu capetele noastre într-o altă lume.

Pagina 5 din 5

Este drept să trăim în această dimensiune concretă, deoarece, dacă ne-am fi născut, va exista și un motiv. Aceeași regulă funcționează și pentru chakra inimii: dacă am folosi-o doar pe aceea, am fi prea emoționali și cu capul în aer în loc să trăim viața foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Tocmai pentru că trebuie să fim echilibrați, nu medităm doar pe Chi, ci și pe chakrele înalte, astfel încât acestea să ne permită să înțelegem că tot ceea ce vedem și credem a fi real poate să nu fie, deoarece există multe alte dimensiuni în care Matricea pe care o cunoaștem de obicei nu există, dar este mult mai mult. Deci , aceasta chakra nu ne permite să ne lega prea mult la această dimensiune , ca altfel ne – ar fi făcut dacă am fi avut meditat sol tant sau Chi – ul (fiind o chakra foarte materiale și apoi conectat la măștile pământești!) Efectuarea ne vedem dincolo.

Acum știți motivul pentru care indic minute precise pentru a medita la fiecare dintre chakre, mai degrabă decât a le trata ca și cum ar fi toate aceleași, de exemplu, meditând 10 minute la fiecare fără să recunosc diferențele , așa cum o fac multe altele în mod eronat . Fiecare chakră este diferită și treptat veți învăța să-i înțelegeți particularitățile. Lecția de astăzi este, de fapt, doar o eroare a ceea ce sunt chakrele, deoarece de fapt păstrează multe alte informații interesante pentru noi pe care le-am putea folosi pentru binele nostru fizic, emoțional și mental. Sfatul meu este să meditați așa cum v-am învățat și să nu vă faceți griji, pentru că nu vor mai fi câteva minute pe o chakră să vă stricați echilibrul, dar vă sfătuiesc să evitați acele moduri „de post” dictate de alți maeștri spirituali falsi, care te invită să meditezi numai și exclusiv la o singură chakră , împiedicând astfel să evoluezi cu echilibru asupra tuturor celorlalte, așa cum ar trebui. Deoarece ai trăit până azi fără utilizarea conștientă a chakrelor, crezi că este totul normal și că trăiești bine chiar și fără ea, dar dacă te hotărăști să le exersezi și să le exploatezi pentru a-ți atinge obiectivele, te vei întreba cum ai fi putut trăi înainte fără ajutorul lor. Când începi să folosești chakrele și să îmbunătățești fiecare punct al vieții tale, datorită forței naturale pe care ei sunt capabili să te impresioneze, îți dai seama cât de norocos ai să fi descoperit prezența lor în tine. Sunt ca niște mușchi ascunși, care nu așteaptă nimic altceva. Depinde de tine să decizi să o faci în fiecare zi.

În acest articol v-am explicat ce sunt chakrele, dar nu vă faceți griji dacă credeți că nu ați înțeles perfect fiecare definiție, deoarece singurul mod de a înțelege cu adevărat cum funcționează chakrele este să le experimentați la prima persoană. Teoretic poți înțelege că fiecare chakră te ajută în anumite domenii ale vieții tale, amplificându-ți abilitățile. De exemplu Chi îți crește puterea fizică în timp ce Mintea îți îmbunătățește intelectul; dar în practică veți înțelege toate acestea doar meditând și împuternicindu-vă chakrele pentru a face toate acestea. Prin hrănirea pranei, datorită meditației, chakrele dvs. vă pot ajuta cu adevărat să faceți schimbările de care aveți nevoie și ați dorit întotdeauna; dar fără energie nu o pot face, pentru că nu au puterea de a o face. Mai mult, chakrele nu numai că servesc pentru a-ți amplifica abilitățile „normale”, dar îți amplifică și senzoriile spirituale, cele numite „paranormale”. Așadar, meditarea la chakre vă permite să evoluați în voi înșivă toate acele abilități psihice care v-ar ajuta să trăiți cu adevărat o viață mai bună, nu numai în cuvinte, ci în fapte concrete.

În următorul articol vom aprofunda Gândirea, pentru a vă îmbunătăți sesiunile ulterioare de meditație. Nu vă grăbiți să înțelegeți totul imediat, deoarece învățarea anumitor informații necesită timp și multă meditație. De curând te-ai găsit catapultat într-o „realitate” foarte diferită de cea în care ai trăit toți acești ani, așa că este normal să te simți deplasat și să-ți fie greu să înveți anumite cunoștințe. Trebuie recunoscut faptul că o mulțime de informații sunt dezvăluite împreună și nu este ușor să o absorbiți instantaneu! Dar nu vă faceți griji, deoarece acesta este exact același obstacol pe care toată lumea s-a oprit să reflecte la începutul călătoriei noastre. Înarmați-vă cu răbdare și continuați pas cu pas, fără să vă grăbiți. În acest fel vei evolua echilibrat, fără ca lacunele să te oprească.

 

Sfârșit pagina 5 din 5. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/84162 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]