Disponibile in:

75 – Curatirea energiei – Curatirea energiei ambientale (partea 2)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 5

În fiecare casă există programe energetice, unele mai negative decât altele. Trebuie să vă gândiți la programe ca și cum ar fi atât de multe indicatoare rutiere încât ar dori să vă direcționeze și apoi să vă ducă pe o cale precisă pe care au dictat-o, deși ar putea foarte bine să-l taie scurt și să treacă de la un alt drum ales de tine. Programele vor să te împingă să iei o direcție, dar poți alege de fiecare dată să iei o cale diferită, fiind conștienți de eroarea la care vor să meargă. programele sunt create de gândurile și sentimentele noastre – atunci când sunt prea puternice și exprimă o intenție – există programe infinite și nu numai pozitive sau negative. De fapt, atunci când vorbim despre programe, ne gândim doar la ceea ce te va împinge să fii trist sau ce te va împinge să fii fericit, apoi negativ sau pozitiv.Dar în care dintre cele două părți ai include programul de apatie? Cu siguranță că nu este pozitiv, dar nici măcar nu poate fi comparat cu programul care te împinge să plângi sau furios pe cineva, așa că s-ar putea să te subțiri k că ar trebui să fie inserat la mijloc, apoi în „neutru”, dar, în realitate, programul de apatie este altceva decât neutru, pentru că vrea să te împingă să iei o cale pe care o stabilește. Pentru simplitate, adesea vom vorbi despre pozitiv sau programe negative, dar trebuie să fiți conștienți că există programe infinite și nu doar triste sau fericite. O casă are atât de multe programe energetice, acestea se găsesc aproape peste tot și continuă să vă influențeze gândurile și deciziile în fiecare zi. Și să credeți că fiecare programul s-a nascut din cauza ta sau din cauza oamenilor care locuiesc cu tine!

Un program s-a născut dintr-un eveniment care s-a întâmplat, de exemplu dintr-o zi în care v-ați întors acasă, în special fără listă și imprimat – în mod inconștient – o intenție foarte puternică în camera dvs. sau în locul în care vă aflați. Cu toate acestea, alții pot de asemenea să imprima programe în acasă, chiar la distanță! Prin urmare, cineva care este o persoană care nu a intrat niciodată în casa ta sau chiar o entitate care ne-a trecut, a impresionat un program apatic care te conduce să nu reușești să faci nimic când ești acasă, pierzându-ți timp în care nu atingeți nimic sensibil.Așadar, un program este activat atunci când vă aflați în acel loc, de fapt puteți observa, de exemplu, un program, deoarece, atunci când vă aflați într-o anumită cameră, veți începe să vă simțiți într-un mod specific (pentru exemplu apatic) și apoi, când ieșiți, iată că dorința se va întoarce. Acest lucru se poate întâmpla cu atât de multe alte programe, de exemplu, cel care te va face să te simți foarte trist sau deprimat imediat ce intri de la ușa din față , sau foarte nervos, oppre ssed, cu nervii pe margine. Probabil îți vei învinui împrejurimile, spunând că casa este prea îngustă, că este mică și te face să te simți asuprit sau că te deranjează să vezi aceiași oameni în fiecare zi, dar ceea ce îți declanșează nervozitatea este programele energetice care te înconjoară sau energiile negative impresionate în aurii oamenilor care îți provoacă atât de mult disconfort; vorbim mereu despre energii negative! Programele energetice te împing să te comporte într-un anumit fel, apoi să revină adesea pe același program, pentru ca tu să-l alimentezi și să-l faci mai puternic.

Un exemplu de program decisiv tipic pentru toți este acela de anti-meditație. Faci altceva și te simți inspirat, deci alege să mergi și să meditezi pentru că simți că este foarte bine să o faci acum. Mergi în dormitorul tău – sau să locul tău de meditație – și imediat ce treci prin ușa dormitorului se activează ceva, un program care te face să uiți complet că ai plecat acolo intenționat să meditezi. Așa că mergi la computer, discuți puțin sau faci orice altceva. părea foarte hotărât, totuși ai fost atât de ușor distras. Cum vom defini acest program? Nu te-a întristat, nu te-a făcut să suferi, dar te-a făcut să uiți o decizie foarte importantă pe care ai luat-o pentru tine și pentru evoluția personală, deci cu siguranță nu este un program pozitiv sau chiar unul neutru. Orice program energetic care nu este în întregime pozitiv trebuie eliminat, deoarece chiar dacă într-un mod ușor contribuie la transmiterea energiei tale.

Pagina 2 pe 5

Prin urmare, chiar dacă poate părea la fel de inofensiv sau ușor intruziv ca cel al apatiei, nu uitați că pe termen lung vă va strica evoluția spirituală și nu doar atât, așa că este mai bine să o dați jos imediat. obiectele din casă, unul câte unul, este o acțiune foarte puțin probabilă, dar puteți exersa tehnica de curățare a mediului, astfel încât chiar și obiectele și împrejurimile dvs. să absoarbă energia pozitivă. Atunci vă puteți dedica obiectelor precise care considerați că sunt cele mai importante, fără a fi nevoie să le atingeți pe toate câte unul.

În primul rând, trebuie să învățați să vă curățați energia internă , deoarece trebuie să vă familiarizați cu prana și să învățați să vă concentrați pe energia de curățare. Tehnica nu se bazează doar pe invocarea pranei acasă, ci trebuie să învățați să o direcționați pentru a vă obține rezultatele pe care ai ales să le exersezi.

Atunci când practicați curățarea internă, vă amintiți prana din interiorul dvs. cu intenția de a vă purifica fiecare strat energetic și de a scăpa de energiile negative adunate cu timpul. În fiecare zi îl colectăm și nu îl putem preveni, la fel ca în fiecare zi ne murdărim și trebuie să facem un duș; puteți alege, de asemenea, să rămâneți închis acasă pentru a evita să intrați în contact cu mediile exterioare, în speranța de a nu se murdări, dar corpul dvs. se va murdări și va trebui oricum să faceți un duș. Așadar, închiderea ta acasă nu este o soluție pentru a evita să îți murdărești propria energie, deoarece chiar și gândurile tale ar risca să te murdărești și, uneori, chiar mai rău decât ar putea face alții. De aceea, este important să practici curățarea internă a energiei. vă ajută în mare parte să îl curățați pe cel extern, adică energia mediului pe care îl frecventați, dar mai ales în locul în care practicați tehnica meditației și curățării. De fapt, meditația este o bombă de pozit ive energie care pătrunde în întregul mediu în care practicați, așa că este normal dacă camera dvs. de meditație devine mult mai pozitivă și mai luminoasă, chiar dacă nu ați practicat niciodată tehnica de curățare a energiei, deoarece în realitate ați făcut-o întotdeauna doar meditând. , practicând tehnica de curățare, crești efectul și mai mult și grăbești rezultatele pozitive. Faptul este că nu trebuie să muncești din greu pentru a aduce negativitate în camera ta, punând energie pozitivă la test gândindu-te „Toh, obține asta, acum o să fiu trist în camera mea și o să văd dacă energia pozitivă mă va opri! ”„ Pentru că este evident că dacă reiați gândirea negativă, atât energia voastră internă, cât și cea a mediului pe care îl frecventați Începeți să vă murdăriți din nou. Cu toate acestea, dacă sunteți în concordanță cu tehnicile și faptele de zi cu zi, exersați curățarea de energie și vă angajați să nu gândiți negativ în timp ce sunteți acasă – și toată ziua – atunci efectul pozitiv va fii mult mai vizibil.

Căminul trebuie să devină ca locul tău de relaxare. Până acum, ai tratat-o ​​ca pe un magazin de programe, introducând toate gândurile și cât mai multă energie posibilă. Fără să știi asta, ai continuat ani întregi să te duci acasă și să iei problemele, negative. gânduri afară, aerisindu-le în interiorul celor patru pereți și păstrându-le în fiecare cameră. Este corect să vă vedeți casa ca un loc în care cineva poate fi singur și să vă lăsați emoțiile să iasă, dar descărcați toată furia și toate frustrările dvs. în aceeași locul în care mănânci, dormi și trăiești mult timp în viața ta, nu îți poate aduce decât alte probleme urmate de suferință. Acasa ta trebuie să devină un loc de bunăstare, pentru că atunci când vii acasă obosit de la serviciu și deschide ușa, energia trebuie să te întâmpine, să te atace și să te regenereze, trebuie să simți că ai intrat într-un loc cu adevărat pozitiv pentru tine, nu invers: acasă trebuie să te simți mai bine și să nu mai fii obosit decât înainte. să cred că în afara casei, w Așa că toată lumea te vede, trebuie să fii mereu perfect, impecabil, cea mai bună persoană din lume, atunci când te întorci acasă dai ce e mai rău de tine, convins că nimeni nu te vede. În afara casei trebuie să fii mereu zâmbind, apoi în interiorul casă în care ești infuriat cu toată lumea, tratează-ți familia rău și înghiți continuu singur.

Pagina 3 din 5

Casa trebuie să fie locul în care te simți regenerat, în care abia aștepți să te întorci, nu atât pentru a scăpa de probleme, ci pentru a relua acea bunăstare fizică și psihică care te va ajuta să fii chiar mai puternic decât înainte împotriva adversarilor tăi. Chiar mai mult, acasă trebuie să încerci să fii pozitiv, să nu lași gândurile negative în tine și să nu-ți lași familia în suferință din cauza ta. Pentru asta trebuie să fii conștient, dar și să cureți energia internă și cea a mediului.

Locul în care meditați este deja curățat prin meditație, dar puteți crește eficacitatea acesteia cu curățarea de energie. Unul ar putea crede că o soluție pentru a obține două efecte cu o singură mișcare este să meditați în fiecare zi într-un alt punct al casei și nu este o idee rea, dar când meditezi, ceea ce trebuie să vină în prim-plan este succesul meditației în sine și nu curățarea casei. Curățarea mediului în timpul meditației este un efect secundar, dar atunci când meditezi trebuie să te concentrezi în primul rând în încercarea de a merge bine sesiunea meditativă. Dorind să obții totul prea repede, te pierzi pe drum. Așadar, mai degrabă decât să meditezi în fiecare zi într-un loc diferit pentru a curăța casa, și apoi nu mai meditezi deloc bine concentrați-vă să meditați bine și, atunci când puteți curăța casa, exersați tehnica doar pentru curățare. Acest lucru nu înseamnă că din când în când puteți alege să schimbați locul meditației, ceea ce este într-adevăr o idee bună, dar trebuie să vă amintiți că atunci când meditați meditați, atunci când curățați energia, trebuie să curățați energia; nu amestecați lucrurile prea mult. Pentru a curăța energia mediului în care vă aflați, va trebui să faceți inițial față cu amintind prana. Nu trebuie să vă spun că pentru a reaminti prana trebuie să vă relaxați mai întâi, concentrându-vă bine să încercați să vă calmați mintea și să luați legătura cu energia pozitivă. Pentru a vă ajuta, vă voi explica pas cu pas tehnica curățați energia camerei în care vă aflați, după care vă puteți extinde în toată casa. Camera dvs. trebuie să fie micul dvs. loc de pace absolută, dar nu lăsați restul casei să vă umple de negativitate. o curățare mai detaliată a energiei chiar și din când în când în restul casei. Prin urmare, practicăm o sesiune de curățare a energiei din mediul înconjurător. Această sesiune va dura aproximativ 10 până la 15 minute, dar, evident, puteți decide să o durați mai puțin sau mai mult în funcție de ocazie și de nevoia de curățare; r Pregătiți-vă că, dacă casa are atât de multe energii negative, programe de certuri și tristețe, probleme de diferite feluri, este mult mai bine să practicați mai mult și să suferiți mai puțin, decât să exersați mai puțin din cauza propriei lene și apoi să rămâneți zilele pentru a lupta în familie sau au probleme personale.

Puteți decide să vă așezați sau să vă culcați, deoarece aceasta nu este o meditație. Sfatul meu este să alternați și să practicați mai des în timp ce stați, deoarece vă veți concentra mai bine.

Dacă doriți să ascultați tehnica versiunii audio ghidate, faceți clic aici , apoi continuați să citiți articolul; în caz contrar, citiți versiunea scrisă și executați-o pas cu pas.

Începe să te relaxezi … respirând prana în tine.

 

Pentru a curăța energia unui loc, mai întâi de toate inspiră prana în tine.

 

Relaxați-vă și concentrați-vă doar asupra respirației prana.

 

 

Simteți cea mai albă prana care intră în interiorul vostru și vă curăță energia.

 

Acum își amintește cea mai pură și cea mai pozitivă energie existentă, direct din univers.

 

Sună-o înapoi și duce-o în casa ta.

 

Concentrați-vă special asupra camerei în care vă aflați acum, reamintind energia universului din interiorul camerei.

 

Vizualizați energia albă pură care intră în camera dvs. și se extinde.

 

Simțiți acest pod care este creat între energia cea mai pură și casa dvs., amintind-o în cantități mari.

 

Respirați prana… simțiți-vă pozitiv, în pace și, cu acest sentiment, sună energie pozitivă în camera dvs., astfel încât să devină și un loc al liniștii absolute.

 

Continuați să sunați prana în cameră, ca și cum un ocean cu cea mai albă energie ar intra în camera dvs.

Imaginați-vă ca și cum camera dvs. ar exploda cu energie pozitivă, radiază lumină și puritate pentru ceea ce conține.

 

 

Respirați … și concentrați-vă să atrageți atâta energie încât camera este plină de lumină albă, ca zăpada.

 

Afișați energia pranică care se extinde în toată camera cu intenția de a o purifica.

 

Simți energia albă, luminoasă, care dizolvă orice program negativ și o înlocuiește cu o energie frumoasă și pozitivă.

 

Prana continuă să sosească și să-ți umple camera din belșug.

Simte sentimentul plinătății.

Simți-ți camera plină de energie pozitivă, fericire și bucurie.

 

Extindeți energia, simțiți-o că pătrund în mobilier, obiecte și în sfârșit pereții.

 

Simțiți cum energia albă purifică toate suprafețele, mobilierul, curățând fiecare parte a camerei.

 

Acum extindeți energia în toată casa.

 

Acesta numește prana în interiorul casei și o extinde în fiecare cameră, cu intenția puternică de a curăța energia și de a dizolva orice program energetic.

 

Abundă cu energie pranică.

 

Relaxați-vă… pentru moment puteți încheia sesiunea de curățare aici.

 

Pagina 5 pe 5

Cum te simti? Sunt sigur că ți-ar fi plăcut să continui mult timp și poți repeta sesiunea cât de des vrei. În momentul de față ne-am concentrat în special pe camera dvs., dar va fi important să practicați extinderea energiei în toată casa; în mod evident, o poți face chiar și fără să fii nevoit să mergi fizic în cealaltă cameră, totuși, dacă ai avea șansa – pentru că nimeni altcineva nu te deranjează în timp ce ești în jurul casei – poți exersa tehnica mergând fizic direct în locul în cauză. . În ambele case va fi bine. Tehnica de curățare a energiei poate fi practicată oricând doriți, înainte sau după meditație, deoarece în ambele cazuri va aduce rezultate bune. Dacă decideți să o practicați înainte de meditație, veți curăța locul de energie negativă și vă va ajuta să începeți o sesiune meditativă mult mai ușoară și mai relaxantă decât de obicei, deoarece ați scăzut nivelul de negativitate și scăzut, care este în camera. Dacă practicați curățarea de energie după meditație, veți avea mai multă energie, deci curățarea va avea un efect mai pozitiv în mediul în care vă aflați. Deci, în ambele cazuri, veți avea un efect foarte pozitiv. Chiar dacă ar fi trebuit să o practic departe de ședințele meditative, va fi bine, pentru că este o tehnică în sine și nu neapărat combinată cu meditația. Pentru a crește eficacitatea și durata de curățare a energiei, este foarte important să practicați Protecția Energiei cel puțin o dată pe zi, în fiecare zi! Protecția menține energia curată pentru mai mult timp, deoarece păstrează energia negativă din casa ta.

Mulți fac greșeala de a proteja doar propria lor cameră și nu întreaga casă, la fel ca și curățarea energiei din propria cameră și nu din întregul apartament. Protejarea propriei camere înseamnă doar a permite energiei negative să intre în casa ta și a deranja familia sau loviti-vă în timp ce vă aflați într-una din celelalte camere. Chiar energia trebuie să fie curățată în toată casa, deoarece curățarea camerei singure este posibil să nu fie suficient pentru a vă împiedica să cadeti în celelalte programe pe care le veți lua în timp ce vă aflați în alte camere și vă vor transporta înapoi în camera dvs. De aceea este important ca întreaga casă să fie protejată și curată de energie, și nu doar camera dvs. Protejați întreaga casă în fiecare zi și când puteți curăța energia; bule de protecție pentru tine, camera ta și locuința ta, pentru că în acest fel negativitatea va fi din ce în ce mai puțin în măsură să intre, până când o poți bloca afară și îți va fi extrem de dificil să intri. Pentru a face acest lucru, nu uita să îți cureți casa chiar dacă îl protejezi întotdeauna, pentru că prin tine este creată și energie negativă, care crezi că este negativă sau când intri în casă aducând probleme din afară.Rețineți-vă să tăiați și firele pentru a crește durata de protecție. De fiecare dată când uitați să protejați-vă casa, lăsați negativitatea să aibă rute de intrare, așa că va intra chiar în camera dvs., chiar dacă ați crezut că ați protejat-o. De fiecare dată când practicați tehnica de curățare a energiei, încercați să mergeți mai adânc și să descoperiți niveluri noi, de exemplu intrând în detaliul casei, sporind purificarea mediului chiar mai intern decât pereții, tavanul, podeaua, fiecare cameră din casă, chiar și baia! Nu credeți că energiile negative care ar putea dăuna nu se pot naște în baie: de câte ori v-a fost frică să nu mergeți singură la baie noaptea? Iată răspunsul. Pentru a vă proteja casa mai bine și a curăța energia fiecărei camere, inclusiv baia, coridorul și p unguente ale casei în care nu cheltuiți mult, teama ta în acele zone se va diminua, deoarece va diminua în ele accesul negativității și al prezențelor negative. Crește intensitatea apărării și vei observa o mare diferență.

Spuneți-mi, mai jos, cum v-ați găsit cu această tehnică și cum v-ați simțit după practicarea acesteia. Dacă ați avut deja rezultate, vă rugăm să le împărtășiți mai jos, astfel încât colegii dvs. de echipă să poată înțelege eficiența și importanța punerii în practică.

Sfârșit pagina 5 din 5. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4806 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]