Disponibile in:

74 – Energia – Ce sunt programele energetice? (partea 4)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 pe 6

Anterior am vorbit despre ce este un registru energetic în interiorul unui obiect, al unui mobilier sau al unui perete. Memoria energetică este ansamblul de energii pe care obiectele le stochează în ceea ce privește tot ceea ce au experimentat în timpul prezenței lor într-un anumit loc. De exemplu, au înregistrat tot ce a făcut și a spus o persoană în casa lor, absorbind toate sentimentele care emană de la ea. în plusobiectele absorb energiile tuturor persoanelor care frecventează acea casă, prin urmare ele pot conține un set de energii diferite, dintre care unele care se anihilează reciproc sau dintre care predomină una. De exemplu, dacă un obiect a fost mai întâi în contact cu cineva care a emis energie pozitivă și imediat după cineva care a emis energie grea, energia mai puternică dintre cei doi va predomina în obiect, care depinde din când în când de cea din două persoane au avut cea mai puternică intenție. Obiectele absorb emoțiile oamenilor, așa că dacă primul a fost foarte fericit, iar cel de-al doilea foarte trist sau furios, depinde de cine dintre cei doi a avut un sentiment mai puternic. De exemplu, dacă a doua persoană a fost puțin tristă, dar nu a emis o energie foarte suferință, este posibil ca obiectul să fi absorbit foarte puțin din energia sa și, prin urmare, registrul său să rămână cu energie pozitivă. Mai mult, depinde și de cât timp a stat obiectul în contact cu oamenii, deoarece este posibil ca câteva secunde să nu fie suficiente pentru a influența obiectul și a crea un program nou în interiorul acestuia, cu excepția cazului în care luați acel obiect chiar atunci când ești în culmea mâniei sau a fericirii. De exemplu, astăzi este posibil să fiți un pic trist din diverse motive personale, dar nu emiteți o energie negativă foarte puternică, astfel încât obiectele din jurul vostru vor absorbi o anumită energie negativă, dar programele lor nu vor fi complet denaturate; cu toate acestea, la un moment al zilei, ajungi la apogeul tristeții când, pe lângă tot ceea ce ți s-a întâmplat deja, are loc un alt eveniment care te face să suferi cu adevărat. În acel moment te poți regăsi în baie sau în dormitor și vei afla despre un fapt care te va face să te simți rău; acolo vei face – fără să-ți dai seama – un fel de evaporare a unei energii negative mai mari, care va influența întregul loc înconjurător. Obiectele, pereții, mobilierul vor fi influențați de energia voastră. Chiar dacă ai petrecut toată ziua în sufragerie, cinci minute de climax emoțional în dormitor vor fi suficiente pentru ca acest dormitor să înregistreze un program mult mai negativ.

Când simți o emoție, influențezi continuu aura locului în care te afli, prin urmare, de obiecte, pereți și, de asemenea, de oameni și animale. Atunci când simți un sentiment foarte puternic, de exemplu o mânie foarte încălzită sau o fericire extremă, în momentele sau minutele în care ajungi la punctul culminant vei crește mult influența energetică din acel loc, până vei ajunge la punctul de a crea un program energetic. Este important să înțelegeți că în fiecare zi, în fiecare oră, la orice oră, influențați tot ceea ce vă înconjoară și nu numai când sunteți foarte supărat sau foarte fericit, dar o faceți continuu; astfel încât în ​​fiecare zi obiectele și ceea ce te înconjoară îți înregistrezi emoțiile și energiile tale, cu care influențezi și aurorele tuturor oamenilor care te întâlnesc în fiecare zi pe stradă, la serviciu sau în familie. Chiar mai mult, atunci când ești foarte fericit sau foarte furios, termini să creezi un program energetic din cauza intenției puternice pe care le-ai extins în afara ta. Obiectele absorb continuu emoțiile, gândurile și acțiunile tale, dar există momente în care registrele devin mult mai intense, devin vii, atât de mult încât să poți repeta și condiționa. Definim acele evenimente cu termenul Program de energie. Programul energetic s-a născut atunci când sentimentul sau gândul pe care îl simțiți a ieșit atât de puternic încât nu numai că a influențat locul în care vă aflați, ci l-a reprogramat. Deci, sentimentul tău combinat cu o intenție puternică a creat un program care, în timp, se va repeta. Toate acestea se întâmplă foarte des și nu observați când se întâmplă, pentru că, evident, nu sunteți la curent. Sperăm că veți decide să exersați și să conștientizați acțiunile voastre energice, astfel încât să încetați să reprogramați locurile din jurul vostru cu energii negative.

Pagina 2 din 6

Chiar dacă nu vă dați seama sau credeți că nu sunteți vinovat pentru că nu sunteți conștienți de ceea ce se întâmplă când sunteți tristi sau supărați, influențați în continuare aura locurilor sau a altor persoane din jurul vostru, aruncând energii negative asupra dvs., riscând să-și strice zilele și, pentru unii, chiar viața. Să fii conștient de efectul pe care îl are energia ta este foarte important atât pentru bunăstarea ta, cât și pentru ceilalți.

În fiecare moment al zilei tale, chiar și acum, îți emani gândurile și stările de spirit care sunt apoi memorate de fiecare material care te înconjoară. Așadar, dacă stai acum pe pat, cu spatele la perete, cu o pernă în spatele spatelui, atât patul (cearșafuri, saltele, diverse jucării înrădăcinate care se sprijină pe pat), cât și perna pe care te sprijini, și peretele din spatele tău. , vă vor înregistra energia și vor lua amprenta lor. Nu trebuie să înțelegeți de ce o fac, pentru că se întâmplă ca atunci când mergeți pe nisip și să vă lăsați urmele: puteți fi și o persoană obișnuită, fără abilități particulare care vă fac faimos sau important, dar atunci când mergeți pe nisip, vă lăsați pe al vostru. amprentele digitale. Se întâmplă doar, așa că toate obiectele, pereții, locurile pe care le frecventați, vă înregistrează amprenta când treceți pe acolo. Ai putea fi o persoană obișnuită, normală, invizibilă pentru societate, dar fiecare loc în care frecventezi și cu atât mai mult cu cât cei în care trăiești au memorat adesea și continuă să memoreze în fiecare zi din viața ta. Prin memorarea rutinei, în special a dispozițiilor mai puternice, s-au creat programe în aceste locuri.

Pentru a da un exemplu, v-am povestit despre momentul în care simțiți atâta mânie sau atâta fericire: așa cum știți bine , nu există doar aceste două sentimente extreme, ci o infinitate de gânduri și sentimente care, amestecate împreună, alcătuiesc propriile programe. De fapt , gândurile tale sunt făcute de energie, prin urmare, toată lumea este absorbită de ceea ce te înconjoară și cei mai puternici creează un program. Aș dori să vă explic ce este un program, făcând un exemplu pe teren care vă poate aminti referințe la viața voastră căreia nu i-ați dat niciodată o explicație. De exemplu, haideți să vorbim despre obiectele sau accesoriile pe care le utilizați în fiecare zi, dar în timp nu sunteți singurul care să atingeți și, prin urmare, să influențați. Vorbim despre obiecte obișnuite care în familie pot fi schimbate fără a ne da prea multă greutate, așa cum s-ar putea întâmpla, de exemplu, cu cearșafurile de pe pat, care, atunci când sunt spălate, pot fi apoi schimbate și sfârșite în patul fratelui tău și al său va acoperi al tău. Din moment ce au fost spălate, foile vor fi curate și parfumate, dar cu siguranță un program energetic nu va dispărea cu o simplă spălare. Consider cearșafurile ca referință, deoarece în timpul nopții mulți oameni au obiceiul să se gândească la problemele lor mult timp, de aceea își impresionează gândurile negative pe saltea, pe cearșafuri, pe perne și pe perna în sine și, deși apar mereu alb strălucitor și frumos parfumat, ar putea conține programe de energie foarte negative. Din păcate, toți oamenii au fost obișnuiți să nu-și țină gândurile sub control, așa că majoritatea populației se gândește excesiv la probleme, mai degrabă decât să ne ofere o tăietură și să ne bucurăm de binemeritatul odihnă mentală, prin non-gândire. Așadar, noaptea, când munca este terminată și ne ascundem în patul nostru, mulți ajung să se gândească la problemele lor, nemulțumirile lor, nesiguranțele lor. Toate aceste gânduri vibrează cu energie negativă, așa că de fiecare dată când te gândești rău la tine, te gândești la problemele tale sau la ceea ce ți s-a întâmplat astăzi trist sau enervant, impresionezi energia negativă în materialele care îți sunt mai apropiate.

Patul este primul care îți absoarbe negativitatea și fiecare parte din ea îți înregistrează gândurile și sentimentele. Așadar, încercați să vă imaginați ce s-ar întâmpla dacă foile în care s-a culcat un membru al familiei care și-a petrecut noaptea gândindu-se la problemele sale, frustrările sale și care poate chiar plângeau pentru suferința a ceea ce l-a hărțuit cel mai mult în minte in patul tau. Întrucât ne-am obișnuit întotdeauna să ignorăm orice simptom al influenței externe, atribuindu-l mereu și numai nouă înșine, nu ați observa absolut nimic.

Pagina 3 din 6

Cu toate acestea , gândurile despre membrul familiei dvs. au fost înregistrate în foile care acum vă acoperă patul și, în timpul nopții sau în timpul în care sunteți culcat pe pat, acestea vă vor trece. Aceste gânduri nu sunt recunoscute ca aparținând fratelui tău, ci vor fi interpretate de creierul tău ca și cum ar fi ale tale. Când te gândești la ceva, nu te gândești „eu, Fabrizio, sunt trist pentru că s-a întâmplat azi dimineață …”, ci motivele fără a te prezenta. Gândul va fi înregistrat în acest fel și atunci când altcineva îți absoarbe gândul prin acel obiect, va absorbi acea stare sufletească identificându-l ca al lui. Evident, nu este vina fratelui tău, deoarece, dimpotrivă, suferă de ceva care l-a rănit, așa că nu îl poți învinovăți. Dar puteți acorda mai multă atenție și rămâne conștient, astfel încât gândurile sale să nu devină și ale voastre.

Întotdeauna, în fiecare zi, suntem influențați de gândurile și stările de spirit ale altor oameni, prin aurorele lor sau prin programele de energie pe care le-au înregistrat în obiectele pe care le-au folosit. Prin urmare, este dificil, de dimineață până seara, să realizezi toate programele prin care treci și care nu aparțin cu adevărat minții tale, dar cu timpul și practica vei deveni tot mai conștient de asta, învățând să nu fii influențat. Îmbunătățirea este incredibilă, deoarece atunci când înveți să-ți recunoști gândurile de la toți acei alți oameni – de bună voie sau fără să vrea – te-au trecut, rutina ta devine mai ușoară, mai relaxantă, deoarece majoritatea greutăților nu au fost niciodată cu adevărat a ta, dar le-ai acceptat în minte și așa ai purtat o greutate mare pe umeri. Prin tehnica non-gândirii, prin tehnica de a rămâne conștient în timpul zilei și prin înțelegerea programelor energetice, vei deveni din ce în ce mai bun să recunoști când un gând este al tău de când nu este, pentru a-l detașa și a nu-l lăsa să intre tu. Acest lucru va dura mult timp, deoarece există multe mai multe programe în jurul vostru decât vă puteți imagina. Deci nu vă grăbiți să credeți că le puteți recunoaște pe toate, dar aveți smerenia să recunoașteți că nu sunteți încă în control total asupra vieții voastre. Așa cum am spus deja, ceilalți nu știu ce fac, nu sunt vinovați pentru că nu o fac intenționat; acest lucru nu înseamnă că gândurile, sentimentele sau dispozițiile lor nu vă aparțin, prin urmare, nu trebuie să fiți influențați și să ajungeți să suferiți la fel de mult ca ei.

Deci, gândurile tale nocturne pot să nu fie ale tale, ci ale celor care au folosit obiectele de lângă tine înainte de a le folosi. Nu este vorba doar de cearșafuri, ci și de jucăriile obraznice (care, de-a lungul anilor, merg de la fiul cel mai mare la cel mai mic fiu), mobilierul (care era în camera fratelui tău și acum în camera ta), mobilier care vine din camera părinților tăi, haine care aparțineau vărului tău și care acum sunt strânse și nu. Evident, știind că obiectele care aparțineau membrilor familiei tale pot avea propriile lor programe și că te-ar putea influența, nu trebuie să te obsedeze și să dezgustă tot ceea ce îți oferă sau să-ți transmită; nu depășiți în a nega și a refuza orice cadou care vi se face; dar fiți conștienți că dacă utilizați întotdeauna doar haine second-hand, animale umplute care au aparținut fraților mai mari și așa mai departe, acceptați să fiți influențați de programele care aparțin acum acelor obiecte. Acest lucru nu ar trebui să te ducă la punctul de a respinge orice cadou pentru repulsie față de energiile lor, ci pur și simplu să te facă să devii mai conștient de modul în care funcționează viața. Oamenii sunt influențați continuu de energiile externe, în special de membrii familiei lor, chiar dacă nu doresc. De exemplu, este posibil să fi ales să nu arăți deloc ca fratele sau tatăl tău, pentru că crezi că este o persoană care nu trebuie să imite, așa că încearcă să fii opusul lui, să vorbești diferit, să gândești altfel, dar acest lucru nu ia că energiile lui te afectează în fiecare zi, chiar dacă într-un mod diferit decât te-ai aștepta să fie. De altfel, știi ce spune despre tine, dar nu ce crede despre tine. Gândurile reale ale oamenilor sunt adesea foarte diferite de ceea ce credem noi.

Pagina 4 din 6

Cunoașterea gândurilor altora este uimitoare, pentru că îți deschide o lume, îți permite să descoperi ce se întâmplă în mintea lor cea mai intimă și de multe ori poți ajunge să te cunoști mai bine prin ele, pentru că descoperi cum te văd și ce le place sau nu-i place de tine. De acolo poți învăța să te perfecționezi și să schimbi anumite atitudini care te fac să apară negativ în ochii celorlalți, dar asta este o altă problemă.

Recunoașterea programelor energetice este mult mai complexă decât pare, pentru că suntem atât de obișnuiți să le suferim încât, recunoscându-le ca ne aparțin, este mai dificil decât ne așteptăm. Totul este să înțelegeți exact cum funcționează un program și, prin meditație și prin diferitele tehnici predate în ACD, veți învăța să detașați gândurile externe pentru a nu deveni ale voastre. Revenind la exemplul fratelui tău și la cearșafuri, poate a petrecut timp gândindu-se la problemele sale, impresionându-și sentimentele pe material. Imaginați-vă dacă el, timp de câteva ore în fiecare zi, s-a gândit la certurile cu prietena sa, cât de singur și de neînțeles este, cât de neliniștit se simte pentru examenele universitare de luna viitoare, cât de mult se simte judecat de prietenii săi care îl tratează prost sau care nu-i arată adevărată prietenie și multe altele. Dacă ai fi foarte, foarte conștient, ai percepe gândurile precise pe care le avea fratele tău și ai auzi oamenii la care se gândea; în schimb nu sunteți și suferiți toate gândurile sale în prima persoană. Prin urmare, creierul tău își va absorbi energiile și va căuta un motiv pentru care să asociezi anumite sentimente și stări de spirit. Din acel moment, prin urmare, chiar dacă înainte de a nu avea niciun motiv să te gândești, vei începe să crezi că iubita ta te înșală, sau că nu mai este îndrăgostită de tine sau că nu o mai iubești ca în trecut și că poate ar trebui să o cauți. „altceva. S-ar putea să credeți că prietenii dvs. nu sunt atât de mulți prieteni, dar că se confabulează în spatele dvs. sau vă puteți simți anxioși în privința examenelor, chiar dacă până cu câteva zile înainte nu ați avut deloc. Deci nu te vei gândi la iubita lui sau la prietenii lui, ci vei asocia acele sentimente cu povestea ta personală, sporind acele stări de spirit din tine și căutând un motiv pentru a le poseda. Este posibil să nu aveți niciun motiv să vă simțiți atât de singur sau de trist, dar întrucât acest sentiment v-a influențat, vă veți căuta în minte un motiv pentru a simți acest lucru și, în final, îl veți găsi! Dacă gândul nu există, îl vei crea din nimic, de exemplu, inventând o scuză pentru a crede că logodnicul tău te înșele, chiar dacă el nu a înțeles niciodată că dorește să fie interesat atât de alții, cât și de tine.

Gândurile oamenilor sunt printre cele mai răsucite și neașteptate, așa că nu vă așteptați prea mult de la ei. De exemplu, fratele tău ar putea arăta tuturor să fie foarte sigur de el însuși, să se simtă frumos și perfect în orice, totuși, noaptea, când nimeni nu-l aude, putea să gândească mult și să spere în judecata altora; s-ar putea să se întrebe dacă este într-adevăr atât de frumos sau dacă nimeni nu-i place cu adevărat și din acest motiv nu are o prietenă constantă, chiar dacă toată lumea își arată fațada mișto că iese cu multe femei în fiecare seară. Prin urmare, programele de energie sunt acele sentimente atât de bine imprimate într-un material sau un obiect care apoi continuă să se activeze și să facă oamenii să simtă din nou acel sentiment chiar și atunci când nu ar mai exista un motiv. De fapt, programul nu este activat o singură dată, dar îl face continuu! Și caută cele mai absurde motive pentru a te face să încerci același sentiment în fiecare zi. Dacă te-ai gândit întotdeauna la examenele universitare de fiecare dată când te culci pe pat, mai devreme sau mai târziu îți va veni îndoiala; din păcate, însă, nu este atât de simplu. De fapt, programul energetic este, de asemenea, inteligent, pentru că el influențează acest sentiment, dar veți găsi, în mod inconștient, un motiv pentru a încerca această stare de spirit. De exemplu, într-o zi vă veți gândi la examen, a doua zi vă veți gândi la o ceartă cu un coleg de muncă, a doua zi vă veți gândi în continuare la mama dvs. care nu a înțeles față de voi. Gândurile pot fi diferite în fiecare zi, dar faptul este că toate acestea te vor conduce în cele din urmă să experimentezi acea stare emoțională foarte tristă sau supărată. Amintiți-vă că nu există doar o gândire tristă sau supărată, ci și gelozie, invidioasă, depresivă, apăsătoare, frustrantă, dar și gândire nebunească, anxioasă, enervată, lista este cu adevărat lungă.

Pagina 5 din 6

Deci fiecare stare emoțională pe care ați avut-o poate provoca dintr-o influență pe care ați absorbit-o în timpul zilei și care nu vă aparține cu adevărat. Învățarea să ne recunoaștem și să ne detașăm de programele sau influențele energetice externe ne eliberează de multe sarcini.

Fiecare persoană are obiceiuri diferite, așa că, dacă o persoană petrece mult timp în casă, evident că va influența mai mult mobilierul și obiectele casei sale cu gândurile și programele de energie, spre deosebire de o persoană care petrece mult mai mult timp în afara casei și, prin urmare, va influența mai mult decorul locurilor la care participă (de exemplu biroul său), decât camera lui. Cu cât o persoană rămâne mai mult în casa sa, cu atât influențează acest lucru prin crearea de programe de energie mai solide și mai rezistente în el. Orice program energetic poate fi distrus cu metodele corecte, dar există unele programe care sunt mult mai persistente și greu de descompus decât altele. Mai mult, aceeași persoană poate crea mai multe programe diferite și nu doar unul și fiecare poate funcționa independent de celelalte. Așadar, descompunerea unui plan de casă nu înseamnă că ai eliminat pe toți ceilalți. Programele sunt ca mecanisme care sunt activate, deoarece pe lângă faptul că au fost înregistrate într-un obiect, ele devin „vii”, în sensul că sunt capabili să facă aceeași persoană sau altcineva să simtă din nou acest sentiment. Așadar, revenind la exemplul fratelui tău, dacă într-o noapte s-a gândit foarte negativ la un subiect care îl preocupă (de exemplu, prietena care îl înșală), a doua zi, atunci acel gând ar fi putut să-l treacă, dar când va pleca acasă și se va întoarce la culcare, gândul acesta s-ar putea întoarce din nou la el. Acesta este un program energetic. De asemenea, s-ar putea schimba în alte gânduri, toate întotdeauna la același nivel negativ sau chiar mai rău. De fapt, programul nu se bazează pe același gând, ci pe aceeași stare mentală, deci pe sentimente emoționale. Programul energetic este un mecanism care dorește să experimentați la nesfârșit aceeași senzație cu care a fost programat. Vrea să te împingă să încerci din nou acel sentiment negativ, indiferent de ce gânduri vei folosi pentru a te întoarce la sentimentul că tristețe. Atunci creierul tău va face totul, pentru că va căuta printre amintirile tale zilnice sau din trecut care ar putea fi un motiv pentru a deveni trist și, imediat ce l-a găsit, vei avea în minte un gând pentru care vei începe să te simți trist, furios sau orice ar fi.

În plus, aceste programe nu încep toate imediat, ci în timp. De fapt, ai putea chiar să mergi în camera fratelui tău în secret și să te întinzi în patul lui și tot nu auzi nimic; deci veți crede că nu există un program energetic și veți fi dezamăgiți. Totuși, aceste programe – pe care ar trebui să le amintim sunt inserate în aura obiectelor și materialelor afișate în camera lui – nu rămân acolo, dar îți pot influența aura chiar și fără a-l observa. Cu alte cuvinte, s- ar putea să vă culcați în patul fratelui vostru și să nu simțiți nimic; între timp, totuși, ceva subtil se întâmplă și influențele energetice se lipesc de țesăturile hainelor și de aura ta. Apoi vei părăsi camera crezând că nu s-a întâmplat nimic, dar, în realitate, aura ta va fi fost influențată de energia pe care fratele tău a lăsat-o în camera lui. Așadar, este posibil să fii influențat de energia fratelui tău, chiar dacă nu este acolo la momentul respectiv, pentru că și-a lăsat amprenta energetică în acea cameră. Aceste influențe nu sunt toate activate imediat, dar așteaptă momentul potrivit când nu veți fi în alertă și, prin urmare, veți fi mai delicat în ceea ce privește influențele. Vedeți programele ca și cum ar fi specii de larve care vor rămâne atașate de aura dvs., dar vor acționa doar atunci când coborâți garda. Gripa poate dura zile în activare. Evident, programele nu sunt larve, dar uneori pot părea așa.

În timpul zilei absorbim multe influențe energetice și suntem condiționați de stările de spirit ale altor oameni sau de programele pe care le-au creat; în timpul nopții, atunci, suntem și mai vulnerabili și multe programe sunt activate la fel cum dormim, intrând în inconștientul nostru și făcându-ne să ne gândim la probleme și frustrări care nu ne aparțin cu adevărat, dar că din acel moment am acceptat drept ale noastre și astfel le tratăm și suferim pentru ei.

Pagina 6 din 6

Toate acestea se întâmplă în inconștient, deci nu este deloc ușor să nu fii influențat de acesta. Înțelegerea și detașarea programelor energetice și a influențelor lor este o slujbă care necesită multă conștiință zilnică, în fiecare zi, fără a vă lăsa vreodată să vă lăsați garda jos. Cu toate acestea, odată ce te iei de mână, îți va fi mult mai ușor să le recunoști și, în sfârșit, te eliberezi de multe suferințe zilnice care altfel te-ar fi lovit și debarcat. Imaginați-vă, așadar, câte influențe absorbiți în fiecare zi în toate locurile pe care le frecventați (și nu numai în casa dvs.) și apoi, în timp ce unele programe sunt activate imediat, altele pot aștepta chiar și câteva zile înainte de a porni și deschide unul nou în mintea voastră discuție negativă. Prin urmare, este ușor să te confunzi și să crezi că acestea sunt propriile gânduri, în timp ce sunt energii pe care le-am absorbit din alte locuri sau oameni. În timp, veți înțelege întotdeauna mai bine ce este un program și cum funcționează. Cu toate acestea, este cu adevărat important să înveți aceste învățături fără să te obsedeze de ele: cunoașterea servește pentru a te trezi, nu pentru a te face să suferi. Așadar, încercați să vă recunoașteți gândurile de la cei care vă sunt influențați din afară, dar nu mergeți în paranoia, pentru că acest lucru nu vă este bine. Mai degrabă relaxați-vă și, dacă acest subiect vă este prea dificil, luați-vă timpul necesar pentru a-l asimila și nu vă obligați să continuați la următoarele niveluri dacă nu sunteți sigur că sunteți gata.

Programele energetice pot fi eliminate, curățate și, din fericire, pot fi create noi și foarte pozitive. De fapt, puteți crea un program energetic care vă împinge, în fiecare zi, să vă simțiți puternici, fericiți și încrezători, să vă îmbunătățiți zilele, dar și cele ale persoanelor pe care le iubiți.
Pe această cale veți învăța cum să o faceți. Pregătește-te, pentru că mai sunt încă multe lucruri de învățat!

Sfârșit pagina 6 din 6. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/23858 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]