Disponibile in:

30 – Entitatile – Exista fantome? (partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 pe 4

Este clar că entitățile există, ceea ce ne oferă îndoieli sunt definițiile greșite care ne fac să ne îndoim de existența lor. În primul rând, trebuie clarificat faptul că există multe tipuri de entități, deoarece termenul de entitate identifică orice fel de prezență, vie și inteligentă, care însă nu are un corp fizic. Printre entități se numesc așa-numitele fantome sau ceea ce considerăm în general „Sufletele morților”. În acest moment subiectul devine complicat din momentul în care fiecare își capătă propria idee bazată pe nicio cunoaștere, interpretând existența entităților în felul său. În mod clar, sfârșim amestecând informații care sunt de cele mai multe ori imaginative sau bazate pe filmele văzute la TV, riscând astfel convingerea că fantomele nu există cu adevărat. Pentru a începe, este important să știți că pentru a înțelege ce sunt entitățile, nu este suficient să citiți una sau mai multe cărți pe această temă, deoarece fiecare va oferi informații diferite și conflictuale pentru simplul motiv că, cine a scris acele pagini, nu a trăit experiențe personale care să-i permită. să înțeleagă cum acționează, dar și el a citit multe cărți pe care, la rândul său, le-a rezumat pe măsură ce consideră că este potrivit. Pentru a înțelege cu adevărat entitățile, totuși, trebuie să trăiești o mulțime de experiențe directe, pentru că fără experiență nu poți în niciun caz să înțelegi cum se comportă și motivele lor, întrucât cărțile sau articolele de pe web au fost scrise pe baza altor cărți și pe alte articole, și nu despre experiența reală. De-a lungul timpului, veți înțelege că foarte puțini oameni scriu experiențe reale și de primă mână, pentru că toți ceilalți preferă să facă o colecție de povești scrise deja de alții, făcându-i să treacă singuri.

Entitățile există, dar nu sunt ca cele descrise în cărți sau pe diverse forumuri și nu se comportă ca în filme. Pentru simplitatea înțelegerii începem să împărțim „lumea entităților” în două categorii, care sunt conștiințele persoanelor decedate și prezențele aparținând altor dimensiuni. Primele sunt prezențele care au fost anterior persoane fizice, dar care, după moartea corpului lor, au devenit (sau s-au întors) fantome, deci Conștiințe fără corp fizic. În cel de-al doilea caz, însă, acestea sunt prezențe care nu au fost niciodată umane, dar sunt și Conștiințe care, totuși, au fost întotdeauna energice, fără să fi trăit vreodată într-un corp uman. Prin Conștiință se înțelege Esența sa, care este în viață indiferent dacă aveți sau nu un corp fizic. Sunteți o Conștiință care trăiește în interiorul corpului fizic, deci nu sunteți corpul fizic, ci sunteți ceea ce este în interior. În acest moment înțelegeți că nu numai ființa umană există ca ființă vie, dar există și prezențe care au trăit întotdeauna fără să fi avut vreodată un corp fizic.

Ceea ce este de obicei văzut de persoanele care trăiesc experiențe paranormale sunt fantome, prin urmare Conștiințele care anterior erau persoane fizice, dar care după moartea lor au rămas pe această dimensiune fără un corp fizic. Cerul și iadul cum le spune biserica nu există, așa că atunci când mor, oamenii nu merg la cer sau la iad, ci se întorc la a fi Conștiința fără un corp fizic; viitorul lor va depinde apoi de alegerile și abilitățile lor. De obicei, când o persoană moare și Conștiința sa iese din corpul fizic, pentru o anumită perioadă prezența sa rămâne pe această dimensiune, prin urmare rămâne sub forma unei entități. Exemplul izbitor este atunci când o rudă apropiată sau un prieten moare. Cu siguranță, dacă ați experimentat acest trist eveniment, de exemplu cu moartea unui bunic sau a unei rude cu care ați avut o relație strânsă, după moartea lui, ați continuat să-i percepeți prezența chiar și multă vreme după aceea, aproape ca și când era încă acolo. De atâtea ori se întâmplă că atunci când ai o relație strânsă cu cineva, care moare după aceea, încă luni după ce continui să-i auzi prezența și chiar vocea, atât de mult încât mulți oameni aud vocea rudei lor decedate care îi cheamă pe nume, deși evident – fizic – nu mai este acolo.

Pagina 2 pe 4

Dacă ar fi doar problema vocii, am putea crede și că este o sugestie, dar atunci când aceste voci preced obiectele, ferestrele sau ușile care se deschid singure sau alte evenimente fizice similare, nu se poate vorbi deloc de imaginație. Motivul pentru care prezența decedatului este percepută doar pentru o anumită perioadă, care poate varia de la o situație la alta, se datorează faptului că entitatea, prin urmare, Conștiința, într-un anumit moment, dispărește, în consecință încetăm să-i percepem prezența . Problema este că atunci când încetați să percepeți prezența, ajungeți să credeți că, chiar înainte, nu exista nicio entitate, ci că vă imaginați totul. Așa funcționează Regulatorul: te face să uiți de experiențele petrecute și te face să te convingi că ai imaginat totul. Dar nu este așa! Unele conștiințe rămân mai mult timp pe această dimensiune fizică decât altele. De fapt, unele persoane decedate ar putea rămâne – sub formă de entități – în interiorul unei case timp de ani de zile; altele, însă, deja după câteva zile vor pleca, lăsând astfel casa goală. Desigur, cei dragi noștri vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, dar amintirea unei persoane nu este aceeași cu prezența sa; de fapt, memoria nu poate mișca obiecte sau să le facă să cadă pe planul fizic, entitatea o face!

Unde merg aceste entități, care anterior erau oameni? Depinde, pentru că totul depinde de alegerile și posibilitățile individuale pe care le are fiecare. Unii rămân mult timp pe această dimensiune fizică, pentru că nu se pot detașa emoțional sau pentru că nu reușesc în adevăratul sens al cuvântului. Alții, însă, așteaptă momentul potrivit pentru a o face și a-și schimba stilul de viață. Unele conștiințe vor căuta imediat un alt corp în care să se reîncarneze, să înceapă o nouă viață în interiorul unui corp uman născut. Alții, în schimb, vor explora noi dimensiuni și vor trăi tipuri de viață foarte diferite față de ceea ce conducem pe acest plan fizic. Cu siguranță, entitățile nu merg la școală și nu merg la muncă sau activități care ocupă cea mai mare parte a timpului vieții noastre; deci înțelegeți că trăiesc un stil de viață foarte diferit de al nostru. Ceea ce este cert este că mulți dintre ei își continuă existența, într-un loc sau altul, chiar dacă toată lumea crede că după ce persoana moare fizic, nu mai există niciun altul sau că ajung în cer împreună cu îngerii sau în iad împreună la demoni. Cu toate acestea, este necesar să știm că, o parte din acestea, atunci când mor fizic la scurt timp după ce mor, de asemenea, definitiv, dar despre acest lucru vom vorbi mai târziu. Așadar, după moartea fizică există posibilități infinite, chiar și pentru cei care nu cred în reîncarnare sau au fost convinși că după moarte nu există nimic, pentru că, de fapt, atunci când trupul moare, nu mai aveți multe posibilități de a fi sceptici: vă aflați catapultați în realitate, deci nu mai poți pretinde să nu crezi, dar va trebui să te adaptezi la consecințe; la fel de bine te-ai putea pregăti.

Acestea fiind spuse, entitățile nu sunt în măsură să comunice așa cum putem oamenii naturali, pentru că nu mai au instrumentele de comunicare, la fel ca și corpul fizic. Așteptările mari pe care le-am făcut să vizionăm filme horror nu sunt echivalente cu realitatea, așa că sfârșiți să nu credeți existența unor entități doar pentru că ceea ce s-a întâmplat în filmele horror nu vi s-a întâmplat niciodată. Dar acestea sunt doar filme! Ideea că entitățile există „numai dacă” bat ușor ușor sau reușesc să ridice o persoană în aer și să o facă să zboare și să cadă la pământ, nu este cu adevărat dovada că există, deoarece entitățile nu au un corp fizic și angajează un efort incredibil de a face chiar și cel mai mic indiciu pe planul material. Mutarea unui obiect sau vorbirea pentru noi se dovedește a fi cea mai simplă acțiune din lume, dar pentru entitatea nu, pentru că nu are un corp fizic cu care să atingă sau să vorbească, ci trebuie să găsească alte modalități de a o face: utilizarea al șaselea sens prin facultățile sale psihice. Problema este că majoritatea oamenilor mor fără să fie pregătiți pentru ceea ce urmează, convinși că nu există nimic sau că vor fi primiți de micii îngeri care îi vor conduce la cer. Din păcate sau din fericire nu este cazul. Deci oamenii mor fără să știe că după moartea corpului fizic vor rămâne în viață, dar nu vor putea efectua majoritatea acțiunilor pe care le putem efectua prin corpul fizic așa cum au murit, fără să aibă nici măcar o idee cât de util și important a fost să dezvoltăm al șaselea sens.

Pagina 3 pe 4

De fapt, unele prezențe sunt foarte puternice, chiar și la nivel material, atât de mult încât știu să miște obiecte sau să facă lucrurile să cadă, să atingă, să vorbească, dar multe alte entități nu reușesc, pentru că nu au capacitatea de a efectua aceste acțiuni așa cum există în loc. au primul. În consecință, nu putem crede că o entitate este prezentă într-o casă dată doar dacă obiectele cad, deoarece în adevăr ar putea fi prezentă și nu reușesc să efectueze acțiuni fizice, deci este acolo, dar nu se știe. Trebuie să ne amintim că entitățile nu sunt văzute, cu excepția faptului că după ce și-au pregătit vederea energică pentru a le putea vedea, așa că până atunci mii de entități s-au putut trece prin fața vederii în toți acești ani de viață și să nu fi văzut nici măcar una.

La fel cum există fantome, prin urmare, Conștiințele persoanelor decedate, există și alte tipuri de entități, care să o spună pur și simplu s-au născut și au trăit pe alte dimensiuni. Multe persoane confundă entitățile cu extratereștrii, deși există o diferență abisală, pornind de la faptul că entitățile sunt energice, în timp ce extratereștrii au un corp fizic. Din momentul în care nu ai un corp material, devii automat o entitate, adică Conștiința fără corp. Entitățile apoi transformă și transformă dimensiunile mai mari, de aceea nu se poate vorbi despre entități pământești sau entități extraterestre, deoarece toate entitățile sunt „universale”. Deci, atunci când vorbim despre entități, vorbim mereu și numai despre ființe făcute din energie, în timp ce atunci când vorbim despre extratereștri sunt ființe fizice, pentru că au un corp fizic. Că străinii sunt confundați de entitate, din cauza proiecțiilor holografice, este o altă problemă, dar o vom aprofunda în subiectul specific. Revenind la entități, există cei care anterior au fost oameni pe care i-am cunoscut și alții care sunt conștiințe care niciodată nu au fost niciodată umane, dar care și-au trăit întotdeauna existența într-o formă energică. Indiferent dacă sunt foști oameni sau prezențe care provin din alte dimensiuni, din momentul în care sunt conștiințe fără corp, toate legile umane care există în societatea noastră se prăbușesc. Prin urmare, trebuie să ne eliminăm ideea că o entitate nu poate intra în casa noastră fără o autorizare prealabilă, adică că o prezență nu poate trece prin ușa casei noastre fără invitația sau permisiunea noastră. Entitățile nu au nevoie de o ușă deschisă pentru a intra, deoarece pot trece prin ziduri. Ei nu respectă nicio regulă sau lege socială pe care noi oamenii o respectăm, așa că pot accesa casa noastră de câte ori vor, dacă vor, fără nimic și nimeni nu o va opri. La fel ca oamenii, există entități pozitive, entități negative și entități care nu le pasă de nimeni, așa că există prezențe bune care doresc să ajute oamenii, prezențe foarte întunecate care se bucură de rănirea oamenilor și prezențe (majoritatea parte) căruia nu îi pasă nimic de ceilalți și care ocazionează pe alții.

Deoarece există entități foarte negative care pot dăuna oamenilor, inclusiv noi, este important să înveți cum să te protejezi de ei. Entitățile întunecate reușesc să ne facă rău chiar dacă nu le vedem, pentru că deși nu suntem conștienți de existența lor și nu le vedem, ele ne văd și cum reușesc să ne influențeze viața. Nu trebuie să ne gândim că modul lor de a răni oamenii este cel al filmelor horror, cum ar fi aruncarea oamenilor în vânt sau deținerea lor; ele ne pot face foarte mult rău prin influența mentală prin gânduri și sentimente greșite, de exemplu, împingându-ne în depresie severă și impresionând gândul puternic al sinuciderii din mintea noastră. Entitățile negative știu să facă rău oamenilor, deoarece știu că oamenii nu sunt capabili să se apere și să-i alunge. Ar fi suficient să înveți să exersezi Protecția psihică pentru a rezolva multe probleme din viața ta, întrucât nu ți-ai dat seama că au fost cauzate tocmai de prezențele negative care îți trimit ghinion și evenimente de suferință.

Pagina 4 din 4

Trebuie să înțelegem că entitățile nu acționează așa cum ne așteptăm, sau așa cum sunt reprezentate în filmele horror, pentru că filmele de groază nu fac altceva decât să spună o poveste care trebuie să se încheie neapărat prost, altfel, dacă ar avea un final pozitiv, nu ar fi horror! Aceasta nu înseamnă că nu există entități întunecate foarte periculoase și capabile să efectueze acțiuni atât de puternice pe planul fizic , dar trebuie înțeles că aceste tipuri de entități sunt mult mai rare și ascunse decât credeți: chiar dacă pare ciudat, sunt dornici să ne facă credeți că nu există, deoarece cu cât aceste entități sunt mai puternice, cu atât au învățat să „își protejeze identitatea”; cu alte cuvinte, ele nu apar în casa primului care se întâmplă să fie văzut și recunoscut, așa cum se crede. Acestea fiind spuse, să îndepărtăm ideea că, dacă ne protejăm de entități, ele devin și mai furioase, pentru că aceste idei răsucite au rămas în capul nostru de oameni lași care, de vreme ce le este frică și nu vor să o admită, vor și orice altceva a lumii au.

Când ne protejăm prin Protecție psihică, creăm o barieră care împiedică entitățile să se apropie de noi, de viața noastră și de casa noastră. Nu este o provocare, cum s-a gândit prost, ci o protecție. Când este frig și plouă afară, decideți să luați o umbrelă pentru a vă proteja de ploaie, astfel încât să nu vă udați, pentru că nu doriți să vă îmbolnăviți și să vă simțiți rău. Aceasta nu este o provocare spre ploaie, de fapt, dacă luați umbrela, nu va ploua mai greu în scopul de a vă răni; mai degrabă veți fi mai bine protejați de ploaie și veți primi apă mai mică sau aproape fără apă. Protecția psihică acționează ca o barieră pentru a te proteja de entități și de influențele lor negative, astfel încât nu există niciun motiv să crezi că actul de a te proteja este o „provocare” față de entități, atât de mult încât, dacă te protejezi, le-ai enerva chiar mai mult, pentru că ar fi o prostie să gândești acest lucru, dar ai înțeles că ai practica o barieră care îi va împiedica să te influențeze, la fel cum ploaia va aluneca fără a putea să te lovească, atât cât să te uite. Acesta a fost doar un gust al subiectului vast al entităților, de fapt mai târziu vom aprofunda mai bine subiectul și vom afla mai multe informații despre cum și de ce se comportă în anumite moduri, mai degrabă decât în ​​altele. În articolul următor, veți găsi Protecția psihică explicată și puteți urmări pista audio care vă va ghida în practica tehnicii.

Sfârșit pagina 4 din 4. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/84505 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]