Disponibile in:

79 – Frecventa – Conexiunea Energetica (partea 2)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 pe 4

În lecția anterioară v-am explicat care este frecvența.
Frecvența este vibrația personală care ți-a aparținut întotdeauna și nu poate schimba sau aparține unei alte persoane sau ființe vii. Frecvența este ca codul fiscal al Sufletului tău, cartea sa de identitate, este un cod lung imprimat în Matricea care reprezintă Esența ta. Existați în Matrice cu o serie lungă de coduri care vă reprezintă, la fel ca orice altă ființă vie și obiect neînsuflețit care există în acest univers. Dacă există o frecvență, este posibil să o urmăriți și / sau să vă conectați la ea. Pe lângă frecvența personală, există o frecvență de masă, care vă permite să vă conectați la un grup mare de persoane sau locuri și să aveți un efect asupra acestora, fără a fi neapărat necesar să vă conectați unul câte unul. Ori de câte ori te gândești la cineva cu care te conectezi la Frecvența sa, este un fapt firesc, este metoda pe care Low o folosește pentru a ne menține toți conectați la lume. Ori de câte ori te gândești la o persoană, chiar și pentru o secundă, te conectezi la Frecvența sa. Chiar dacă nu îl observi, când te gândești la cineva, s-a conectat o fire între tine, uneori începe de la tine și ajunge la ea, alteori începe de la ea și ajunge la tine care, în mod inconștient, o percepi telepatic și figura sa îți vine în minte. De câte ori vi s-a întâmplat să vă gândiți la o persoană care v-a sunat imediat? Nu este o chestiune de coincidență, ci de telepatie inconștientă. Spun inconștient pentru că nu vă dați seama că este un avertisment telepatic, ci pur și simplu supuneți acest gând și credeți că este al vostru, prin urmare nu este o telepatie intenționată și antrenată, ci telepatie inconștientă – pe care o avem cu toții prin natură. Există frecvențe cu care sunteți mai asociat decât alții, așa că atunci când vă gândiți la ele vă conectați mult mai repede. Pentru a da un exemplu, dacă acum ți-am spus să te gândești pentru o clipă la mama ta, fără niciun motiv, aproape imediat te vei conecta la ea, în timp ce, dacă ți-aș spune să te gândești la fostul tău profesor de matematică în școala medie, nu există printre voi prin urmare, această legătură grozavă i-ar fi greu de conectat.
În această lume, conexiunile sunt necesare pentru a putea crea rețeaua de oameni care se gândesc la ei înșiși în fiecare zi și care se mențin reciproc în interiorul Low. De fiecare dată când te conectezi la o persoană, la un loc sau la un eveniment, o influențezi cu energia ta, sau mai bine cu gândurile, starea de spirit și emoțiile momentului. Acest lucru duce la creșterea Scăzutului pe persoana respectivă de cele mai multe ori pe care le gândești, motiv pentru care trebuie să înveți să folosești non-gândul și să te perfecționezi în tehnica tăierii firelor. Cu unii oameni este mult mai ușor să creezi o conexiune telepatică puternică inconștientă, cu altele mai puțin, pentru că totul depinde de legătura mentală pe care o ai, indiferent de cât timp te cunoști. De fapt, poate profesorul tău te-a urmărit mulți ani, dar astăzi nu ai o legătură atât de profundă cu el; în schimb cu o altă persoană, de exemplu cu noul tău iubit – cu care ai întâlnit doar trei luni – ai o legătură mult mai profundă și este mult mai ușor să te conectezi la el. Conexiunea nu are loc doar în funcție de timpul petrecut gândindu-te la cealaltă persoană, este intensitatea cu care gândești: poate dura chiar și o secundă, dar cu o emoție puternică și de impact. Cu emoție, nu vreau să spun doar pozitiv sau negativ, sau iubire sau ură, ci și graba de a ști ceva, anxietatea care îți răspunde, curiozitatea despre ceea ce face sau unde se află în acest moment, gelozie, care durează un flash de o secundă, dar care are o intensitate foarte puternică. Această emoție va influența acea persoană și va conecta fire la tine și la Low. Acesta este un mecanism natural care are loc în fiecare zi, în fiecare moment, nimeni nu este exclus de această natură. Doar cu o pregătire minunată este posibil să învățăm să ne gândim mai puțin la alții, să trimitem mai puțin de Low către oamenii pe care îi iubim, să fim mai conștienți și să încercăm pe cât posibil să nu fim cu adevărat cauza creșterii lui Low atât de puternice pe de altă parte. persoană.

Pagina 2 pe 4

Cu toate acestea, indiferent dacă ne dorim sau nu, ne-am petrecut viața crescând și primind Minima celorlalți, un lanț pe care nu-l putem distruge într-o singură zi, cu atât mai puțin cu voința, pentru că este nevoie de o pregătire uriașă dictată de un puternic respect pentru aproapele și spre evoluția sa spirituală, care trebuie să ne împingă să-i oferim spațiul de care are nevoie, fără a interveni cu gândurile noastre despre el și a exersa pentru a ne crește conștiința.
De asemenea, ne putem conecta la Frecvența unei persoane pe care nu o cunoaștem în direct, dar cu care am discutat, sau chiar o persoană din care am citit doar o carte, am văzut un film, am văzut un videoclip pe youtube sau o fotografie. De fiecare dată când trecem pe lângă cineva, schimbăm firele noastre, adică firele sale se conectează la noi și ale noastre se conectează la ele. De fiecare dată când apelăm pe cineva sau primim și un apel de la un centru de apel, prin urmare de la o persoană care nu ne cunoaște fizic și pe care nici măcar nu o vom cunoaște în direct, are loc conexiunea de frecvență și schimbul de fire, cu influențe conexe. În funcție de cât de profundă este conexiunea acelui moment, puteți primi sau trimite mai multe influențe sau mai puțin, totul depinde de moment, de starea noastră de spirit, de apărarea noastră și de cât de puternică este conexiunea acelui moment. Pentru a da un exemplu, primim un apel de la o persoană care ne propune să ieșim, dar căruia nu îi pasă cu adevărat, așa că închidem apelul și nu ne mai gândim la asta, deoarece nu ne pasă să-l întâlnim; acest lucru nu înseamnă că, de asemenea, nu se mai gândește la asta, dimpotrivă, ea ar putea să petreacă multe ore supărate, pentru că nu am acceptat invitația și să ne trimitem gândurile ei, frustrările ei, influența ei energică și, prin urmare, să ne coborâm. Depinde de noi să decidem să tăiem fire cu tehnica, precum și să ne protejăm de ea, împiedicând-o să ne influențeze și să ne petrecem seara cu gândul la asta sau să ne prefacem că nu se întâmplă nimic și să o ignorăm fără a face nimic pentru a ne proteja, prin urmare, suferind toate influențele ei. Atunci când o persoană se gândește la asta cu mânie sau sentimente de vibrație scăzută, pe lângă faptul că ne trimite o energie care ne influențează starea de spirit, putem primi și energii care aduc ghinion evenimentelor noastre, indiferent dacă este un ghinion temporar care durează doar o zi sau unul care durează mulți ani. Persoana invitației pe care am refuzat-o, ne-ar putea petrece timp plimbându-ne peste refuzul nostru și trimitând multe gânduri telepatice care ne-ar putea face să ne răzgândim, făcându-ne să regretăm și să decidem să acceptăm invitația, în ciuda faptului că nu suntem voința noastră, ci impunerea ei pe ale noastre. Telepatia inconștientă funcționează astfel și a fost întotdeauna așa, toată viața mea. De fapt, de multe ori te-ai răzgândit după dorința celeilalte persoane, convins că era dorința ta.
Totul se întâmplă inconștient: cealaltă persoană speră că acceptăm invitația și continuă să ne trimită mânie și sentimente de vinovăție, care ne-ar putea influența gândirea și, dacă intenția lui este foarte puternică, poate chiar să ne impună dorința noastră, sau ne face să vrem să ieșim cu ea. Cu toate acestea, nu a fost voia noastră înainte. În cazul în care cineva ne cere sau să facem ceva ce nu vrem, cum reacționăm? Poate că faptul că va rămâne toată ziua gândindu-te la tine și îți va trimite energii negative te sperie, așa că, pentru a-l evita, decizi să cobori capul și să accepți invitația de a-l face fericit. Personal cred că, în cele mai multe cazuri, este o greșeală gravă, pentru că atâta timp cât este o zi în care nu ai nimic de făcut și nu știi dacă ieși sau nu doar pentru lene, atunci este bine să te lași influențat de bucuria invitației alta persoana care probabil te va face sa ai o seara placuta si sa te faca sa te simti mai bine; prin urmare, ar fi nedrept să-l resping și să-l facă să sufere degeaba. Dar dacă este o persoană, indiferent dacă a făcut ceva greșit sau nu, din care simți că vrei să stai departe, atunci trebuie să-ți asculți sentimentul atât timp cât ești neplăcut, deoarece acceptând să faci ceea ce nu vrei doar a fi pe placul altcuiva, sau chiar mai rău din frica că acea persoană te va afecta negativ, este cea mai proastă alegere. Frica nu trebuie să te atingă, în primul rând pentru că îți învăț toate tehnicile pentru a depăși fiecare obstacol, așa că ar fi ridicol dacă ai fi speriat de o persoană care nu are tehnici. Mai mult, ar fi mult mai rău dacă ați ieși, deoarece conexiunea dvs. ar crește și puterea sa asupra ta ar deveni mai puternică.

Pagina 3 pe 4

Așadar, dacă nu poți suporta o persoană, dacă într-adevăr nu te poți bucura, în ciuda aparent că nu ți-ai făcut nimic, înseamnă că în mod inconștient ai perceput ceva, dar încă nu ai înțeles-o pe deplin. Inconștientul tău a sesizat că acea persoană îți poate aduce probleme, poate că te aduce deja, pentru că se gândește la tine cu o energie grea care îți crește greutățile zilnice prin gândul său constant sau prea dominant despre tine. Evitarea unei persoane vă permite să nu creșteți conexiunea dintre voi, însă nu vă puteți aștepta ca acesta să distrugă o conexiune doar pentru că nu ieșiți câteva zile. Dacă doriți să împiedicați cealaltă persoană să vă influențeze, este bine să începeți să tăiați firele cu el și să creați protecții psihice care vă protejează tocmai de influențele și gândurile sale. Este clar că acest lucru nu trebuie să conducă la ruperea relației dacă nu este ceea ce îți dorești, ci la impedimentul că acea persoană se gândește continuu la tine și îți influențează viața cu voința sa.
Când vorbim despre alții, este ușor să spunem: „Chiar nu o înțeleg, de ce trebuie să-ți petreci ziua cu gândul la mine? Ai ceva mai bun de făcut? ”
Cu toate acestea, nu suntem sfinții curați care vrem să credem că suntem. De fapt, toți trăim în această lume, prin urmare, de bună voie sau de voință, suntem supuși regulilor sale. În acest moment este posibil să nu vă vină în minte, dar cine știe de câte ori s-a întâmplat să vă supărați sau să vă jigniți pe cineva, dintr-un motiv oarecare, și să vă petreceți toată ziua plimbându-vă. Nu contează ce fel de gânduri aveai, dacă te-ai simți vinovat față de el, dacă ai fost jignit, dar nu furios, dacă ai fost doar trist, nu contează cu adevărat, pentru că indiferent că te gândeai la el. Când vă gândiți la o persoană, chiar și fără intenția dvs., conectați firele la el și trimiteți avalanse de energii reduse, ceea ce va crește personalul. Așadar, îi vei crește greutățile, gândurile, impedimentele sale zilnice, scăzând calitatea evoluției sale spirituale. Acest lucru nu ar trebui să vă sperie, deoarece se întâmplă întotdeauna înainte să vă spun și va continua pentru totdeauna, chiar dacă v-am spus. Singura modalitate de a reduce influențele celorlalți este să tai firele în fiecare zi și să exersezi protecția psihică în mod constant, mai ales în zilele în care știi că unii oameni se gândesc mai mult la tine. Dacă credeți că există mulți oameni care vă influențează și vă temeți că vă vor trimite prea jos, gândiți-vă la câte persoane trimit gânduri și la Mici despre mine: într-adevăr nu, nu vă gândiți la mine!
Deci nu trebuie să vă fie frică, dar să acceptați că atâta timp cât trăiți în această lume va funcționa astfel, nu sunteți singurul care va avea aceste obstacole și nu este o bătălie care vă aparține numai: toți trebuie să luptăm împotriva Low pentru a evolua și a ne trezi, nimeni nu trece avantajate. Diferența este că există aceia care se luptă și care plâng în schimb, sperând că acest lucru poate să fie milă de Low și să-l oprească, trimițându-l pe cei care reușesc să-l coboare în viața lor din invidie spre succesele sale.
Gândirea la alți oameni este normală, dar trebuie să înveți să gândești fără să le trimiți avalanșe de la Low, care, dacă crezi că știi deja să o faci, ești sigur că greșești. Această practică necesită foarte mult antrenament și multă conștientizare în fiecare zi, în special maturitatea mentală a înțelegerii că nu sunteți întotdeauna cea perfectă, cea bună, cel care nu deranjează pe nimeni, dar puteți fi voi care trimiteți prea multă greutate celorlalți. De fapt, Low nu este doar furie sau gânduri negative, ci fiecare gând bun sau rău pe care îl faci despre ceilalți. Este clar că un gând bun nu are greutatea unui gând negativ, dar ce este cu adevărat un gând bun? Un bun tip de gândire este admirația pentru o persoană, de exemplu. Dar când te gândești la cineva, crezi cât de mult îl admiri? Nu, probabil te gândești la câte întrebări ai vrea să-i pui, speri să poată răspunde la toate întrebările tale sau crezi că ți-ar plăcea să furi atât de mult din timpul pe care îl poate lua cu tine. Acestea nu sunt gânduri bune, sunt doar gânduri neutre care vă sunt utile. De aceea, spun că aproape toate gândurile zilnice sunt o imensitate de Low pe care o trimiteți și primiți de la și de la oameni.

Pagina 4 din 4

Așadar, vă puteți conecta, de asemenea, la frecvența persoanelor cărora citiți o carte sau vizionați un film, deoarece actorii au și o frecvență! Deci, vă puteți conecta la ei și influențați-i energic cu gândurile voastre. Gândiți-vă câte milioane de oameni se gândesc la actori sau cântăreți celebri în fiecare zi: dacă credeți că sunt imuni la influențele energetice, încercați să aflați câți dintre ei au fost afectați de invidia oamenilor după ce au început cariera, atât de mulți au au început să sufere diverse afecțiuni, precum obsesii, probleme nocturne, unii au început să ia antidepresive, deoarece influențele primite de cei care îi urau pentru invidie erau prea multe și, fără protecții psihice, nu au suportat lovitura; dar și influențele primite de fanii lor care comentează fiecare schimbare de viață (de exemplu, nou iubit, mașină nouă sau călătorie de vacanță) aducându-le mult ghinion. Aici revenim la discursul fanilor: aceștia sunt oameni care spun că admiră acel celebru actor sau cântăreț, dar nu au nicio milă să comenteze fiecare mișcare a lor, să bârfească și să critice alegerile de stil de viață sau oamenii pe care îi participă idolul lor. Mulți actori ale căror filme le vizionați și astăzi, vă iubiți și admirați, au încetat să mai acționeze după câteva filme filmate și au decis să se dedice altceva, deoarece presiunea energetică era prea mare. Nu au avut doar câțiva membri ai familiei care să-i trimită influențe energetice, ci milioane de oameni care au urmărit filmele lor, interviurile lor, fotografiile furate de paparazzi. O persoană cunoscută de atâția oameni este destinată să-și primească influențele, fie că sunt de la fani sau persoane invidioase. Depinde de persoană să decidă să se protejeze și să fie mai puternică decât influențele sale (chiar și atunci când provin de la milioane de oameni) sau să le sufere toate drept în piept.
Conectarea la o persoană cu care ești încrezător este mult mai ușoară decât să te conectezi la frecvența cuiva pe care am văzut-o doar în fotografii sau despre care am citit o carte, dar cu care nu am vorbit niciodată; asta nu înseamnă că o facem deja, în mod inconștient, de fiecare dată când ne gândim la cineva sau ne apropiem de ceva de-al lui. De fapt, pentru a vă conecta la frecvența sa, nici măcar nu este necesar să-i cunoaștem fața sau corpul, deoarece vă puteți agăța de fragmentul său de energie care a lăsat amprenta în cartea sa sau în ceea ce a făcut și vă permite să-i urmăriți frecvența. Este posibil să vă conectați la frecvența unei persoane chiar și indirect, de exemplu atunci când cineva vă vorbește despre un prieten sau o rudă, la care nu credeți voluntar, dar din moment ce vorbiți despre aceasta pentru o clipă vă conectați la el; sau când citești o carte sau asculți o melodie nu te gândești la autor sau cântăreț, ci te conectezi la frecvența sa prin lucrarea sa. Influențele pe care le trimite o persoană atunci când se gândește direct la o altă persoană sau când se conectează involuntar la ea, sunt foarte diferite, dar nu se poate crede că în cel de-al doilea caz există o absență de influență, deoarece și în acest caz depinde de persoana, a momentului și a stării mentale, poate transmite influenței energetice celuilalt.
Conexiunea energetică este în mare parte un mijloc pe care Low îl folosește, astfel încât toți oamenii să rămână conectați la lume și să se țină reciproc pentru a împiedica pe cineva să plece prea departe de Low. Pentru a vă oferi un exemplu imediat, cine știe de câte ori s-a întâmplat că nimeni nu te-a căutat, te-a sunat sau te-a sunat pe interfon toată ziua, dar imediat ce ai decis să meditezi și să închizi ochii pentru a intra într-o stare adânc, cineva a venit să bată la ușa ta, altcineva te-a sunat la telefon și vecinii au început să vorbească tare sau chiar să țipă și să facă zgomot între ei, aparent totul normal și deconectat de la tine, dar totul a fost făcut intenționat pentru a te readuce în jos și pentru a împiedica conștiința ta să crească prea sus. Iată ce vreau să spun când spun că oamenii se țin reciproc în Low: când cineva se ridică prea mult, toți ceilalți colaborează pentru a-l face să coboare din nou și să o facă inconștient, dar o fac foarte bine. Cu practica, atunci te obișnuiești și poți evita aceste impedimente și să închei meditația sau să începi tehnica pe care ai vrut să o faci fără să te distragi și să uiți ce făceai. Dar nu subestima Low, pentru că este foarte bine să-ți pui mereu motive noi în fața ta, uneori chiar aparent foarte frumoase, pentru a te face să te gândești la altceva și să te împiedice să exersezi.
În această lecție v-am explicat cum conexiunea noastră poate afecta viața unei alte persoane și invers, un eveniment care se întâmplă în fiecare zi de zeci de ori la fiecare persoană. În lecția următoare vă voi învăța diferențele dintre conectarea, urmărirea și recunoașterea frecvenței, pentru a vă pregăti pentru niveluri de lecție mai avansate. Gândiți-vă la lecția de astăzi, deoarece este o parte foarte importantă a căii evolutive.

Sfârșit pagina 4 din 4. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/6709 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]