Disponibile in:

66 – Gandul – Gandul si al saselea simt: cum sa recunosti ,, pacaleala” ( partea 5)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 5

Mai devreme am vorbit despre gândire ca fiind dușmanul numărul unu al Trezirii Spirituale. Gândul este cuplarea pe care Lowul o folosește pentru a ne menține jos, manipulată și presetată, astfel încât să decidem să urmăm alegerile preferate de sistemul său. Acest gând ne spune ce să facem sau ce să nu facem și îl ascultăm, pentru că ne-am obișnuit întotdeauna.

Considerăm că al șaselea simț comunică în cuvinte, printr-o propoziție bine articulată și articulată, pronunțată în mintea noastră. În schimb, comunică într-un mod foarte diferit, care poate fi o intuiție puternică, un sentiment sau uneori un flash, în funcție de cazul și situația în care vă aflați. Cu toate acestea, al șaselea sens nu a evoluat până la nivelul maxim, deoarece nu a fost niciodată exercitat să fie așa, astfel încât nivelul său actual este foarte scăzut și nu trebuie să îl luați prost. Dacă crezi că ai un al șaselea simț puternic, gândește-te la faptul că ai putea să-l faci să evolueze mult mai mult decât este acum, deci trebuie să fii fericit în acest sens. Al șaselea sens este mult mai mult decât un gând realizat: poate merge mult dincolo de previziune sau telepatie. Pe de altă parte, credem că chiar și Sufletul nostru comunică prin cuvinte direct în mintea noastră, compunând propoziții care ne conduc zilnic la cele mai banale acțiuni. Din păcate, chiar și comunicarea cu Sufletul este nu este atât de simplu, pentru că limbajul său este tran estimat de al șaselea simț al nostru că, dacă nu este bine dezvoltat, nu poate reuși să traduceți perfect ceea ce trebuie să „spuneți”.

Cel de-al șaselea sens este ca traducătorul care permite Sufletului – care nu este uman, dar mult mai evoluat – să comunice un mesaj îndreptat către noi că, în schimb, suntem oameni. Sufletul nu este ceva uman, este mult mai evoluat și conștient : între tine și tine, există ani-lumină de evoluție care te separă. Într-un anumit sens tocmai te-ai născut, în schimb trăiești pentru cine știe câte sute sau mii de ani. Cu siguranță, limba lui nu este la fel de „primitivă” ca a noastră , dar mult mai evoluat, așa că pentru a înțelege este nevoie de un traducător pe care îl numim „al șaselea sens”. Prin aceasta, putem înțelege exact ce vrea să ne spună sau să ne spună, dar fără un al șaselea sens bine pregătit, nu putem concepe perfect ceea ce vrea de la noi, felul în care ne indică sau ceea ce și-ar dori să facem, dar alegem cu gândirea noastră și ne amăgim pe noi înșine că ea a fost cea care ne-a arătat așa. Un al șaselea sens bine instruit reușește să traduce limba Sufletului în po nu înțelegeți perfect și rapid ceea ce doriți de la noi, este nevoie de puțin, însă, să confundați adevărata dorință a Sufletului cu cuvântul gândului nostru. Acest lucru se întâmplă pentru că, dacă nu am mai practicat tăcerea mentală de ani de zile, mintea noastră este plin de gânduri, continue și insistente, care obscurează adevărata comunicare cu sinele superior. Din păcate, ne-am obișnuit să credem, de când eram copii, că toate gândurile noastre aparțin Sufletului, deci dacă ne gândim la ceva, este Sufletul care gândește. În mare parte, marea majoritate a tuturor gândurilor noastre zilnice aparțin doar gândului indus de Low, care ne-a creat locul în lume, ne-a organizat viața și viitorul nostru, determinându-ne să alegem ceea ce vrea el să aleagă ;, din păcate, Sufletul a vorbit de foarte puține ori în viața ta. Cu siguranță absolută vei crede că pentru tine este diferit, că simți Sufletul în fiecare zi și că cu el vorbești despre asta și că toată viața ta, astfel încât să fii în afara acestui cerc an d, din acest motiv, nu vă identificați în acest text. Din păcate, rolul meu este foarte dificil, deoarece pentru a vă ajuta să evoluați trebuie să mă opun credințelor voastre și să mă întorc pe teren; doar în acest fel voi putea să fac ajungi la Trezirea adevărată în loc să te lași să continui să-ți imaginezi totul și să te păcălești că este suficient să gândești, să-ți dezvolți facultățile.

În unele ocazii din viața ta, s-ar putea să fi simțit ceva mult mai mare și mai puternic care să-ți „fi comunicat” ceva, sau chiar care să-ți salveze viața de la un eveniment care abia astăzi ai înțeles că te-ar fi stricat pentru totdeauna sau, din nou, mai rău că chiar și azi nu știi ce ar putea fi tratat, dar știi că, cu acea ocazie, a intervenit.

Pagina 2 pe 5

În foarte rare ocazii din viața ta, al șaselea simț s-a „aprins” într-o asemenea măsură încât poți, timp de câteva minute sau câteva zile, să primești comunicări puternice din suflet, pentru a le transpune, aproape perfect, în scurt frazele au coincis și cu mare precizie: ca un răspuns ascuțit care nu v-a dat nicio cale să-l ignorați. Probabil s-a întâmplat în timp ce erai pe cale să faci o alegere greșită și ea, cu o intensitate evidentă, a comunicat un mesaj „NU! Nu o face! Și ați înțeles, deși încă îndoielnic, că trebuie să ascultați această alegere decât creierul sau inima. De ce în acest caz se pare că Sufletul a comunicat în cuvinte? Pentru că intenția lui a fost atât de puternică și fulminantă, încât al șaselea simț al tău a tradus intuiția pe care ți-a trimis-o, transformându-le direct în cuvinte, astfel încât să le poți înțelege pe deplin. La fel ca și în cazul entităților: nu au o voce pentru a vorbi, nu pot conversa liber cu propoziții articulate și detaliate pe care le-ați putea auzi; totuși, uneori, s-ar fi putut întâmpla să percepi pe cineva care-ți spune numele, să auzi un verset, un suspin, un țipăt care aparținea unei entități. De ce ai auzit despre asta, în ciuda faptului că nu ai corzi vocale fizice care să urle sau să converseze? Pentru că al șaselea simț i-a tradus intenția și dorința lui de a comunica, în ceea ce ai fi înțeles sigur: în cuvinte.
Marea problemă este că cuvintele sunt complet nesigure. Acest lucru se datorează faptului că, pentru marea majoritate a gândurilor rostite pe care le auziți în minte, acestea sunt dictate sau sabotate de Low, pentru a vă face să înțelegeți orice altceva decât ceea ce a fost comunicat. Modul de comunicare cu Sufletul este al șaselea sens prin absența gândirii. Gândirea gândurilor permite al șaselea sens să comunice sau să traducă ceea ce sufletul are de spus; pentru a face acest lucru, totuși, al șaselea sens trebuie să fie suficient de evoluat, altfel s-ar sfârși prin traducerea greșită. Când vorbesc despre traducere, nu vă gândiți imediat la un traducător profesionist; în schimb, gândiți-vă la un începător. Cu toții avem al șaselea sens, unele mai multe și altele mai puțin dezvoltate, dar, din păcate, nimeni nu crește cu al șaselea sens trezit la cele mai înalte niveluri, chiar dacă mulți oameni vor să creadă că se simt un pic mai speciali. Faptul de a ne simți diferit, ieșit din comun, de a decide să mergem împotriva valului, este ceva pe care mulți dintre noi îl simțim spiritual și este un factor care ne unește. Dar când vrei să crezi că ești mult mai evoluat decât ești cu adevărat, atât de mult încât ai cel de-al șaselea simț deja trezit încât nu trebuie să-l instruiți cu practicile corecte, riscați să vă limitați și acest lucru este într-adevăr un păcat. A crede în sine este bine, într-adevăr, este un lucru minunat pe care nu toată lumea îl are, dar să crezi că ești deja trezit complet fără să-ți fi antrenat vreodată psihicul, este foarte riscant pentru că te conduce să crezi că nu este nimic altceva decât ceea ce știți deja, apoi vă limitează opiniile și vă împiedică să mergeți mai departe.
Așadar, puteți continua să credeți că sunteți deja perfect treziți, că gândul dvs. este cuvântul pur al Sufletului și că ați fost întotdeauna din jos pentru că sunteți speciali; OK, nu vreau să vă conving altfel. Sau puteți accepta că, la fel ca toată lumea, trăiți și voi în această lume și că, ca atare, sunteți supus regulilor și gândurilor de jos. În unele ocazii foarte rare, în timpul vieții voastre, Sufletul reușește să comunice o intenție atât de precisă și directă, încât al șaselea simț al tău, chiar dacă doar pentru o clipă, își folosește toată puterea pentru a-și traduce mesajul și a te face să o percepi printr-o gândire rapidă, care spune „Fă asta” sau „Nu face asta” .Deoarece nu ți-ai petrecut viața antrenându-ți al șaselea simț, deși Sufletul ți-a comunicat acest lucru, este posibil să ai încă îndoieli și să nu știi ce să alegi, pentru că imediat după aceea gândurile induse de Cel de jos care îți spun să faci exact ceva intervine opus. Bineînțeles, uneori cei doi HTS sunt în linie, deci există situații în care atât Sufletul, cât și Cel de Jos sunt de acord cu ceva. Un simplu exemplu este să-ți faci rău lor, nici Sufletul și Josul nu ar dori să-ți faci rău singur, deci niciunul dintre ei te-ar împinge să te rănească, săvârșind violență sau acțiuni dureroase din punct de vedere fizic, deoarece ambele le-ar dori să rămâi în viață și sănătoase.

Pagina 3 din 5

Cel de jos vrea să prevină trezirea spirituală, deci este un obstacol uriaș de depășit: dar nu este obscur și nici nu te-ar determina să te rănești fizic. Tot ceea ce este obscur este singurul întuneric și vom vorbi despre asta în altele lecții. Deci, în mod evident, există gânduri în care atât Sufletul, cât și Cel de Jos sunt de acord, cum ar fi exemplul că rămâi în viață și sănătos, dar asta nu înseamnă că Minima se luptă să te mențină sănătos sau că Sufletul reușește să te mențină în viață pentru totdeauna, mai ales că nu ai o comunicare puternică cu ea, care îți permite să înțelegi ce gândește despre tine și ce se va întâmpla cu tine, deci ce se va întâmpla cu viitorul tău și care sunt planurile ei pentru tine. nu știi ce vrei pentru tine pentru că nu știi cum să comunici atât de deschis.

Gândul este total de încredere, pentru că, chiar dacă Sufletul ar încerca din greu să-ți explice în cuvinte ce și-ar dori pentru tine, imediat vor apărea gândurile induse de Cel de jos, ceea ce te-ar lupta în minte pentru a te împiedica să înțelegi ceea ce ai de făcut și ce nu. De aceea se naște Îndoiala: mai multe gânduri contemporane te împing către direcții și alegeri diferite. Cum ai putea înțelege care este gândul dictat de Sufletul tău de la cele derivate din Low? Pentru că pentru a înrăutăți, Low folosește multe gânduri și nu doar una, asigurându-te în acest fel să te confunde mai departe. Singura modalitate de a înțelege limbajul Sufletului este să evoluezi al șaselea simț prin tehnici practice, precum și gânduri mentale inferioare pentru a intra într-o stare de Tăcerea. Desigur, nu putem elimina complet gândul, din senin, pe toată durata zilei și a vieții noastre, dar putem reduce semnificativ gândurile lui Low, precum și pe toate cele manipulate de al treilea par. legăturile, care pot fi entități, oameni din jurul nostru și așa mai departe. Acest lucru se datorează faptului că gândirea poate fi influențată și de surse externe și nu numai de Low. Sufletul comunică mai ales prin intuiții, senzații care, dacă înveți să le distingi – cu practici specifice pe care vi le învăț – puteți reuși să recunoașteți, aproape imediat, ceea ce intenția Sufletului este din gândurile trădătoare ale lui Low. Se spune întotdeauna că trebuie să ascultăm inima, dar acest lucru trebuie explicat. poate fi manipulat la fel ca gândurile, astfel încât este posibil să fii agitat, deși nu ai niciun motiv să fii, făcându-te să crezi că ceva rău se va întâmpla, chiar dacă, în adevăr, nu ar trebui să se întâmple nimic; sau, este posibil să manipulezi căderea în dragoste, făcând o persoană infatuată cu alta, deși nu a fost sentimentul lui inițial. Ați auzit despre facturile de dragoste? S-ar putea să nu credeți niciodată în ea, totuși iubirea poate fi manipulată și puteți face pe cineva să se îndrăgostească de practici. conceptul de drept și de greșit este o altă chestiune, deoarece faptul că manipularea altcineva se îndrăgostește este greșit este un discurs moral, dar acest lucru nu împiedică practicile să existe, prin urmare este posibil să se facă, indiferent dacă este corect sau greșit, bine sau rău. Cu siguranță, există atât de multe lucruri pe care nu le știi, inclusiv multe care te vor lăsa uimite când vei cunoaște, deoarece majoritatea oamenilor care știu fac totul pentru a le ascunde și a nu-i lăsa pe ceilalți să știe ca tine. . Acest lucru se datorează faptului că, dacă nu știi, ești mult mai manipulabil și mai vulnerabil față de cei care aleg să te manipuleze. Din contră, intenția mea puternică este să te anunț ce poți face, doar pentru a putea fi în sfârșit liber să alegeți și să vă protejați de ceea ce nu vă place să suferiți.

Sarcina mea nu este ușoară, pentru că trebuie să deschid ochii către concepte pe care marea majoritate a oamenilor care le cunosc, încearcă în orice mod să te țină ascuns și să te facă să crezi că nu există, deci le va fi mai ușor să să te manipulezi. Dacă ai ști deja, totul ar fi mai ușor; totuși, ți s-au oferit jumătăți de adevăruri, adesea menite să te facă să mergi pe calea greșită, doar pentru a te confunda pentru toți acești ani. În acest fel ai sfârșit urmând teorii. asta te-a adoctrinat fără să știi că, de cele mai multe ori, adevărul era cu totul altul. Deci anumite subiecte, cum ar fi îndrăgostirea forțată de tehnicile practice, te-ar putea speria și te pot face să crezi că este mai bine să stai departe de aceste probleme deoarece , naiv, crezi că în acest fel nimeni nu le poate exersa pe tine.

Pagina 4 pe 5

Din păcate, adevărul este altul. Necunoașterea nu a pus niciodată pe nimeni liber, cunoașterea în schimb. Cunoașterea nu înseamnă să fii obscur, așa cum ne-a învățat religia, deoarece cunoașterea adevărului nu înseamnă neapărat că trebuie să pui toate părțile în practică. povestea: studierea unui război care s-a întâmplat nu înseamnă că ați participat la el, dimpotrivă, studiem istoria tocmai pentru a evita căderea în aceleași greșeli pe care le-au comis alții în trecut.Pentru același motiv, știind că unii oameni practică tehnici a manipula gândirea celorlalți nu te face manipulator, ci te face capabil să îi recunoști pe cei care ar dori să te manipuleze și să te elibereze de lanțurile lor, prin instrumentele potrivite pentru a le combate. În mod greșit este greșit să crezi că este suficient pentru a nu citi aceste argumente pentru a nu fi atinși de ei, în convingerea că a nu cunoaște echivalează cu a nu fi influențat de ei. Din contră, a nu știi înseamnă a fi comp pur și simplu neputincioși, deși știu adevărul și știu ce există și ce este posibil să faci, îți permite să te protejezi și să-ți câștigi bătălia. Din acest motiv, mulți oameni preferă să nu se informeze și să evite să vorbească despre asta în vreun fel: să nu poată accepta că cineva din afară sau o forță superioară ca Low este capabil să-și intre în minte și să decidă pentru ei ce ar trebui să gândească: tot ceea ce te-ar înnebuni. Cu toate acestea, există și multe alte persoane gata să înfrunte adevărul. , fără să ne obsedăm neapărat de el. Uneori teama că cineva ne manipulează gândurile poate veni înainte, făcându-ne să ne îndoim că este corect să ne întrebăm, gândindu-ne la posibilitatea ca, neștiind, să ne facă mai fericiți. Asta se întâmplă pentru că dacă nu nu știu, nu vă este frică de ceea ce se întâmplă, dar o suferiți în tăcere, un pic ca să mori în somn, dar există și alte persoane care nu cred asta, inclusiv eu: vreau să știu ce se întâmplă, de ce se întâmplă și cum se întâmplă, pentru că numai în acest fel pot încerca să-l combat.

Gândul este complet de încredere, deoarece este indus de Low și poate fi manipulat, oricând, de prezențe externe care încearcă să ne împingă spre o alegere greșită și care ne-ar duce la anularea trezirii noastre personale. Nu contează dacă în acest moment nu ești capabil să recunoști cine sau ce face: ceea ce contează este să știi că gândurile și sentimentele pot minți și te pot face să mergi pe calea greșită. Există ceva care este adevărat și în care poți să ai încredere orb: al șaselea simț; dar mai întâi trebuie să înveți să o evoluezi și să o recunoști. Pentru a evita greșelile, practicați meditația și învățați non-gândul: în acest fel veți coborî nivelul Minimului în mintea voastră și veți simți intuiția că, chiar dacă nu vorbește în cuvinte, este vocea Sufletului. care comunică prin al șaselea sens. Cred că nu poți avea încredere orb în al șaselea sens dacă nu ești perfect capabil să-l folosești, recunoscându-l printre celelalte voci și înțelegând modul său de comunicare; deci cum ai putea avea încredere în ceva ce nici măcar nu știi că este? Uneori este foarte evident: vă oferă răspunsuri concise și vizate; dar de cele mai multe ori este foarte ușor, ca o respirație delicată, care din păcate nu este suficient pentru a înțelege perfect ce vrea să spună. Deci nu este vorba să avem sau să nu avem al șaselea sens: pentru că toți îl avem, chiar dacă mulți îl ignoră. Deci trebuie să înțelegem că este ca un mușchi care nu a fost niciodată antrenat, așa că există, există, funcționează, dar nu este capabil să ne facă să obținem ceea ce ne dorim, deoarece nu a fost antrenat să o facă. Pot lua exemplul aurei. Dacă puteți vedea primul strat al aurei sau acea bandă albă din jurul oamenilor, înseamnă că ați devenit conștient că aura există și că o puteți vedea; dar asta nu te face să poți vedea în întregime. Puteți vedea întreaga lățime a aurei pentru integritatea celor 15 metri ai fiecărei persoane pe care o întâlniți pe stradă? Puteți vedea toate culorile, toate fațetele, tot ceea ce constituie aura fiecărei persoane pentru toți acei metri? Sau vezi doar conturul alb în jurul valorii de 10-20 de centimetri în jurul lor? Aceasta nu înseamnă că nu știi să faci nimic; dar că ai putea face mult mai mult decât crezi! Dacă pentru o clipă te oprești doar să te limitezi, cu credința obișnuită că știi deja totul, ai putea în sfârșit să te deschizi și să înțelegi că există mult mai multe lucruri care nu așteaptă să fie descoperite.

Pagina 5 pe 5

La fel ca în exemplul aurei, ai putea avea un al șaselea sens ceva mai dezvoltat decât celelalte, pe care le simți și le înțelegi mai bine decât multe alte persoane din jurul tău; din acest motiv credeți că ați evoluat-o complet.

La fel ca aura, însă, trebuie să vă conștientizați că posibilitatea de a vedea haloul alb care îi înconjoară pe alții, spre deosebire de alți oameni care nici măcar nu văd asta, nu înseamnă că știți să vedeți întreaga aură în lățime deplină . Puteți vedea stratul alb și este minunat pentru că nu toată lumea știe să facă asta, dar puteți să vă împingeți mult mai mult și să aflați că puteți trece cu mult dincolo de primul strat. Același lucru funcționează și pentru al șaselea sens. Dacă ați avut experiențe puternice de-a lungul vieții, care v-au arătat că al șaselea sens există, există și funcționează, nu trebuie să însemne neapărat că ar trebui să vă limitați la asta; ai putea face mult mai mult. De aceea, vă explic tehnicile potrivite pentru a o evolua și vă permit, în final, să deschideți o comunicare puternică și directă, care vă asigură că înțelegeți mesajul real care v-a fost comunicat, în loc să înțelegeți greșit sau să îl confundați cu alte gânduri dictate de Low.

Practica zilnică a Meditației vă permite să evoluați al șaselea simț și să creșteți volumul vocii, astfel încât să puteți comunica tot ceea ce aveți nevoie, fără întrerupere și fără neînțelegere; aceasta se datorează faptului că energia preluată în timpul meditației o reîncarcă și o face mult mai puternică Mai mult decât atât, practica tăcerii mentale în timpul meditației, dar și în timpul zilei, îl împiedică pe Low să intervină și să pună la îndoială ceea ce a șaselea simțire ți-a comunicat prima dată prin intenții, senzații și intuiții. Este mult mai ușor să crezi într-un gând decât în intuiție, așa că este foarte ușor să te pierzi în îndoiala dorită de Low și să nu mai urmezi al șaselea simț; totuși, dacă vrei într-adevăr, poți învăța să o recunoști cu o mie de gânduri, învățând astfel să o urmezi oriunde îi spune tu să mergi. Minima îți poate manipula gândurile și sentimentele, dar cu practică vei învăța să recunoști diferența dintre intuiția celui de-al șaselea simț și cel al lui Low ling.Din acest motiv, este important să practicați non-gândirea în timpul ședințelor de meditație, dar să încercați să o includeți în timpul zilei. Desigur, nu veți putea rămâne în non-gând absolut timp de 24 de ore, dar puteți evitați să cădeți în gândurile Celui de jos care vor să încerce să vă îndepărteze de spiritualitate, de practică și de evoluția celui de-al șaselea simț. Nimeni nu a spus că va fi ușor, dar ca și atâția oameni o fac în fiecare zi, și voi o puteți face dacă vă luați un angajament. Meditați, ascultați-vă instinctele și ignorați gândurile Minimului: poate nu le puteți elimina în patru și patru, dar le puteți ignora și împiedica să înrădăcineze îndoiala în voi. Acest lucru va fi deja fi un pas drăguț către victorie; totuși, va trebui să păstrezi ritmul fără a fi păcălit de diferitele tipuri de gânduri pe care Cel de jos, foarte inteligent, le va studia pentru a te face să se prăbușească și să te facă să se întunece. Stai calm atunci când vrei reflectă, dar nu-l lăsa pe Cel jos să vină peste tine și eu întrucât îndoiala intră în tine.

Sfârșit pagina 5 din 5. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4717 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]