Disponibile in:

64 – Intarirea Aurei – A deveni constient de prezenta Aurei ( partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 8

Aura este un câmp energetic foarte mare format din mai multe straturi de energie, dar înainte de a le putea controla tot ce trebuie să știi să miști primele mecanisme. Abilitățile noastre psihice sunt mușchii care au pur și simplu nevoie de antrenament. Cum nu știi cum să miști toți mușchii corpului, nici măcar nu îi poți muta pe cei ai minții. În realitate, la fel ca și în cazul corpului fizic, mulți mușchi mentali nu-ți sunt cunoscuți, chiar dacă ți-au aparținut întotdeauna. Cei mai capabili sportivi mărturisesc că abia după ce au practicat sport pentru o lungă perioadă de timp, și – au dat seama cum să folosească mușchii corpului pe care niciodată nu-i avuseseră în vedere, chiar dacă credeau că îi cunosc pe toți. Imaginează-ți câte abilități psihice ne ascund mintea, pe care le vom descoperi abia după o călătorie de trezire, în care vom face ca noile facultăți să apară din nou, din nou, fără să ne dăm seama chiar cum am făcut-o.
Scopul nostru este să învățăm să exploatăm fiecare capacitate a minții noastre și în această lecție ne vom concentra asupra aurei.

Întrucât știm că aura ne influențează viața, apropiindu-ne sau creând situații din jurul nostru care se adaptează vibrațiilor noastre, scopul final va fi să putem crea exact ceea ce ne dorim prin energia noastră, în loc să suferim continuu efectele unei capacități necontrolate. . După cum știm, dacă până astăzi ne-am hrănit aura în mod negativ din cauza stresului, a oboselii zilnice, a tristeții și a durerii resimțite din cauza evenimentelor din trecut, este posibil să ne găsim cu vibrații negative: cu alte cuvinte, am avea greutăți asupra noastră, trebuie să ne eliberam noi înșine.Primul pas în învățarea utilizării aurei este să-i descoperim existența, conștientizând astfel densitatea ei în interiorul și în afara corpului nostru. Din acest motiv, prima tehnică pe care o vom efectua va fi să recunoaștem și să ne extindem aura. cu pas te voi ghida pentru a-ți îmbunătăți aura până vei obține puterea care îți va permite să îți schimbi viața și să îți aduc mari diferențe.

Această tehnică vă va face conștient de câmpul energetic pe care îl aveți, dar pe care l-ați ignorat întotdeauna. Prin faptul că veți conștientiza acest lucru, veți putea să-l modelați și să îl folosiți în diferite scopuri. Prima sesiune va dura aproximativ 15 minute, aceasta fiind prima dată când practicați tehnica; din data viitoare poți decide în mod liber cât timp dedici fiecărei sesiuni, amintindu-ți că sunt necesare cel puțin 5 minute pentru a-ți contura mai bine energia. Idealul ar fi tot 15 minute.
Nu uitați că în timpul practicii nu trebuie să vă grăbiți să treceți la următoarea indicație dacă nu v-ați bucurat de cea anterioară în întregime . Începem.

Dacă doriți să ascultați tehnica versiunii audio ghidate, faceți clic aici , apoi continuați să citiți articolul; în caz contrar, citiți versiunea scrisă și executați-o pas cu pas.

 

Stai confortabil și păstrează-ți spatele drept și relaxat.

 

 

 

Respirați profund și concentrați-vă să deveniți conștienți de corpul vostru.

 

 

 

 

Respira prana albă în interiorul tău.

 

 

 

 

Continuați să respirați prana albă profundă .

 

 

 

 

Decidând să vă relaxați, vă permiteți aura voastră să se relaxeze, pentru a nu mai fi încordat.

 

 

 

 

Continuând să respiri prana, concentrează-te pe prezența aurei tale.

 

 

 

 

Vizualizați-o ca o lumină emanată de propriul corp fizic, o lumină albă care vă înconjoară complet.

 

 

Concentrează-te pe lumina pe care o dai , fă- o mai reală, ajutându-te cu respirația profundă și relaxată. Cu cât respiri mai prana, cu atât aura îți luminează și se extinde la mai mult de 10 centimetri din corp.

 

 

 

 

Știi că este adevărat, știi că aura există, știi cum este făcută, ai văzut-o cu propriii tăi ochi! Acum trebuie doar să o amintești și să o întărești.

 

 

Respirați prana și faceți-vă cu adevărat conștienți de prezența lui în jurul vostru.

 

 

 

 

Concentrează-te să percepi aura din jurul tău, vizualizând-o ca un strat alb care începe să se solidifice.

 

 

 

 

Respirați prana și extindeți-vă aura cu cel puțin 50 de centimetri . Nu vă grăbiți, relaxați-vă și concentrați-vă asupra aurei.

 

 

Fii atent la fiecare punct al aurei tale: în spatele spatelui, deasupra capului, sub tine și extinde-l în toate direcțiile.

 

 

 

Respirați prana și extindeți-vă aura, devenind mai puternici, din ce în ce mai strălucitori.

 

 

 

Concentrați-vă să umpleți fiecare zonă a aurei dvs. cu lumină, fără a neglija niciuna, pentru toată lățimea ei.

 

 

 

Respirați prana și concentrați-vă să vă extindeți aura în sus, ajutându-vă cu chakra Crown pentru a vă întinde energia cel puțin un metru / un metru și jumătate deasupra capului.

 

 

 

Concentrați-vă de fiecare parte a aurei dvs. simultan, în special asupra expansiunii aeriene.

 

 

 

Respirați prana și concentrați-vă să vă extindeți aura în jos, cu lumină albă, pentru a vă întinde energia cel puțin un metru sub voi, făcând-o să treacă dincolo de podea, fără să vă blocheze. Energia depășește orice material.

 

 

Pe măsură ce vă extindeți aura, introduceți în ea o dorință de protecție, astfel încât să crească abilitățile de protecție față de dvs.. Programează- l pentru a te proteja de orice influență negativă.

 

 

 

Rămâneți concentrați pe fiecare zonă a aurei dvs. în același timp, afișând și expansiunea ascendentă și extinderea sub dvs. cu cel puțin un metru / un metru și jumătate.

 

 

 

 

Nu vă grăbiți, relaxați-vă și inspirați prana.

 

 

 

 

Extinde-ți aura în fața ta cu cel puțin un metru.

 

 

 

 

Acum extinde-l și în spatele tău, concentrându-te bine pe întreaga lungime a aurei.

 

 

 

 

Extindeți-o la stânga, rămânând la curent cu forma luminoasă pe care o ia aura.

 

 

 

 

Extindeți-l la dreapta, astfel încât să se formeze o formă sferică precisă cu tine în interior.

 

 

 

 

Respira prana.

 

 

 

Din acest moment și până la încheierea tehnicii, concentrați-vă simultan pe energia aurei dvs. din fața voastră, în spatele vostru, sub voi, deasupra dvs., spre dreapta și spre stânga, formând o sferă care se extinde un metru / metru și o jumătate peste corpul tău.

 

 

 

Rămas concentrat pe formular, umple-ți aura cu lumină densă, ca și cum ai vrea să solidifici interiorul aurei.

 

 

Continuați să adăugați o senzație de protecție, departe de energiile negative.

 

 

 

Creșteți capacitatea luminii dvs., faceți-o mai puternică și mai luminoasă și fiți mai siguri de existența și de compactitatea acesteia.

 

 

 

 

Respirați profund și terminați tehnica simțindu-vă conștient de aura dvs.

 

 

 

 

De acum înainte puteți continua să citiți documentul.

Pagina 7 din 8

Prin această ședință practică ați început să conștientizați aura dvs., dar acest lucru nu este totul. Chiar dacă ați putea crede că aura este vizibilă și nu este perceptibilă, în realitate cu formarea continuă a acestei tehnici, veți putea să percepeți în mod concret, să îl simți fizic și nu numai din punct de vedere energetic. Dacă îl poți vedea, îl poți atinge, aceasta necesită doar o pregătire diferită, deoarece acestea sunt două simțuri distincte, care necesită două tehnici diferite.

Când vă antrenați viziunea pentru a învăța să vedeți aura, descoperiți existența energiei ca un fapt real și nu mai este doar ca o teorie scrisă. Văzând-o în direct vă permite să vă dați seama că într-adevăr există un strat de energie luminoasă care vă înconjoară , pentru că ai văzut-o cu propriii tăi ochi. În acest fel, atunci când trebuie să exersezi tehnica fortificării aurei, îți va fi mult mai ușor să-ți imaginezi emanând lumină, pentru că, de fapt, vei ști că este totul real.În viitorul apropiat veți învăța să asociați cele două tehnici și să le practicați simultan, dar acesta nu este momentul, pentru că dacă vă bazați abilitatea de a consolida aura pe viziunea aceleiași în oglindă, nu faceți altceva decât să credeți că nu puteți extinde aura dvs. doar pentru că nu o veți vedea așa cum vă așteptați. Pe scurt, veți limita o tehnică din cauza incapacității dvs. de a o vedea cu ochii dvs. Așa cum am menționat de multe ori, viziunea aurei nu depinde de cât de bi g aura subiectului pe care îl căutăm este, dar depinde exclusiv de capacitatea noastră de a vedea. Prin urmare, am putea avea o aură de 5 metri lățime, dar vom vedea doar 2 centimetri și am ajunge să ne convingem că este tot ce există. din acest motiv, vă sfătuiesc să practicați cele două tehnici separat și doar uneori să le alăturați pentru a vă juca puțin cu ele. Ambele tehnici sunt foarte importante și trebuie exersate cu atenție una câte una, fără a neglija niciuna.

Când îți întărești aura, este foarte important să acorzi atenție punctelor pe care le-ai ignorat întotdeauna, cum ar fi zona din spatele spatelui, în spatele capului și sub tine. După cum ai observat în primele imagini, de fapt, aura a fost extinsă spre fiecare parte, cu excepția spre partea de jos. Această reprezentare a fost creată în mod deliberat pentru a vă arăta cea mai comună greșeală pe care o face toată lumea sau pentru a crede că nu este nevoie să măriți aura în jos, ca și cum ar fi evidentă și nu este importantă; desenând, ai putea avea o imagine clară a greșelii grave și simți consecințele. Aura trebuie consolidată în fiecare punct, deoarece dacă câmpul nostru de energie este perforat sau mult mai slab într-o zonă a corpului, va fi mai mult ușor de depășit prin negativitate, care va putea apoi să intre în interiorul nostru. Să ne dăm seama că partea inferioară a corpului nostru este la fel de importantă ca cea din față, deoarece picioarele, pântecele, zona noastră sexuală trebuie să fie protejate la fel de mult ca pieptul și capul ar Ea, deoarece acestea fac parte și din corpul nostru fizic.Nu trebuie să vă intimidați protejându-ne zonele joase, deoarece nu există nimic de care să ne fie rușine sau de care să ne fie frică. Prin protejarea de sub noi, prevenim intrarea negativă în cele mai neașteptate locuri și de aceea evităm bolile care s-ar putea contracta, manipulări fizice dictate de oameni externi, afecțiuni fizice și emoționale legate de sexualitatea noastră. Vei realiza că protejând zona de sub tine vei începe să te simți mai bine și să detașezi problemele și traumele pe care le-ai acumulat în trecut și niciodată îndepărtat. Veți observa, de asemenea, cât de dificil va fi să vă protejați de sacru în jos, inclusiv de picioare, pentru că veți găsi o mie de motive să nu o faceți, să vă distrageți, să pierdeți dorința și să decideți să o faceți din nou. Dacă sunteți conștient, vă dați seama că nu există niciun motiv logic pentru a nu dori să vă protejați picioarele sau abdomenul inferior și spatele, deci ce vă împiedică să faceți acest lucru? el manipulările externe care știu că pot ajunge chiar acolo, vă afectează mintea pentru a vă împiedica să vă gândiți la protejarea acestor zone. Din acest motiv, este necesar să începeți serios și o dată pentru totdeauna să vă protejați și să vă întăriți aura și în jos.

În timpul practicii te-am invitat să te relaxezi de câteva ori, precum și să respiri prana. Aura este ca un mușchi din corp și, dacă vrei să-și facă datoria, trebuie să fie relaxată.

Pagina 8 din 8

Cu cât sunteți mai încordat, cu atât vă va fi mai dificil să vă extindeți energia și să vă consolidați aura; dimpotrivă, cu cât sunteți mai relaxați, cu atât energia dvs. va asculta imediat comenzile dvs., extinzându-vă și extinzându-vă atât cât doriți. Respirația prana în timpul acestor tehnici este fundamentală pentru a vă putea muta mai bine energia cuiva, deoarece nu numai că vă readuce repede la o vibrație mai mare – frecvența în care trebuie să fim atunci când exersăm – dar întărește câmpul energetic și capacitatea de a o direcționa. O tehnică nu poate fi pornită bine fără să respirați mai întâi Prana. La început, să rămâneți concentrat în primul rând pe o măsură, de exemplu un metru lățime, în loc să vă imaginați imediat aura care merge pentru metri și metri fără limită. sau controlul din partea ta, îți permite să îți dai seama de aura ta în realitate, care altfel ar fi prea dispersivă și nu s-ar putea solidifica, pentru că ar fi ca și cum ai arunca energie în aer.

În concluzie, am oferit aura noastră forma unei sfere. În mod clar, aura nu are o formă sferică, dar este mult mai neregulată și în unele zone foarte dezechilibrată. Din acest motiv, am exploatat forma sferei pentru a ne echilibra energia. și prelungiți-o în toate direcțiile, în special acolo unde straturile sunt mai rupte și depășite de negativitate. Poate ați asociat forma sferică a aurei cu tehnica de protecție a bule (pe care am învățat-o în alte articole) și, evident, nu greșiți, deoarece aura poate ajuta protecția Bolla să funcționeze mai bine. Cu toate acestea, cele două tehnici sunt separate, deoarece aura este energia noastră internă și nu ar trebui consumată doar pentru a ne proteja pe noi înșine, așa că practicăm și protecția împotriva bule, astfel încât tu să ai grijă. de a ne proteja (de entități, persoane negative etc.), astfel încât aura să poată avea grijă de rolurile ei mai profunde. După cum am menționat deja, aura va ajuta bula să aibă un efect protector dublu, dar avem multe tehnici de îmbunătățire a vieții noastre, așa că haideți să le folosim pe toate.

În acest moment, vă invit să practicați tehnica de întărire a Aura de câte ori doriți, amintind-o de cel puțin o dată pe săptămână. Nu faceți doar același lucru pe care l-ați făcut de fiecare dată, ci încercați să vă depășiți la fiecare sesiune pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat aura și capacitatea de a o gestiona. Dacă dorești cu adevărat să înveți cum să folosești aura pentru atingerea obiectivelor, așa cum îți voi explica în articolele viitoare, acționează acum pentru a face abordarea cu energie mai concretă, practicând tehnică învățată astăzi de mai multe ori. În ceea ce privește meditația, puteți continua adăugând detalii și intenții, dar baza principală, pe care nu va trebui să o ignorați niciodată, va fi tehnica învățată astăzi și nu trebuie niciodată subestimată, deoarece conștientizați a aurei și fortificării acesteia rămâne și va rămâne stâlpul principal al practicii pentru totdeauna.

Sfârșit pagina 8 din 8. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/19893 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]