Disponibile in:

45 – Intrebari despre al saselea simt – Importanza tuturor simturilor (partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 8

Angel: Bun venit înapoi! Astăzi vă voi răspunde la toate întrebările dvs. legate de lecția anterioară despre al șaselea simț. Începeți cu prima întrebare.  

Elev: vă mulțumesc foarte mult pentru această lecție, pentru că mi-a dat câteva idei pe care sincer nu mă așteptam. M-a inspirat pentru această întrebare particulară, acea parte în care faceți exemplu de ochelari și vedere. Al șaselea sens nu este numai ansamblul tuturor facultăților spirituale, dar este ceva care, împreună cu tehnicile, îmbunătățesc și celelalte simțuri (cele cinci simțuri pe care le vreau să le spun). De exemplu, managementul vederii mi se pare că nu este fundamental, dar cel puțin un punct de plecare excelent în această călătorie, dar din ceea ce am observat, grație exemplului tău anterior, nu contează prea mult faptul că am mai puține dioptrii (eu am 5 mai puțin dintr-un ochi și 5,25 mai puțin de la altul și un pic de astigmatism), dar mai mult decât orice, este important să folosiți bine vederea. Așadar, pentru a o exploata bine cu conștiință (scade închiderea pleoapelor, vezi detaliile, acordați atenție la ceea ce ne înconjoară, de asemenea, antrenând viziunea periferică. ), ținând cont că este suficient t o îndepărtați ochelarii și nu există probleme în tehnicile în care vedem ceva energetic (de exemplu, aura sau energia), de fapt, din acest punct de vedere, nu ar trebui să avem probleme. Cu toate acestea , am vrut să vă întreb: dacă nu am mers să ne îmbunătățim toate celelalte simțuri prin dezvoltarea celui de-al șaselea simț și conștiință, este posibil să rămânem blocați la un moment dat al căii, deoarece am neglijat anumite simțuri? Este deci important să ne tratăm „normalul” simțurile, prin conștiința însăși, dar și prin alte metode, pe lângă al șaselea sens?

Înger: Bună! Bine , cu siguranță, prin calea de a dezvolta cel de-al șaselea simț, te simți condus să dezvolți și celelalte simțuri, nu numai auzul sau vederea, ci toate. Ca și la fiecare dintre ele, cu utilizarea celor 5 simțuri combinate cu a șasea, tehnici mai intense și chiar mai interesante pot fi efectuate decât v-ați aștepta. Prin practica celui de-al șaselea sens, atenția către cei 5 trebuie să crească, pentru că va fi de mare ajutor. Acest lucru nu înseamnă că dacă nu poate recupera spectatorii din 10/10, atunci veți rămâne blocat pentru totdeauna. Mai degrabă , se înțelege că dacă decideți să rămâneți „orbi” ca un sentiment de observație, capacitate de a vedea indiferent de absolvirea dvs., în acest caz, cu siguranță, veți fi cu siguranță Voi fi legat. Dau exemplul multor persoane care meditează și practică tehnicile, dar apoi în afara practicii (prin urmare, în afara acelei ore în care practică), ei revin la a fi „persoane joase”, în sensul că le fac nu văd și nici nu simt nimic într-un sens „normal” sau „spiritual”. Vizualizarea și sentimentul sunt o alegere, astfel încât să poți decide să fii o persoană spirituală chiar și în afara orei de practică zilnică. Pentru a fi spiritual în timpul zilei, trebuie să intrăm în mentalitatea dorind să simțiți, să vedeți, să observați și să înțelegeți ceea ce vă înconjoară, dar mai presus de tot ceea ce vi se întâmplă, chiar dacă vă aflați în contexte cotidiene și nu numai în acea jumătate de oră în care meditați și aveți „antene active”.

Elev: Mulțumită acestei căi mă interesează dezvoltarea celorlalte simțuri și este util pentru mine, în special pentru vederea mea. De asemenea , tehnici le aplic în timp ce trebuie să fac și fac și alte lucruri în afară de meditație, dar aici, Ar trebui să mă concentrez cu adevărat mai mult pe dorința de a înțelege ce mă înconjoară și nu numai atunci când am nevoie.

Înger: Exact.Foarte bine.

Pagina 2 din 8

Student: Bună Înger și salut tuturor. Am lămurit în lecție că dificultățile întâmpinate de copii ar putea duce la dezvoltarea ulterioară a celui de-al șaselea sens, dar mă întrebam: indiferent de dificultățile majore sau minore ale vieții, având șase facultăți de sens mai mult dezvoltat de copii decât alții este un indice de evoluție sufletească mai mare ? În sensul că, în ciuda blocurilor pe care toate le suferă și ale Scăzutului , sufletul este suficient de puternic pentru a oferi copilului mai multe experiențe psihice doar pentru a-l putea trezi mai devreme? Multumesc .

Înger: Bună! Da , cu siguranță, o persoană care posedă un suflet foarte puternic este mult mai predispusă să arate facultăți psihice ca un copil decât cei care ar putea avea o conștiință mai tânără. Acest lucru nu înseamnă că toată lumea are al șaselea sens, așa cum este într-adevăr ca un organ, care vă aparține , chiar dacă nu știi it.In fapt, în ciuda faptului că Soul, în cazul în care o persoană care nu practică tehnici psihice de a evolua, al șaselea simț său nu va crește nici mai mult , așa că va rămâne în continuare pentru viață și mai rău încă va fi mai mic decât nivelul pe care l-a avut când era copil.

Elev: Uneori m-am simțit că cineva este o persoană proastă sau dacă era frumoasă în interior. Îmi amintesc de un prieten al fratelui meu, aveam 18 ani, iar el și-a adus acasă prietenul de 15/16 ani, nu știu dacă era felul lui de a face sau de a vorbi, dar, fără ezitare, i-am spus fratelui meu, în privat, că nu-mi place deloc tipul ăsta. Am simțit clar că era nebun și oportunist. Ani mai târziu această persoană a jucat un dublu joc cu fratele meu ( și ce joc dublu!) Și el a luat-o atât de mult încât s- au certat. În acel moment mi-am amintit fratelui meu de ceea ce i-am spus cu ani înainte.Am simțit inconștient intenția lui reală?

Înger: Da, cu siguranță că ai recunoscut ce nu era în regulă cu el, prin percepția celui de-al șaselea sens . Atunci, atunci când cineva este prietenul tău, nu poți vedea greșelile sau intențiile sale rele, motiv pentru care ai nevoie de al șaselea sens. . Așa cum am explicat în lecția precedentă, anumite abilități sunt atât de naturale pentru noi încât nu le recunoaștem ca al șaselea sens, tocmai pentru că este un simț care ne aparține ca toți ceilalți . Cu toate acestea , al șaselea sens poate deveni mult mai avansat de atât, cu o pregătire potrivită.

Student: Aș dori să înțeleg dacă există calități care pot fi dezvoltate și, cum ar fi, de exemplu, mediu, sau sunt anumite lucruri închise, deoarece sunt calități exclusiv naturale?

Înger: Totul poate fi dezvoltat în totalitate, orice cadou, pentru că toate fac parte din al șaselea sens și, prin urmare, toate pot fi dezvoltate printr-o practică corectă.

Student: Prin evoluția celui de al șaselea simț, este posibil să se obțină hydrocinesi? Pyrokinesis, criocines , telekinezie?

Înger: este posibil în regulă, este mai complicat să înțelegem că este, dar, practicând serios tehnicile, vă dați seama că este posibil. Cu al șaselea simț, puteți ajunge foarte departe. Pentru a efectua orice acțiune, este nevoie de energie și aceasta este luată prin meditație. Când ați acumulat suficientă energie, prin urmare, putem vorbi despre cum să o utilizăm . Baza tuturor este energia: prin luarea de energie (prin meditație) veți începe să vă treziți al șaselea simț și, evident, să ajungeți la concret efecte, vă învăț tehnici și mai direcționate pentru a obține ceea ce doriți să obțineți. Dar meditația este baza a tot, fără ca ea să nu poată continua.

Pagina 3 din 8

Elev: Deci meditație și concentrare?

Înger: Exact.

Student: Se poate face bine și prin al șaselea sens, cum ar fi tratarea cuiva?

Înger: Sigur că da!

Elev: Bună înger, salut tuturor. Mulțumesc pentru această oportunitate, sunt foarte fericit și încântat de a putea participa la această lecție. Am pregătit o reflecție pe care am vrut să o poarte, scuză pentru papirus, dar am scris drept off. Al șaselea sens este un sens diferit de celelalte, nu ar trebui să dau greutate cuvintelor, dar am reflectat că cuvântul „sens” mă face să mă gândesc la ceva pământesc (chiar dacă nu este doar ceea ce ne referim) și știm că este doar capul simțurilor, ca și cel mai inteligent sau mai trezit simț în comparație cu celelalte simțuri . Acum , cele 5 simțuri sunt mijloace pentru a câștiga experiență în această viață umană, al șaselea sens este ca o specializare a celuilalt simțurile, care determină, de asemenea, evoluția celorlalte simțuri, dar toate cele 6 rămân totuși înseamnă să dobândești experiență în această viață, chiar și experiențe miraculoase. Ceea ce ar fi putut fi absurd să inventezi sau să realizezi acum câteva secole este normal. De exemplu, zborul cu un avion, vorbind cu o persoană din cealaltă parte ale lumii instantaneu, călătorind în spațiu, industrializare, etc. Sunt toate lucruri care au trecut de secole înainte de a le vedea în realitatea noastră, înainte de a fi chiar imaginabile în minte și dacă un avion a plecat în perioada primitivă, ar părea că fi ceva miraculos. Acum ajungem la o vârstă în care cred că miracolele ar putea fi la ordinea zilei, așa că toată lumea ar putea crea sau face lucruri miraculoase datorită trezirii. Există lucruri pe care, probabil, astăzi le considerăm imposibile și miraculoase, cum ar fi călătoriile de-a lungul timpului, vindecarea tumorilor, manifestarea obiectelor, dar acea zi va fi considerată normală, dacă și numai dacă, oamenii se vor trezi (cred). Dacă credeți că odată nu a existat nicio universitate de medicină care să vă învețe să transplantați o organ, acum poți și este un lucru normal.În sens, cu secole în urmă, dacă spuneai că există școli unde te învață totul despre medicină, unde înveți să-i pui pe oameni să doarmă, să transplanteze organe și apoi să vindece tulburările sesiuni care au fost incurabile la acea vreme, a fost considerat halucinant, inuman și miraculos. Nu acum, totul este normal. Așadar, cred că se va întâmpla și cu abilități psihice. Un om al viitorului ar putea veni aici în timpul nostru și să vă spună că există universități de arte psihice și că pentru ei este complet normal, este normal să studiem ce de exemplu studiem în ACD și este normal să tratăm tumorile cu energie. Am vrut să spun că ceea ce a fost normal pentru noi astăzi a fost considerat un miracol, un vis. Astăzi trăim înconjurați de minuni pe care le-ați putea spune, fără să ne dați seama, doar pentru că le luăm de la capăt (cu siguranță nu vreau să-i compar pe cei care folosesc mintea pentru a face minuni cu cei care nu fac asta ” nu-l folosiți), pentru că tot ceea ce este pozitiv pentru om a fost dictat de o anumită intuiție care vine „de sus”. Așadar, am putea spune că avem posibilitatea acum de a crea ceva nou, de a reuni mai multe abilități pământene cu abilități psihice și totul ar fi întărit a Nu s-a îmbunătățit, deoarece abilitățile psihice servesc, cred, în principal ca un mijloc de îmbunătățire a vieții. La fel ca mașina a servit pentru a ne îmbunătăți viața și nu ca un scop în sine, mașina nu servește pentru a arăta capacitatea noastră de a conduce, dar pentru a ne îmbunătăți rutina; acesta este motivul pentru care abilitățile psihice nu servesc pentru a arăta cât de buni suntem, ci pentru un scop mai înalt, care va fi întotdeauna să ne oferim celorlalți, permițându-i lui Dumnezeu să experimentăm (dacă suntem pe partea bună).

Pagina 4 din 8

Angel: Da, este absolut adevărat!

Elev: Bună înger! În lecția anterioară ai menționat puțin și simțurile care sunt asociate cel mai de obicei cu cel de-al șaselea, adică vederea și auzul (care, dacă sunt dezvoltate, duc la viziuni de aură, energii, entități, sunete dimensionale). , etc.). Dar în ceea ce privește unul dintre simțurile pe care imaginația colectivă le asociază mai puțin cu cel de-al șaselea simț, acesta este simțul mirosului, dacă am dezvolta mai mult acest sens, ce ar implica în ceea ce privește percepțiile și experiențele? știm că putem fi capabili să percepem mirosuri și mirosuri din locuri în care nu suntem prezenți sau poate mirosuri provenind din alte dimensiuni, dar ar putea duce la mult mai mult, dezvăluind o capacitate mai „activă” și predominantă?

Înger: Absolut, la fel ca simțul gustului! Chiar dacă acum știți simțul mirosului doar pentru a mirosi un parfum bun sau un miros, sau știți gustul doar pentru a recunoaște dacă vă place sau nu un aliment, în realitate sunt simțuri mult mai intense care, dacă îi acorzi mai multă atenție și îl practici, poți descoperi efecte mult mai interesante . De exemplu, ai putea recunoaște dacă un fel de mâncare te poate răni, chiar înainte de a-l gusta, pentru că simțul gustului dezvoltat vă permite să cunoașteți gustul mâncărului înainte de a- l degusta ; chiar vă permite să înțelegeți dacă există ceva în acel fel de mâncare, dacă este o substanță dăunătoare pentru toată lumea sau un ingredient la care doar sunteți alergic, împiedicându-vă astfel să fiți bolnav. Știți foarte bine că dacă sunteți alergic la ceva în stadii înalte, ar fi suficient să îl gustați ca să fie foarte bolnav, nici nu aveți nevoie de o mușcătură mare. Acesta este doar un exemplu, dar puteți merge mult în plus. Ca exemplu, tocmai recent o situație legată de simțul gustului Mi s-a întâmplat. Acum câteva luni am fost la un restaurant cu prietenii, apa mi-a fost turnată în pahar și, în timp ce vorbim, am mers la gură să beau. Am luat doar paharul în mână, nici nu mă uitasem înăuntru paharul (și m-am înșelat, ar fi trebuit să mă uit imediat) și nici nu am avut timp să beau, pentru că de îndată ce am luat paharul în mână am avut o senzație foarte puternică că nu am avut absolut să beau acea apă. Nu am înțeles de ce, din moment ce era doar apă! Mă opresc să mă uit, să văd dacă există ceva în interior care s-ar putea să nu meargă bine și îmi dau seama că există bucăți de sticlă. Am realizat apoi că sticla era spartă și pierduse mai multe fragmente de sticlă care căzuseră chiar în paharul meu, erau 4-5 fragmente. Îmi era sete și urma să beau toate dintr-o dată, dar ceva m-a avertizat și, din fericire, nu am înghițit glass.This este doar un exemplu dintre cele mai dezvoltate simțul gustului, dar vă puteți da seama deja că este mult mai important decât noi ually arată; nu se oprește doar pe recunoașterea unui gust.

Student: Bună înger, salut, toată lumea. A fost o lecție stimulantă, a fost interesant să reflectăm asupra modului în care cel de-al șaselea sens este sensul care oferă o bază tuturor celorlalte simțuri. Acesta este modul în care suntem când suntem mici, dar nu-l conștientizăm pentru că o luăm de la sine, fiind un sens natural la fel ca celelalte cinci. Este foarte semnificativ modul în care ați explicat că al șaselea sens este structurat pe mai multe niveluri, ceea ce poate fi realizat doar cu practica . pentru auz, deci există diferite niveluri de înțelegere a sunetului. Principalul lucru este absolut să recunoaștem că toți putem dezvolta al șaselea simț, deoarece nu este ceva extern și străin pentru noi, ci mai degrabă, îl avem încă de la naștere . când știu că practicarea bine, după un timp eu pot mirosi mirosul de curat , cu miros și acest lucru se întâmplă dintr -o dată, în timp ce eu sunt încă de finisare practicing.Last timp sa întâmplat cu mine în timpul protections.Is un mod care are al șaselea sens să ne facă să înțelegem, să colaborăm împreună cu un alt sens, că tehnica a reușit sau că oricum merge bine ? Este interesant să se facă același raționament și pentru partea inversă, pentru partea negativă. De exemplu: pentru fluierul care apare dacă există un negativ influență . Acesta este din nou cel de-al șaselea sens și un alt sens, audierea, care lucrează împreună împreună pentru a ne face conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și acest lucru este fundamental. Mulțumim pentru oportunitatea pe care ne-ați oferit-o, este o onoare.

Pagina 5 din 8

Înger: Bună! Da , mai mult decât orice, deoarece atunci când meditați sau exersați bine, vă ridicați până la un tonal care vă permite să percepeți și alte dimensiuni. Deci se poate întâmpla, uneori, să simți mirosuri bune sau sunete frumoase În timp ce, în schimb, când te apropii de dimensiuni negative, auzi mirosuri și sunete enervante. Ca exemplu, atunci când meditezi simți parfumuri bune, în schimb știi că se întâmplă atât de multe persoane, chiar și Gaia, că atunci când o entitate negativă se apropie de ele un miros cum ar fi arderea sau alte pete. Acest lucru este derivat din faptul că entitatea respectivă, apropiindu-se foarte mult de tine, are dimensiunea sa asupra ta ca indusă, așa că o mirosi. Cu siguranță, acest lucru nu se întâmplă în timp ce meditezi, ci doar când și dacă se apropie entități foarte negative care doresc să te facă să simți acest sentiment. De fapt, chiar și mie mi s-a întâmplat să miroase ars în unele ocazii, în timp ce în multe alte ocazii, chiar dacă am avut entități negative lângă mine, nu am făcut-o miros sau smell.So nu este o regulă la all.Ins tead , în timp ce practica bine, sa întâmplat să aud diferite mirosuri multe times.It este greu de explicat ce este, uneori , se pare ca mirosul de flori, dar nu ar ști cum să se asocieze o floare Eu știu cu aceste parfumuri, deci este un parfum bun, dar nu este aici. Dar acest lucru nu ar trebui să te facă să privești și să crezi că calitatea meditației depinde de mirosurile pe care le simți; desigur, nu ar trebui să ne distragem cu aceste lucruri.

Student: Foarte interesant, de fapt nici nu mă gândisem la mirosul de arsură pe care îl simți tocmai când te simți observat sau incomod. Am auzit despre asta în trecut. Mulțumesc pentru lecția de astăzi, experiența ta cu sticla spartă este nebun.Nu trebuie să spun, aveți o vastă experiență în Sesto Senso .

Student: Aș dori să pun o altă întrebare, dacă este posibil, mă gândesc la vizionarea de la distanță. Poate greșesc, dar reconectez tehnica la simțul vederii, chiar dacă nu folosiți vederea umană pentru do it.Is posibilă utilizarea simțul mirosului într – o tehnică, sau mai multe tehnici, să -și amintească sau să se reconecteze într – un mod mai avansat o memorie? pentru ao debloca sau de a înțelege în cazul în care, de la care vine, un miros? Acest lucru de multe ori se întâmplă oricui, să reconecteze un parfum la un eveniment trecut sau la o persoană. Cu siguranță, există mai multe niveluri de înțelegere pentru fiecare sens, așa cum ați spus în lecție. Există o modalitate de a evolua acest sens? Îmi place în mod deosebit sensul de miros. Ați putea face legătura și cu subiectul Frecvență ? Adică pe lângă sentimentul de a recunoaște frecvența cuiva ca străin sau uman, puteți conecta o culoare, simți dulceață și puteți conecta și un parfum cuiva sau cu un loc. ?

Angel: Da, absolutely.Just ca un parfum poate aminti de o amintire din copilărie, se poate aminti , de asemenea , o memorie de o viață anterioară, dar trebuie să fie un parfum foarte intens sau unul care are sens pentru trecutul tău de viață, dar ea nu este sigur că, dacă se întâmplă, îți vei da seama că este o senzație venită din trecut însoțită de bliț, pentru că ar putea fi limitată și la un fel de déjà-vu pe care poți ajunge să îl ignori. Pentru restul depinde, doar de simțul mirosului nr, dar dacă este combinat cu cel de-al șaselea sens și, prin urmare, de celelalte capacități ale sale la niveluri înalte, acesta poate avea succes.

Pagina 6 din 8

Elev: Bună seara înger și pe toți ! Ce plăcere să faci prima lecție cu tine! Așadar , întrebarea mea este: oare să vedeți sclipiri din viața trecută în al șaselea sens? În timp ce pentru vizualizare de la distanță, mai bine cu ochii deschiși sau invers? Tu folosești ce? Mulțumesc .

Înger: Bună! Da , poate fi urmărit în al șaselea sens, pentru că doar cu acest mijloc, Sufletul tău, poți face amintiri cunoscute despre viețile trecute. Pentru vizionarea de la distanță, am fost obișnuit cu ea de ani buni și o fac cu ochii deschiși, dar în primele zile m-am antrenat cu ochii închiși, așa că vă sfătuiesc cu ochii închiși.

Student: Bună înger, vă mulțumesc foarte mult pentru lecții și pentru această oportunitate! Fără a uita nici măcar o clipă tot ceea ce faceți pentru noi în fiecare zi! Am vrut cu drag să pun această întrebare: este menținut nivelul de evoluție al celui de-al șaselea sens. viața la viață, deoarece este parte a conștiinței sau se pot pierde unele capacități în trecerea de la o viață la alta? La începutul unei vieți noi, nivelul rămâne același ca la sfârșitul vieții anterioare sau poate unii abilitățile sunt pierdute din motive necunoscute pentru mine? Adică la începutul vieții, de parcă în timpul acelei vieți este practicată bine, este normal ca atunci nivelul să crească sau să scadă dacă pe de altă parte, unul trăiește complet la nivel scăzut .I sper m – am explicat bine enough.Thank atât de mult înger!

Înger: Facultățile evoluate nu se pierd, ele rămân amprentate în Sufletul tău. Ideea este că atunci când te reîncarnezi, uiți tot ce ai trăit în viața anterioară, deci trebuie să te „trezești” și să iei energie în corpul tău nou, în noile tale chakre și să-ți amintești cum să ieși din Low. Cu toate acestea, am vorbit mult despre Sigiliul vieții trecute , astfel încât citirea care vă va clarifica toate îndoielile. Acestea au spus că, la începutul fiecărei vieți, începeți din nou calea trezirii, dar atunci când începeți să vă antrenați, te descurci aici în Academie, al șaselea simț al tău devine mult mai puternic și mai rapid, datorită evoluției învățate în viețile anterioare. Este clar că o persoană care are multe vieți trecute va evolua al șaselea simț (dacă practică!) Mult mai mult mai repede decât cine este în prima sa viață, cum ar fi, de exemplu, un Ipotetic Gaia Low care începe să practice.  

Studenta: M-am gândit să spun că continuăm să auzim peste tot. Cel care spune că al șaselea simț al femeilor nu este niciodată greșit. Aproape că se pare că avem doar femei și nu bărbați. Am vrut să știu dacă acesta este un program energetic care a fost inculcat să convingă femeile că le au în mod firesc și, prin urmare, nu ar trebui să facă nimic pentru a- l dezvolta ; și , între timp, pentru a-i convinge pe bărbați să creadă că nu o au și, prin urmare, nu o caută pentru că sunt convins că nu face parte din ele. Este întâmplător așa?

Înger: Ei bine, „al șaselea sens” al femeilor nu este niciodată greșit, doar dacă femeile ascultă adevăratul lor al șaselea sens și nu gândurile lor, ca o obsesie sau convingerea lor. Al șaselea sens nu este niciodată greșit, nici la femei, nici la bărbați, problema este că nu este ascultat corect, pentru că ne permitem să fim înșelați de gânduri și, prin urmare, de convingerile noastre. Pe de altă parte, așa cum am menționat deja, al șaselea sens nu este doar o intuiție, ci este mult mai evoluat: este ansamblul tuturor abilităților psihice existente în această lume. Prin urmare , a crede că femeile au un „al șaselea simț evoluat” ar trebui să însemne că au toate facultățile dezvoltate, dar știm bine că nu este cazul Acest lucru se referă mult mai mult la o legătură între mamă și copil, în care este mai des mama care are mai multă telepatie cu copilul decât tatăl ei ; este normal, deoarece fiul a fost de 9 luni în burtica mamei sale, 9 luni. când s-a născut o legătură mare.Dar asta nu înseamnă că femeile sunt extrem de telepatice față de toată lumea (chiar și în afara copiilor lor). Sunt femeie și probabil că ar fi mai ușor dacă v-aș spune „Da, noi femeile avem al șaselea cel mai bun simț al bărbaților!” Dar personal Nu o consider adevărat, totul depinde de persoană . Aceasta nu dorește să discrediteze femeile, așa cum sunt eu ; explic totuși că toată lumea are al șaselea sens, dar există cei care o evoluează și cei care preferă să ignore aceasta.

Pagina 7 din 8

Elev: în primul rând am vrut să vă mulțumesc pentru minunata lecție, a fost foarte interesant să vă urmați lecția, am simțit că inima îmi bate foarte repede. Cuvintele dvs. au fost incredibile, ați explicat conceptul celui de-al șaselea sens într-un mod simplu, dar cu exemple clare și pentru toată lumea, făcând observăm lucruri pe care nu s – ar fi gândit, cum ar fi dificultățile pe care un copil ne -a determinat să evolueze anumite caracteristici ale saselea nostru simț în timpul! lecția ați spus că al șaselea simț aparține nostru Conștiința, astfel încât să puteți spune că este un mod pe care îl utilizați pentru a comunica cu noi, pentru a ne spune dacă se va întâmpla ceva, dacă persoana respectivă este negativă, dacă achiziția este fructuoasă, ne face să „simțim” ceea ce trebuie să facem pentru a atinge un anumit scop etc … Prin urmare, putem spune că al șaselea sens este un instrument cu care conștiința noastră poate trăi prin noi, un mod prin care ea se poate mișca în această realitate, în această viață? Din acest motiv, angajându-ne să ne dezvoltăm al șaselea simț ne ajută să e volve și să ajungă la trezirea? De ce nu – l face să ne trăim mai mult ca „conștiință“ și mai puțin ca un om I?

Îger : Da, exact așa este. De fapt, prin evoluția celui de-al șaselea simț, vă permiteți Conștiinței sau Sufletului dvs. să aibă putere asupra acestei dimensiuni. Așadar , sunteți cu mult mai mult „voi înșivă” și cu atât mai puțin sinele uman, care este manipulat și închis în măștile sale umane și, prin urmare, fictive, iluzorii. În acest fel, începi să trăiești o viață reală, în loc să trăiești în spatele gândurilor și manipulărilor mentale, care te fac să pierzi nu numai timpul pentru a urmări căi care nu te interesează cu adevărat, dar te face să-ți pierzi și scopul de viață. Așadar, evoluția celui de-al șaselea sens pentru a deveni efectiv „mai viu”.

Elev: Înger, aș dori să înțeleg legătura care există între al șaselea sens și Dumnezeu. Vorbesc despre ceea ce coexistă între ei și, prin urmare, între Dumnezeu și sufletul nostru în adâncime.

Înger: al șaselea sens este instrumentul care vă permite să-l înțelegeți pe Dumnezeu. Cu celelalte 5 simțuri, pare complex să înțelegem dacă Dumnezeu există, dacă este cu adevărat lângă noi, dar mai presus de toate care este adevărata lui identitate și dacă este cu adevărat cum ne descrie religia. Al șaselea simț vă permite să înțelegeți pe Dumnezeu și sporiți-vă celelalte simțuri, astfel încât să treceți prin a nu-l vedea și a nu-l simți pe Dumnezeu, a-l vedea și a-l auzi în orice moment. Al șaselea sens este, cu alte cuvinte, traducătorul care vă permite să accesați cunoașterea lui Dumnezeu, pe care nu putea accesa doar cu celelalte cinci simțuri. Al șaselea simț te amplifică și deschide ușa către cunoștințe minunate.

Student: Bună înger și salut tuturor, în loc de o întrebare reală, aș dori o părere despre o reflecție care a fost deja expusă în parte în timpul acestor lecții. Al șaselea sens, ca facultate a Conștiinței, se adaptează contextului în care Conștientul decide să experimenteze combinând cu capacitățile, de exemplu, ale corpului nostru fizic în această dimensiune (cele cinci simțuri) și amplificându-le astfel încât să ne permită să avem experiențe în continuă evoluție, evoluând pe rând. Evoluția unei Conștiințe este posibil, datorită acestei facultăți care permite să depășească „realitatea” în care trăiește până să poată deveni suflet. Se poate spune că al șaselea sens este un sens divin, deoarece poate fi exprimat în toate dimensiunile și mijloace necesare pentru abordarea lui Dumnezeu, este corect? Vă mulțumim foarte mult pentru disponibilitatea dvs. în aceste lecții!

Pagina 8 din 8

Angel: Da, am putea spune da.

Student: Bună înger și vă mulțumesc că ne-ați acordat timpul dvs. Îmi imaginez că al șaselea sens are frecvența specifică. Dacă da, aș vrea să vă întreb dacă este o frecvență unică care cuprinde toate cele 5 simțuri, deci bine definite și recunoscute sau sunt toate frecvențe distincte și distincte ? Mulțumesc !

Înger: Bună! Fiecare dintre cele șase simțuri este un sens în sine, deci are o frecvență separată. Al șaselea sens nu este unirea celor 5, ci este un sens care le poate amplifica considerabil, făcându-le mai puternice și mai interesante. Prin urmare, al șaselea sens poate fi definit ca un sens pentru sine, dar îi completează pe ceilalți.

Student: Am avut vise ciudate de când eram child.My tată care moare de cancer și apoi se întâmplă în reality.Ditto meu mother.In vis eu pot salva fratele meu … Și happens.Then asta: mama mea era deja mort … Visez că sunt acasă. Telefonul sună și ea își întoarce mâna către mine spunând: este mama ta. Răspund și mama îmi spune: „Cum ești? Am fost îngrijorat pentru că a avut un atac la Orio Aeroportul al Serio „. Atunci linia cade și acolo (încă în vis) îmi dau seama că am vorbit cu mama mea moartă. Trei zile după acel vis, știrea spune că un arab a fost arestat pentru o tentativă de asasinat la Orio al Serio aeroport. Am vrut să înțeleg dacă toate acestea se încadrează într-un al șaselea sens manifestat prin vis, premoniție sau ce altceva? Mulțumesc foarte mult pentru o îmbrățișare.

Înger: Da, este în al șaselea sens, deoarece ar putea fi o comunicare reală cu entitatea mamei tale. Sau ar putea fi al șaselea sens să-ți fi comunicat aceste informații , folosind figura mamei tale, pentru că asta ar fi dat mai mult atenție la informațiile menționate în vis.

Student: Bună înger, vă mulțumesc foarte mult pentru aceste lecții care sunt întotdeauna iluminatoare . Mulțumesc pentru timpul acordat! Am vrut să pun o întrebare despre al șaselea sens, mai exact despre viziunea viitorului. În practică, acum aproximativ 2 luni , Mi s-a întâmplat să visez la un prieten de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult. În vis, atunci acest prieten de-al meu a fost transformat într-o altă fată, necunoscută pentru mine, dar care avea același nume. În vis, am simțit un anumit „dezgust. „Pentru această fată, nu știam de ce, am simțit că înșela. De fapt, pentru a da un exemplu, în vis, el a pretins că este prietenul meu. Mai mult sau mai puțin după o lună după visul pe care l-am cunoscut. fata asta, exact aceeași față și același nume al visului, de acolo am înțeles imediat că aș fi avut încredere puțin în acea fată sau, în orice caz, aș fi avut un ochi mai mult în privință. De ce a avut al șaselea simț, sufletule, fă-mă să am aceste informații atât de mult înainte? Am înțeles imediat că nu trebuie să am încredere în această persoană, bu Fiind o persoană „normală” în ochii mei nu am văzut motivul. Poate fi vorba și de vieți trecute sau poate pentru că sufletul știa deja că poate să-mi aducă mari probleme și apoi mi-a arătat-o imediat? Vă mulțumesc mult în avans pentru răspuns și pentru această lecție fantastică!

Înger: Bună! Mi s-a întâmplat de prea multe ori să visez la sosirea cuiva care să-mi aducă probleme, astfel încât să nu am încredere și, prin urmare, să nu mă încadrez. Aparent, erau „oameni frumoși”, pentru că erau foarte amabili, păreau foarte disponibili, dar realitatea era foarte diferită și datorită viselor premonitorii am putut evita să mă deschid cu ei, oferindu-le acces la viața mea în diferite situații. și contexte diferite (nu numai afective, ci și de lucru). Uneori, sufletul tău a vrut să-ți comunice asta, cu mult mai devreme, astfel încât ai avut timp să înțelegi acel avertisment și apoi să ai încredere în el, mai degrabă decât să-l pui deoparte și apoi să-l risci pe toate, având încredere în acea persoană cu mare ingeniozitate. Alteori, în schimb, veți fi uimiți, dar a fost doar comunicarea dvs. despre „voi a viitorului”, care a suferit deja această problemă gravă, pentru a vă avertiza în trecut – prin conexiunea timpului – să nu faceți asta greșeală, pentru a nu face aceeași greșeală. Însă, în acest moment, este foarte probabil să înțelegeți acest lucru, așa că vom vorbi despre asta în viitor. Singurul lucru care contează acum este că îți asculți mereu premonițiile: îți vor salva viața! Pentru astăzi am încheiat; continuați în lecția următoare!

Student: Bună tuturor! Bună Angel și vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pe care ni-l oferiți cu dragoste în fiecare zi, este foarte norocos să puteți lua parte la aceste lecții.

Sfârșit pagina 8 din 8. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4438 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]