Disponibile in:

55 – Intrebari despre curatirea energiei – Curatirea pranica ( partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 6

Înger: Bine ați venit. În lecția de astăzi vom trata subiectul Curățarea personală a energiei. Aveți întrebări cu privire la acest subiect?

Elev: Bună înger. Mă întrebam dacă ceilalți percep variația noastră energetică, deoarece mi se pare că comportamentul față de mine al celor din jurul meu s-a schimbat de când îmi curățesc energia.

Înger: Bună! Este corect, pentru că oamenii din jurul nostru nu știu să explice rațional ce se întâmplă, dar schimbarea noastră de energie îi determină, de asemenea, să își schimbe comportamentul față de noi. Din moment ce nu sunt conștienți, nu își dau seama de ce se simt conduși să ne trateze diferit, așa că nu știu că totul s-a schimbat de când am început să exersăm, dar încearcă să asocieze aceste schimbări cu motivații logice, derivate din treburile zilnice și pentru a spune așa „normal”. Între timp, totuși , de asemenea, își schimbă abordarea și modul în care ne tratează, astfel încât totul este câștigat și nu trebuie neapărat să știe de ce.

Student: Poate cineva să plece?

Înger: Doar dacă sunt oameni negativi sau ar încerca să te deterioreze pe termen lung, chiar și involuntar.Energia este inteligentă și, în acest moment, este mult mai conștientă de tine, așa că recunoaște cine vrea sau te-ar putea răni chiar și deși ochii tăi ar putea părea o persoană bună și perfectă pentru tine. O persoană pozitivă care nu creează probleme nu ar avea niciun motiv să plece după ce ai practicat curățarea de energie, dimpotrivă, practicând-o vei realiza că multe alte persoane vor interesează-te, tocmai pentru că oamenii sunt atrași de energia pozitivă.

Student: Când folosesc tehnica de curățare a energiei, imaginându-mi un fascicul de lumină albă care intră în mine, în acest caz trebuie să-mi văd corpul luminos în imaginație sau în realitate?

Înger: La început, este o problemă de vizualizare, deoarece așteptați să vedeți propriul corp luminând cu propria sa lumină încă din primele momente în care este practicat înseamnă să cereți prea mult! Așadar, trebuie să vă concentrați pe vizualizarea energia albă care intră în tine și îți curăță corpul și energia. Practicând această tehnică îți vei permite să-ți crești lumina în realitate, astfel încât cei care nu pot vedea vor putea reține o persoană mai strălucitoare fără să poată da explicații; cine știe cum să vezi, vei vedea adevărata lumină din jurul tău.

Pagina 2 pe 6

Elev: Pot folosi tehnica pe care ne-ați învățat-o pentru a curăța energia altei persoane? Și dacă da, trebuie să urmez aceeași procedură pe care o execut asupra mea și să vizualizez persoana respectivă sau trebuie să mă proiectez în direcția lui?

Înger: Desigur, puteți utiliza și tehnica de curățare pentru a curăța energia altei persoane, vizualizând-o fără a fi necesar să vă proiectați în ea, deoarece sunteți doi oameni distinși. Puteți face aceeași tehnică, singura diferență fiind aceea de a face va intra în locul tău, deci acționează direct asupra ei.

Elev: Tehnica de curățare a energiei seamănă cu meditația, așa că o pot exersa în schimb?

Înger: Nu, tehnica de curățare nu este meditația, sunt două tehnici distincte. Când meditați, antrenați fără gândire. Curățarea energiei este o tehnică suplimentară care vă învață să respirați prana și să vă curățați energia. De când sunteți începători , V-am învățat acest exercițiu pentru a adăuga la tehnicile cunoștințelor voastre, dar nu este un substitut pentru meditație.

Student: Deci când meditez, ar trebui să continui să nu mă gândesc?

Înger: Exact.Meditația va rămâne aceeași, perfect în niciun gând.

Elev: De ce trebuie să facem tehnici de curățare a energiei dacă practicăm deja meditația?

Înger: Deoarece acestea sunt două tehnici distincte și una întărește și îmbunătățește efectul celuilalt. Dezvoltarea psihicului cuiva necesită antrenarea diferiților mușchi, la fel cum corpul fizic este format din mulți mușchi și nu doar unul. Fiecare mușchi se antrenează diferit, astfel încât există diferite exerciții pentru ca fiecare dintre ei să se miște. De exemplu, dacă ți-ai petrece viața făcând ridicare în greutate, ai exercita mulți mușchi, dar nu toți; dacă, pe de altă parte, dincolo de greutăți, faci și alte exerciții, ai avea grijă de antrenarea mult mai mulți mușchi din corpul tău. Prin urmare, evoluția spirituală necesită să practici diferite exerciții, deoarece o singură tehnică nu ți-ar putea oferi Totul, dar trebuie să-ți crești efectele adăugând alte exerciții care pot merge mână în mână cu altele. Curățarea energiei este foarte importantă, deoarece vă ajută să decolați greutățile care ar crește dificultatea de a nu gândi și meditația; prin eliminarea lor prin curățarea de energie, veți îmbunătăți, de asemenea, calitatea meditației și toate celelalte tehnici.

Pagina 3 pe 6

Practicându-l, îți permite să grăbești curățarea de blocaje, energii negative care îți sunt trimise de alții, greutăți pe care le-ai creat pe tine gândindu-te pesimist sau suferind pentru trecutul tău, pe care nu îl mai poți elimina, eliberându-te astfel. obstacole care te împiedicau să progresezi. Curățarea pranică îți luminează mintea și aura din greutăți energice și te face mai pozitiv atât în ​​interior cât și în exterior, făcându-te să apreciezi viața mai mult și să devii mai interesant în ochii celorlalți, care vor fi atrași de aura ta luminoasă. În mod logic, curățarea de energie nu poate în niciun fel să înlocuiască Meditația, dar vă poate ajuta foarte mult, mai ales dacă este practicată cu seriozitate, fără a fi subestimată. Curățarea face o treabă bună, deoarece reduce gândurile negative și distragerile scăzute pe care le are în timp ce practică meditația sau alta; vă permite să fiți mai senini, deoarece vă „purifică” mintea și vă îmbunătățește percepția în recunoașterea unei energii pozitive de la una negativă, permițându-vă să o eliminați pe cea care vă deranjează.

Student: Pot exersa curățarea de energie în același timp cu meditația?

Înger: Tehnica meditației nu trebuie amestecată cu celelalte, pentru că, în caz contrar, și-ar schimba eficacitatea, iar rezultatele ar putea varia și slăbi. Prin urmare, puteți exersa curățarea înainte de meditație, folosind-o ca pregătire și crescând șansele de a obține o sesiune de meditație mai bună și mai evoluată; sau mai târziu, sau departe de meditație, de exemplu în timpul zilei când ai un moment liber sau când simți în mod special nevoia. Important este să nu așteptați prea mult și să nu amânați doar atunci când simțiți nevoia, ci să o practicați chiar și atunci când nu vă place, deoarece curățarea de energie vă poate îndepărta acele energii negative care vă fac apatic, lipsit de listă și obosit .

Student: Ce s-ar întâmpla dacă ai practica curățarea și meditația împreună?

Înger: Ați ajunge să petreceți jumătatea de oră dedicată gândirii meditației și exersării orice altceva decât gândirea non-gândirii și conștiința chakrei. Tehnica de curățare necesită vizualizare a energiei pe toată durata ședinței în timpul efectuării sarcinilor, în timp ce meditația necesită să nu se gândească și să rămână doar concentrată pe senzația chakrelor. Prin urmare, se întâmplă ca una dintre cele două tehnici să nu fie efectuată corect și este greșit să le practici împreună cu convingerea de a economisi timp în loc să sfârșești practicând prost una sau chiar ambele. Tehnicile nu sunt de acord și nu se anihilează între ele, dar Meditația este prea importantă pentru a fi amestecată cu celelalte. Prin urmare, vă invit să practicați aceste două tehnici separat, acordând întotdeauna prioritate meditației.

Pagina 4 pe 6

Cu toate acestea, puteți începe întotdeauna cu pregătirea de curățare a energiei care durează 5-10 minute și apoi începând cu meditația reală. În acest fel îți vei curăța energia și vei îmbunătăți calitatea meditației prin creșterea relaxării și bunăstării tale mentale. Puteți face curățarea atât timp cât doriți, fără să vă lăsați timp departe de meditație, motiv pentru care vă sfătuiesc să le practicați separat, astfel încât să nu aveți ideea de a exersa curățarea de 30 de minute și apoi 5 minute de meditaţie. Așadar, uneori îl puteți folosi ca pregătire pentru meditație, alteori faceți-o în timpul zilei, departe de alte tehnici, astfel încât să vă puteți concentra doar pe acest aspect și puteți pune muzică foarte dulce și relaxantă în urechi, care vă duce la dreapta atmosfera; nu folosiți muzica pe care o ascultați pentru a dansa, pentru că vă va crește gândurile Low. Puteți utiliza această tehnică de câte ori doriți și cât doriți: sfatul meu este să începeți cel puțin 5 minute, apoi alegeți cât durează știind că, cu cât practicați mai mult timp, cu atât îmbunătățirile vor fi mai rapide.

Elev: consider că tehnica de curățare a energiei este foarte complicată, ce pot face pentru a o face mai ușoară?

Înger: cred că este destul de ușor, trebuie doar antrenament. Care este pasajul pe care vi se pare dificil?

Student: Vizualizare.

Înger: nu este important, adevăratul tău obiectiv este să te relaxezi și să respiri prana în interiorul tău. Nu cred că nu-ți poți imagina o clipă lumina care intră în tine. Încercați și veți vedea că veți reuși, aveți nevoie doar de antrenament. Mai mult, vă sfătuiesc să nu începeți cu presupunerea că nu o veți face niciodată, altfel va fi. În schimb, începe cu cunoștințele că utilizați această tehnică pentru a vă simți mai bine și o veți face, iar rezultatele dorite vor veni. Cu cât te antrenezi cu atât mai simplă vizualizarea va deveni realitate și vei putea cumpăra controlul asupra corpului și minții tale mai repede: vei ajunge la punctul că pur și simplu va fi suficient să dorești liniștea care va ajunge imediat!

Student: Meditația și curățarea de energie ne curăță de negativitate, de fapt astăzi simt că am îndepărtat-o ​​foarte mult și nu mi-am scos niciodată la fel de mult cu tehnicile tale, dar simt că trebuie să înlătur ceva. De asemenea, am blocuri de energie care trebuie dizolvate mai mult de o săptămână sau două, dar simt că există mai multe.

Înger: aplicați mai mult și cu practica veți lua tot ce a mai rămas, nu renunțați.

Pagina 5 pe 6

Student: Există elemente, substanțe sau alimente care ar putea ajunge până la anularea lucrărilor de curățare internă și externă?

Înger: Ei bine, da, de exemplu alcoolul, fumatul și medicamentele grele scad energia și îl pot murdări; în special alcoolul, fumatul și drogurile îți afectează negativ energia, precum și alimentele de gunoi, deși într-un mod mult mai puțin intruziv decât alcoolul, drogurile și fumatul. În ceea ce privește sănătatea fizică, toate rănesc organismul, dar efectele pot fi înșelate în funcție de persoană, de constituție, de obiceiurile sale zilnice și așa mai departe, dar când vine vorba de energie, nu există prea mult care să fie păcălit; energia se murdărește și slăbește, iar consecințele cad asupra persoanei care acordă prea puțină atenție curățeniei sale energetice. Așadar, puteți crede chiar că alcoolul nu doare, deoarece fizic îl mențineți și nu v-a cauzat încă probleme, dar, din păcate, vă murdărește și vă strică energia, creând, de asemenea, găuri de energie în aura dvs. din care negativitatea va veni întotdeauna. mai bine și nu numai când bei, ci și în anii care trec când crezi că efectele au încetat.

Student: fumez.

Înger: te sfătuiesc să te oprești, pentru binele tău fizic și energetic, deoarece fumatul, din păcate, dăunează și energiei tale și corpului tău de energie, fără a uita de daunele grave pe care le provoacă corpului tău. Doar pentru că acum nu ai dureri, nu înseamnă că nu se întâmplă nimic în interiorul tău și, dacă ai merge să faci o vizită serioasă, ai descoperi deja problemele cauzate de fumat, dar pentru moment preferi să ignori. Corpul este al tău și numai tu poți decide ce să faci cu el și te asigur că nu sunt interesat să te conving să-mi urmezi sfaturile dacă nu ești interesat să o faci mai întâi, așa că poți fi calm și nu voi te contactează pentru a te convinge să te oprești și să te cureți. Dar va trebui să te porți în același mod și să accepți consecințele acțiunilor tale, fără să mă plângi de sănătatea ta, dacă ai ales să o reduci. Aceeași regulă se aplică curățării de energie: nu poate face minuni dacă alegeți să vă deteriorați în fiecare zi cu propriile mâini.

Student: Înseamnă că fumatul, precum alcoolul și drogurile, fac ca o persoană să fie negativă? Rău?

Angel: Nu, nu am spus asta. Fumatul dăunează nu numai corpului, ci și energiei sale, de aceea își face apărările energetice mai slabe, creează găuri în aura din care pot intra energii negative, inclusiv larve de energie care strică sănătatea fizică și psihică a persoanei.

Pagina 6 pe 6

Țigara nu face persoana rea, dar își murdărește energia și o slăbește, de aceea o face mai slabă față de influențele energetice și de atacurile întunecate pe care le-ar putea primi din exterior. Atunci este clar că suferințele de atacuri și neavând puterea de a se proteja de ele duc la consecințele sale. Alcoolul și drogurile sunt și mai grave, deoarece în timp ce fumatul începe de la slăbirea aurei, iar pe termen lung vine în minte, alcoolul începe imediat din minte, creând dezechilibre energetice grave, greu de vindecat dacă decideți să subestimă daunele și nu-ți pasă de sănătatea și psihicul tău. Acest lucru nu înseamnă însă că fumatul nu creează nicio pagubă, dimpotrivă, dimpotrivă. Este clar că nu putem compara daunele fizice ale celor care fumează atât de mult cu cei care beau mult, dar, din punct de vedere energic, pot fi văzute în ambele. Apoi, medicamentul este anti-spiritualitate, anti-evoluție și energie anti-pozitivă.

Student: Am renuntat la fumat datorita meditatiei tale si nu am avut recidive, nimic deloc, multumesc Angel.

Înger: Sunt foarte mulțumit, atât de mulți alții din ACD s-au oprit ca tine de când au început să mediteze, așa că nu îmi poate oferi decât atâta plăcere.

Student: am simțit că atunci când fumam, celulele aproape că au murit, cele ale gâtului și ale plămânilor. Așa că m-am oprit.

Înger: Exact, asta se întâmplă și ai făcut cea mai bună alegere pentru a renunța, pentru că fumatul nu are nimic de oferit, spiritualitatea o face.

Student: Ai spus că medicamentele grele pot energia solului. Deci ar trebui să încetez să îi angajez?

Înger: Dacă luați medicamente, este de așteptat să nu o faceți ca joc, ci pentru că aveți nevoie. Deci, dacă sunt esențiale pentru sănătatea ta, trebuie să le iei în continuare; trebuie doar să știți că, dacă luați medicamente, ar fi mai bine să practicați tehnica de curățare un pic mai des, doar pentru a preveni scăderea lor prea mare, dar acest lucru nu vă obligă să eliminați unul dintre cei doi. Pur și simplu exersați puțin mai curățare și mai ales meditația, în special atunci când le angajați, astfel încât să puteți rămâne la același nivel de energie și să continuați, mai degrabă decât să aveți declinurile mentale și fizice tipice ale medicamentelor.

Student: De când v-am citit deja cartea despre „Există Dumnezeu? Da și știți cine sunteți ”și am început să practic tehnica de a lăsa să meargă pe care o predați în capitole, vă întreb: ne lasă să ne ajute să ne purificăm energia de când ne conectăm cu Dumnezeu?

Înger: Da, dând drumul conduce ne purifică mult energia, pentru că ne conectează la cele mai pure dimensiuni; Cu toate acestea, tehnica de a te lăsa să meargă urmează mai ales alte obiective, deci este adevărat că, ca efect secundar, îți purifică și energia, dar este totuși o tehnică care are alte scopuri. Așadar, atunci când îți poți curăța energia, concentrează-te pe această intenție și antrenează-te asupra celor mai direcționate exerciții, sau curatare a energiei.

Dacă nu aveți alte întrebări, pentru astăzi am încheiat lecția și vă invit să practicați curățarea de energie. Dacă aveți alte întrebări, nu așteptați! Trimiteți-le pe pagina făcând clic aici și veți primi un răspuns cât mai curând posibil. Buna seara si ne vedem curand!

Sfârșit pagina 6 din 6. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/6593 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]