Disponibile in:

47 – Intrebari despre energie – Energia vitala (partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 11

Înger: Bine ați venit la această nouă lecție. Azi puteți pune întrebări referitoare la subiectul Energie.

Student: Bună Angel. Sunt foarte interesat de aceste aplicații practice ale energiei și, după cum am înțeles-o, nu avem limite, ci cea a energiei pe care trebuie să o acumulăm. Este nevoie de multă energie pentru a începe să joc cu ea?

Înger: Depinde de obiectivele pe care doriți să le atingeți, dar la început da, pentru că nu știți cum să utilizați tehnicile. Nu știți mecanismele, așa că veți folosi mult mai multă energie, dar mergeți continuați cu practica, veți învăța să folosiți aceleași tehnici în timp ce consumați din ce în ce mai puțină energie; până să învățați să efectuați aceleași tehnici fără nici cel mai mic efort. Trebuie doar să vă antrenați mușchii, este cam ca să mergeți la o alergare: prima dată când te oprești imediat, obosit și fără respirație, dar din a doua oară va merge puțin mai bine, până când aceeași întindere pe care ai parcurs-o înainte va deveni pentru tine o respirație și vei aștepta să ajungi la niveluri mai înalte. Din păcate, suntem obișnuiți să ne criticăm fără să acordăm vreodată spațiu observației a ceea ce am obținut și am făcut bine. Când începeți să alergați pentru prima dată și nu puteți ajunge la 100 de metri fără să vă opriți, vă descurajați și credeți că veți face nu o faceți niciodată. După câteva sesiuni de rulare, veți face atinge 100 de metri fără să te oprești și fără durere în picioare, dar te vei plânge pentru că nu ai putut depăși 150 de metri distanță; convins că nimic nu s-a schimbat de la prima sesiune, deoarece încă nu îți poți atinge obiectivul, deși obiectivul sa schimbat și este mult mai solicitant decât primul. Acesta este motivul pentru care spun că depinde de obiectivele pe care doriți să le atingeți. La început, practicarea unei tehnici precum protecția psihică sau curățarea de energie vă va cere energie și efort; de fapt, veți cădea adesea în dorința de a practica. Cu toate acestea, dacă decideți să practicați și să vă antrenați în aceste tehnici, la fel ca în cursă, veți putea efectua sesiunea de practică de aceeași calitate, fără a fi nevoie să luptați; așa că veți încerca să vă împingeți mai sus și, în acest fel, veți lupta, până când veți lua mâna chiar și în acel nivel. Așa că este normal, trebuie doar să vă antrenați și să nu vă descurajați imediat, pentru că dacă doriți să acceptă sau nu, r campionii acing și-au început viața la fel cum ai început-o: la început s-au săturat, apoi au decis să persevereze pe drumul lor, în timp ce toți ceilalți s-au scufundat sau s-au predat și cu atâta practică și-au atins scopul. În calea spirituală există nu există competiții între cei care sunt mai rapizi și cei mai încet, dar știm foarte bine că în fiecare zi concurezi cu tine însuți și cu practica te poți depăși.

Elev: Dacă înțeleg corect, există mai multe tipuri de energie.

Înger: cuvântul Energie include multe definiții. Există energie electrică, energie biochimică, energie materială, energie statică, energie aurică, energie sufletească, energie pranică, plus alte sub-categorii; cum ar fi programe energetice, influențe energetice etc. dorim să fim exacti trebuie să cunoaștem semnificația tuturor acestor definiții: energia electrică este cea pe care o folosim acasă, pentru lumină etc; nu este o energie care se înțelege bine cu corpul nostru, de fapt chiar și cel mai mic șoc cauzează ne durere.Energia biochimică este ceea ce corpul nostru folosește pentru a se mișca și pentru a găsi în alimentația alimentară; în acest caz, folosim energia alimentelor pentru a face corpul nostru să trăiască și pentru a-l face să se miște. Niciunul dintre acestea nu ne poate ajuta în evoluția spirituală, deoarece acestea sunt foarte diferită de energia pranică, precum și hrănirea reală de care are nevoie Sufletul nostru.

Pagina 2 pe 11

Cum nu te poți aștepta să alimentezi singur corpul cu aer, nu te poți aștepta ca Sufletul să se hrănească cu un vas alimentar. Energia materială este tot ceea ce compune materia, deci masa, peretele … fiecare obiect pe care îl poți atinge. Atunci există static energia, care este prezentă în fiecare loc al lumii și în univers, am putea lua exemplul cu aer: pentru că în fiecare punct al camerei vezi sau nu vezi că aerul este prezent, chiar și în interiorul dulapului sau în interiorul cuptor, deci energia statică este de asemenea prezentă. Energia aurică este Aura noastră, prin urmare, câmpul energetic care ne înconjoară și poate fi de diferite culori. Energia sufletului este Sufletul nostru, care este compus din Conștiința noastră, amintirile, amintirile noastre de energie, vieți trecute și așa mai departe. Atunci există energia pranică, care este energia pe care o absorbem pe măsură ce medităm, deoarece este cea care ne permite să evoluăm și că mintea, aura și sufletul nostru trebuie să evolueze. Putem lua exemplul cu oxigen: chiar dacă există aer în fiecare loc, nu este neapărat suficient oxigen, deci chiar dacă aerul este peste tot, s-ar putea să nu existe oxigen. Paga nu ar putea fi peste tot în cantități mari, în ciuda oriunde există electricitate statică. Evident, prana nu este oxigen, deci chiar și în locuri unde nu există oxigen, prana s-ar putea să fie acolo, pentru că nu au nimic de-a face unul cu celălalt, dar au fost luate ca un caz. Pentru a da un exemplu, pe o planetă unde nu am putea respira, deoarece nu există suficient oxigen pentru noi, cu toate acestea, ar putea fi plin de prana. În plus, poate fi reamintit într-un loc și crescut în cantitate. Aceasta este definiția corectă care vă permite să înțelegeți diferitele tipuri de energie numite cu numele corecte, astfel încât acestea să poată fi diferențiate unele de altele. Când medităm amintiți-vă de energia pranică, deoarece meditația servește pentru a aminti acel tip de energie și nu puteți greși.Energia pranică este însă foarte avansată, atât de mult încât întărește energia biochimică, aurică, sufletească, dar și materialul și , dacă este bine utilizat, poate deveni energie electrică. Energia pură este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne îmbunătăți sănătatea, evoluția și viața, în orice privință.

Student: Poate energia pranică crește forța de viață de zi cu zi de care are nevoie o persoană?

Îger: Absolut da. Meditația te face să absoarbe energia pranică care îți întărește sănătatea și evoluția ta. Paga nu este singurul obiectiv de a-ți evolua conștiința, ci are grijă de corpul tău fizic, tratând durerea și problemele pe care le-ai putea avea prea multe ani, oferindu-vă o cantitate mai mare de energie translabilă din corpul dvs., ca energie biologică. Energia pânică este foarte avansată, deoarece se adaptează cu ușurință oricărei vibrații și poate fi tradusă și folosită pentru a crește, îmbunătăți și amplifica alte tipuri de energie. corpul are deja o rezervă personală de energie prelevată din hrănire, cu care îți desfășori activitățile zilnice în fiecare zi, dar la sfârșitul zilei termini și de aceea te simți obosit și ești obligat să te culci și să dormi. se datorează faptului că te-ai consumat în timpul lucrului și cu tot ceea ce ai făcut în timpul zilei; energia preluată din alimente servește pentru a-ți hrăni corpul, dar nu și mintea ta. Energia pranică îți oferă, de asemenea, un mare ajutor asupra corpului, pentru că, meditând, absoarbe prana care recunoaște punctele în care îți lipsește și care, în acest caz, se traduce prin energia de care ai nevoie pentru a efectua anumite activități; prin urmare, la sfârșitul serii vei fi mult mai senin și vei fi mai puțin obosită decât atunci când nu ați meditat. Multe activități zilnice despre care credem că ne vor obosi corpul, în realitate ele ne obosesc foarte mult mintea; pentru că trebuie să lucrăm prea mult la raționare, calcule și căutarea de soluții instantanee care consumă mental energie.

Pagina 3 pe 11

Este posibil ca această zi să nu se fi recuperat pe deplin a doua zi, așa că continuăm să creștem greutatea minții noastre fără să îi dăm hrana corespunzătoare, deoarece, evident, nu se hrănește cu alimente, dar are nevoie de o energie mai directă și mai rapidă, care este prana. Amintiți-vă că mintea nu este creierul, ci ceva mai evoluat și, mai ales, este făcută din energie. Prin intermediul meditației, restabiliți energia minții și o măriți, astfel încât în ​​timpul zilei trebuie să depuneți mai puțin efort pentru a rezolva zilnic probleme și seara nu este distrus, dar este încă foarte activ. Veți înțelege doar diferența enormă cu practica.

Student: Pe lângă ceea ce ai spus, am nevoie de energie pranică pentru a evolua abilitățile psihice și, prin urmare, pentru a exersa tehnicile pe care ni le înveți, dar pot exersa tehnicile chiar dacă nu am suficientă energie?

Înger: Practicarea lor este un cont, a le face să funcționeze este un altul. Capacitățile noastre psihice aparțin celui de-al șaselea simț, care are o mare nevoie de hrănire, la fel cum are corpul nostru. Al șaselea simț poate oferi dovezi ale funcționării chiar și fără a medita și fără a absorbi prana, la fel cum ai putea continua să mergi chiar și fără să mănânci zile întregi. Corpul fizic are nevoie de o hrănire constantă pentru a se putea mișca, pentru a funcționa bine și pentru a rămâne în viață, dar dacă reduci alimentația la limită, vei experimenta dureri excretoare, veți pierde în greutate, veți fi bolnavi, puteți totuși să faceți unele mișcări și cu mare efort, puteți încă să mergeți. Iată ce faceți în al șaselea sens. Nu țipă de durere și nu are o formă fizică, deci nu puteți vedea când este prea subțire și lipsește de nutriție și recunoaște-l din momentul în care este bine; prin urmare, depuneți efortul maxim și vă așteptați ca el să poată face activități grozave, în timp ce are foarte puțină mâncare. e să mergi chiar și atunci când este subnutrit, chiar și cel de-al șaselea simț reușește să facă o mișcare fără meditație, dar acest lucru nu înseamnă că este bine. Corpul fizic poate oferi tot ce este mai bun numai dacă este bine hrănit, la fel ca al șaselea simț poate evolua și funcționa bine dacă este hrănit cu prana, datorită meditației. La fel cum corpul fizic va muri dacă nu este hrănit prea mult timp, chiar și Sufletul va suferi daune foarte grele; ergo al șaselea simț va deveni aproape nul. Atunci sunt exercițiile pentru a vă menține în formă și a deveni mai puternici decât în ​​mod normal, ceea ce pentru corpul fizic sunt numite practici sportive și pentru al șaselea sens sunt numite practici psihice. O persoană care se aplică serios la sport devine mai puternică și mai rezistentă decât o persoană standard care are nu a adăugat activitate fizică vieții sale, de fapt, sportivii se îmbolnăvesc mai puțin, trăiesc mai bine, nu experimentează niciodată dureri de spate, oase sau lacrimi musculare. Cu sportul își antrenează corpul, îl fac mai elastic și mai rezistent; Ir trăiește și trăiește mai mult. Este nevoie de foarte puțin pentru a trăi mai mult și fără durere, dar asta trebuie făcut, altfel nu va reuși. ​​Evident, vorbim despre sportivi care nu fumează și nu iau droguri, altfel este normal să Găsiți unul care moare tânăr. Cu siguranță, nu este din cauza sportului, ci din cauza drogurilor! Așa cum sportul te face mai puternic și mai sănătos decât normal, meditația te face să fii mai evoluat decât oamenii standard din jurul nostru; prin urmare, devine mai conștient, mai mult telepatic, mai sensibil, mai capabil să exploateze energia în avantajul nostru pentru a ne atinge obiectivele. Fiecare are obiectivele sale personale: există cei care se înscriu într-un sport pentru a avea dureri de spate și cei care se înregistrează pentru a deveni mult mai puternici, astfel că primul va înceta. jucând sport atunci când durerea lui a trecut, în timp ce acesta din urmă va depăși pe sine, îmbunătățindu-se din ce în ce mai mult în practicile pe care le realizează. De asemenea, puteți exersa tehnicile fără a medita și, prin urmare, fără a absorbi prana, dar acele tehnic ES va avea o limită la care veți ajunge foarte repede și de acolo nu veți mai fi mișcați; în schimb, prin meditarea și apoi nutrirea abilităților dvs. psihice, le puteți îmbunătăți și evolua către niveluri mult mai înalte.

Pagina 4 pe 11

Student: Dar dacă rămân fără energie, puterea mea se va termina și va trebui să acumulez mai mult?

Înger: Dacă încetați să meditați, este normal ca tonul dvs. să scadă și energia începe să scadă, deoarece energia este consumată. Așadar, trebuie să acumulați mai multă nutriție în fiecare zi: nu mâncați o singură dată în viață! meditezi constant că vei avea întotdeauna un aport important de energie care nu se va termina, deoarece va fi adăugat din nou în fiecare zi.

Elev: energia se consumă în egală măsură dacă nu iese din corp? Chiar dacă îl țin înăuntru și nu îl las să se dizolve afară?

Înger: Aceasta este o întrebare destul de ciudată. În primul rând pentru că este normal ca energia să fie consumată, la fel cum mănânci în fiecare zi pentru a-ți hrăni corpul și pentru a consuma această energie în timpul zilei. Când meditați și absorbiți prana, vă hrăniți al șaselea simț care, evident, va folosi această energie și apoi o va consuma. Ne luăm energie doar pentru a o consuma, nu pentru a o ține blocată în corp cu teama că nu se va dizolva. Este normal să fie consumat, tocmai din acest motiv, de aceea dorim să-i creștem cantitatea: deci nu numai că nu rămânem niciodată la zero, dar fiecare activitate pe care o desfășurăm poate fi finalizată mai repede și cu un nivel mai mare calitate datorită faptului că avem mai multă energie pentru a o face. Ne luăm energie doar pentru a o folosi și a trăi viața la maxim.

Student: Pentru a efectua tehnicile ai nevoie de energie pe care o primești meditând, dar, de exemplu, pentru a vindeca pe altcineva, nu îți folosești energia, deci nu ar fi necesară absorbția de energie dacă ești capabil să atragi din această sursă de infinit energie (scuzați ignoranța). Îți pun această întrebare pentru că am posibilitatea să fac primul nivel de Reiki, dar dacă învăț cu tine (știu că în această perioadă înveți vindecarea energetică studenților care au fost în ACD cel mai mult timp) prefer să aleg de o mie de ori pe tine.

Înger: Când vindeci o altă persoană, folosești energie pranică, deci folosești energie externă (prana universală sau, cum spui, sursa infinită) și nu energia biochimică; prin urmare, nu luați energie din corpul vostru pentru a-i da, așa cum învață alte practici antichizate. Dar acest lucru nu înseamnă că nu îți consumi propria energie, pentru că pentru a face vindecarea energetică trebuie să-ți folosești al șaselea simț și, prin urmare, abilitățile tale psihice, care au nevoie de energie pentru a funcționa și, pentru a face acest lucru, trebuie să o consume. Dar dacă nu aveau energie, cum ar putea să o consume și apoi să o folosească la maxim? Simplu: dacă nu ai suficientă energie, al șaselea sens nu funcționează. Vindecarea cu energie adevărată nu înseamnă doar „trimiterea pranei” către cealaltă persoană, ci există o tehnică mult mai profundă care necesită energie și exerciții fizice. Vindecarea poate fi considerată ca atare nu numai atunci când o practici, ci când obții rezultate sau când oamenii pe care îi practici se recuperează de boala lor. Diferența este fundamentală: pentru că a fi un vindecător bun nu înseamnă a fi o persoană care încearcă des, ci a fi cineva care reușește întotdeauna sau aproape întotdeauna. În Academie vă voi învăța vindecarea energetică avansată, dar mai întâi trebuie să învățați să meditați pentru a absorbi energia, altfel ședințele de vindecare nu vor funcționa la fel de bine cum v-ați dori. În ceea ce privește Reiki, alegerea este a ta, dar dacă îmi ceri un aviz, te sfătuiesc să nu pierzi timpul, pentru că este o practică veche și depășită de mult timp. Dacă printre studenții mei sunt atât de mulți oameni care au practicat acea cale și apoi au abandonat-o pentru a intra în Academie, înseamnă că în acea cale nu au găsit răspunsurile pe care le-au căutat, motiv pentru care le caută aici.

Pagina 5 pe 11

Student: Dacă, de exemplu, meditez la acumularea de energie și apoi mă opresc și nu o mai fac încă 2 ani, ce se întâmplă cu energia colectată? Este consumat? Este dispersat? Sau rămâne latent în chakră?

Înger: Energia este consumată în câteva zile, deci în doi ani nu veți avea nici măcar un reziduu minim de energie pranică colectată astăzi, pentru că veți fi consumat în câteva zile. Ați rămâne doi ani fără să mâncați și apoi așteptați ca totul să rămână la fel ca înainte?

Student: am abordat meditația cu obiective diferite, dintre care unul este telekineza. Am meditat aproximativ o lună și uneori după meditație mă simt cu adevărat plin de energie și mă gândesc: o pot folosi vreodată pentru telekineză? Așa că vă întreb: cum pot să-mi folosesc energia? Unde încep să îl aplic și mai ales cum?

Înger: Da, bineînțeles, energia poate fi folosită și pentru a efectua telekineză, ca și în cazul tuturor celorlalte practici psihice care vă interesează. Înainte de a pretinde să miști un obiect fizic, trebuie să înveți să miști energia pranică. Începe cu mișcările de energie din interiorul corpului tău, apoi cu cele externe, practicându-l până obții rezultate bune. Când veți obține rezultate, vă veți da seama că practicați deja telekineză, deși într-un mod mai ușor. Telekineza este evoluția tehnicii de mișcare a energiei, așa că, dacă vrei să înveți cum să miști energia materială, trebuie să te ocupi mai întâi de cea mai abstractă energie. Dacă vă pasă atât de mult cum spuneți, nu așteptați! Începeți să mutați energia și instruirea imediat în acest sens; după ce a meditat, clar.

Elev: Dacă îmi amintesc corect, am citit că cantitatea de energie care poate fi acumulată într-o meditație depinde foarte mult de nivelul de concentrare. De ce depinde concentrarea?

Înger: Concentrația depinde de cât de mult te angajezi să rămâi conștient în timpul meditației, mai degrabă decât să te pierzi în fantezii și în somn (sau în acest caz cu ochii închiși), în loc să te concentrezi asupra a ceea ce ești sau ar trebui să faci cu adevărat. Cu cât sunteți mai concentrat, cu atât va fi mai bună calitatea meditației.

Student: în timpul zilei, dar mai ales noaptea, simt descărcări, unde electrice, pe tot corpul. Ce poate fi?

Înger: este vorba despre energia voastră internă care se mișcă în interiorul vostru.

Student: Când ești plin de energie simți că mâinile tale sunt calde sau este subiectiv? Pentru că atunci când mă gândesc la energie simt că mâinile îmi ard, mai ales în mijlocul palmei, ca și cum aș avea ace. O concentrez acolo inconștient sau sunt puncte specifice?

Înger: este subiectiv, se întâmplă multor persoane, dar nu tuturor și nu se întâmplă întotdeauna. Cu toate acestea, este mult mai important să simțiți chakrele încărcate decât mâinile: chakrele sunt centrele energetice, mâinile sunt doar un instrument.

Pagina 6 pe 11

Mâinile sunt mult mai sensibile la energii, pur și simplu pentru că sunt partea corpului la care în general exercităm – zilnic – o sensibilitate mai mare, pentru că le folosim pentru a atinge și a face totul. Cu mâinile tale atingeți totul și le faceți mai sensibile decât restul corpului. Dacă v-ați da un țesut în mână, l-ați recunoaște mai ușor decât dacă l-ați atinge cu brațul, astfel încât acestea sunt mai „perceptive” pentru energii, deoarece le-ați antrenat mai mult pe parcursul anilor și puteți simți mai bine senzațiile. . Chiar și utilizarea și mișcarea energiei în mâini este mai ușoară decât mișcarea în braț, pentru că îi acorzi mai multă atenție și ești mai antrenat. Dar este subiectiv și nu o regulă, așa că ai putea fi foarte greu și să nu simți nimic la mâini sau să simți energia foarte mișcă în mâinile tale în timp ce cele 5 chakre ale tale sunt descărcate cu siguranță.

Student: Întrebarea pe care mi-aș dori să o pun este legată de evoluția spirituală. Cum pot înțelege dacă exersez tehnicile cu intenția corectă pentru a ajunge la o evoluție pozitivă? Din câte am înțeles citind articolele, tehnici simple constante te pot ajuta să acumulezi și să păstrezi energie spirituală care va fi curățată, protejată și folosită în mod constant cu o intenție pozitivă. Mă întreb dacă pot înțelege pentru mine când sunt gata să folosesc această energie pentru a ajuta alți oameni, fără a face rău nimănui, cum pot vedea o evoluție energetică?

Înger: Depinde ce vrei să ajuți pe cineva fără a face rău. Ajutându-i pe ceilalți, într-adevăr, te ajută să îți grăbești propria evoluție din diferite puncte de vedere: în primul rând pentru că experimentezi tehnici pe care s-ar putea să le faci fără listă (cum ar fi vindecarea energetică, ești mereu lipsit de listă pentru a te vindeca …), atunci te ajută mult pentru că atunci când exersezi pe altcineva, acesta îți poate oferi un punct de vedere extern și îți poate crește conștientizarea față de valoarea abilităților tale, deoarece confirmă că datorită ție te simți mai bine sau ai atins anumite obiective. Prin urmare, puteți deja să ajutați oamenii și, într-adevăr, să practicați pe alții cu intenții bune vă ajută să accelerați învățarea, deoarece vă pregătiți pe diferite tehnici și frecvențe. Dacă în schimb întrebarea dvs. este alta, de exemplu, când veți înțelege că sunteți gata să începeți să folosiți tehnica de vindecare, în acest caz vă voi ajuta, pentru că fac învățăturile accesibile când cred că este timpul. După aceea, după părerea mea, ar trebui să fii gata să înveți tehnica; dar va depinde de dvs. să o puneți în practică și să o învățați. Vă învăț metoda și vă ofer un ghid, dar trebuie să o practicați așa cum a trebuit să fac pentru a învăța. Apoi, bineînțeles, ați putea spune „Nu am nicio dorință de a aștepta până când veți face articolele de vindecare accesibile pentru mine, voi face cercetarea mea și voi învăța de la altcineva”; în regulă atunci. Pentru mine nu există nicio problemă, dar nu va fi ușor să găsesc pe altcineva care mă învață ca mine, pentru că îmi transcriu experiențele practice și acestea sunt ceea ce îi învăț pe elevii mei; mulți alții încearcă în schimb să învețe tehnici pe care nici măcar nu le-au pus în practică. Dacă doriți sfatul meu: începeți acum să-i ajutați pe ceilalți, practicând Protecția psihică asupra lor și tot ceea ce doriți din tehnicile pe care v-am învățat-o; imediat ce vei avea acces la Vindecarea prin energie, va veni momentul când vei începe să experimentezi și cea tehnică.

Elev: Dacă atunci când exersăm suntem într-o anumită dispoziție, atunci intenția noastră este în ton cu ea, poate influența calitatea pranei la care ne referim? De exemplu, dacă sunt puțin nervos, risc să atrag energia acelei vibrații, riscând astfel să fac prana în mine nu prea curat? Și invers, dacă sunt cu spirit bun, calitatea pranei va fi mai bună decât de obicei?

Pagina 7 din 11

Înger: Conform acestui raționament, ar trebui să exersăm numai și exclusiv atunci când avem o dispoziție bună, altfel vom risca să facem mai rău și să atragem energii întunecate care ne vor face să ne simțim rău. Deci nu, ești senin că nu merge deloc așa. Dimpotrivă, mulți au început să exerseze tocmai pentru că nu s-au simțit pe deplin mulțumiți de viață – scăzut, iluzoriu – că trăiesc, de aceea au practicat și cu dispoziția proastă special pentru a-l putea îmbunătăți. De fapt, cu practica și-au îmbunătățit starea de spirit și viața. Când sunteți bolnav, sunteți trist sau vă simțiți stresați, meditația trebuie doar să vă facă să vă simțiți mai bine, să puneți acea pace mentală în voi și să vă aducă pace. În acest caz, intenția nu este în ton cu starea ta de spirit, pentru că starea ta de spirit este neagră, ești trist și stresat, dar intenția, și deci dorința, este să te simți mai bine: pentru că chiar vrei să te întorci să fii fericit. De aceea, trebuie să exersezi oricând, dar cu atât mai mult când te simți jos, trist, gol și demoralizat: pentru că te face să te întorci în pace și te umple de energie curată care te va readuce la energie și dispoziție. Trebuie să exersăm întotdeauna, cu atât mai mult dacă vă simțiți rău sau într-o dispoziție proastă. Adevărata întrebare este: cine te-a scos din fire? Persoana cu care ai discutat sau programul energetic cu care te-au pus în spatele gâtului, pentru a te implica în acea discuție în timpul zilei? Prin meditație înveți să te protejezi de aceste programe și să le împiedici să te lovească, de aceea merită mereu meditat.

Student: în ultima vreme, când salut oamenii, îi mângâiez spontan, de exemplu pe umeri; înainte să-mi fie teamă să le ating de frica de a nu fi contaminate de energia lor. Crezi că poate a devenit mai puternic din punct de vedere energetic și că îl percep în mod inconștient? Și din acest motiv mă simt mai în siguranță și mai liniștit să mă apropii de ceilalți, pentru că având o energie mai puternică știu că a mea va predomina? Este un sentiment minunat!

Înger: Da, desigur, datorită meditației, energia ta devine din ce în ce mai compactă, deci te simți mai încrezător. Totuși, nu trebuie să vă fie frică să nu-i atingeți pe alții, de asemenea, pentru că, dacă am fi dorit cu adevărat să găsim părul în ou, energia celorlalți vă influențează chiar și la o distanță de metri, deci fără a ne atinge neapărat. Cu alte cuvinte, nu întâmpinați aceste probleme, protejați-vă psihic și totul va fi bine.

Student: Aș dori să știu dacă și cum pot dona energia mea pozitivă unui individ de care credem că are nevoie. Deși am intenții bune, mă îndoiesc că aș putea dona o parte din energia mea necurată.

Înger: După cum am menționat deja, nu trebuie să ne oferim niciodată energia personală. Când exersăm asupra altora, folosim energia pranică, care este externă corpului nostru. Dacă exersezi cu energie pranică, mai degrabă decât cu energie internă personală (așa cum învață alte practici învechite și opuse ale mele!), Nu vei împărtăși cu el ceea ce nu este curat de tine sau ceea ce crezi că îl poate dăuna. Poți fi senin.

Studență: Încă nu mă pricep să mă încarc cu energie, se întâmplă adesea că poate părăsesc casa simțindu-mă bine și apoi printre oamenii cu care te întâlnești pe stradă, în autobuze, cu oamenii cu care vorbești, etc. Mă simt de parcă supt puținul de pozitivitate pe care îl am.

Pagina 8 din 11

Găsindu-mă literalmente drenat, adesea obosit și dacă cineva care are probleme îmi vorbește, mă simt deprimat fără să am probleme reale de a fi așa. Așa că mă întrebam dacă există o modalitate de a o evita.

Angel: Bun, îmi place întrebarea ta. Absolut da, există o cale. Tehnica este să rămâi conștient de viața ta momentan. Este o tehnică dificilă în primele zile, dar în două săptămâni, dacă te antrenezi serios în fiecare zi, vei observa că ai obținut deja modificările foarte mari. Este vorba de a conștientiza, de a trăi aici și acum; pe măsură ce mergeți, conștientizați că mergeți, pur și simplu rețineți, aveți grijă că mergeți. Observă-ți împrejurimile, acordă atenție la ceea ce vezi, mirosi sau savurează; atunci când sunteți la serviciu, conștientizați că lucrați, că faceți această acțiune precisă, că vă mutați mâinile la muncă, dar că mintea dvs. nu este liberă de aceste programe. Când urcați într-un autobuz, fiți conștienți de toți oamenii din jurul vostru: care gândesc, care simt, care sunt flămânzi sau care adorm. Fiți conștienți de tot și simțiți-vă energia ușoară protejându-vă de orice influență externă, pentru a vă ajuta să deveniți conștienți, puteți privi mâinile dvs. (chiar privirea în oglindă ajută, dar mai mult uitându-vă la mâini): priviți-le și mișcați-le încet , închide-le și deschide-le din nou. Observi cât de mecanic este? Este o mașină, un robot, nu ești chiar tu. Este mașina în care locuiți. Primele ori vor fi o tehnică dificilă de făcut, nu vă faceți griji, atunci va deveni mai ușor; atât de mult încât vei învăța să fii conștient chiar și în timp ce dormi.

Student: Ok o voi face! Mulțumesc foarte mult, cred că îmi va fi greu că am evadat întotdeauna din realitate.

Înger: Această tehnică este dificilă, dar dacă vrei, o vei face! În fiecare zi concentrați-vă asupra atenției la ceea ce se întâmplă în jurul vostru și vedeți cum totul se va îmbunătăți! Evoluția voastră spirituală se va ridica la o mie! A rămâne conștient vă va permite să aveți mai puțină energie furată de la ceilalți și să nu-i lăsați să își pună energiile negative împotriva ta; Prin urmare, chiar dacă practicarea exercițiului de a rămâne conștient poate părea obositor, atunci în realitate, te va face să obții multe privilegii, dintre care, în primul rând, să nu te lași influențat de ceilalți sau să te facă să furi energie.

Student: Ați putea fura energie inconștient?

Înger: Da, desigur, aproape toată lumea fură efectiv energia celorlalți în mod inconștient. Apoi, sunt cei care fură energia în mod conștient sau din proprie voință, iar aceștia sunt numiți „vampiri energetici”, pentru că sugă multă energie și te scurg. Cu toate acestea, în adevăr, toată lumea fură energie de la alții, dar există și cei care o fac mult mai mult.

Student: Este adevărat că există oameni care atrag energie din tine?

Înger: Indiferent de ce, toată lumea fură energie și de aceea este necesar să te protejezi. Dar da, există oameni mai mulți „hoți” decât alții, în care în prezența lor te simți scurând mai repede. Așa că vă sfătuiesc să păstrați întotdeauna o energie foarte curată și evident protejată, pentru a nu putea să-și arunce suferința sau sentimentele negative asupra voastră, sau chiar să vă fure energia.

Pagina 9 din 11

Student: Cum ne putem apăra de fapt împotriva energiilor negative și a posibilelor atacuri? În afară de menținerea energiei ridicate, desigur.

Înger: Cu o protecție psihică puternică, care trebuie practicată și consolidată în fiecare zi. Mai mult decât atât, este foarte important să practicați și exercițiile pentru a consolida aura, deoarece vă permite să o păstrați frumos rezistentă și să nu o lăsați să vă străpungă sau să vă deterioreze de la cine este prea inconștient și, de asemenea, vă scade vibrațiile sau de la cine conștient decide să doară tu.

Student: În timpul alăptării, cum se poate gestiona energia?

Înger: Alăptarea descarcă atâta energie, încât o mare parte din ea va merge la bebeluș, deci cu cât energia este mai pură, cu atât mai bine o va face pentru tine și pentru copil. Vă sfătuiesc să meditați mult și să respirați adesea prana, chiar și în afara meditației. Trebuie să vă reîncărcați mult mai des decât o persoană obișnuită, de asemenea, pentru a evita „îmbătrânirea” rapid, așa cum se întâmplă pe bună dreptate corpul feminin după naștere și pe întreaga perioadă de alăptare. Îți va îmbunătăți sănătatea și cea a copilului tău, de aceea este important să îți iei momentul de meditație zilnic. Când alăptezi, simți că prana intră în copilul tău, nu simți atât prana care îți trece de la sân la copil, ci simți ca orice supt el respiră prana din afară și te obișnuiești automat cu respirația prana. În acest fel, va lua mai multă energie pranică externă și mai puțin a ta. Te vei descărca mai puțin. Din păcate, greșeala pe care o fac toate mamele spirituale este să creadă că pentru a face bine copilului este corect să încetezi să exersezi pentru a se dedica în întregime lui, dar dacă ceea ce spui este adevărat, adică sufletul copilului tău te-a ales ca mame înainte de reîncarnare, ea te-a ales cu siguranță pentru că exersezi și ești spiritual. De ce ar trebui să-l lași să găsească o mamă joasă după nașterea sa? Dacă ar fi știut, ar fi ales orice altă femeie ca mamă. Așadar, dacă te-a ales pentru că ești spiritual, continuă să fii așa, cu atât mai mult pentru că ai fost cei norocoși; nu renunțați la orice ca și cum nu v-ar mai interesa de nimic. Puteți avea grijă de copilul dvs. și de a evolua spiritual în același timp, astfel încât să oferiți copilului dumneavoastră un copil mai bun, mai conștient, mai telepatic, mai puternic. În locul unei mame inconștiente, mereu obosită și stresată, deloc telepatică, fragilă și slabă. Prin urmare, vă sfătuiesc să practicați. Știu că ești obosit, că nu ai timp, că copilul te fură toată ziua, știu deja aceste răspunsuri, dar nu trebuie să-i spui, pentru că nimic nu mă schimbă. Dacă nu practici, îți pierzi cunoștința, dar dacă exersezi evoluezi, rămâi puternic în ciuda unui copil – în timp ce ceilalți vor fi obosiți și vei fi în continuare plin de energie – și, mai presus de toate, poți garanta o mamă mai bună copilului tău . O faci pentru tine și pentru familia ta.

Student: Când închid ochii pentru a medita, pentru a exersa sau, în orice caz, am o stare de spirit ceva mai conștientă, se întâmplă să văd sclipiri de lumină în fața mea: ca și cum în cameră ar exista o lumină care se stinge pornit, dar dacă deschid ochii, nu este nimic. Crezi că are vreo legătură cu meditația?

Înger: Da, desigur, aceste licăriri de lumină pe care le vedeți se pot întâmpla uneori chiar și în afara meditației, chiar dacă cel mai adesea se întâmplă în timpul; aceasta se datorează faptului că acestea se datorează evoluției spirituale pe care ți le oferă. Aceste sclipiri de lumină se văd când vă ridicați tonul și, chiar dacă nu îl observați, vă deschideți către noi straturi dimensionale.

Pagina 10 din 11

Este doar începutul, deci este încă primul pas, dar este un prim pas important, deoarece vă oferă primele semne că ceva se mișcă.

Elev: Pot exista tipuri de energii de consistență complet diferite în alte dimensiuni decât cele pe care creierul nostru le poate înțelege în această dimensiune? De exemplu: energie fizică sau densă și energie abstractă (aura, prana, static). Cu alte cuvinte: în această dimensiune vedem anumite culori și avem anumite materiale. În alte dimensiuni ar putea exista culori pe care nu le putem vedea sau înțelege sau materiale sau alte tipuri de energii care nu există pe această planetă și pe care creierul nostru nu le poate vedea / percepe?

Înger: Da, absolut, fiecare dimensiune este diferită și există dimensiuni foarte asemănătoare cu ale noastre, altele în schimb că doar cu ajutorul creierului nu am putut înțelege; pentru că în această lume pur și simplu nu există. Când înveți să vezi energia la niveluri ceva mai înalte, ți se poate întâmpla să vezi culori pe care nu ai ști să le numești și nici măcar nu le vei putea descrie, pentru că sunt culori care pur și simplu nu există în această dimensiune. Creierul încearcă să catalogeze culorile pentru cei pe care îi cunoaște, de exemplu galben și albastru; Așadar, dacă ți-aș spune că este o culoare care seamănă atât și unită, creierul ar crede că este verde, în schimb nu este o culoare care există în această dimensiune, prin urmare nu poate fi explicată folosind exemple existente. există energii dense și materiale care nu există pe această planetă, pe care nu le putem înțelege cu creierul, ci doar având experiențe dimensionale pentru a cunoaște și a descoperi mai multe informații.

Student: Există energie sub apă? Cum se comportă spre deosebire de cel de la suprafață?

Înger: Da, există energie sub apă exact așa cum există la suprafață. Pentru energie, nu se schimbă prea mult să rămână în aer sau să rămână în apă, este doar peste tot.

Student: Aș dori să pun o întrebare oarecum particulară. Tu însuți ai explicat de mai multe ori că există o legătură concretă între știință și spiritualitate, așa că m-am întrebat: cu evoluția continuă a tehnologiei este posibil să demonstrezi științific existența energiei (în sensul pranei)? Adică, până acum este acceptată pe scară largă existența unei „materii întunecate” care, fără a emite radiații, nu poate fi observată. Așa că mă întrebam dacă într-o zi chiar și gaia va putea învăța despre aceste concepte în timp ce nu practică sau dacă, dimpotrivă, Lowul va păstra întotdeauna secretul adevărului, limitând astfel evoluția.

Înger: Știința este mult mai avansată decât publicul. Știința cunoaște energia, știe că există, că funcționează, știe despre abilitățile psihice, știe despre existența extratereștrilor, știe despre efectul pe care un cip îl poate avea asupra personalității și evoluției spirituale a unei persoane și știe multe altele. că nu știu public. Dar trebuie să spun că știința a dezvăluit multe descoperiri în ultimii ani, este vorba de oameni care vor să continue să rămână atașați de ideea că știința nu a făcut descoperiri sau că nu a demonstrat că există spiritualitate. Pentru a da un exemplu: este publică știrea că, în urmă cu zeci de ani, guvernul SUA a plătit peste 40 de milioane de dolari pentru a-și antrena armata în evoluția tehnicilor psihice, în special în viziunea la distanță.

Pagina 11 din 11

Evident, au investit atât de mulți bani pentru că erau siguri că ar investi bine, de fapt a mers bine și astăzi antrenează armata de rang cel mai înalt, deoarece își evoluează abilitățile psihice, inclusiv Vision la distanță și alte tehnici senzoriale. Știrile au fost făcute publice, totuși oamenii încă vor să creadă că nu există dovezi că vizualizarea de la distanță există și este posibilă. Să trecem la un alt exemplu, chemtrails: în 2016, fostul nostru președinte al consiliului de administrație a spus despre aceste cuvinte: „De anul viitor voi pune azilul care crede în existența chemtrails-urilor!”, A doua zi după ce NASA însăși a mărturisit public admis că chemtrail-urile există și că ele sunt cele care le-au folosit – și continuă în continuare, mai rău decât înainte – să schimbe vremea și să practice experimente pe aerul pe care îl respirăm. Ce figură de rahat a făcut! Mai mult, a fost un alt fost președinte al nostru care a semnat acordul pentru a da permisiunea de a elibera substanțe chimice și în Italia, la începutul anilor 2000. Cu toate acestea, oamenii încă cred că chemtrail-urile nu există chiar dacă există dovezi, confesiuni și documente semnate. Dar nu, oamenii vor să spună că nu există dovezi, chiar și atunci când o au sub ochii noștri toată ziua și în fiecare zi. Un alt exemplu este că studiile științifice (prin urmare, știința) au arătat că meditația crește materia cenușie, îmbunătățește abilitățile de raționament, memoria, inteligența, scade și / sau elimină bolile de diferite tipuri: printre care au studiat mulți pacienți cu cancer care, după ce au început să mediteze ( pe bune, pe bune) și-au tratat boala mortală, într-un timp scurt și fără recidive. Există dovezi științifice, dar nu, oamenii încă vor să creadă că nu există dovezi în acest sens. Așadar, faptul este că nu există studii sau teste, dar este că oamenii nu vor să se actualizeze. Știați că subiectele care ne-au învățat la școală, de exemplu istorie și știință, au fost actualizate de zeci de ani cu noi descoperiri care le-au depășit pe cele anterioare, dar că și astăzi, după cel puțin 40 de ani, profesorii și profesorii sunt în continuare. învățând copiilor și tinerilor de astăzi exact aceleași informații pe care le-am învățat sau le-am învățat de la ei ca copii? Cel mai simplu exemplu este pământul rotund, cu toții tot atragem pământul perfect sferic convins că este cu adevărat așa; nu vă faceți griji, nu este plat! Dar forma sa geoidă este foarte diferită de modul în care studiați la școală (vă rugăm să faceți o căutare). dar totuși, dacă rugați bunicii și rugați copiii să atragă Pământul, ei vă vor spune că este perfect rotund cu stâlpi ușor aplatizați. În toți acești ani nu s-a schimbat nimic în cărțile școlare, la fel ca datele false ale descoperirilor arheologice, ale epocii (exemplu: Egiptul Antic) sau ale meritelor reale ale geniilor din trecut. Copiii încă nu știu că datorăm meritele invențiilor pe care le folosim în fiecare zi lui Nikola Tesla în locul lui Thomas Edison, care a exploatat geniul Teslei pentru a se îmbogăți în spatele lui și a-i fura proiectele; și ar mai fi multe de spus. Știința avertizează public o mulțime de îmbunătățiri de studiu, teorii, progrese tehnologice, descoperiri antice și așa mai departe, dar trebuie să ne deschidem mințile și să acceptăm evoluția, în loc să rămânem atașați de ceea ce am studiat în urmă cu zeci de ani, fără a ne dezlănțui de ideile noastre și de a ne revendica. că știința ne oferă mai multe dovezi decât ne dăm deja. Prin aceasta vreau să spun că Știința este cu mult înaintea celor pe care le spunem public, dar acest lucru nu înseamnă că nu ne-a dat vești de mai bine de 40 de ani; continuă să transmită noutățile și să informeze despre știri, cu toate acestea, noi suntem cei care trebuie să ne intereseze și să ne informeze. La ce vă așteptați, ca personajele TV să vă facă un serviciu care să vă dezvăluie adevărul? Televizorul nu are nicio intenție să ne anunțe informațiile, de fapt ne menține lipiți să ascultăm atât de multe povești pentru a ne împiedica să avem timp și dorința de a ne educa cu informații adevărate. Și dacă nu aveți încredere în site-urile web pentru că credeți că toată lumea spune farsă, atunci de ce nu mergeți pe site-urile oficiale unde puteți găsi articole scrise direct de acestea? Evident, nu vă așteptați să găsiți revelații spirituale extrem de evoluate, care, așa cum am mai spus, ar dori să ne țină ascunși cât mai mult. Între timp, totuși, puteți afla despre studiile pe care le-au admis și / sau au acceptat să facă publice care, de bună voie sau de voință, au arătat că energia există, funcționează și se vindecă. Deci, înainte de a ne întreba când va veni ziua când știința va admite că există ceva, hai să ne anunțăm și probabil vom afla că deja l-a recunoscut chiar și între linii, dar așa a fost. Adesea se contrazice, pentru că spune că extratereștrii nu există, dar există ființe vii din alte planete mult mai avansate din punct de vedere tehnologic, dar dacă citești între rânduri poți înțelege că încearcă doar să ascundă adevărul de public, dar este conștient de faptul că acest joc este destinat să se termine.Dar dacă citiți între rânduri, puteți înțelege că el încearcă doar să ascundă adevărul de public, dar este conștient că acest joc este destinat să se termine.dar dacă citiți între rânduri puteți înțelege că el încearcă doar să ascundă adevărul de public, dar este conștient că acest joc este destinat să se termine.

Sfârșit pagina 11 din 11. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/18073 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]