Disponibile in:

50 – Intrebari despre gand – Daca ar fi suficient sa gandesti (partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 8

Înger: Bine ați venit la lecția Gândirii. Astăzi vă voi răspunde la toate întrebările, începeți bine.

Student: Bună înger, mulțumesc pentru oportunitatea pe care ne-o oferiți. Am lucrat întotdeauna la non-gândire citind cărți spirituale. Dar acum, fiind un moment de mare suferință pentru mine, mi se pare mai dificil. din exterior reușesc, mereu cu mare dificultate.

Înger: Bine ați venit! Citirea cărților spirituale este foarte stimulantă și vă ajută să înțelegeți că ceea ce vedeți în jurul vostru nu este adevărul pur, ci un zid de ficțiuni. Dar citirea cărților nu vă permite să vă detașați de iluzia care ne este impusă de la naștere, pentru că altfel ar fi nevoie de foarte puțin să ne trezim. Din păcate, cititul singur nu ne permite să ne îmbunătățim viața și să ieșim din uneltele pe care influențele energetice joase și externe ne leagă de distragerile, obstacolele și suferințele vieții. este un mod nou de a te apropia de spiritualitate, obișnuit să citești singur, este timpul să iei frâiele în mâinile tale și să alegi să exersezi pentru a te simți mai bine. În cazul în care te vei lega și depinde de citirea cărților, este timpul să începi să exersezi. pentru a schimba situațiile care vă deranjează. Pe de altă parte, ați putea continua pe drumul dvs. și credeți că trecerea de la o carte la alta este soluția, dar citirea cărților nu vă poate schimba viața decât dacă puneți în practică ceea ce Ați fost învățat. A alege să vă izolați este întotdeauna cea mai proastă alegere pe care o puteți face, pentru că este exact ceea ce își dorește întunericul, astfel încât fiecare spiritual devine singur și, prin urmare, mai ușor de slăbit. Sfatul meu este să insistați să lucrați asupra voastră exersând la te simți mai bine, nu doar citind. Nimeni nu te împiedică să cauți pe cineva, poate tovarășul tău spiritual, cu care te-ai putea încrede și poate descoperi, spre marea ta surpriză, că ar fi putut depăși probleme foarte asemănătoare cu a ta și să-ți ofere sfaturi. să faceți la fel. Este important să nu vă transformați singuri, deoarece asta vă face să vă simțiți mai rău.

Student: Mulțumesc Angel pentru toate învățăturile pe care le împărtășești cu noi. Am realizat că nu trebuie să ne implicăm în gânduri negative, ci să cultivăm cele pozitive. Aveți o sugestie care să mă ajute să înlocuiesc gândurile negative cu cele pozitive?

Înger: Când ai un gând negativ, lucrează asupra ta pentru a te simți pozitiv, uneori „forțându-ți” să ai o minte puternică pe calea pozitivă; ca și cum posibilitatea negativă nu mai există pentru tine. Mâine este o zi grea de muncă? Nu va fi, nu trebuie să fie obligat să nu o facă să devină o zi grea. Discutați cu o persoană? Forțat să creadă că totul va fi bine indiferent de ce se întâmplă, nu va merge greșit în niciun fel. Aceasta nu înseamnă că veți face neapărat pace, uneori este mai bine să aveți două persoane separate. Este doar un exemplu, dar dacă înțelegeți că anumite evenimente sunt mult mai pozitive decât negative, chiar dacă par a fi contrariul, vă dați seama cât de adevărat și corect este să rămâneți mereu pozitivi.

Elev: Vorbești despre gând ca și cum totul se învârte în jurul lui, ca și cum gândirea noastră negativă ar putea crea probleme în viața noastră sau le poate anula în cazul în care credem că sunt pozitive. Dar este într-adevăr atât de important să gândim pozitiv?

Angel: Da, este mult mai important decât crezi. Gândirea negativă constantă creează mai multe probleme în viața ta decât creează alți oameni. Gândul creează realitatea care te înconjoară, chiar dacă pentru moment crezi că gândul trăiește doar în interiorul capului tău.

Pagina 2 pe 8

Dar gândul este mult mai puternic decât crezi, așa că trebuie să înveți să nu-ți tai picioarele de unul singur, ci să le faci mai puternice de fiecare dată; îmbunătățirea gândirii cuiva și a face mai pozitivă pentru noi și pentru toată lumea.

Student: în ultimele săptămâni am avut o serie de evenimente obișnuite care inevitabil vor să mă arunce în jos și am postat prompt fără să fiu atins. Am menținut aceeași atitudine cu oamenii (inclusiv cei spirituali) care s-au făcut să se arunce în jos din lucrurile lor, simțindu-mi apoi că au fost înghețați și provocând în ei tristețe și reacții ciudate. Înainte de a ajunge la acest mijloc, a existat o muncă îndelungată pe care am văzut că nu sunt servită pentru că nu au acordat atenție la ceea ce ar fi trebuit să facă. Totuși, crezând că exagerez cu detașarea, am desfăcut apoi strânsoarea, doar pentru a experimenta dacă greșesc. Dar acele sentimente negative ale persoanelor în cauză mi-au transmis în mod clar, la rândul meu, creând în mine gânduri care au încercat să mă dea jos. Întrebarea este: ok în ceea ce privește situațiile externe, dar cum să găsești măsura potrivită între a fi detașat și a împărtăși sentimente de prietenie sau altceva cu cealaltă parte?

Înger: Trebuie spus că definirea de sine ca spirituală nu dă de la sine faptul că ei sunt și oameni practici și, prin urmare, conștienți de Minim și de modul în care gândurile lor sunt influențate, chiar dacă se definesc cu acești termeni. În consecință, a te numi pe sine spiritual nu înseamnă că toate gândurile lor sunt controlate complet de conștientizarea lor, pentru că pentru a putea controla bun este nevoie de o treabă grozavă și acum este încă prea devreme să credem că am reușit. Mai mult, este întotdeauna ușor să ne gândim că alții nu sunt conștienți de adevăr și că suntem cei mai evoluați care trebuie să deschidă ochii; dar dacă în schimb am fi noi cei care greșim și au încercat doar să ne facă să înțelegem limitele noastre mentale? Acestea fiind spuse, este corect să amân ceea ce te face să te simți rău, dar nu este necesar să le spun altora că le-a detașat: pentru că aceasta nu ar fi decât o modalitate de a-i face să sufere. Când există ceva pe care vrei să-l detașezi, fă-l fără să spui prea mult: îl faci pentru a te simți mai bine sau pentru a te lăuda cu ceilalți? Așadar, practică să te simți mai bine: detașează gândurile celorlalți, influențele lor și așa mai departe, fără a le face neapărat să sufere pentru asta. Dacă ai exersa bine, alții s-ar simți mai bine; suferința vine atunci când o spui cu intenția ascunsă de a-i face să se simtă rău sau de a-i face să se simtă vinovați. Dacă v-au trimis gânduri sau influențe negative, tăiați-le și îndepărtați-vă de ele, fără a le face neapărat pe altele să se simtă mai rău. Vă sfătuiesc să treceți în revistă modul dvs. de a-i învăța cum să gândească și cum să acționeze cu gândurile lor: chiar dacă aveți intenții bune, probabil că nu doresc să aibă un profesor suplimentar care să le spună ce să facă, deoarece sunteți colegi studenți și au dreptate să creadă că nu ar trebui să te asculte literalmente; un maestru calificat îl are deja.

Student: Buna Angel. De când sunt în ACD, reușesc să fiu mult mai pozitiv, dar mai ales să gândesc mai puțin (și încă mă gândesc atât de mult, diferența acum este că sunt conștient de asta). Uneori, însă, se întâmplă să mă gândesc la ceva negativ când vreau să mă pregătesc să îl accept dacă se întâmplă (pentru că nu am folosit bine tehnicile așa că nu am obținut ceea ce îmi doream) sau când cred că ceva negativ ar putea corespunde unei dovezi pe care eu am ales-o înainte de reîncarnare și de aceea va trebui să o accept și să o fac față. Chiar dacă motivația poate părea „pozitivă”, aceste gânduri negative sunt cauzate de frică? Exemplul pe care vi-l pot oferi este foarte recent: de o lună sau ceva de zile, am știut să aștept un copil, nu am nici o siguranță că va continua, deoarece există complicații; nu renunțați și sunt angajat să gândesc pozitiv în încrederea că ceea ce se va întâmpla va fi cel mai bun pentru mine. Dar uneori vin gândurile negative pe care încerc să le postez pentru că nu vreau să le fie realizate, chiar dacă cred că realizarea lor poate fi misiunea mea.

Pagina 3 pe 8

Înger: Da, aceste gânduri negative sunt cauzate de frica ta, pe care trebuie să o detașezi și să o lași. Nu vă gândiți la nimic, nu vă gândiți dacă este corect sau greșit, vă completați cu Prana și vă lăsați să mergeți la Dumnezeu, el vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere, fără să știți neapărat care sunt cele corecte. Ai încredere în el și totul va merge cel mai bine pentru tine, chiar și atunci când la început poate părea contrariul; atunci vei înțelege că ai greșit.

Student: Mulțumesc Angel. Uneori, când mă gândesc, ajung să mă cufund în fantezii. Câteva ore mai târziu observ că scena pe care mi-am imaginat-o devine realitate, nu numai asupra mea, dar mai ales asupra celorlalte, chiar și a cuvintelor create în fantezie. Prezic viitorul, îl creez sau ce?

Înger: Probabil l-ai creat, pentru că gândul poate fi mult mai puternic decât crezi. De aceea, trebuie să învățăm să știm să ne exploatăm abilitățile psihice pentru a crea evenimente mult mai puternice și mai pozitive pentru noi și pentru oamenii pe care vrem să-i ajutăm, decât să ne lăsăm înșelați de gândurile negative sau de limitările noastre, care împiedică să nu facem schimbări mari, dar să ne ferim de niveluri scăzute, unde putem crea foarte puțin din ceea ce ne dorim; sau cel mai adesea doar evenimente negative.

Student: Adesea tind să mă pregătesc pentru cel mai rău: gândirea negativă, cel puțin în acest fel, dacă în final ceea ce am crezut că s-ar fi întâmplat într-un mod negativ, vine într-un mod pozitiv, sunt fericit. Altfel eram încă destul de pregătit pentru cele mai rele. Citind documentul am înțeles că gândirea negativă înseamnă să te apropii de un final negativ; în loc să gândesc pozitiv încet, voi ajunge la lucruri pozitive. Ei bine, acum, când acest lucru îmi este clar, când negativitatea vine peste mine, trebuie să încetez să mă gândesc la asta și să mă gândesc la altceva, nu?

Înger: Gândirea negativă de a fi pregătit „în cel mai rău caz” este o modalitate excelentă de a-ți distruge viața. Știu că ne-am obișnuit în acest fel, de când eram copii, dar a venit timpul să luăm noi obiceiuri care ne vor îndepărta mai mult decât am putea obține dacă vom continua să ascultăm vechile programe: care ne-au ținut în continuare și s-a lipit de un nivel scăzut. Când vin gândurile negative, îndepărtați-le imediat, deoarece gândirea negativă nu vă poate răni și crea evenimente negative în viața voastră. Gândirea pozitivă nu înseamnă să te amăgiți pe sine, ci mai degrabă să dai o rază de soare vieții cuiva care, descoperind vederea luminii, va începe să-și dorească din ce în ce mai mult până devine luminos. Atâta timp cât vei decide să trăiești în umbră, te vei obișnui cu ea atât de mult încât nu vei putea vedea lumina chiar și atunci când o vei avea în fața ta.

Elev: Mă întrebam dacă exercițiul pe care trebuie să-l fac în timpul zilei constă doar în efortul de a fi mai calm și mai pozitiv în timp ce trăiesc ziua sau dacă trebuie să exersez un fel de meditație pe care nu am văzut-o printre articole indicat și că mi-a fost dor.

Înger: exercițiul de gândire pozitivă constă în încercarea de a răspunde pozitiv la fiecare gând care îți vine, la fiecare situație creată în timpul zilei și la încercarea oricărei alte persoane de a te face să suferi. Aceasta nu este o meditație, așa cum v-am învățat deja Meditația și este cea de pe cele 5 chakre din non-gând .

Pagina 4 pe 8

În schimb, este un stil de gândire pe care trebuie să-l adopți în timpul zilei, pentru a te asigura că tehnicile, cum ar fi meditația, au cel mai mare efect asupra ta, întrucât nu îți cobori puterea gândindu-te negativ în fiecare zi. Așadar, exercițiul gândirii pozitive constă tocmai în a răspunde pozitiv la orice vi se întâmplă în timpul zilei, astfel încât în ​​interiorul dvs. să nu vă răniți și totul începe să se îmbunătățească.

Student: Fiecare dintre noi are dorința de a vedea anumite evenimente în viața noastră și, așa cum este firesc, tinde să se gândească mult la aceste evenimente. De când m-am întâlnit cu ACD, de fiecare dată când mă gândesc la un eveniment pe care aș dori să îl realizez, încerc să mă gândesc la asta exclusiv într-un mod pozitiv și trebuie să spun că mă descurc destul de bine. Aș dori însă câteva sfaturi: în aceste cazuri, este mai bine să continui așa, adică să gândesc pozitiv și să mă conving că acest eveniment se va întâmpla sau este mai bine să încerci să nu mă gândesc la asta doar detașând acel gând de fiecare dată se întâmplă? Aș dori, de asemenea, să împărtășesc o mică reflecție asupra modului în care gândirea pozitivă poate realiza de fapt evenimente pozitive: mi-am început singură călătoria spirituală, înainte de a mă întâlni cu ACD, afirm că înainte de a începe am fost o persoană destul de pesimistă și îmi amintesc că punctul fundamental din călătoria mea a constat în a lua câteva minute în fiecare noapte să mă gândesc la ceva care mă făcuse fericit în timpul zilei. Acest lucru m-a determinat să privesc totul cu un zâmbet și, de asemenea, după câteva luni, am întâlnit ACD. Îmi place să cred că s-a întâmplat și datorită acestei schimbări de perspectivă.

Înger: Ei bine, depinde de modul în care gândești, dacă gândul tău are o energie foarte pozitivă, devine o manifestare a ceea ce gândești și îl faci real, așa că gândul despre care vorbești este foarte legat la intenție: deci nu gândul este cel care realizează, ci intenția din spatele ei care o face să se întâmple. Gândirea pozitivă ajută la înțelegerea manifestării acestui lucru, așa că la început este foarte util (nu degeaba învăț să gândesc pozitiv în primul rând), dar apoi, cu timpul, veți învăța să faceți un efect mult mai puternic. Fără a fi nevoie să se gândească la cuvinte și imagini, ci la practicarea tehnicilor vizate. Sunt fericit că ai înțeles cât de important este să gândești pozitiv și da, cred și că tocmai asta te-a condus în acest fel: pentru că aceleași vibrații se atrag reciproc.

Student: Deci ar trebui să mă gândesc în continuare la asta în loc să o postez?

Înger: Recomand să înveți să trimiți pozitivitate la acel eveniment, eliminând tot mai mult gândul în cuvinte. Deci, deocamdată, vă puteți gândi la asta în mod pozitiv și numai pozitiv, dar încet veți învăța să faceți viitorul pe care îl doriți să devină realitate prin tehnici și non-gândire, în loc să vă petreceți ziua cu gândul la asta. Vei vedea că va fi o schimbare grozavă.

Elev: Citind lecția dvs. despre gândirea pozitivă, am văzut că multe reflexii au fost făcute asupra individului copleșit de stresul muncii și, de ieri, mi s-a întâmplat o situație nefericită la locul de muncă, aș dori cu drag să știu cum ar trebui să fac față stresului pentru tine. Având o atitudine pozitivă cu o persoană care țipă și arată agresivitate față de mine, lovește lucruri pe biroul meu și amenință cu focul meu. Toate acestea, din lipsă nu de mine, ci a unui coleg privilegiat de-al meu. În acel moment am încercat să-mi exprim cuvântul, sincer nu am răspuns cu calm, dar nici într-un mod nepoliticos. Este adevărat, am lăsat influența lui să mă piardă, dar în anumite momente, unde nu prea sunt pozitive, cum trebuie să mă comport? M-am simțit încălcat de acest comportament.

Pagina 5 pe 8

Am încercat să-mi adun energia și am terminat după-amiaza de lucru ca fiind o persoană corectă, pe care eu o consider, dar în această seară nu am dormit nici o clipă și azi dimineață nu am putut să merg la serviciu, o parte din mine doream probabil aceasta. Nu sunt de acord cu abuzurile mentale care apar la locul de muncă pentru a stimula o persoană să lucreze mai bine. Luni voi merge cu siguranță la muncă, dar ceea ce mă întreb este dacă voia noastră bună este suficientă sau dacă acest tip de relație ar trebui pur și simplu întreruptă; deși este necesar să aducem salariile acasă, mai ales atunci când există responsabilități. Afirm că îmi pare rău pentru izbucnire, nu caut consiliere psihologică, aș dori doar să înțeleg cum să mă îmbunătățesc în termeni de pozitivitate. Mulțumesc.

Înger: Vedeți, problema de care mulți oameni le pasă este să creadă că gândirea pozitivă nu servește decât să se amăgească pe sine că totul merge bine, chiar și atunci când toți ceilalți te tratează rău sau te doare în vreun fel. Cu toate acestea, nu mă învăț să mă păcălesc sau să ne convingem că totul merge bine chiar și atunci când dovezile dovedesc contrariul. Aici, la Academie, învăț multe tehnici și metode de îmbunătățire a vieții cuiva: tehnici pentru a exersa pentru a-ți schimba viitorul și pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, relația cu ceilalți, averea personală și multe altele, inclusiv, desigur, timpul trecut la serviciu. . Faptul că ai crezut că într-o situație de genul acesta, singurul lucru de făcut este să rămâi pozitiv, arată că încă nu ai înțeles că pentru a-ți îmbunătăți viața trebuie să exersezi și nu doar să gândești. Ar fi de neconceput că ar fi suficient să gândești pozitiv doar pentru a îmbunătăți viața cuiva și a obține tot ceea ce își dorește, pentru că, dacă ar fi așa, nu aș pierde timpul practicând și apoi să vă învăț toate aceste tehnici, dar mi-aș consacra numai să gândim pozitiv la întreaga zi. Poate! În schimb, avem nevoie de altceva sau de exersare. Conceptul de gândire pozitivă este foarte important, pentru că cum ai putea să exersezi bine dacă ai avea o gândire negativă constantă? Desigur, gândirea pozitivă este esențială pentru a exersa bine și pentru a obține îmbunătățiri; dar gândirea pozitivă nu este totul! Pentru a-ți îmbunătăți viața, trebuie să exersezi tehnicile pe care ți le-am învățat și te voi învăța pas cu pas. Așadar, să răspund la întrebarea ta: în locul tău, în primul rând, m-aș apăra prin protecție psihică, pentru a împiedica cealaltă persoană să mă atace pe nedrept; după care aș fi tăiat firele între ea și ea, pentru a o distrage și a o face să plece în altă parte, în loc să îi permit să stea acolo pentru a mă deranja în timp ce lucrez. Mai mult, înapoi acasă, aș fi practicat tehnici avansate pentru îmbunătățirea situației de muncă pentru următoarele zile: de exemplu EL sau Push. În loc să rămâi blocat acasă de teamă de ce se va întâmpla a doua zi; dar pe bună dreptate nu cunoașteți încă ultimele două tehnici, așa că vă sfătuiesc să practicați ceea ce v-am învățat până acum pentru a ajunge la nivelul potrivit unde vă pot învăța aceste tehnici care vă vor permite să vă schimbați în mod semnificativ viața și să nu crezi că este exagerare. O vei vedea cu viitorul și vei înțelege care este adevărul.

Studentă: aceste două săptămâni din urmă au fost trăite foarte intens spiritual. Evenimentele care s-au succedat mi-au oferit ocazia să experimentez fiecare pas din importanța gândirii (a bazei după părerea mea). Non-Gândirea. Este ca și cum la fiecare pas care a tratat subiectul despre care vorbim acum, am fost „propus”, un fel de examen și dacă l-am trecut, am trecut la următorul pas. Am înțeles importanța detașării în prezent a durerii pe care o purtasem de mult timp cu mine, care se manifestase în rezonanță în prezența unui eveniment similar. Am întors furia, tristețea care mă invadează; întunericul care a readus amintiri dureroase. În încercarea de a mă face să cred că mă aflam în aceeași situație ca trecutul, în care o persoană care credeam că este incoruptibilă spiritual, mă rănise profund. Reprogramând acel sentiment negativ printr-o nouă conștientizare, acea durere s-a transformat în bucurie, satisfacție, satisfacție de sine, pentru că am reușit să alung întunericul. Acum mergeți mai departe, la următorul pas.

Pagina 6 pe 8

Înger: Foarte bine, sunt mulțumit de îmbunătățirea ta.

Student: am întâlnit persoane care fac parte din categoria mărfurilor. În gândurile și în limbajul lor, tot ceea ce este negarea dispare. Cuvintele nu, niciodată, aici nu există. Este un exemplu de urmat? În sensul adoptării unui stil de viață adevărat și adecvat pentru a evita atât gândurile negative, cât și limbajul cotidian. Devenind bunătăți, întunericul uită de noi în sensul că devenim invizibili pentru ochii lui?

Înger: Nu, pentru că ai sfârși doar să faci o bătaie pe butoi. În măsura în care elimina negarea și crezi că răul nu există, înșelându-te că totul merge bine chiar și atunci când merge prost, te-ar face să crezi că este greșit să te aperi (având în vedere că „răul nu există”) și să exersezi pentru a îmbunătăți viața ta (având în vedere că există „numai binele”). Aceasta este doar una dintre numeroasele metode care sunt folosite pentru a șterge practicienii spirituali, reducându-i la oameni care vorbesc și vorbesc, dar nu au rezolvat nimic în viața lor. A fi bun nu este un termen bun, chiar dacă pare așa. Trebuie să menținem ochii deschiși și să realizăm ceea ce se întâmplă în jurul nostru, devenind obiectiv pozitivi, mai degrabă decât pesimist a priori sau exaltat și fals solar, că există prea mulți oameni care se prefac a fi solari!

Student: Fiecare gând are o vibrație și apelează la sine o situație care vibrează la aceeași frecvență, nu? Și acest lucru este valabil atât pentru noi, cât și pentru ceilalți, în sensul că putem influența alți oameni, având în vedere interacțiunea aurelor. În această privință, experimentez o perioadă: dimineața, când mă trezesc, încerc să încep ziua cu gânduri pozitive, încercând să-mi sun multe lucruri frumoase. Îmi spun: „Astăzi va fi o zi splendidă, Forța mă va înghesui, va rămâne cu mine și mă va proteja” și, în timp ce încerc să-l respir în mod constant pentru a se lumina, am tăiat firele și îmi întăresc protecția. Dar îmi dau seama că uneori, mai ales pentru factori externi, ziua mea nu este întotdeauna cea mai bună; în ciuda încercării de a se despărți. De ce poate depinde? De la a nu fi conștient? Cu protecție redusă? Sau dintr-un amestec de ambele?

Înger: Probabil meditați puțin, deoarece meditația este cea care face cea mai mare schimbare, în timp ce orice altceva servește pentru a consolida și a nu anula puterea meditației. Cu alte cuvinte, încercați să începeți dimineața, exersând o meditație, în loc să vă dedicați gândirii pozitive. Puteți gândi pozitiv în timpul zilei, când nu aveți timp să practicați, dar dimineața ziua începe prin exersare. Doar atunci vă puteți da seama că gândirea pozitivă este inutilă fără o bază de practică meditativă, dar dacă în schimb meditați de dimineață, și în timpul zilei, credeți că pozitiv, puterea ambelor tehnici se va consolida reciproc: făcând să schimbați progresul zilei dvs. și eliminând evenimentele negative de la dvs.

Studenta: am intrat mereu în durerile mele, în gândurile și în visele mele. Așa că am lăsat timpul să curgă, dar mă întreb: scuzați-mi ignoranța, din moment ce trebuie să trăim aici pe Gaia și în Low, cum putem trăi în prezent fără să ne gândim ieri sau mâine? Dacă mă gândesc doar la ceea ce fac acum, cum să mă organizez și să știu ce am de făcut în continuare? Riscați să vă distrageți prea mult de angajamentele din viață, muncă și familie? Sunt deja distras de viața mea și de multe ori uit lucrurile. În unele ocazii ai spus că idealul ar fi să nu te gândești, chiar și fără meditație. Dar ce vrei să spui prin a nu gândi? Nu-mi imaginez să nu ne gândim cu normă întreagă sau, mai bine spus, să nu ne gândim să spun că nu avem gânduri stagnante despre trecut, despre viitor sau frici sau nimic și trebuie să trăim cu o minte curată și goală de gânduri voluminoase? Sunt sigur că nu ți-am înțeles complet mesajul.

Pagina 7 din 8

Angel: De fapt, nu învăț să opresc creierul, ci să practic non-gândirea. Este normal să nu puteți elimina complet gândurile întregii zile, deoarece în timpul zilei trebuie să vă organizați și este util să vă gândiți la ce veți face mâine sau luna viitoare. Dar este cu adevărat necesar să ne gândim la asta de o mie de ori? Practica non-gândirii servește pentru a reduce gândirea, nu pentru a opri creierul. Prin practicarea tăcerii mentale vei învăța să recunoască care gândurile sunt complet dăunătoare pentru viața ta, de la cele care te fac să pierzi un pic de timp, de la cele care sunt un pic mai util. Practica non-gândirii nu servește la dezlegarea facultății de reflecție, deoarece este ceea ce ne diferențiază de animal și ne face mai evoluați; dar ne permite să acționăm mult mai mult în loc să stăm și să gândim și să obsedăm. Psihicul nostru este capabil să creeze realitatea din jurul nostru, în timp ce pierdem timpul gândindu-ne și obsesionăm cum ar trebui să fie. Pierdem timpul! Am putea să o facem și, în schimb, ne oprim să ne gândim. Pentru că suntem atât de obișnuiți cu asta, nu ne dăm seama că înainte de a acționa, este obiceiul nostru să ne gândim la asta de o mie de ori: chiar și luni întregi și uneori ani întregi înainte de a face primul pas, pierzându-ne timpul că, dacă am fi folosit să acționăm am fi încheiat deja și ne-am realiza obiectivul, înaintând cu mulți ani liberi să facem altceva. Doar un minut de gândire ar fi suficient pentru a organiza ziua mâine și a decide ferm ce să facem și ce să nu facem, în schimb ne gândim la asta de cel puțin douăzeci de ori: pentru că noi decidem ceva, apoi ne răzgândim, apoi ne gândim înapoi , atunci suntem nesiguri și ne schimbăm din nou convinși că acest lucru este bine, că regândirea de o mie de ori este o soluție excelentă pentru a nu uita nimic; în schimb este mai rău. Este normal ca acum un singur gând să nu fie suficient pentru a decide tot ceea ce va trebui să se întâmple mâine, asta pentru că nu aveți capacitatea de gândire instruită. Din acest motiv, în timp ce te organizezi uiți ce făceai, ai îndoieli despre ideile anterioare, obții o mie de gânduri care să te distragă de la scopul inițial. Pentru că nu sunteți obișnuit să vă mențineți ținta fixă, deoarece aveți prea multe gânduri în minte. Tăcerea mintală în timpul zilei vă ajută să reduceți toate aceste gânduri care sunt absolut anti-trezire. Deci trebuie să fiți mult mai conștienți și să aveți senzațiile cele mai „active”, astfel încât soluția problemelor să ajungă imediat, decât să vă gândiți la ele de o mie de ori. Dar cum poți reuși să obții soluția imediat, fără să te gândești de prea multe ori la asta? Meditați în non-gândire și încercați să reduceți semnificativ gândirea în timpul zilei, astfel încât al șaselea simț are mai multă „voce” și vă poate oferi soluții în timp ce gândirea dvs. este tăcută. V-am spus de atâtea ori: când veți scădea volumul gândurilor, al șaselea simț va crește. De acolo jocul este finalizat, trebuie doar să înțelegeți acest mecanism. Veți observa cum exersați meditația și încercați să vă reduceți gândurile chiar și în timpul zilei (deci gândindu-vă mai puțin la oameni, lucruri de făcut sau cine te-a determinat să suferi), va fi, de asemenea, o îmbunătățire a atenției și a memoriei tale.

Student: Non-gândirea este de fapt handicapul meu, mă simt întotdeauna prea presat. Nu-mi pot goli niciodată mintea, mă gândesc prea mult și acest lucru mă determină să mă somatizez mult, sunt plin de dureri și dureri și sunt convins că acestea sunt produse de experiența mea nu atât de plăcută și de modul în care „îndur” asta.

Angel: Desigur, este normal, este problema tuturor, dar veți învăța cum să le detașați. Este normal ca, în afara meditației, să nu puteți rămâne total 24 de ore pe zi în non-gânduri absolute, dar vă garantez că, cu practica constantă în care vă veți strădui să reduceți gândurile inutile, puteți decide să rămâneți pentru multe ore chiar și în liniște totală, atât cât doriți.

Pagina 8 din 8

Nu trebuie să ne gândim la numeroasele probleme în fiecare zi, ne-am gândit deja la aceasta de multe ori! Ne putem permite perioade de relaxare mentală? Primul pas este să înțelegem că trebuie să trăim aici și acum, apoi în prezent. Fără să ne gândim la problemele din trecut, presupuse a fi prezente și să nu mai vorbim de cele viitoare; fără să te gândești la negativ, dar să fii mereu pozitiv. Întotdeauna și în orice caz, astfel încât să vă puteți schimba prezentul și, prin urmare, și viitorul în cel mai bun mod. Prin urmare, va fi important să înveți mai întâi să reduci gândirea în timpul zilei și când simți că un gând negativ nu reușește să-l scoată din cap, să te concentrezi pe chakra inimii tale și să respiri prana, făcând energia să acționeze în interiorul tău. te va ajuta să reduci această suferință.

Student: Aș dori să scriu despre gol și psihic scăzut. Prima dată când am experimentat golirea mentală a fost când aveam 15 sau 16 ani. Îmi amintesc totul bine. Mergeam liniștit și simțeam un calm „ciudat” (în acel moment era foarte ciudat pentru mine). În timp ce mergeam, am decis să mă gândesc la o mașină: dar nu am putut să o vizualizez așa cum făceam toate celelalte ori. Am încercat din nou, aproape că mă forțez să-mi imaginez roșu și orice, dar nimic. Nu îmi era absolut nimic în minte. Cum a fost posibil? Întotdeauna am fanteizat, îmi urmăresc gândurile. În acel moment, nu era altceva decât acel „ciudat” calm. Am încercat să mă gândesc la alte o mie de lucruri, dar vă asigur că nu puteam vedea absolut nimic în mașina mea. Am încercat apoi să-mi vorbesc mental, dar chiar și acolo, totul s-a stins. Ca și cum aș fi într-un fel de gaură neagră. La acea vârstă nu știam nimic despre meditație sau golire mentală. Și cred că era normal ca în acel moment să mă simt puțin speriat. Această experiență a durat cu adevărat 10 minute, fără glume. De îndată ce am văzut canapeaua acasă, m-am așezat și am început să mă întreb unde mi s-a dus toată imaginația sau toate gândurile mele. Am fost încă în starea respectivă timp de 3 minute urmărind totul în jurul meu. Și am observat că în acea stare totul era mai luminos. Ei bine, trebuie să spun că, după acea experiență „neașteptată”, am început să intru în gol de nenumărate ori, ca și cum aș fi vrăjit. Încă pot decide să o introduc sau nu. Îmi spun „oh bine acum gândește-te” și în acel moment gândurile și imaginile merg cine știe unde și mă lasă într-un fel de calm unde văd, fără să mă uit (de ex .: văd planta în fața mea, dar Nu mă opresc să privesc cum se face și să o gândesc în cuvinte). Golul mental este deosebit de interesant, dar aici aș dori să vă întreb: este posibil ca, atunci când vă aflați în această stare, uneori sau poate întotdeauna (în funcție de concentrare), să simțiți o ușoară „presiune” pe frunte? De parcă mi-ar fi simțit capul ceva mai greu? Nu este un lucru rău, uneori mi se întâmplă, sunt foarte concentrat și acest sentiment este aproape plăcut. Dar aș dori să știu de ce simt asta. Are legătură cu chakra minții sau cu chakra coroanei? În ceea ce privește Minima, v-am făcut meditația pentru prima dată și Santi numi! Pisoiul meu nu a încetat să se lipească de brațul ei (lucru pe care nu îl face niciodată), din fericire, am reușit să-i păstrez concentrarea și am îndepărtat-o ​​ușor, fără să-mi deschid ochii (o puteam vedea prin ochii închiși).

Înger: Absolut da! Acea presiune asupra capului era chakra Minții, care era „activată” în timp ce păstrai tăcerea mentală. La fel cum spun mereu, dacă scade volumul gândurilor, al șaselea simț este ridicat și trebuie alimentat prin chakre. Așadar, chakra Mintii voastre a vrut să spună „Bun, opriți-vă și ascultați”, dar al șaselea sens nu vorbește în cuvinte, ci în senzații și intuiții.

Pentru astăzi am încheiat. Sunt sigur că veți mai avea multe alte întrebări, așa că vă aștept pe această pagină, pentru că voi putea să vă răspund într-un articol viitor. Gândește-te la cele spuse și îmbunătățește-ți tăcerea mentală! Buna seara si ne vedem curand!

Studenți: Mulțumesc pentru tot Angel! A fost o lecție minunată, o seară bună și pentru tine.

Sfârșit pagina 8 din 8. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/13289 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]