Disponibile in:

70 – Intrebari despre protectia psihica – Increderea si primele tentative, incercari ( partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 9

Înger: Bine ați venit la prima lecție despre Protecția psihică. Dacă aveți îndoieli cu privire la crearea Bulei, îmi puteți pune orice întrebări doriți.

Student: Bună înger, aș dori să vă întreb cât de importantă este vizualizarea în scopuri de protecție. Mulțumesc documentelor dvs. am înțeles mult mai bine de ce este fundamental, dar am întâmplat să fac protecții excelente, vizualizând puțin și nimic și concentrând mult mai mult pe intenție. Așa că aș dori să vă întreb: este bine, de asemenea, sau sfaturi, indiferent de formare, de asemenea, cu vizualizare, deoarece este foarte important? Mulțumesc.

Angel: Bună! Vizualizarea învățării este foarte importantă, deoarece vă permite să atingeți niveluri mult mai mari decât cele pe care le puteți cunoaște acum. Evident, este perfect bine că ați exersat bine cu unica utilizare a intenției, acesta este obiectivul! intenția are o limită dacă nu este stimulată de vizualizare, așa că, deși acum poate părea că merge bine, într-un timp scurt, veți pierde motivația și protecțiile nu vă vor mai reuși ca la început. Acesta este motivul pentru care este foarte important să înveți vizualizarea: deoarece îți permite să depășești nivelul inițial și să crești puterea intenției tale, astfel încât creșterea să fie continuă, fără blocaje. De aceea, te sfătuiesc să te străduiești să îmbunătățești vizualizarea prin practică și antrenament.

Student: Tocmai am terminat să fac protecție energetică, dar după cum am spus în alte întrebări, nu pot vizualiza și până la urmă nu am reușit niciodată în viața mea, nu pot face decât meditații pe chakre. Site-ul ACD este frumos și de când am început să studiez și exersând aici cu o lună în urmă sunt mai bine. Mulțumesc pentru existent.

Înger: Bună! Sunt foarte mulțumit că vă simțiți confortabil în ACD. Vizualizarea este foarte importantă, așa că vă sfătuiesc să nu renunțați imediat și să aveți răbdare să încercați. Dacă nu ai reușit în toată viața ta, este pentru că nu ai găsit tehnicile potrivite și pentru că ai renunțat la tine; dar acum sunteți în ACD și vă sfătuiesc să încercați, cu calm, urmând ghidul audio pe care l-am creat special pentru dvs. Cu timpul, dacă depuneți eforturi, veți reuși cu siguranță absolută. Dar trebuie să îl doriți și veți vedea că nu veți face prea mult efort.

Student: Odată creată bula, ar trebui să fie afișat și motivat doar sau ar trebui reconstruit de fiecare dată?

Înger: La început bula este prea fragilă, așa că trebuie recreată în fiecare zi până când o poți încadra în program și să o păstrezi intactă chiar și în zilele următoare, când va fi suficient să o umpleți de energie și să o consolidați. , nu puțin! Aceasta nu este o gândire, leneșă și rapidă, ci o practică! Dacă doriți să fiți protejați psihic, luați-vă angajamentul, altfel nu vă așteptați să supraviețuiască mult timp, așa că bula trebuie folosită în fiecare zi și Vă asigur că este cel mai bun lucru de făcut; dacă vă grăbiți prea mult și preferați să faceți lucrurile în grabă, puteți fi sigur că nu veți putea crea o bulă puternică.

Student: Este posibil să creați o bulă eficientă într-un minut în loc de zece minute?

Pagina 2 pe 9

Înger: Depinde ce vrei să spui prin eficiență: o bulă care îți satisface imaginația, dar nu reușește să te protejeze de orice sau de unul care te poate proteja cu adevărat de toate energiile negative? În primul caz, te poți păcăli că funcționează chiar și cu doar un minut, dar asigurați-vă că nu funcționează. În cel de-al doilea caz, dacă doriți o protecție care funcționează cu adevărat, nu vă opriți la un singur minut de practică, pentru că este într-adevăr prea puțin.

Elev: balon energetic: efectuez exercițiul, dar cum îl închei? Doar în practică, după ce bula este terminată, respir și deschid ochii, sau ce ar trebui să fac?

Înger: Când ați terminat de exersat bula, inspirați prana pentru a vă menține conștiința ridicată și lăsați să treacă câteva secunde, apoi deschideți ochii și ați terminat. Este de preferat să nu deschideți ochii imediat, fără să respirați chiar și după concluzia tehnicii, deoarece te readuce prea repede la o vibrație mai mică, tipică rutinei normale; dacă totuși, îți dai câteva secunde de respirație prana după completarea bulei, te va ajuta să nu scapi imediat de vibrații dar să rămână mai înalt în ton, și îl vei observa. Sunt câteva secunde, așa că dă-l fără să fie prea grăbit.

Elev: bula, sfera, funcționează deseori, dar cu unii nu, de ce?

Angel: Desigur pentru că nu folosesc tehnica potrivită: nu este forma care nu funcționează, ci modul în care se realizează tehnica. Te invit să exersezi tehnica cu bule pe care ți-am învățat-o și să îi provoci pe ceilalți – care spun asta nu funcționează cu ei – pentru a-l practica și, dacă o fac așa cum zic eu, va funcționa fără îndoială și cu ei.

Student: Aș dori să știu dacă non-gândirea, gândirea pozitivă și eliberarea nu sunt, într-un anumit sens, protecții de energie împotriva negativității care ne înconjoară.

Înger: Desigur că sunt, fiecare, dar nu ating un nivel complet de protecție, deoarece există nu doar gânduri personale negative, ci și influențe externe, care pot fi foarte puternice, cum ar fi atacurile psihice. primiți o manipulare foarte puternică, sau chiar un atac, puteți fi cea mai pozitivă persoană din lume, mai optimistă, mai încrezătoare și mai curajoasă, dar vă asigur că le luați pe toate în orice caz. Nici o gândire nu poate deveni foarte puternică, dar este slab dacă nu este ajutat de Bubble, la fel ca invers, așa că, pentru a fi pesimist, îți slăbește protecția. Însă, scăderea nu înseamnă eliminarea completă. Deci, pentru a fi complet protejat, trebuie să practicăm mai întâi bula psihică acest lucru va ajuta la menținerea energiilor negative, ceea ce nu ne va afecta mintea ca o mitralieră, iar acest lucru ne va ajuta să îmbunătățim non-gândirea și să fim mai pozitivi cu privire la toate.

Elev: mă lupt să-mi am timpul, mereu. Am trei part-time, o fiică și un însoțitor supărător, care deranjează mereu, chiar și acum, haha, dar sunt încăpățânat.

Înger: Problema este întotdeauna asta: prea multă muncă pentru a avea mai mulți bani și familie pentru a avea grijă; toate la un loc durează prea mult. Evident că Minima și întunericul încearcă în toate felurile să o ia, îndepărtând chiar și acele câteva momente libere care putem obține când am finalizat deja toate problemele noastre personale. Tocmai din acest motiv, ar trebui să găsim mai mult timp pentru a exersa și a ne dedica chiar și pentru ei înșiși și nu doar pentru ceilalți.

Pagina 3 pe 9

Dacă se chinuie atât de mult să ne împiedice să avem timp să exersăm, de ce nu ne dăm seama cât de important este să ne facem viața?

Student: mă simt ca un raci, un pas înainte și altul înapoi, dar cât de frumos este acel pas înainte când mă lupt cu toată lumea. Da, problema este că prin faptul că sunt enervată furia mea mă aprinde și atunci meditațiile nu mai sunt așa cum sunt ar trebui să fie.

Angel: Desigur, am înțeles, mi s-a întâmplat când am locuit cu părinții mei. Am avut o furie atât de puternică încât nu am putut medita, dar am făcut-o oricum, chiar și când, vă garantez, mi s-a părut imposibil. În timp ce meditam, mama a început să hulească atât de tare încât să o poată auzi în întregul cartier; îl ura pe Dumnezeu pentru că credea că merită mai mult de la el, îl ura profund și am încercat între timp să meditez pe chakra inimii. să mă conectez la Dumnezeu, să păstrez pacea și calmul. Dar cum aș putea? De câteva ori, am să izbucnesc în lacrimi, deoarece până nu am făcut ceva care nu are nicio legătură cu evoluția, nu s-a auzit, atunci când m-am așezat meditează și îmi găsește din nou pacea, a început să urle din cauza frustrărilor personale, pe care o urăsc pe toată lumea și pe Dumnezeu. Uram când am încercat să meditez și ea a început să înjure, să urle atât de tare, încât m-a făcut să simt rușine, dezgust și chiar durere, deoarece căutarea lui Dumnezeu m-a făcut să mă simt rău dacă îi urăsc pe cei adânci din mine. De multe ori, chiar dacă am început să meditez bine, m-am trezit plângând de durerea care m-a făcut să simt că o aud scuipa ură spre singurul care îmi dădea mereu speranță: Dumnezeu. Mă simt foarte norocoasă că l-am ales și l-am urmat, în ciuda credinței mele nu s-a născut din familia mea.De multe ori m-am gândit că nu voi putea depăși acele momente – dar am decis să încerc oricum – până, după ce m-am antrenat Eu însumi să nu-mi stric liniștea interioară cu zgomotele groaznice pe care le-a provocat cu cuvintele sale, am reușit să schimb situația și să o fac din ce în ce mai ușor de gestionat. Vă asigur că nu a fost ușor, cu toate acestea, cu timpul, lucrurile s-au schimbat și eu sunt cu adevărat mândru că m-am angajat atât de mult, pentru că m-am antrenat să păstrez pacea, așa cum exista ura, mânia și frustrarea în jurul meu. Prin această protecție, am învățat să o țin pe cea joasă și să o împiedic să înceapă să urle și distrageți-mă tocmai când începeam să exersez. Probabil că vi se pare puțin, dar să puteți ține departe energia de jos și toată acea energie negativă pe durata practicii dvs., fără a primi întreruperi continue tipice începutului o f calea, este o mare satisfacție personală care trebuie absolut obținută pentru a înțelege valoarea deosebită a tehnicilor. Și să cred că acesta a fost doar începutul!

Student: Există în principal influențe negative în jurul nostru? Nu există ceva în favoarea noastră sau trebuie doar să luptăm?

Înger: Evident, există și energii pozitive care ne ajută, altfel am fi pierdut deja la început, de fapt, nici nu ar fi existat o plecare. Ar trebui să luptăm cu adevărat, nu numai războaiele noastre personale, ci și cele ale altora și să-i protejăm și pe ceilalți; ceea ce numim mult Misiune. Misiunea nu este de a lupta împotriva propriilor provocări și obstacole, toate o fac! O misiune este de a ajuta pe ceilalți, de a lupta războaie care aduc rău tuturor și nu doar nouă. tu însuți este ușor, ei pot face totul, în schimb luptați pentru alții ceea ce face un spirit cu adevărat puternic și evoluat. Suntem ghidați și ajutați și de energii pozitive, altfel nici nu am avea puterea de a porni o cale spirituală; desigur, a-l duce mai departe este ceva pe care puțini au curajul să-l facă, deoarece depinde de noi să o facem și niciun ajutor sau influență din exterior nu poate face treaba pentru noi.

Pagina 4 pe 9

Foarte des, fără să ne dăm seama, primim îndemnuri și ajutor de la entități, de la oameni, de la alți oameni spirituali, care ne dau putere să pornim și să ne împingă la primul pas, dar apoi suntem cei care trebuie să umblăm în timp .

Student: Când mă aflu în situații în care trebuie să mă confrunt cu ceva sau cu cineva, de multe ori am respirație și o inimă care bate la 1000, crezi că sunt influențe negative care încearcă să mă slăbească?

Înger: Da, cu siguranță, pentru ca energia ta să se destabilizeze, începi să scapi și să spargi fără control și nu te mai poți proteja; de aceea, atunci te simți mai slab decât ceilalți, copleșit și începi să te simți sigur. insecuritate și disconfort. Când energia dvs. nu este constantă și fermă, negativitățile vin mult mai bine. Așadar, atunci când se întâmplă, respirați prana, vă consolidați aura și vă gândiți la bula dvs., pur și simplu respirând prana și simțiți-vă relaxați; faci orice este mai complicat. Vei vedea că totul va începe să se schimbe. Am avut aceleași probleme, ironic, aș putea numi-o norocoasă că nu am trăit o viață ușoară, așa că aș putea învăța tot ce știu astăzi și acum pot învăța tu și toți.

Student: Așa că întăresc și intensific protecțiile! Meditația voastră mă ajută atât de mult. Mulțumesc înger!

Angel: Exact! Sunt fericit.

Student: Când întăresc apărarea, de obicei mă vizualizez suspendat în spațiu, pentru că îmi imaginez bula care depășește pereții, podeaua etc. Mi se pare dificil, mai ales atunci când voi face o apărare cu mai multe straturi. și mă simt bine, dar mi-a venit o îndoială dacă aș face vizualizzandomi în locul în care mă aflu în acel moment, aș face cea mai eficientă apărare la nivel fizic?

Înger: este important să înțelegi dacă să te găsești bine înseamnă că această metodă te face să te culci, te face să te concentrezi puțin, să călătorești cu imaginația ta și, prin urmare, te face să-ți imaginezi, în loc să miști energia reală și să creezi ceva real și concret; sau dacă a te găsi bine înseamnă că funcționează cu adevărat în realitatea fizică. Din moment ce apărarea este concepută pentru a-ți proteja pe tine și locuința ta, îți sugerez să te concentrezi asupra afișării dreptului de protecție asupra ta și a casei tale, mai degrabă decât pe spațiu. Unde vrei apărare? Trebuie să înțelegeți care este obiectivul și, cu siguranță, acum nu vă puteți proteja de întregul spațiu … dar puteți exersa să vă protejați casa împotriva influențelor negative. Așadar, protecția devine eficientă din momentul în care vă concentrați pe unde vă aflați în acel moment. Evident că puteți efectua și tehnici la distanță, de exemplu, dacă sunteți la birou, puteți practica o protecție psihică pe casă pentru a vă asigura că totul merge bine chiar dacă nu sunteți acolo, dar deocamdată învățați să vă descurcați bine.

Student: Raționamentul meu a fost că, în orice caz, trebuie să fac eu singură bula, importantul este intenția, nu-i așa?

Pagina 5 pe 9

Îger: Da, dar trebuie să o faceți în acest plan fizic, deoarece trebuie să vă protejeze aici, în această dimensiune fizică. De aceea, trebuie să ne concentrăm asupra concretizării în realitate și nu numai în imaginația noastră, motiv pentru care trebuie să fim conștienți de locul în care ne regăsim fără a călători prea mult cu imaginația.

Elev: Ce determină posibila rupere de bule? Poate fi prevenit acest lucru doar cu intenția de a-l face indestructibil?

Înger: Dacă acest lucru ar fi fost suficient, cum ar fi dorința de a-l crea indestructibil pentru a-l face pe viață, credeți-mă că nu mi-aș petrece tot timpul petrecut făcând protecția asupra mea și a celor pe care îi practic oamenilor să devină mai puternici. angajament de apărare. Îmi pare rău, dar trebuie să te confrunți cu adevărul dur: nu te poți proteja singură o dată și crezi că merită pentru totdeauna, dar îți poți face apărarea mai puternică și mai puternică, astfel încât să te poți proteja de evenimente mai mari. Primul motiv pentru care bula slăbește este absența de energie, deci dacă meditezi puțin pentru a absorbi prana și exersezi o mică protecție psihică pentru a consolida bula, aceasta slăbește, deoarece nu are o bază solidă pe care să se sprijine. nici nu trebuie să subestimați starea mentală, deoarece este clar că dacă nu aveți nici cea mai mică încredere în succesul protecției, aceasta nu va deveni foarte puternică, deoarece sunteți primul său inamic. Este clar că nu puteți începe cu cea mai mare încredere dacă, pe bună dreptate, nu ai avut încă experiență directă, dar un minim pentru a începe trebuie să o pui acolo, altfel cum creezi un scut protector dacă mai întâi, cu gândul tău pesimist, distruge? un lucru în care să ai încredere puțin și un cont nu trebuie să ai încredere deloc.Așadar, ai mai multă stimă în Bubble-ul tău și mai ales în practică, pentru că în acest fel îl poți întări și să-i oferi o modalitate de a-ți arăta ce poate face. În absența energie este foarte ușor să aruncați balonul cuiva, motiv pentru care trebuie să fie hrănit constant. La început poate părea chiar provocator, dar apoi vă dați seama că merită absolut și vă întrebați de ce nu ați făcut-o înainte.

Elev: Dar poate fi distrus chiar dacă îl întăresc zi de zi?

Înger: Depinde, desigur, nu singur, deoarece îl hrănești în fiecare zi și îi dai energia de care are nevoie pentru a-și îndeplini sarcina. Dar depinde de cât de puternice sunt influențele externe care te lovesc și de orice prezență a entități sau oameni răi din jurul tău, care pot reuși să-l distrugă și să te rănească foarte mult, motiv pentru care nu trebuie să te stabilești niciodată pentru un scut ușor, ci trebuie să creezi tu o protecție din ce în ce mai solidă. În fiecare zi trebuie să încercăm să o facem mai puternică decât era cu o zi înainte.

Student: Și faimosul semn al crucii poate distruge bula? Chiar dacă nu vreau?

Înger: nu văd de ce ar trebui. Vrei să spui crucea pe care o fac catolicii în timp ce se roagă?

Student: Da. Când citeam pe web care reduce energia, m-am întrebat problema și de fapt acum nu o mai fac. Am citit că crearea semnului crucii determină o reducere a energiei noastre și m-am întrebat dacă asta implică și asta o posibilă tăiere a balonului meu, astfel încât să permită pătrunderii altor energii. Am citit ceva incorect?

Angel: Nu, nu credeți tot ce ați citit pe web și, mai ales, când intrați pe acest site, nu amestecați ceea ce ați citit în altă parte cu ceea ce învățați aici la ACD.

Pagina 6 pe 9

Semnul crucii a fost învățat să mute energia în corpul cuiva, deci a fost un exercițiu spiritual practic. Este adevărat că astăzi această mișcare este cunoscută într-un mod oarecum diferit și este văzută ca un semn catolic, acum realizată fără cea mai mică energie mișcare, dar de aici să spui că îți rupe energia și distruge bula … ești senin că nu este așa.

Student: Mulțumesc. Când cred că este negativ sau în jos în groapa de gunoi, îndepărtați bula de energie prana? Pentru că, dacă este așa, fiecare dintre noi trebuie să ne pregătim înainte de a o crea și trebuie să fim conștienți că gândurile negative îl distrug, altfel noi pierde timpul întărindu-l și a doua zi cu dispoziția noastră îl slăbim.

Angel: Nu o face atât de tragică. În loc să ne adaptăm practica la starea noastră de spirit, ne adaptăm starea de spirit la practica noastră. În loc să o vedem atât de pesimistă, crezând că atunci când ești trist sau negativ, nu ar trebui să exersezi pentru că te temi să împinge-ți energia, vezi bula pentru ceea ce este cu adevărat: practicarea te ajută să te întorci calm.De aceea trebuie să o faci mereu, mai ales atunci când te simți negativ și obosit, pentru că înseamnă că ceva te influențează sau, mai rău, încă , furați energia pentru a vă face să vă simțiți distruși.Pentru a vă proteja, reduceți aceste bufeuri negative și vă veți simți mai bine, atât în ​​corp, cât și în stare de spirit.Pare atât de ciudat în acest moment, pentru că atunci când suntem tristi nu vrem să ne gândim despre orice ne poate face să ne simțim bine, dar dacă ai încerca doar un moment să efectuezi protecția psihică chiar și în aceste momente întunecate, ai realiza că datorită ei începi să te simți mult mai bine, cu o dispoziție mult mai pozitivă. vei simți că ești trist sau furios; de ce? Deoarece acest sentiment nu era al tău, nu era ceva care ți-a aparținut adânc în interior, ci ai fost umplut din exterior. Întotdeauna vei înțelege mai bine acest concept cu practică, dar numai cu practică! este clar: depinde și de cât de departe sunteți negativ, dar este și timpul să lucrați asupra dvs. și să reduceți excesul de negativitate. În acești pași vă învăț cum să o faceți, depinde de dvs. să decideți să începeți această importantă lucrare asupra ta.

Student: Problema mea este că, în timpul zilei, așa cum ai spus mai înainte, Low mă umple de îndoieli, deoarece uneori mă gândesc: „Dar va fi cu adevărat această bulă acolo? Am fost suficient de bun la construirea ei sau nu mai există? „. Cum pot recâștiga concentrarea? Poate este o întrebare stupidă, dar pur și simplu nu pot rămâne concentrat.

Angel: Nu vă faceți griji, este primul obstacol care îi enervează pe toți. Nu mai trebuie decât un antrenament mai mult înainte de a începe să fiți mai încrezător în practica protecției și să învățați să recunoașteți efectul pe care îl are și evenimentele negative de care vă protejează , ceea ce înseamnă că îi împiedică să te lovească și să te rănească. Dacă nu ar fi existat bule, te-ar fi ajuns la tine și ar fi creat probleme, așa cum se întâmplă întotdeauna. Problema este că toate se reunesc, fără a-ți oferi un drum spre respirați, dar dacă decideți să vă protejați, atunci împiedicați acest sistem obișnuit să vă influențeze. Chiar dacă îndoielile dvs. sunt de înțeles, începeți să nu mai gândiți dacă protecția funcționează sau nu: practicați și, după practicarea acestuia, nu Nu te mai gândești la asta. Încetează.De când vei observa că este ceva diferit în oameni, în felul lor de a te apropia de tine, despre modul în care situațiile încep să ia tot mai mult un avantaj în favoarea ta, chiar și atunci când ai sperat la asta și cum și tu, tu Nu știu cum și de ce, vei începe să fii mai puternic și mai curajos față de anumite situații din viața ta care te-au oprit anterior. Protecție practică și vei observa cum totul va fi mai bun, obișnuindu-te să nu mai gândești negativ.

Pagina 7 din 9

Student: Dacă aș dormi noaptea fără tulburări, datorită protecției, ar fi atât de mult pentru mine!

Înger: întărește-ți protecția și vei vedea că va fi!

Student: înainte de a vă cunoaște, mi-am creat bula cu o frază puternică inventată de mine și a funcționat, ce credeți?

Angel: Cu siguranță nu a funcționat atât de mult dacă ai căutat alte soluții. Acum mă cunoști, schimbă pagina și începe testarea tehnicilor mele. Atunci îmi vei spune.

Studenta: Protecția poate fi folosită și în alte momente în afara meditației? Sunt doar în întuneric, îmi este frică și fac bule? Poate fi util?

Înger: Bineînțeles că da! Bulă servește tocmai asta, mai ales în momentele în care îți este frică. De aceea, întărește-l ori de câte ori simți nevoia chiar și în afara practicilor de zi cu zi, fără a-l uita pe acesta din urmă – evident – pentru că este baza a tot. Nu trebuie practicat doar atunci când vă este frică, ci ar trebui să fie practicat în fiecare zi pentru a împiedica evenimentele negative să vă lovească din spate sau în moduri pe care vă așteptați cel mai puțin.

Elev: Bună! Vă scriu pentru că am o îndoială cu privire la bula de protecție. Mă uit cu gesturi de braț, imaginându-mi delimitarea limitelor chiar și cu ochii deschiși, este contraproductiv sau pot să o fac? Mulțumesc mult!

Înger: Ar fi mai bine dacă ai practica protecția psihică fără să te miști fizic, de asemenea, deoarece protecția trebuie să fie mult mai largă decât distanța pe care ai putea-o parcurge cu lungimea brațelor. Dar poți folosi mișcarea fizică – de exemplu, gesturile brațului – pentru a exersa alte tehnici, cum ar fi mișcările de energie, tăierea firelor și așa mai departe.

Student: mi-am creat bula și am consolidat-o des, dar doar cu intenția. Problema este că nu o văd. Nu văd prana, doar îmi imaginez că este acolo. Îmi imaginez spațiile bulei de doi metri, îmi imaginez că se întărește atunci când îi acord atenție, dar nu o văd. Este de fapt o problemă sau funcționează la fel?

Înger: Sigur, este normal. Încă nu v-ați antrenat viziunea energetică, așa că nu vă puteți aștepta să vedeți bula! Dar, evident, aceasta este creată și încă funcționează, Doamne ferește.

Student: Este posibil să fortificați bula chiar și în timp ce fac altceva? De exemplu, dacă lucrez, în timp ce pot face tehnica sau ar fi mai puțin eficient? Și, de asemenea, schimbă ceva dacă o faceți culcat? sau stând?

Înger: Desigur, puteți consolida protecția oricând doriți, important este ca baza să fie modelată cu practica pe care ți-am explicat-o, în timp ce stai cu ochii închiși pentru a te concentra doar asupra creației sale. îl poate consolida de câte ori doriți în timpul zilei și în timp ce faceți orice. Poate părea repetitiv, dar este un lucru de creat și un lucru este de a consolida: baza unei protecții puternice este falsificată acasă, în timp ce sunteți calm și confortabil, atunci în timpul zilei îl puteți consolida oriunde v-ați afla.

Pagina 8 din 9

Student: Îl pot hrăni chiar și fără să fac tehnica completă? De exemplu, dacă sunt în preajmă și încerc să fiu conștient și să le trimit prana, este util ca lucru? Nu vreau să spun să nu fac această tehnică, am vrut doar să știu dacă este posibil să o alimentați fără să fac tehnica completă, deoarece deja o fac acasă.

Înger: Da, cu siguranță; atâta timp cât este pentru a o consolida, puteți face și mai repede.

Student2: O sun înapoi la mine chiar și când merg pe stradă … o simt.

Student3: Da, poate știți că este acolo și vă simțiți protejați pentru că vă aflați în interior.

Înger: Exact.

Student: Este puțin probabil ca Low-ul să o rupă?

Îger: Hahaha, păi nu, pentru că Minima este într-adevăr anti-evoluția, așa că este clar că în fiecare zi încearcă să-ți slăbească protecția și dacă o lași să plece, fără a-ți întări bula, o va distruge în câteva zile . Este tocmai motivul pentru care trebuie să-l reutilizăm în fiecare zi, în loc să-l facem o dată în viață: dacă nu ar exista Low, ar fi suficient o dată, dar Minima este acolo și trebuie să facem un drept al acesteia .

Elev: Dar cât de repede îl poți rupe?

Înger: Depinde de cât de puternic este, de cât timp îl practici și de câtă energie are bula creată. Este evident că există o mare diferență între voi, care practicați balonul de câteva zile, și care practicați (în bine!) Bula de câțiva ani, fără să vă opriți vreodată. Acesta este, de asemenea, un test interesant, pentru că a spune că aveți o protecție puternică este ușor, dar să îl aveți pentru real este un alt lucru. Recunosc adesea evoluția unei persoane din propria bulă: nu contează dacă încearcă să mă convingă că este un adevărat practicant, dacă nu are o protecție puternică, este dovada că nu a mai practicat de mult timp sau niciodată practicat. Cu toate acestea, în acest moment poate dura de la 1 la 3 zile pentru tine, dar dacă în cazul tău ești înconjurat în special de energii negative sau prezențe care doresc să te rănească, chiar și câteva ore sunt suficiente.

Student: Aș putea încerca să nu-l practic 3 zile pentru a vedea cât de mult ține …

Înger: și ce ai fi diferit de o persoană care nu este spirituală? Nimic, pentru că ambele nu sunt practicate. Apoi, vorbești ca și cum ai fi complet conștient de protecția ta, ca și cum aș fi făcut bula de ani buni și aș ști totul despre ea. Vă sfătuiesc să o practicați pentru a vedea ce se schimbă, pentru că știți deja ce se întâmplă dacă nu o faceți: nimic, pentru că problemele vin ca întotdeauna și va trebui să vă chinuiți pentru a le rezolva. Dacă doriți să vedeți schimbarea, trebuie să faceți ceva diferit de ceea ce ați făcut înainte; de aceea te protejează.

Pagina 9 din 9

Student2: Am luat un ritm frumos pentru că mă simt mult mai bine de când îl practic și îl fac de trei ori pe zi.

Înger: Bun, grozav.

Elev: Când practicăm o tehnică precum bula, tăierea sârmelor sau orice altă tehnică, putem folosi ajutorul lui Dumnezeu și simțim că el ne ajută cu adevărat în acel moment sau trebuie să ne bazăm doar pe noi?

Înger: Desigur, Dumnezeu ne ajută întotdeauna, astfel încât să ne putem conecta la El în timp ce exersăm pentru a ne ajuta să-i consolidăm. A te baza pe puterea noastră nu înseamnă excluderea lui Dumnezeu din viața noastră, ci înseamnă a acționa fără să ne așteptăm ca El să o facă în timp ce nu facem nimic pentru a ne schimba și îmbunătăți viața. Există o diferență mare! A acționa și cu ajutorul lui Dumnezeu și a nu acționa pentru că ne așteptăm ca El este cel care trebuie să o facă este ceea ce diferențiază un practicant spiritual de un religios. Religiosii, de fapt, se roagă lui Dumnezeu să îi protejeze, dar noi ne protejăm pe noi în timp ce Dumnezeu ne mărește puterea și efectul.

Student: în ultima vreme am observat că după ce am fortificat bula, mai ales dacă fac 2-3 consecutive, simt furnicături peste tot, în special mâinile și brațele, iar tonurile devin foarte ascuțite. Se poate datora stresului?

Angel: De fapt este un semn minunat, pentru că înseamnă că te descurci foarte bine, deci te ridici tonal și poți auzi energie mai bună și sunete dimensionale. Acesta este un început minunat!

Elev: În timp ce făceam balonul, am simțit profund că este cu siguranță tare, ca și cum mi-ar fi mărturisit puterea. Am continuat tehnica, dar ce crezi? Este cel Minus care a vrut să mă opresc?

Angel: E normal să te simți în acest fel, dar, evident, nu te oprești doar pentru că simți că l-ai exersat bine, cu atât mai mult până la sfârșit pentru a-l face și mai puternic decât a fost ieri.

Student: Cu aproximativ o lună și jumătate în urmă, am simțit senzația puternică că aș fi ajuns la spital și aș fi suferit o operație de urgență. Am avut un fel de imaginat, dar nici măcar, poate, nu am văzut scena. nu explic. În general când am aceste viziuni, peste puțin timp, acestea devin realitate. Totuși, de data aceasta, cel puțin deocamdată, nu s-a întâmplat. Ar putea fi protecția pe care ai evitat-o?

Angel: Chiar cred că, pentru că, dacă spuneți că viziunile voastre devin întotdeauna realitate, înseamnă că ați făcut o treabă grozavă! Mă bucur că începeți să faceți primele dvs. teste.

Lecția de astăzi s-a terminat. Dacă vrei să-mi scrii mai multe întrebări sau să-mi povestești despre primele tale îmbunătățiri cu Protecția psihică, voi fi bucuros să te citesc! Puteți scrie experiențele dvs. mai jos cu un comentariu sau scrieți-mi întrebările prin secțiunea corespunzătoare. La lecția următoare!

Sfârșit pagina 9 din 9. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/7558 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]