Disponibile in:

4 – Low Frequency – Inamicul trezirii spirituale ( partea 1)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 3

Pentru a începe să recunoaștem prezența Frecvenței joase în viața noastră, trebuie să ne facem o idee despre modul în care funcționează Matricea, despre care am discutat deja în articolul precedent. Matricea este jocul video pe care ne aflăm petrecând cea mai mare parte a vieții noastre, gândindu-ne că este totul real. Frecvența joasă este mecanismul exact care ne face să credem toate acestea, permițându-ne să trăim în interiorul jocului video pentru a nu ne aminti de adevăratul nostru motiv de a trăi. Frecvența joasă este frecvența scăzută în care trăim obișnuit, alcătuită dintr-o mie de gânduri, o mie de lucruri de făcut, dar mai ales o mie de neplăceri și evenimente neprevăzute, care nu servesc la alte lucruri, ci să umple fiecare minut din zilele tale, astfel încât să te nu se poate opri nici măcar un moment pentru a recunoaște cine sunteți cu adevărat. Frecvența joasă este vibrația pe care o trăim, care ne ține legat de o viață agitată în care, chiar și atunci când avem o zi de odihnă, o vom ocupa sau o vom pierde , în loc să se bucure de timpul de a raționa despre motivul pentru wh Dacă ne-am născut. Frecvența joasă este însă mult mai inteligentă decât o simplă vibrație de bază: este o funcție, un fel de conștiință a acestei planete care ne ține legați, pentru a ne împiedica să recunoaștem adevărata noastră identitate și să ieșim din frecvența joasă, găsind astfel Trezirea.

Planeta în care trăim are o minte, o adevărată minte inteligentă care o face vie pentru toate efectele. Mintea sa, ca și a noastră, are diferite facultăți, deci să spunem este capabil să mute viața în ea. Mintea planetei are două funcții deosebit de importante, care sunt foarte diferite între ele, dar la fel de importante pentru a înțelege imediat: una este Natura, cealaltă este frecvență joasă. Deși ambele fac parte din mintea acestei planete, ele sunt două funcții distincte și, în unele privințe, foarte diferite una de cealaltă. De fapt, Natura este cel mai pozitiv lucru din această lume, în timp ce Frecvența joasă este cealaltă parte a monedei: cea mai mică vibrație a acestei planete. De fapt, în acest articol voi explica diferența dintre Natura și Frecvență joasă, deoarece sunt ambele părți ale minții planetei, dar sunt două funcții foarte diferite între ele, atât de mult încât veți recunoaște Natura ca cea mai mare vibrație care se poate găsi pe această planetă și pe cea joasă, pe de altă parte mână, ca vibrația cea mai scăzută. Pe această cale ne vom concentra pe analiza Frecvenței Scăzute și înțelegerea ei, calm, deoarece este un subiect foarte profund, dar la fel de complex să înțelegem dacă decideți să-l abordați superficial. Începem cu înțelegerea naturii.

Ceea ce am numit întotdeauna Natura face parte din mintea planetei, dar pe care nu ne-am dat seama atât timp cât o face viețile noastre. Este conștiința care direcționează viața fiecărei ființe vii de pe această planetă, inclusiv insecte, plante și fiecare un singur organism, de pământ sau mare.Este Natura care face ca florile să înflorească în perioada exactă, natura este cea care împinge albinele să polenizeze florile precise, este natura care organizează ierarhia în familiile de insecte și animale.Tot ce funcționează în această lume nu provine din natură, nimic altceva decât din mintea planetei în care ne regăsim. Natura nu este deloc întâmplătoare, dar este foarte precisă, deoarece știe să se organizeze pentru a găsi dreptul armonie pentru a face viața pe Pământ să continue, într-un mod liniar și neîntrerupt. Prin urmare, Natura este numele pe care îl dăm acelei capacități a minții planetei, dar uitând adevăratul sens al acestui termen. De fapt, astăzi vorbim despre Natura aproape în scădere aceasta, fără să ne dăm seama că tot ceea ce există pe această planetă a fost perfect organizat, atât de mult încât nimeni din lume nu ar fi putut concepe mecanisme atât de precise încât să se potrivească într-un mod atât de spontan. Când vorbim despre natură, îl diminuăm gândindu-se că totul s-a întâmplat fără ca nimeni să facă nimic, fără să-și dea seama că toate acestea funcționează pentru că mintea planetei se află în vârful tuturor, direcționând viața plantelor, animalelor și insectelor.Natura dirijează viața fiecărei ființe vii pe Pământ, prin urmare, îl direcționează și pe al nostru.

Pagina 2 din 3

Acea facultate a minții planetei, pe care o numim Natura, este ceva excepțional, deoarece reușește să ducă viața chiar și atunci când este în dificultate mare, concepând un mecanism nou, cum ar fi nașterea unei noi plante, care va servi tocmai pentru rezolvați această problemă apărută pe Pământ. Cealaltă parte a monedei este însă Frecvența joasă, care este asociată cu Natura și profită de acest mecanism pentru a avea control asupra vieții noastre, împiedicându-ne să rupem mucegaiul și să ne găsim identitatea. În esență, în timp ce Natura ne direcționează viața, Frecvența joasă preia controlul.

Ceea ce am ignorat toată viața noastră este că natura acestei planete nu numai că direcționează evenimentele plantelor, insectelor și animalelor, de exemplu, dând naștere la situații, astfel încât calea naturii să continue chiar și atunci când un fragment din mecanism lipsește; dar direcționează și viața oamenilor. Ceea ce am ignorat este faptul că Natura nu este doar iarbă, flori și insecte, ci tot ceea ce ne înconjoară. Conștiința lui ne direcționează pe oameni, pe măsură ce el direcționează insecte, deși pentru noi acest concept ni se pare diferit doar pentru că insectele creează un refugiu și noi creăm clădiri. Întotdeauna am ignorat faptul că mintea planetei în care trăim, ne decide viața, impunându-le așa cum el decide că ar trebui să fie. Dacă începeți să gândiți în această lumină, vă dați seama că dacă pentru mintea planetei este atât de ușor să organizezi fiecare eveniment din natură pentru a se potrivi și a continua viața, uneori realizând adevărate minuni „ale naturii”, este la fel de ușor pentru planeta pentru a organiza fiecare eveniment al vieții tale, pentru ao face să meargă așa cum a decis el pentru tine. În timp ce planeta are capacitatea de a da naștere vieții în cadrul ei, profitând de natură, ea are și facultatea de a menține toate mințile (umane, animale, plante) născute pe această planetă extrem de legate de el, prin Frecvența joasă. Atâta timp cât ne gândim la natură doar ca insecte și flori mici, atunci totul pare prea simplu, frumos și pașnic. Cu siguranță, dacă nu ar exista Natură care să conducă viața tuturor ființelor vii, nu ar mai exista viață: de fapt, ea decide cum ar trebui să se comporte păianjenii și să-și continue viața, împingându-i către situația în care vor muri. Acest mecanism funcționează pentru fiecare ființă viețuitoare: Natura alege cum trebuie să te naști și cum trebuie să mori, indiferent dacă îți place sau nu. Toate acestea ar fi perfecte, dacă nu ar fi că nu suntem păianjeni: suntem ființe umane, prevăzute cu o Conștiință care merită să fie trezită și recunoscută pentru ceea ce suntem cu adevărat. De fapt, mintea planetei dincolo de Natură nu are o altă conștiință, altceva decât cealaltă parte a monedei, care își folosește puterea pentru a ne lega de această viață și pentru a ne împiedica să alegem cum ar trebui să meargă conform voinței noastre: acest bloc este Frecvența joasă .

Natura decide cum ar trebui să meargă viața noastră, adăugând detalii și evenimente care ne conduc viitorul spre direcția pe care a ales-o; Frecvența scăzută între timp, oferă exploatarea Naturii pentru a adăuga distracții și neplăceri vieții noastre, cu scopul de a ne face să ne concentrăm asupra acestor evenimente neprevăzute și să nu avem timp să ne concentrăm asupra descoperirii adevăratei noastre identități. Minusul ne pune pe același nivel evolutiv ca insectele, dar nu suntem insecte. Insectele își urmează viața cu unicul scop de a procrea și, după ce au ajuns la concluzii, pot muri și ele. Nu suntem născuți numai pentru a procrea și apoi ne dedicăm viața numai în acest sens: avem ceva mult mai avansat decât insectele sau o Conștiință mult mai veche, construită din viață în viață. Putem procrea, ne putem iubi copiii mai mult decât noi înșine, dar nu suntem născuți doar pentru asta: între timp putem alege și să aflăm cine suntem cu adevărat. În timp ce natura ne conduce să facem pași, ceea ce în cele din urmă ne va conduce în direcția aleasă de ea, Frecvența joasă ne împiedică în orice fel să întreprindem, între timp, o cale de Trezire, care ne face să ne amintim cine suntem cu adevărat, de ce suntem aici, dar mai ales, asta ne face să descoperim că nu ne-am născut aici pentru a trăi ca marionete controlate de cineva de vârf: Frecvența joasă.

Pagina 3 din 3

În consecință, înțelegeți că problema nu este Natura, ci Frecvența joasă care ne confundă cumva și ne face să credem că suntem „naturali”. Dacă ne-am descoperi adevărata identitate, ne vom da seama că nu suntem aici pentru a ne supune Frecvenței Scăzute, ci că suntem născuți pentru a urmări obiective mult mai importante.

Și tocmai acesta este motivul pentru care Minima face totul pentru a ne feri de Trezire, umplându-ne zilele cu tot ce trebuie să facem, pentru a nu ne gândi la noi înșine, împiedicându-ne astfel să descoperim cine suntem. Ne dorește să credem că ar trebui să trăim ca toți ceilalți, dormind, că nu au alte obiective de viață, altele decât cele impuse de Frecvența joasă. Cel de jos știe mult mai bine decât noi că, dacă ne-am trezi, situația s-ar schimba drastic și nu vom mai fi sub controlul lui, ci vom fi liberi. Prin urmare, este evident că, dacă ne pasă atât de mult să dormim în inconștiență, obiectivul său este nu numai să ne lase să urmăm natura, ci și să ne facă să uităm complet cine suntem și cine am fost, pentru a ne împiedica să facem deci în această viață ceea ce am venit aici să facem. Frecvența joasă ne menține la o frecvență joasă, în care dormim toată viața, deși credem că suntem treji. Singura modalitate de a ieși din Low și de a începe să înțelegem cum funcționează și să învățăm să-l păcălim – pentru a deveni liberi din lanțurile sale – este să ne ridicăm vibrația la un nivel mai înalt decât cel în care este Minima și în care acolo găsim în fiecare zi. Pe măsură ce ne ridicăm în vibrații și, prin urmare, în ton, putem vedea mecanismele pe care Low le folosește pentru a ne menține jos, învățând astfel să jonglăm între ele, astfel încât să nu ne mai poată atinge. Singura modalitate de a vă ridica cu adevărat tonul este să practicați meditația, care vă permite să vă evoluați Conștiința, să vă amintiți cine sunteți, să vă evoluați facultățile psihice și să recunoașteți că tot ceea ce nu vă place despre viața voastră poate fi schimbat, așa cum a fost prima dată decis de Frecvența joasă, dar prin Meditație puteți decide cum trebuie să meargă. Întrucât Matricea este jocul video în care trăim fără să ne dăm seama, Frecvența joasă este cea care vrea să ne oprească în această realitate virtuală pentru a ne face să uităm cine suntem cu adevărat.

Motivul pentru care v-am spus despre natură este să vă faceți să înțelegeți că Low-ul folosește Natura pentru a „ascunde” și nu vă permite să descoperiți prezența acesteia, astfel încât să rămâneți inconștienți de influența sa în viața de zi cu zi și să continuați să dormiți viață. Înțelegerea minimului poate părea ușor, dar este nevoie de timp și nu trebuie să vă grăbiți, pentru că este un subiect mult mai larg decât pare. Mai mult, pentru a scăpa de mecanismele sale și a scăpa de opresiunea ei care încearcă să te facă să stai în stare latentă va necesita timp, răbdare și concentrare. Acest lucru se datorează faptului că îți va folosi propria minte pentru a-ți pune la îndoială evoluția și, dacă nu este suficient, va folosi oamenii din jurul tău pentru a pierde timpul și pentru a nu avea timp să exerseze și să-ți crească vibrațiile, ceea ce te-ar face mai conștient de dvs. viață și, prin urmare, eliberată de Low. În următoarea lecție despre frecvență joasă vă voi explica cum funcționează și cum vă puteți folosi mintea, precum și oamenii din jurul vostru, pentru a vă împiedica să vă găsiți trezirea. Între timp, vă sfătuiesc să continuați cu articolele din Pasul 1 și să începeți să practicați prima sesiune de meditație. Până nu știi cum este să fii liber de Low, nu poți recunoaște marea putere care îți oferă să fii liber de lanțurile sale. Începând să practicați meditația și să vă ridicați vibrațiile, totuși, vă veți da seama și vă veți întreba de ce nu ați început mai devreme. Ai răbdare și începe să metabolizezi acest concept, pentru că va fi foarte util în timpul călătoriei tale.  

Dacă doriți să începeți să citiți întrebările și răspunsurile la această primă lecție, o puteți găsi aici .  

 

Sfârșit pagina 4 din 4. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4282 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]