Disponibile in:

34 – Meditația – Relaxarea (partea 4)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 8

Meditația este cea mai directă cale de a atinge orice obiectiv al evoluției interioare pe care ni l-am propus, inclusiv evoluția capacităților mentale superioare pe care vrem să le atingem. Pentru a putea face meditații bune, relaxarea este cheia. Relaxarea este ceva pe care trebuie să învețe să facem și nu trebuie să o luăm de la capăt ca și cum toată lumea ar putea să o facă, într-adevăr, pentru că foarte puțini reușesc să relaxeze corpul și mintea cu o simplitate absolută. Indiferent, se crede că relaxarea este ceva inutil sau banal, atunci când în schimb este o tehnică complexă care nu este deloc ușor de îndeplinit. Oricine crede că relaxarea înseamnă să vă culcați pe canapea și să adormiți trebuie să se confrunte cu adevărul dur care, atunci când se trezește din somn, gândurile și problemele primului vor reveni la mintea lui. Relaxarea adevărată este o artă, este o abilitate care trebuie dezvoltată: nu subestimați acest punct fundamental. Pentru a vă relaxa trebuie să deveniți prezenți, în timp ce dacă absentați ca de obicei, veți continua să adormiți ep ca toată lumea, atunci veți obține acea inconștiență care este schimbată în mod obișnuit pentru relaxare, dar care este de fapt odihnă pentru corp și nu pentru minte. De fapt, relaxarea este o tehnică mult mai profundă, care vă permite să vă vindecați mintea de probleme pe care nici măcar nu le-ai putea depăși dormind zile întregi. Dormirea este bună cu siguranță, dar dacă ai putea merge să dormi în mod conștient, atunci ceva s-ar schimba în viața ta și ai dezvolta abilități pe care nici măcar nu le imaginezi. diferit tip de concentrare, deoarece ajută la eliberarea în timp ce rămâne conștient, spre deosebire de somnul normal sau momentul de odihnă în fața televizorului, când, chiar dacă corpul se odihnește, mintea se pierde în inconștiență.

Când decideți să faceți o relaxare reală, cea actuală și conștientă, atunci corpul dvs. se va relaxa mult mai mult și va avea beneficii mai mari decât atunci când, în schimb, vă aruncați pur și simplu pe canapea pentru a privi televizorul sau a adormi. Prin urmare, relaxarea nu trebuie confundat cu odihna simplă, deoarece vă poate permite să vă odihniți mult mai bine dacă decideți să o faceți conștiincios. Așa cum ați observat, în timpul meditației ghidate vă rog să respirați și să vă concentrați asupra respirației. nu faceți niciodată, pentru că voi, la fel ca toată lumea, respirați normal, fără a da conștiință fiecărei respirații. Permiteți-mi să fiu clar, intenția nu este să faceți fiecare respirație pe care o efectuați de dimineață până seara în timpul zilei conștient, dar acest lucru nu vă împiedică să conștienți cel puțin cineva, de exemplu la fel cum practicați meditația.

A deveni conștient de respirația cuiva înseamnă a deveni conștient de o acțiune pe care o faci fără să-ți dai seama, totuși o faci fără să decizi măcar să o faci. Pur și simplu respiri, fără să te întrebi dacă este corect sau greșit, fără să te îndoiești sau ezite din cauza nesiguranțelor. , iei aer și arunci aer, obții un pic de aer și arunci aer. Este o acțiune atât de simplă și previzibilă, încât nici nu îți dai seama că o faci. Asemănător, există atât de multe acțiuni pe care le faci în fiecare zi cu inconștiență și nu mă refer doar la inima ta care bate fără ca tu să o ordonezi, sau ochii îți mișcă când citești rândurile fără ca tu să le ceri să se deplaseze de la stânga la dreapta; există atât de multe alte acțiuni pe care le faci în fiecare zi și nu observi: ideea este că unele dintre ele sunt dăunătoare pentru tine și / sau au fost manipulate de alții, astfel încât să le faci fără să știi. Nu este ușor să înțelegi acest concept, ci să conștientizezi acțiunile tale ia fără să-ți dai seama că va permite y trebuie să descoperiți situații incredibile în viața ta pe care nu le-ai observat niciodată, dar totuși s-au întâmplat de multă vreme. Vei fi șocat. Meditația vrea să deschidă ochii, făcându-te să te uiți la ceva ce nu ai observat chiar să fii chiar acolo în fața dumneavoastră.

Pagina 2 pe 8

Nu mă refer la evenimente paranormale, vorbesc despre evenimente din viața ta pe care nu le știai înainte sau nu-ți dai seama că se întâmplă, pentru că erai prea distras de lucruri mărunte care te împiedicau să te vezi clar . Prin urmare, este foarte important să medităm învățând relaxarea, care este cel mai dificil pas din toate timpurile: să fi aflat că toate celelalte vor fi un drum în jos pentru simplitatea sa.

Din acest motiv, cel puțin atunci când meditați, concentrați-vă asupra respirației, devenind prezenți și conștienți de fiecare respirație; este ceva ce nu faci niciodată, pentru că ești prea obișnuit doar să respiri, dar de data asta te-ai concentrat ferm și decisiv pe fiecare respirație timp de cel puțin câteva minute. La început relaxarea te-ar putea să te culci, ceea ce nu este un lucru rău, deoarece înseamnă că ai înțeles cum să-ți întinzi corpul și să te relaxezi bine, dar trebuie să înțelegi dacă adormirea este cu adevărat singurul tău scop sau dacă vrei pentru a scoate ceva mai mult din meditație. Dacă să te odihnești și să dormi bine este singurul tău obiectiv, atunci nu este nicio problemă, poți medita cu tehnica de relaxare pe care ți-am învățat-o în primele două ședințe pentru a obține o odihnă mai bună. Nu este nimic în neregulă: dacă acesta este obiectivul tău, este corect să nu te oblige să faci ceva care nu este ceea ce ți-ai dori. Sfatul meu este să dau cel puțin o citire articolelor următoare, doar din curiozitate, pentru că s-ar putea să găsiți motive bune pentru a continua; atunci vei decide ce să faci și nu va trebui să te simți presat sau forțat să faci ceea ce nu este cea mai mare dorință a ta.

Dacă, totuși, obiectivul tău depășește o simplă relaxare și vrei să te trezești spiritual, atunci încearcă să nu adormi în timpul meditației, eliberează stresul și lasă-te să mergi în acea stare mentală în care corpul este greu, relaxat la niveluri foarte înalte, dar mintea este bine alertă și alertă, foarte lucidă. Este posibil să credeți că a nu gândi este cea mai grea problemă de depășit, dar nu este așa, deoarece aceasta va veni atunci când puteți decide să vă relaxați profund; adevăratul obstacol de depășit este de a fi capabil să te relaxezi suficient pentru a ajunge la un bun non-gând. Ideea este că nu sunteți absolut obișnuit să vă relaxați cu conștiința, așa că este normal că pare cel mai dificil lucru, dar nu trebuie să vă descurajați, trebuie doar să încercați, să încercați și să încercați din nou, fără să renunțați. Relaxarea este o succesiune de victorii, nu una și numai, pentru că, atunci când înveți să te relaxezi, îți vei da seama că nu este nimic în comparație cu cât de mult ai putea totuși să faci: atunci vei fi strict cu tine însuți, deoarece vei realiza că ar putea să te ridici și mai sus, dacă nu te poți angaja. Uneori va părea aproape o ascensiune fără sfârșit, dar acest lucru nu trebuie să te descurajeze, deoarece pur și simplu te înșeli în direcția în care ar trebui să privești; în loc să te uiți mereu în sus și să te gândești la cât de departe trebuie să mergi, concentrează-te în schimb pe cât de mult ai plecat deja, privind în jos unde ai fost înainte să începi această călătorie meditativă și apoi să îți dai seama că ești într-un punct mult mai înalt, atât de mult, încât cu greu îți amintești cum se simțea a fi atât de scăzut.

În acel moment va fi mult mai ușor să luați decizia de a merge mai departe, pentru că veți da seama că ați parcurs deja un drum lung, doar să îl observați de fiecare dată când trebuie să întoarceți ochii și să recunoașteți marea diferență. La urma urmei, totul este aici, non-gândirea este singurul obstacol, deoarece este singurul mod de a te duce la obiectivele tale. Meditația trebuie înțeleasă și cu cât veți face un angajament ferm pentru a înțelege cum poate face atât de mult, cu atât veți reuși să vă faceți să atingeți niveluri mai înalte. Relaxarea și non-gândirea se obțin și datorită vizualizării. La început poate părea o contradicție, dar cu experiență îți vei da seama că poți vizualiza și apoi să păstrezi non-gândul imediat după aceea. Învățând vizualizarea veți putea să vă relaxați mai bine; relaxându-vă, vă veți putea concentra pe chakre, diminuându-vă gândirea, obținând astfel un nivel excelent de meditație. Deoarece atingerea unui obiectiv imediat nu este întotdeauna ușor și simplu, uneori trebuie să vă antrenați în punctele dvs. slabe.

Pagina 3 pe 8

Dacă ai ști deja să păstrezi non-gândul perfect, atunci ar fi mult mai rapid să meditezi la chakre în gândul absolut, fără să fii nevoit să parcurgi alte tehnici, dar din moment ce nu știi să-l păstrezi, în primul rând trebuie să vă antrenați mintea pentru a reuși, pas cu pas, pentru a atinge acest nivel prin vizualizare. Este mai greu spus decât făcut.

Meditația ne permite să fim din ce în ce mai conștienți în zilele noastre. În primele zile vi s-ar putea părea că este util doar în jumătate de oră pe care o meditați, dar în realitate va fi util pe tot parcursul zilei până când veți dormi, precum și pe parcursul nopții când somnul dvs. va fi mai mult pașnică. Cu siguranță, însă, că a doua zi va trebui să meditați din nou dacă doriți să-i continuați eficacitatea, pentru că somnul aduce multă inconștiență și, din păcate, reduce efectul meditației până când luați un ritm constant constant. Deocamdată vă sfătuiesc să luați ritmul și să meditați cel puțin o dată pe zi, în fiecare zi, încercând să nu ratați niciunul dintre ei. Nu va fi ușor, deoarece veți observa cum angajamentele se vor suprapune în mod special pentru a nu vă lăsa să aveți timp pentru a medita, așa că va trebui să fiți atenți la dozarea timpului dvs. pentru a putea aluneca în această jumătate de oră asta îți va permite să stai mult mai mult. Până la urmă, o faci pentru tine și asta trebuie să fie o motivație excelentă. Dacă aș putea medita de două ori pe zi, ar fi foarte grozav! Evident, ar trebui să încerci să-ți îmbunătățești meditația prin a te relaxa în rutina ta. Învățarea să vă relaxați la comandă este foarte importantă, deoarece puteți reuși să obțineți un sentiment foarte frumos de pace chiar și atunci când vă aflați în situații enervante care ar fi trebuit să vă facă al naibii. Pentru a vă ajuta să învățați relaxarea și, prin urmare, meditația, am înregistrat multe versiuni ghidate pentru a vă facilita învățarea. Abordările meditației vor fi multe, dar toate se vor ocupa de aceeași tehnică, permițându-vă să cunoașteți diferite niveluri de relaxare care vor fi esențiale, în final, pentru a exersa mai bine meditația pe chakrele pe care vi le-am învățat deja.

S-ar putea să credeți că continuând învățăturile vor exista tehnici mai importante decât cele anterioare, care în timp vor deveni irelevante; în realitate, toate nivelurile deja explicate sunt fundamentale pentru a realiza o relaxare completă. Orice stare mentală pe care v-am învățat-o cu sesiunile meditative ale ultimelor articole și pe care vi le voi învăța în viitor, va fi vitală pentru a ajunge la perfecțiune. Nu este nimic în neregulă cu repetarea primelor niveluri chiar și atunci când ați ajuns la nivelurile superioare, pentru că va trebui să vă amintiți că, dacă ați ajuns, va fi doar datorită primilor pași pe care i-ați făcut. Uneori să ne gândim la vechile trepte este remarcabil să amintim în noi motivația care ne va împinge din nou să privim drept înainte și să decidem să depășim alte obstacole care păreau prea mari. Scopul meu este să vă prezint diferite etape de meditație, astfel încât am înregistrat tehnicile ghidate și în versiune audio, folosind întotdeauna voci diferite, astfel încât să găsiți mai ușor să găsiți cea mai potrivită pentru dvs. Când vă simțiți pregătiți, puteți părăsi meditația vocală pentru a începe să meditați fără un ghid, învățând să vă gestionați singur sesiunea. Cu toate acestea, nu există grabă, bucurați-vă de conducere atât timp cât doriți. Cu siguranță dacă veți depune efort în tehnicile veți putea să vă evoluați în abilități și să vă îmbunătățiți meditația din ce în ce mai mult. Putem începe.

 

Dacă doriți să ascultați asistența de meditare a versiunii audio, faceți clic aici , apoi continuați să citiți articolul; în caz contrar, citiți versiunea scrisă și executați-o pas cu pas.

 

Stai la loc și relaxează-te.

 

Respirați adânc.

 

Respirați adânc, respirați prin nas.

 

Respirați, umflând burta și nu pieptul …

și continuați să respirați din burtă pe toată durata meditației.

 

În jurul tău există o lumină, frumoasă și relaxantă …

 

nu mai rămâne nimic … Dacă nu lumina care te relaxează …

 

Această lumină te face să te simți protejat și în largul tău.

 

Respiră lumina din interiorul tău, cu respirații profunde conștiente …

 

corpul tău începe să se relaxeze …

 

atenția ta se orientează spre chakra Chi.

 

Imaginați-vă ca și cum o lumină foarte densă ar începe să intre în Chi…

 

așezați degetele pe chakra …

 

și continuă să-și imagineze lumina densă care intră în chakră.

 

Concentrați-vă pe senzația fizică.

 

Nu te gândi la nimic altceva, cu excepția luminii dense care intră în Chi …

 

respira profund … ca și cum ai putea respira direct din chakra ta.

 

Respirați adânc direct din Chi.

 

Simți că zona Chi se întărește.

 

Din acest moment … nu te mai gândi la nimic …

 

simți doar atingerea degetelor.

 

Ia-o usor…. Și păstrează neînțelesul …

 

simți doar pielea ta …

 

A respira…. și îndreaptă-ți atenția spre chakra Plexului.

 

Imaginează-ți … ca și cum o energie densă, foarte albă, ar intra în Plexul tău …

făcându-te să te simți bine.

 

Se sprijină deasupra degetelor și continuă să afișeze energia luminii care intră.

 

Ca flux infinit, lumina intră în chakra ta.

 

Respirați prana din Plexus … și nu vă gândiți la nimic.

 

Ia-o usor.

 

Acum respiră din pieptul tău … ca și cum ai putea să iei aerul direct din chakra inimii.

 

Imaginează-ți fluxul de lumină densă care intră în chakra inimii tale …

și simți cum pieptul tău se aprinde.

 

Simțiți-vă mulțumiți, deoarece meditați la chakra inimii.

 

Respira prana din inimă.

 

Nu te gândi la nimic … simte doar atingerea fizică.

 

Respirați și relaxați-vă.

 

Aduceți speranță și securitate … că totul va fi bine … de acum înainte.

 

Simțiți-vă fericit pentru asta.

 

Respira prana din inimă …

 

 

și simțiți bătăile … concentrați-vă asupra lor și nimic altceva.

 

Respiră adânc din burtă …

 

îndreaptă-ți atenția către chakra minții.

 

Imaginează-ți fluxul de energie albă care intră în chakra minții …

 

așezați-vă degetele și relaxați-vă fața.

 

Relaxați-vă sprâncenele … fruntea …

 

angajat să vă păstreze fața relaxată tot timpul.

 

Respira prana din chakra …

 

și concentrați-vă asupra presiunii chakrei minții.

 

Respira prana.

 

Simți ca ceva din interior împins pielea spre exterior …

 

și simți cum chakra minții tale se umflă.

 

Concentrează-te pe chakra minții și gândește-te la nimic.

 

Acum simți că împingi spre interior …

 

și concentrați-vă doar pe atingere.

 

Respiră adânc din burtă …

 

îndreaptă-ți atenția spre chakra Coroanei.

 

Imaginează-ți un flux de lumină albă, foarte densă, care intră în coroană.

 

Simțiți-vă protejat de această lumină albă, simțiți-vă ca și cum v-ar curăța.

 

Atinge chakra coroanei și rămâne concentrat.

 

Simte cum lumina intră … și relaxează-te.

 

Respirați adânc de la Coroană …

 

și nu te mai gândi la nimic.

 

Îndepărtați-vă degetele din chakră și relaxați-vă brațele, dezlipiți-le și așezați-le pe picioare.

 

Stai concentrat asupra Coroanei, ca și cum ai tot atinge-o.

 

Respirați prana din Coroană.

 

 

Când simți că este timpul … respiră profund și termină meditația.

 

Prin această meditație te-am făcut să simți o nouă senzație de relaxare, care este să-ți imaginezi fluxul de energie densă care intră în interiorul tău. Acest lucru vă va permite să asimilați cantități mai mari de energie datorită modului în care ați acordat-o, permițându-i astfel curățarea din interiorul vostru. În plus, am subliniat o senzație fizică pe care probabil că nu ați observat-o sau chakra minții care tinde să împingă energia mai puternic decât celelalte, ca și cum ar vrea să-și scoată la lumină abilitățile. Acest lucru este foarte important și cu cât meditezi mai mult, cu atât vei realiza că chakra minții poate deveni foarte puternică. Dă-i timpul necesar pentru a evolua și te va uimi. Este posibil ca după meditație, chakra minții să fie puțin enervantă: acest lucru se întâmplă pentru că se extinde pentru a conține noua energie pe care o oferiți. Aveți răbdare, nu va dura mult; în curând supărarea va dispărea deoarece chakra va fi obișnuită cu noutatea. Continuați să meditați, zi de zi, astfel încât starea de bine va fi din ce în ce mai profundă.

Sfârșit pagina 8 din 8. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4891 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]