Disponibile in:

3 – Nu esti aici din intamplare

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 pe 3

Intotdeauna am fost intrebat:

„De ce oamenii nu înțeleg că Dumnezeu există și ? De ce oamenii nu cred în suflet și în capacitatea de a trăi o viață după moartea anterioară ? De ce oamenii sunt convinși că tot ceea ce văd este real, fără a pune măcar întrebări ? De ce majoritatea nu cred în ele sau nu le înțeleg? ”

Răspunsul poate părea evident, dar nu toată lumea lui e sunt egale , pentru că nu toată lumea este gata să învețe și să accepte adevărul. Nu intenționez să cataloghez oamenii oferindu-le o etichetă, ci aș dori pur și simplu să vă fac să înțelegeți diferența care îi deosebește pe cei care de la viață la viață continuă să evolueze și să caute adevărul, de la cei care nu sunt deloc interesați să-l cunoască sau chiar să-l înțeleagă . Există oameni care sunt pregătiți și dispuși să vrea să cunoască anumite informații, altele nu. Putem împărți oamenii în trei feluri de gândire :

1 – Cei care nu cred în nimic și , ca atare, nu vor să creadă în nimic ce poate fi definit ca „paranormal” sau „spiritual” . Sunt extrem de convinși , în scepticismul și în idealurile lor , că dețin singurul adevăr absolut, atât de mult încât susțin că toți ceilalți din lume gândesc cum îi doresc. Dacă cineva crede altfel, îl identifică imediat ca fiind „nebun”, tratându-l drept „prost”, fără a-i oferi cea mai mică oportunitate de ascultare și conversație. Paradoxal, unii dintre acești sceptici sunt cu adevărat religioși convinși, care cred în Preot, dar nu în adevăratul Dumnezeu; atât de mult, încât sunt convinși că, pentru a comunica cu Dumnezeu, este cu adevărat necesar să trecem prin vocea Preotului și că, altfel, unul nu ar putea să comunice direct cu El, dar, în același timp, uită adevăratul scop și lasă afară înțelegerea adevăratului Dumnezeu. Mulți alții sunt complet sceptici, nu dintr-un ideal adevărat, ci din pură lene, pentru că ei consideră că găsirea răspunsurilor este prea obositoare, de aceea că este mai bine să fii convins – și, în acest moment, să îi convingi pe ceilalți – că nu există nimic mai mult decât ceea ce se știe deja. Indiferent dacă aceste tipuri de oameni au dreptate sau știu perfect că greșesc pe cele mai largi domenii, ei vor continua să își impună gândurile chiar cu prețul de a-l sufoca pe cel al altora, pentru că sunt convinși că nu există nimic sau că există doar dacă este confirmată pentru prima dată de ei de prima mana.

2 – Ulterior, îi vedem pe cei care spun că nu cred în nimic, mai mult din frică sau pentru că nu au avut experiențe importante care i-au făcut să se răzgândească, dar care nu au niciun interes să își impună gândurile asupra celorlalți, atât de mult încât nu în schimb se supără pe cei care cred și vorbesc despre chestiuni spirituale . Am putea defini ca o de gl a „ agnosticii inofensive“ , pentru că în ciuda faptului că o minte închisă, să accepte diversitatea și deschidere altora, fără morbiditatea care doresc să impună convingerile lor cu privire la următorul . La această categorie de oameni îi putem adăuga și pe cei care ascultă gândurile și experiențele celorlalți și poate cred că aceste experiențe sunt reale , dar, în ciuda acestui fapt, nu sunt interesați să aprofundeze subiectul, chiar dacă îl acceptă și îl respectă.

Pagina 2 din 3

3 – Atunci îi observăm pe cei care demonstrează , în schimb, setea de cunoaștere pe care, uneori, sunt dispuși să o satisfacă cu orice preț. Nu toți își dau seama imediat, există cei care încă din copilărie au fost profund interesați de toate problemele spirituale, iar cei care, crescând doar de-a lungul anilor, își dau seama că sunt intrigați de un anumit subiect; Cu toate acestea, toate au caracteristici care le unesc: nu le pasă ce spun alții, pentru că își urmează curiozitatea, care este uneori o adevărată sete, până când ajung la răspunsurile pe care doreau să le obțină. Nu contează dacă cineva merge împotriva lui și încearcă să-l facă să se răzgândească: acest tip de oameni vor să obțină răspunsuri și le vor căuta până le vor găsi. O parte dintre ei sunt deja conștienți de cât de mare este lumea spirituală, astfel încât ei decid să își deschidă mintea la cât mai multe informații despre cele mai variate subiecte. O altă parte a lor este mai închisă în cercetarea sa, deoarece este interesată doar de un anumit subiect sau de un cerc mic, probabil pentru că sunt singurele subiecte pe care au experiențe de primă mână, motiv pentru care caută explicații despre ceea ce este. li s-a întâmplat. Cu toate acestea, în timp, ei pot constata că există mai multe lucruri decât subiectul lor specific, care le-ar putea atrage atenția și le-ar putea deschide mintea către câmpuri spirituale multiple. Într-un anumit sens este ca și cum o persoană și-ar fi petrecut viața în căutarea lui Dumnezeu, dar în timpul căutării, a început să descopere că, pe lângă prezența sa, există și altceva, cum ar fi posibilitatea reîncarnării și, prin urmare, să trăiască o viață după moarte; foarte diferit de ceea ce ne-a învățat religia.

După ce am descris aceste trei tipuri de oameni, care sunt în mod evident mult mai largi și mai complicate decât scurta sinteză simplificată și prescurtată pentru a evita prelungirea, putem decide să ne împărțim în doi termeni mult mai simpli: cine este spiritual și cine nu este spiritual. Primele două tipuri de indivizi descriși sunt cei pe care îi definesc drept „Baia lui Gaia”, oameni care, inevitabil, nu le pasă să afle adevărul cu fapte concrete, vor să-și trăiască rutina fără să apară nicio veste. Ei au decis să își închidă mintea, care își are rădăcinile în ceea ce văd numai cu ochii fizici ; prin urmare, perspectiva lor este extrem de limitată. Ei sunt hotărâți să continue pe acea cale, deci nu sunt ceea ce se poate numi „persoană spirituală”. A treia descriere , cu toate acestea, se poate identifica ceea ce este o persoană spirituală, și anume acelea care , – fără a mai deschis care au decis – au început să caute răspunsuri la multe întrebări lor, găsindu – se mai mult și mai mult să urmeze instinctul pe care le -a condus să urmeze o cale spirituală. Spre deosebire de cum crezi, nu toți sunt deja născuți cu idei clare, cu al șaselea sens împușcat la o mie și cu interesul pentru tot ceea ce este „ascuns”; multe dintre ele se nasc și cresc la fel ca oamenii obișnuiți, dar cu un sentiment intern de a dori să descopere ceva , care , rațional, chiar nu știu despre ce este vorba. Cu toate acestea, în profunzime, ei percep că trebuie să caute răspunsuri la întrebări pe care , poate, nici măcar nu le știu imediat. Nu toți simt nevoia imediată de a studia subiecții spirituali și de a-i cunoaște pe toți, dimpotrivă, pornim întotdeauna cu unul sau câțiva subiecți interesați, care pot totuși să se deschidă și să conducă la descoperirea de noi cunoștințe chiar și în afara domeniului lor de interes. La urma urmei, când ajungi să cunoști lumea spirituală, sau mai degrabă lumea reală, îți dai seama că puțină cunoaștere nu mai este suficientă pentru a-ți umple setea, pentru că vrei să știi mai multe și ca cireșele … o cunoaștere trage altele! În ciuda rutinei și a furtului zilnic al timpului, simt o apăsare puternică în căutarea a ceva, vor să știe și să învețe mai multe, am putea spune că le este foame de cunoștințe atât de mult încât nu se simt mulțumiți la prima și doar mușcă, așa cum se întâmplă cu mulți alții .

Există astfel o convergență considerabilă f ra care ar putea fi numit „spiritual“ și cei care ca „nu spiritual.“ Cei care pot fi numite oameni spirituali sunt conduse de dorința de a descoperi și de a evolua ea . În realitate, acești oameni sunt deja mai avansați în multe privințe decât cele comune, chiar fără să știe sau să-și dea seama , motiv pentru care simt că vor să continue să descopere , pentru că își urmează instinctele mai degrabă decât ceea ce impune curentul , fluxul sau „ceea ce trebuie să faci pentru că toată lumea o face”. Spiritualele nu fac ceva pentru a urma masele, așa că nu încetează să caute răspunsuri doar pentru că în general masele nu caută răspunsuri . „Nespiritualul” nu simte această nevoie puternică de cunoaștere.

Pagina 3 pe 3

Uneori se pot dovedi curioși , pentru anumite perioade care nu durează mult , dar cunoașterea lor nu este necesară , pentru că este doar o distracție pe care o vor abandona și uita imediat după aceea . Adevăratul motiv este că nu sunt pregătiți să înțeleagă și să accepte că realitatea pe care au cunoscut-o întotdeauna ca adevărată ascunde multe mai multe ciudăți și falsuri decât își imaginează, astfel încât simt repelența față de cunoașterea superioară . Ei nu vor să afle adevărul, așa că acceptă în mod voluntar să fie lăudați de minciuni.

Dacă sunteți aici este pentru că sunteți gata să știți. Nu este o coincidență că ai venit aici să citești aceste cuvinte. Căutați adevărul. În interiorul tău ceva urla, te-a împins să privești, ceva voia să explodeze și să spui: „ E acolo, este acolo!”, Dar nu erai gata să o asculți, îți era prea frică sau erai prea scufundat în rutina care te învăluia până la punctul de tace-i instinctul . Apoi, dintr-o dată, fără să observi măcar că ai venit aici. Nimeni nu te-a obligat să citești aceste scrieri, dacă nu chiar propriul tău instinct. Aș putea fi orice persoană, dar ceva te împinge să citești și să continui să te hrănești cu cuvintele mele, pentru că știi că nu sunt doar cuvinte. Acestea sunt mărturii cu experiență personală care spun o lume în care ne aflăm împreună. Nu îți voi spune că îți ofer Adevărul Absolut, ci mai degrabă o să insist să- ți spun să testezi această cunoaștere, citind, experimentând și verificând ceea ce urmează cu propriile mâini, pentru a-ți confirma că este așa . Sunt doi oameni din lume: cei care nu sunt pregătiți și cei care astăzi sunt obtinerea o mai devreme trezire, quell’assaggio care a incercat pentru o lungă perioadă de timp. În timp ce el este v – am citit aceste documente, este posibil să fi întâmplat să se simtă ceva, de la fiori pozitive mici , care au trecut prin corpul vostru, frisoane vă trebuie să fie confortabil și că ai fi făcut Entuziasmata sunt mult la sentimente puternice și complexe pentru a descrie , dacă nu, spunând că „nu le-ai mai încercat până acum” . Acest lucru se întâmplă cu ceea ce numesc „spiritual”. Sunteți gata să începeți , nu aveți îndoieli . Oamenii non-spirituali nu pot înțelege ce poate înțelege un spiritual. Nu este vorba despre inteligență , ci despre evoluție. Oamenii spirituali sunt de mult timp, chiar înainte de a se naște. Ei au un co știință mai largă în ele, ei nu știu de ce, dar ei știu că totul există și este real, indiferent de ce este respinsă de cealaltă . Sunt oameni spirituali care cunosc existența a tot ceea ce, alții încep cu o viziune redusă, dar acest lucru nu este important: co n timp și cu experiență toate acestea vor rafina propriile cunoștințe.

Există o ” importantă diferență între«spirituală»și«spirituală ». Ești o ființă spirituală, o ființă mult mai puternică decât o idee, care vrea să se trezească cât mai curând . Pentru a face acest lucru, însă, trebuie să porniți de la o bază . În primul rând, înțelegeți de ce nu vă amintiți cine sunteți. Sunteți un oaspete pe această planetă, sunt diferite de Gaia a scăzut .. ai șase pași. Aveți misiuni în acest timp, dar încercați continuu să o refuzați, deoarece vă este frică să nu aflați prea multe . Nu-ți amintești, dar ești aici pentru un motiv.

În această călătorie veți înțelege de ce nu vă amintiți cine sunteți, de ce sunteți aici și dacă uitarea a fost sau nu a uitat. Deocamdată nu vă pot asigura decât că nu sunteți aici din întâmplare. Continuați cu articolele următoare, deoarece veți găsi răspunsuri la întrebările dvs.

Sfârșit pagina 3 din 3. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/4635 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]