Disponibile in:

69 – Protectia psihica – Cum sa te protejezi de entitati (partea 3)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 10

Primul motiv pentru care am început să mă protejez în urmă cu mulți ani a fost frica de entități. Din păcate, nu am trăit o situație simplă, deoarece unele prezențe foarte puternice m-au ținut treaz în fiecare seară și mi-au influențat viața. , pentru că m-au împins să învăț protecția și să mă antrenez pentru a o îmbunătăți și a descoperit că există alte niveluri, mult mai mari decât ne imaginăm. De-a lungul anilor am aflat că Protecția a servit nu numai pentru a se proteja de entități, ci și pentru a se proteja oameni și evenimente negative care pot afecta fiecare individ, alegându-l uneori orb. Uneori, de fapt, suferim atacuri țintite, concepute special pentru a ne răni, alteori suntem loviti de situații care nu ne sunt destinate, dar care ne regăsim suferință, chiar dacă nu am făcut nimic pentru a le merita. Există atât de multe motive pentru care ar trebui să ne protejăm în fiecare zi și să fim loviti dacă nu, dar în această lecție vreau să vă explic cum să protejați nu-ți de la entități și de ce.

Entitățile au lumină verde în fiecare casă neprotejată, deoarece nu există nicio barieră psihică care să le împiedice să intre.Nu respectă regulile umane, pentru că nu au niciun motiv, prin urmare nu se opresc în fața ușilor închise sau a interdicțiilor de acces: ele intră peste tot și influențează locurile în care se mișcă. Obiceiul de a crede că entitățile există doar în case abandonate, deci bântuite și că nu se mișcă de acolo, ne face să credem că nu există nicio cale ca în casa noastră sau în locurile pe care le frecventăm pot exista prezențe, pentru că ne bazăm pe o idee de entitate complet greșită. De fapt, suntem convinși că dacă într-o casă nu există evenimente poltergeiste frecvente, acesta este obiecte care se mișcă de la sine sau uși care trântesc cu violență, atunci nu există nicio prezență care ne poate dăuna într-un fel. Chiar credem că dacă există o entitate prezentă, dar nu trântește ușile și nici nu mișcă obiectele, atunci poate fi definit ca fiind bun și, prin urmare, inofensiv. Din păcate, acest lucru este foarte diferit de realitate. Prezența entităților provoacă întotdeauna probleme. Cu excepția cazului în care acestea sunt entități cu adevărat bune, dar cu adevărat luminoase și pozitive, atât de mult încât prezența lor vă vindecă și vă rezolvă problemele, altfel prezențele aduc confuzie și influențe care vă scad energia și sănătate. Fie că sunt fantome ale unor persoane care au locuit în casă înaintea voastră, care credeți că sunt inofensive doar pentru că nu au avut niciodată un comportament violent în practică, fie că sunt larve sau mai multe entități amenințătoare, protecția psihică le poate bloca influențele energetice și ține-le departe de tine. Din păcate, chiar și entitățile pe care le considerăm cele mai neutre ne influențează, exact așa cum fac oamenii: chiar și oamenii din jurul nostru, deși nu sunt negativi, ne influențează și adesea ne coboară energic, readucându-ne la o vibrație scăzută .Problema este că în majoritatea ocaziilor, entitățile – chiar și cele mai tăcute – ne influențează cu energiile lor care creează în cele din urmă probleme pentru vindecarea noastră emoțiile noastre și chiar treburile noastre zilnice, făcându-le mai negative. Pentru a utiliza un cuvânt simplu, entitățile care locuiesc în casă au, în general, multă agitație de energie, inclusiv „ghinion”. Chiar dacă nu o observați, entitățile influențează-ți foarte mult gândurile, sentimentele și stările de spirit; ești convins că ai motive întemeiate pentru a fi adesea nervos sau trist, în schimb aceste emoții au fost induse de prezența lor. Faptul este că majoritatea oamenilor nu văd entitățile, neavând o dezvoltare dezvoltată vedere energetică, atât de mulți cred că în propria lor casă nu există nimic asemănător, totuși ceva există.

După cum am menționat deja, în unele case puteți găsi fantome prezente de mult timp, dar acest lucru nu face ca celelalte case să fie nelocuite de prezențe. Fantomele, larvele, oamenii din umbră, toate se pot deplasa prin locuri și se pot prezenta. într-o casă fără a le aparține.

Pagina 2 pe 10

Gândul că o fantomă apare doar în vechea casă în care a trăit când era în viață este lipsit de sens, deoarece majoritatea entităților se transformă, nu se fosilizează pe o singură casă, ci se mișcă atât de mult. Să luăm exemplul tipic de bunici. care își protejează nepotul. În multe ocazii în care nepotul are o relație frumoasă cu unul dintre cei doi bunici sau cu ambii, când aceștia din urmă trec la „viață mai bună”, ei își simt adesea prezența. De multe ori ai auzit pe cineva să-ți spună că se simte protejat de bunicii săi și că, uneori, în casa lui, le simte prezența. Uneori, este doar un sentiment, dar multe alte povești sunt adevărate. Acesta este doar un exemplu simplu, dar tipic, care arată că chiar și cele mai recente fantome – care nu au prea multă experiență în dimensiunea dezabordată – se pot muta dintr-o casă în alta fără limite; de ​​fapt, nepotul își simte prezența chiar dacă se află în propria casă și nu neapărat mergând la casa bunicilor bătrâni. entitățile pot fi mutate, cu atât mai mult cu cât oamenii din umbră, care sunt mult mai rătăcitori și nu fac probleme pentru a schimba zonele foarte des. Deși unele fantome preferă să stea de cele mai multe ori în vechea lor casă, alte entități precum oamenii din umbră nu se leagă de un loc anume, ci stai acolo până nu le convine sau până nu își găsesc hrănirea și confortul corespunzător. De îndată ce simt că locul nu mai este potrivit pentru ei, pleacă și își schimbă casele. sau mai mulți oameni din umbră acasă nu sunt deloc buni, pentru că aduc probleme, boli, stări de spirit proaste, chiar și smucituri comportamentale, astfel încât să schimbe caracterul persoanelor care locuiesc în casă și să le facă instabile mental. Totul se întâmplă brusc. pentru că nimeni nu observă momentul în care entitatea intră în casă, deoarece niciunul dintre chiriași nu este capabil să le vadă, dar din acel moment influențează starea de spirit și sănătatea oamenilor, aducându-le adesea probleme familiale și nu o viață prea gravă. .Multe entități sunt n ot poltergeiști, în sensul că nu mișcă obiecte și nu fac zgomot, așa că dacă nu ești perceptiv la niveluri ridicate, nu vei observa niciodată prezența lor, chiar și în anii și anii de conviețuire, cu excepția cazului în care ei sunt cei care observă. să fii văzut sau care provoacă zgomote care te conduc să suspectezi, altfel nu vei observa niciodată nimic, dar acest lucru nu înseamnă că nu există nicio prezență.

Unele prezențe sunt și mai silențioase, precum larvele mici, pe care nu le vezi sau le auzi, dar care reușesc să alunece în aura oamenilor sau, mai rău, în corp, și le provoacă dureri foarte puternice și uneori dau naștere la boli . Dacă aveți o durere fixă, cum ar fi o durere continuă la genunchi, șold, umăr, o zonă specifică a spatelui (care uneori se mișcă dintr-un punct în altul), atunci ar trebui să acordați mai multă atenție acestui subiect și să citiți cu atenție toate articolele referitoare la tema Entității. Indiferent dacă aveți experiențe cu larve, fantome, oameni din umbră și alte tipuri de entități sau că nu ați întâlnit niciodată niciun fel de situații care să vă facă să suspectați prezența lor, este bine să vă protejați protejați-vă psihic și mai presus de toate casa pentru a evita asta, într-o zi, o anumită entitate negativă sau cu vibrații scăzute, chiar și doar trecând, intră în casa dvs. și vă afectează pe voi și oamenii care locuiesc acolo. Faptul că nu ați văzut sau auzit nimic în special, nu înseamnă că nu se pot apropia de casa dvs. sau că nu se pot apropia de dvs. în timp ce sunteți la casele altor persoane, unde există prezențe, dar, evident, nu le vedeți și nu vă simțiți. de asemenea fiți în casa prietenilor sau a rudelor, chiar și în casa în care ați trăit de-a lungul copilăriei, dar voi – desigur, dacă nu ați dezvoltat al șaselea simț – nu ați realizat niciodată prezența lor. Deci, atunci când intrați în casa lor , prezența entităților te poate influența și schimba ceva în tine, cum ar fi starea ta de spirit, gândurile sau sănătatea ta. Când te întorci acasă nu vei înțelege de ce și cu siguranță nu vei realiza că este vina entității, dar vei face învinovăți altceva, ceea ce ai mâncat sau munca stresantă din ziua precedentă; orice scuză este bună să nu observi motivul real pentru care te simți așa, iar acest lucru va continua chiar dacă te-ai întors acasă. mult timp pentru a veni.

Pagina 3 pe 10

Chiar dacă nu le vezi, entitățile sunt acolo și pot afecta starea de spirit, gândurile, alegerile și sănătatea oamenilor mult mai intens decât crezi. De exemplu, în spitale există multe larve, care se mută de la o persoană la alta, fură energie și aduceți-le problemele de sănătate. Dacă v-ați întâmplat să mergeți deseori la spital doar pentru a însoți pe cineva, deci nu din cauza problemelor de sănătate, veți fi observat că, deși v-ați simțit bine înainte de a intra în clădire, când ați ieșit v-ați simțit obosit și drenat, ca și cum cineva sau ceva ti-ar fi furat toată energia. Acest lucru se întâmplă pentru că bolnavii fură multă energie de la trecători, dar și pentru că în spitale există multe entități și, de asemenea, multe larve care fac la fel. ai părăsit spitalul cu durere, chiar dacă ai intrat ca îngrijitor și nu ca pacient, este posibil ca îndoiala să te fi atins, dar că, de obicei, ai vrut să ignori instinctul superior. Mai mult, dacă lucrezi în spital sau în alt fel similar locuri, este în ajun Nu este mai rău, deoarece aceste influențe te prind în toate zilele și nu doar ocazional, așa că nu credeți că energia ta se obișnuiește cu ele, pentru că în schimb ești influențat în fiecare zi sau mai mult vampirat, până la epuizare. Nu este o coincidență că acei care lucrează cu persoane bolnave ajung adesea să se îmbolnăvească la rândul lor, chiar dacă au diferite boli: de fapt, nu se îmbolnăvesc, deoarece pacienții îi infectează cu boala lor fizică, ci pentru că fură multă energie de la medici și asistente, care, mai devreme sau mai târziu, vor avea o colaps energetic care le va conduce la tulburări mentale sau fizice. Pentru tulburări mentale, nu mă refer la forță cel mai înalt nivel, cel al nebuniei, dar și tristețe foarte profundă, starea de spirit constantă și patologii similare, care sfârșește aducând probleme emoționale considerabile. Dar soluția este să nu încetezi să ajute oamenii nevoiași sau să rămână departe de ei de frica de a nu fi infectați, mai ales că nu este o problemă de contagiune, ci de vampiriza (sau energie furată) sau influențe energetice. Pentru a evita influențele energetice negative nu este necesar să te izolați de lume și să rămâi departe de orice ființă umană, deoarece, într-adevăr, acest lucru nu împiedică entitățile să profite de singurătatea ta pentru a te lovi. și mai puternică. Soluția este să vă protejați, deoarece nu puteți scăpa de influențele energetice și de persoanele sau entitățile care vă fură energia, dar puteți împiedica să aibă o protecție psihică puternică care vă apără în orice moment, tot cu atât mai mult pentru că nu știți care este cel mai rău moment, deoarece va continua să vă protejeze.

Cele mai grave influențe pe care le primim atunci când ne așteptăm cel mai puțin, pentru că nu este nevoie să lucrați în spital pentru a obține o defecțiune, puteți chiar să o luați în timp ce sunteți la supermarket și sunteți în coadă lângă o persoană care este victimă de larve și, în cazul în care energia dvs. este slab protejată, le este ușor să se mute cu voi (care a fost deja vampampat suficient) pentru voi, care aveți o alimentație bună. Unii oameni vor să creadă că, dacă aveți energie bună și mai ales dacă sunteți sănătoși și aveți energie luminoasă, larvele vor fi și mai atrase de voi. Adevărul se află la mijloc, deoarece larvele nu sunt atrase de cei care au energie foarte pozitivă și luminoasă, ci pur și simplu caută hrănire și nu o căutați la oameni bolnavi sau pe moarte, pentru că ar avea foarte puțin de hrănit. Cumpărați și alimente proaspete la supermarket și, în loc să vizați carnea expirată sau legumele putrede, alegeți legume proaspete, carne proaspăt ambalată la fel de mult pe cât posibil, așa că încercați cât mai mult Este posibil să mănânce alimente bune. Larvele preferă, în mod evident, o masă proaspătă, astfel încât aceștia caută oameni care au energie cu care să se poată hrăni și să se hrănească până când se îmbolnăvesc și lipsesc de energie și rămân în ele până când vor găsi o victimă mai bună; nu este sigur că o vor găsi curând, așa că ei continuă să se hrănească cu ea atâta timp cât pot, uneori până la sfârșitul vieții ei. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că persoana este mai sănătoasă și mai pozitivă, cu atât el atrage larvele, pentru că altfel ce ar trebui să faci? Să te îmbolnăvești și să ai energie scăzută pentru a nu le atrage? Nu are sens.

Pagina 4 pe 10

Energia luminoasă nu atrage larve, dimpotrivă, dar este normal ca ele ca ființe vii – lași – nu este surprinzător numite Larve – să aspire la abordarea oamenilor care conțin mai multă energie și de la care pot obține o nutriție mai bună. de la atragerea, pentru că, într-adevăr, cu cât o persoană este mai bună în sănătate și cu energie luminoasă și pozitivă, cu atât atrage experiențe și evenimente pozitive.

Acestea sunt motive foarte importante pentru care ar trebui să vă protejați și să exersați pe ei înșiși o protecție continuă puternică pentru a preveni larvele, entitățile și oamenii negativi sau vibrațiile scăzute ne afectează sau vă fură energia. locurile care fură mai mult decât alte energii, nu le vei copleși, dar nu trebuie să subestimăm Protecția din propria noastră casă, deoarece acest lucru este fundamental și pentru sănătatea noastră mentală și mai ales fizică. După cum am menționat deja, nu trebuie să credem că casa cuiva este nelocuită de aceste prezențe, chiar dacă ar fi o larvă mică, doar pentru că nu ești în stare să le vezi. În plus, ar putea fi adevărat și că în casa ta o entitate, cum ar fi fantomele, nu a intrat niciodată, dar ei și mai ales alte tipuri de entități (larve, umbră etc.) pot intra în orice moment, chiar și între ani și ani, din motive mai variate. Uneori, din păcate, entitățile în sine intră în casa dvs. unul, se simt bine și decid să rămână; alte ori te urmăresc din afară, din locurile pe care le-ai vizitat și vin în casă cu tine; în alte ocazii, au urmat alte persoane care, intrând în casa ta, le-au adus cu Tu nu știi niciodată motivul pentru care te afli că suferiți de influențe sau vampiri ale entității, dar se întâmplă și nu trebuie să te sperie, mai degrabă asta ar trebui să te motiveze să te protejezi. De fapt, protejarea nu poți răni tu, petrecând nopți nedormite și zile obsesionate de frică, dar da! Prin urmare, nu ai nimic de pierdut, ci doar să câștigi decizând să te protejezi psihic de prezențe și de ceea ce este negativ pentru tine. Nu ai niciun motiv să-ți fie frică și să simți intimidat, dar ai multe motive să te protejezi în fiecare zi.

Să trecem la practică.

Doresc să vă învăț protecția psihică care vă protejează pe voi și casa dvs. de prezențe și, prin urmare, de influențele dictate de entități, de orice fel ar fi. Vă sfătuiesc să stați confortabil, cu spatele drept și să urmați indicațiile pe care le voi face. vă spun pas cu pas; dedicați un minut pentru a exersa prima livrare, apoi treceți la următoarea. Când sunteți gata, puteți începe cu tehnica de protecție psihică. Tehnica va dura aproximativ 25-30 de minute.

 

Dacă doriți să ascultați tehnica versiunii audio ghidate, faceți clic aici , apoi continuați să citiți articolul; în caz contrar, citiți versiunea scrisă și executați-o pas cu pas.

Începe să te relaxezi, să te simți în pace și să nu te facă să te aștepți la ce urmează.

Fii liniștit și relaxat.

 

Respiră adânc … și începe să apelezi la energia albă din jurul tău.

 

Vizualizați prana albă care se apropie de tine.

 

Concentrează-te să reamintești cea mai pură energie, cu intenția de a te grăbi să te apropii de tine. Trebuie să fie grozav.

 

Simțiți energia și bunăstarea pozitivă pe care o aduce prezența voastră.

 

Simte-te mai în siguranță în prezența lui, știi că este aici pentru a te face mai puternic.

 

Acum vizualizați prana albă care începe să prindă formă în jurul vostru, forma unei Bule.

 

Respirați adânc …

 

Această bulă, de aproximativ un metru și jumătate lățime, te conține, te înconjoară și te protejează complet.

 

Respira prana în interiorul tău.

 

Se numește prana în afara bulei, pentru a-și consolida stratul și a-l face impenetrabil.

 

Concentrați-vă asupra puterii Bulei, trebuie să o simțiți tare, compactă, pe care nu o puteți traversa.

 

Imprimați bine intenția ca nicio prezență, de orice fel, să nu se apropie de dvs. și să vă poată influența cu energia sa.

 

Faceți bula mai tare, mai puternică, nimic nu o poate traversa.

 

După cum știți, Protecția este făcută din prana, așa că hrăniți-o cu prana suplimentară. Solicită energie albă în Bubble, astfel încât să fie complet umplută.

 

Umpleți toate baloanele cu prana albă , asigurându-vă că nu are spații goale.

În interiorul tău te afli și o cantitate de prana albă .

 

Simțiți prana albă care umple balonul și nu lasă loc pentru prezențe de diferite feluri, nici măcar larve și ființe mici care vă fură energia. Simțiți- le să mănânce din bula dvs. și să nu le mai intre.

 

Respira prana în interiorul tău.

Si relaxeaza-te …

 

Vezi acum casa ta.

Sună prana albă în jurul casei tale.

 

Este nevoie de mult mai multă prana, mult mai mult decât ai făcut până acum.

 

Vizualizați prana albă apropiați-vă de casa dvs. și înconjurați-o.

 

Își amintește mult mai mult de prana albă și începe să îi dea o formă, să o facă să ia forma unei bule care închide complet casa ta.

 

Bulele trebuie să fie mari la aproximativ 2 metri dincolo de casă, în toate direcțiile.

 

Vizualizați Bubble ia formă și devine mai solid.2 metri deasupra acoperișului …

 

2 metri în jos, pentru a proteja casa chiar și de influențele de la sol .

 

La 2 metri de spatele casei …

 

La 2 metri de fiecare parte a casei …

 

Concentrați-vă asupra întregii bule, imense, care trebuie să conțină și să protejeze întreaga casă.

Afișează-l acum mai luminos, mai puternic și mai compact.

 

Concentrați-vă asupra Bulei, faceți-o mai solidă, mai puternică, cu intenția că nu poate fi depășită.

 

Respira prana în interiorul tău.

Acum se numește prana în jurul Bulei, astfel încât bariera sa de protecție să devină mai compactă, mai decisivă.

 

Hai să intrăm în interiorul bulei. Amintește energia pranică albă în interiorul casei, amintind cât de mult poți.

 

Reamintește energia ușoară cu intenția de a umple casa, apoi extinde-o pentru toate dimensiunile casei, spre fiecare cameră și toate direcțiile, inclusiv baia, camera în care folosești cel mai puțin și pivnița.

 

Sunați mai multe prane albe în casă și extindeți-o în toate direcțiile.

 

Simți energia care curăță casa, protejează-o și revitalizează-o.

Se numește încă prana și o extinde în toată casa cu o intenție mai precisă: trebuie să împingă orice fel de prezență energetică din casă.

 

Simțiți că energia albă abundă, extindeți-o în toată casa și între timp simțiți-o împingând, ca o barieră puternică din sticlă, simțiți-o că aruncă orice prezență și orice fel de entitate din casă.

 

Din centrul casei, proiectează și mai puternic această tracțiune energică către exteriorul casei tale, alungând orice fel de entitate prezentă.

 

Energia albă împiedică entitățile să intre în casă. Simțiți-o și decideți-vă cu privire la această intenție.

 

Acum umple bine casa cu energie albă, până ajunge la marginea ei.

Casa trebuie să se revarsă de energie luminoasă și pozitivă, ceea ce trebuie să o facă să fie protejată și imposibil de pătruns.

 

Mută-ți atenția numai către camera ta, spre camera în care dormi și umple-o cu prana cu o intensitate mai mare, îndepărtând orice fel de prezență.

 

Creșteți protecția, mai ales în zona dvs. de dormitor.

 

Concentrați-vă din nou pe partea exterioară a bule.Reinforgeți- o cu prana, cu intenția ca nicio entitate să nu o poată traversa și să intre în casa dvs.

 

Simțiți-vă că aveți încredere în acest sens, deoarece Bubble poate fi mult mai puternic decât credeți.

Faceți-o capabilă să împiedice orice entitate să treacă de barieră: nimeni nu vă poate intra acasă.

 

Pentru ultima dată, umpleți Bubble din interior, apoi sună prana în interiorul casei și crește-l, făcând-o să se extindă peste tot, cu intenția de a trânti orice fel de entitate.

 

Acum întăriți bariera exterioară a Bulei, pentru a vă proteja locuința de exterior, la cel puțin 2 metri distanță în orice direcție.

 

Respirați prana și relaxați-vă …

 

Respirați adânc …

 

Si relaxeaza-te.

 

Am finalizat Protecția psihică. Când sunteți gata, puteți continua să citiți acest articol.

 

Bine ați venit la practica Protecției împotriva entităților și a prezențelor negative. Sper că ați simțit puterea pe care această protecție o poate avea asupra casei dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să o practicați mult mai des. În lecția de astăzi v-am învățat detaliat tehnică, dar când aveți puțin timp puteți reduce această tehnică la 5 minute de practică; atunci când puteți, vă sfătuiesc să o practicați și mai mult timp. Chiar dacă nu am specificat-o, Protecția psihică protejează împotriva entităților negative sau la cele mai puțin prezente intenționează să te rănească, dar, evident, nu va alunga prezențe luminoase și bune, pentru că nu sunt considerați de Taurul tău ca dușmani; prin urmare, nu ai de ce să te temi. Bulă va funcționa mult mai bine decât crezi, pentru că va fi capabil să înțeleagă cine vibrează cu propria sa vibrație (deci pozitivă) și cine are în schimb o vibrație mai mică, deci negativă, împiedicând-o să intre. Cu cât practici mai mult, cu atât ești mai sigur că protejezi ks great; din acest motiv, vă sfătuiesc să-l practicați în fiecare zi, cel puțin o dată, timp de cel puțin 5 minute.Pozibil, practicați mai des, de exemplu de două ori pe zi sau o dată, dar cu alte câteva minute: veți observa diferențe mari .Când aveți puțin timp timp de 5 minute, dar nu-l neglijați, deoarece vă poate proteja de mult mai multe daune decât vă puteți imagina. Amintiți-vă să nu subestimați prezențele crezând că este suficient să practicați din când în când pentru a preveni orice entitate să acceseze casa dvs. sau să vă influențeze de la distanță. Practicarea durează puțin, dar evită problemele care ar fi necesitat mult mai mult pentru a le rezolva.

Spuneți-mi mai jos printr-un comentariu cum a decurs practica, cum v-ați simțit pe parcursul tehnicii și ce pasaj v-a permis să simțiți Protecția mai puternic. Voi fi bucuros să citesc fiecare experiență de protecție.

 

Sfârșit pagina 10 din 10. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5218 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]