Disponibile in:

57 – Protectia psihica – Protejeaza casa ( partea 2)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 5

Protecția psihică este o tehnică foarte importantă pentru bunăstarea ta și pentru evoluția ta spirituală, precum și pentru a evita acele probleme zilnice care îți pot afecta viața personală și cariera profesională. Protecția este folosită pentru a vă apăra de energiile negative, de oamenii ostili, de entități, dar și de problemele zilnice care vă apar și care pot fi ușor evitate prin simpla protejare. De fapt, pe lângă protejarea noastră, este esențial să protejăm energia casei noastre, astfel încât să devină un adevărat refugiu care nu servește să ne ascundem, ci să ne protejăm, să ne protejăm de rău, locul unde putem găsi wellness-ul pierdut și că îi întâmpină pe cei din interior, nu doar îi cuprinde. A trăi într-o casă protejată este un concept foarte greu de înțeles pentru cei care obișnuiesc să trăiască fără utilizarea energiilor psihice, deoarece se presupune că propria noastră casă este deja protejată de orice și că nimic din rău nu se poate întâmpla; dar noaptea ne trezim simțindu-ne observați, uneori avem coșmaruri și \ sau ne trezim nervosi, nu vrem să mergem pe hol dacă nu aprindem lumina, refuzăm categoric să mergem într-o zonă din casa care ne sperie mai ales când e noapte sau când suntem singuri, refuzăm să intrăm în pivnița casei noastre decât în ​​timpul zilei, observăm dulapul, mobilierul sau ușa camerei în care suntem înainte de a adormi fără a înțelege motivul acestui sentiment care se numește în esență frică. Să trăiești într-o casă protejată îți permite să ai controlul absolut asupra casei tale, să te simți protejat până la o măsură încât să încetezi să-ți fie frică de întuneric și să începi să dormi senin, fără să te trezești nervos, astfel încât nu vei mai înțelege cum ar fi putut trăi fără protecția psihică cu ani înainte.

Mai mult decât atât, este necesar să vă protejați casa pentru a vă trăi bine cu familia, pentru a dormi bine și pentru a vă trezi odihnit și plin de energie a doua zi dimineață, deoarece Protecția psihică scade, de asemenea, efectele pe care energiile negative le au asupra rudelor noastre sau asupra oamenilor care locuiesc cu noi și cu atât mai mult pentru noi. Pentru a ne îmbunătăți somnul, pentru a diminua coșmarurile sau momentele în care te simți observat și nu poți dormi, trebuie să exersezi Protecția psihică, precum și asupra ta, chiar și în casa în care locuiești obișnuit. În lecția de astăzi vă voi învăța o tehnică pentru a învăța cum să protejați casa într-un mod bun. Așadar, așezați-vă confortabil, mai bine încă dacă este în jumătate de lotus și pregătiți-vă să efectuați o ședință de antrenament care durează aproximativ 20 de minute. Desigur, sesiunile următoare pot dura mai puțin în funcție de alegerea dvs., dar în această lecție aș dori să vă învăț pentru buna practică a Protecției către casă. Când sunteți gata, începeți să practicați ceea ce urmează, amintindu-vă să lăsați ceva timp pentru a efectua fiecare livrare înainte de a trece la următorul.

Sa incepem

 

Relaxați-vă, respirând energie albă și luminoasă în interiorul vostru.

 

Relaxați-vă profund, relaxați-vă corpul și mintea.

 

Din acest moment, începe să atrageți energie luminoasă direct în camera în care vă aflați.

 

Vizualizați o frumoasă energie luminoasă care se apropie de dvs. și umple treptat camera.

 

Concentrați-vă să simțiți energia luminoasă care se extinde în cameră și continuă să crească, umplând-o cu prana albă.

 

Imprima energia pranică în pereții camerei cu intenția de a le curăța de energia negativă și de a împinge ceea ce a mai rămas.

Apoi, împingeți energia chiar dincolo de pereți, creând o barieră care traversează pereții în toate direcțiile.

 

Vizualizați energia pranică care începe să ia forma unei bule.

 

Vizualizați această Bubble mare care conține camera în care vă aflați și, prin urmare, vă protejează și pe voi.

 

Atrageți o cantitate mare de prana albă, cu intenția ca aceasta să întărească stratul exterior al Bulei și să protejeze foarte puternic camera în care vă aflați.

 

Întărește bula în fiecare parte, chiar și până la podeaua de dedesubt (sau sub pământ dacă ești la nivelul solului) și deasupra tavanului. Simțiți cum energia depășește zidurile pentru a le proteja mai bine.

 

Faceți bule mai mari: cel puțin un metru distanță de pereți în toate direcțiile.

 

Începeți să dați o intenție acestei Bule, un obiectiv: trebuie să vă protejați, păstrându-vă în afara tuturor energiilor negative, acționând ca un scut de orice rău.

 

Atrageți mai multă energie albă care întărește forma întregii Bule cu intenția de a o face impenetrabilă.

Pe măsură ce întăriți Bubble, simțiți dorința de protecție, de securitate absolută, că Bubble își va face datoria și vă va proteja de orice energie negativă.

 

Atrage acum mai multă energie luminoasă decât poți, în interiorul Bulei, pentru a o umple complet.

 

Concentrați-vă bine pentru a umple de prana toată Bula (deci și camera), astfel încât să nu fie gol, ci plin de energie.

 

Puneți în fiecare bob de energie obiectivul puternic pe care îl are pentru a vă proteja, împiedicând intrarea energiilor negative și curățând întreaga cameră pentru a o face mai pozitivă și protejată.

 

Întărește din nou fiecare parte externă a Bulei, chiar și sub podea și deasupra tavanului, la un metru distanță dincolo de perete și dincolo de podea.

 

Vizualizați acest balon foarte luminos și protector față de dvs. Simte-i forța și protecția față de tine.

 

Relaxați-vă și începeți din nou să respirați prana în interiorul vostru.

 

Concentrați-vă acum asupra întregii case în care vă aflați. Clarificați-vă ideile despre dimensiunea acesteia și începeți să vă concentrați asupra întregii case sau asupra întregului apartament, indiferent dacă este locuit și de alți oameni.

 

Lăsați prima Bulă pe care tocmai ați creat-o acolo unde este, pentru că trebuie să vă protejeze în continuare camera și să vă concentrați pe crearea unei a doua Bule mai mari decât întreaga casă \ apartament.

Prin urmare, atrageți energia pranică luminoasă și direct în afara casei începe să îi dea o formă, creând o Bulă foarte mare care protejează întreaga casă.

 

Formați o sferă care conține întreaga casă \ apartament din interior, la cel puțin doi metri înălțime deasupra acoperișului și doi metri sub suprafață. Faceți-o cât mai sferic, astfel încât, dacă este necesar, creșteți înălțimea Bulei, astfel încât să reușească să conțină perfect casa în interior, fără a avea părți descoperite sau prea aproape de peretele Bulei.

 

Este foarte important ca protecția să fie foarte mare, așa că vizualizați Bubble-ul luând formă și umpleți-l cu energie albă, ceea ce o face mai puternică și mai solidă.

 

Vizualizați bula albă luând formă și deveni mai strălucitoare și mai puternică, care conține în tine și acasă.

 

Intenția Bulei trebuie să fie să vă protejeze, pentru a evita ca orice fel de prezență sau energie negativă să intre în casă.

 

Atrageți energia albă în interiorul casei și extindeți-o pentru a umple întreaga casă și întreaga Bulă, cu intenția ca acest Prana să vă protejeze de orice rău.

 

Concentrați-vă să atrageți din nou Prana pentru a consolida peretele exterior al Bulei, astfel încât să devină impenetrabil de ceea ce este negativ sau dăunător pentru dvs.

Faceți-o mult mai puternică.

 

Acum, în schimb, atrageți energia în interiorul Bulei pentru a o umple complet cu prana albă, cu intenția ca aceasta să devină puternică atât la interior, cât și la exterior. Trebuie să vă protejeze cu toată puterea.

 

Respiră adânc și revino concentrat pe tine. Relaxați-vă doar o secundă.

 

Acum Bubble-ul tău este finalizat. Așadar, când ești gata, continuă să citești articolul.

 

În această lecție v-am învățat să protejați mai întâi camera în care vă aflați, apoi printr-o a doua bulă suplimentară am protejat întreaga casă. Protejați-vă, protejați camera și protejați întreaga casă sunt trei niveluri diferite de protecție, dar fundamentale pentru a tripla rezistența protecției dvs. Pur și simplu să te protejezi în timp ce locuiești și dormi într-o casă complet „deschisă” energiilor negative, nu este foarte inteligent, pentru că îți pot lovi și zgâria protecția personală mult mai repede și apoi vei putea să o penetrezi. Dimpotrivă, dacă pe lângă protecția asupra ta însuți o practici și pe cea din casă, va fi mult mai dificil să te zgârie și să depășești bariera personală, deoarece există prea multe protecții care o împiedică. În această sesiune de 20 de minute v-am îndrumat pentru o practică detaliată, dar puteți decide să reduceți timpul protecției la 5-10 minute. Sfatul meu este să încercați să vă protejați cel puțin o dată pe zi, chiar și pentru doar 5 minute, în loc să săriți protecția zilnică și să riscați o influență negativă sau să lăsați prezențele ostile să se apropie prea mult. Protecția psihică este mult mai importantă decât pare, pentru că îți îmbunătățește viața de zi cu zi și nu doar cea spirituală, împiedicând energia negativă (deci ghinionul, prezențele sau persoanele dăunătoare) să intre și să creeze pagube în viața ta. Practicând în fiecare zi o protecție asupra ta și o protecție asupra casei, chiar și doar 5 minute (pentru fiecare) vă vor permite să observați îmbunătățiri importante în viața de zi cu zi. Din când în când împinge și mai departe, alegând să exersezi ceva mai mult și să consolidezi protecția ta, a camerei în care te afli (mai bine încă dacă dormitorul) și a casei. În acest fel, veți crea un combo perfect pentru Protecția dvs. psihică, deoarece veți fi protejat în timpul zilei, în timp ce dormiți și în orice zonă a casei în orice moment vă aflați în interior. Va fi esențial pentru evoluția ta și, de asemenea, pentru seninătatea vieții tale de zi cu zi.

Sfârșit pagina 5 din 5. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/7528 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]