Disponibile in:

82 – Protectia psihica – Protejeaza pe altcineva la distanta (partea 4)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 pe 6

De multe ori ne vine în minte dorința de a proteja oamenii pe care îi iubim, dar ne simțim blocați pe mai multe fronturi care devin apoi motivele închiderii noastre egoiste, care necesită să nu-i ajutăm niciodată pe ceilalți. Primul motiv este lenea, pentru că am dori să protejăm oamenii de care ne pasă, dar, în același timp, nu încercăm să găsim timp pentru a le dedica; al doilea motiv este să nu știm dacă este corect să o facem sau nu; cel de-al treilea motiv este să nu fii sigur cum se face corect. Chiar dacă primul motiv pare evident, într-adevăr, este întotdeauna ușor să cadem în gândul acesta, pentru că atâta timp cât acestea sunt cuvinte, este ușor de spus că ai face orice pentru oamenii pe care îi iubești, dar atunci când ai calea de a o face, de cele mai multe ori ieși. și uiți, sau amâne o zi care nu va veni niciodată. Există multe modalități prin care îi puteți ajuta pe ceilalți, în special pe oamenii de care aveți grijă, iar unul dintre ei este să îi protejați psihic. Practicarea protecției psihice asupra oamenilor cu care suntem conectați ne permite să îi ajutăm în multe feluri. Prin protecție, scoatem din ele energiile negative care ar fi dorit să le lovească și să le deterioreze, îndepărtând greutățile care le-ar fi putut răni foarte mult. Îi protejăm de entități negative, de larve, de prezența oricărei forme, chiar și de persoanele din jurul lor care ar dori să joace aruncări proaste. Prin protejarea lor psihică, le permitem să trăiască puțin mai senin, deoarece primesc ajutor extern foarte puternic, deoarece nu este doar un gând, ci o practică. Când vine vorba de a-i ajuta pe ceilalți, Low încearcă toate cărțile pe care le are să le trimită înapoi în altă perioadă sau să ne facă să credem că practic acea persoană nu merită ajutorul nostru, de aceea Low reușește să ne facă să renunțăm la dorința de a protejăm pe cine iubim, făcându-ne să rămânem cu cuvintele rostite, dar fără fapte.

Oamenii pe care îi iubim sunt mulți, dar ar fi suficient să îi protejăm din când în când și nu neapărat în fiecare zi. Dar nu ar trebui să subestimăm puterea de protecție, deoarece chiar și o singură sesiune pe o altă persoană poate îmbunătăți ziua și cine știe, chiar și întreaga perioadă în care se confruntă. Vi se poate întâmpla ca o singură protecție să nu fie suficientă, pentru că, din moment ce ar trebui să vă protejați în fiecare zi, ar trebui să fie, de asemenea, protejat constant. Așadar, veți crede că, dacă nu puteți avea grijă de ea în fiecare zi, la fel de bine puteți evita să o protejați, convins că doar o dată este inutil. Este adevărat că pentru a crește efectul ar trebui să îl practici în fiecare zi, cu toate acestea persoana pe care o iubești probabil nu este un practicant, de aceea protejarea acestuia chiar și o dată ar fi cu siguranță mult mai bună decât să o protejezi niciodată. Este corect să ne gândim că ar fi mai bine dacă ar începe să se protejeze și să exerseze Bubble în fiecare zi, prin urmare, prima alegere ar fi să o anunțe despre existența acestei tehnici și să îi permită să o exerseze singură. Cu toate acestea, în cazul în care nu poți comunica cu ea în mod deschis și să o faci cunoscută, poți decide să o protejezi, cel puțin uneori. Protejarea multor persoane în afară de tine în fiecare zi ar putea deveni obositoare, dar dacă ar trebui să exersezi chiar și 2-3 sesiuni de protecție pe lună față de altcineva, de fiecare dată către persoane diferite, cu siguranță va fi mult mai puțin solicitant. Și dacă 3 oameni sunt prea mulți, ai putea face asta doar unei singure persoane pe lună, deci nu ai avea de pierdut; între timp, totuși, ai putea îmbunătăți ziua și uneori și viața unei alte persoane. Poate că nu îl știți acum, dar uneori chiar o protecție pentru oamenii pe care îi iubim este suficientă pentru a evita problemele lor grave și pentru a-și face viața mult mai pozitivă. Gândiți-vă dacă acea sesiune de protecție ar putea scoate o entitate de acasă sau poate îndepărta oamenii negativi; viața lui s-ar îmbunătăți într-o clipă. Din acest motiv este adevărat că avem întotdeauna puțin timp și este adevărat că aproape nu este suficient pentru a ne exersa pe noi înșine, dar este adevărat că de multe ori găsim scuze doar pentru a nu-l ajuta pe aproapele nostru, pentru că preferăm să vorbim decât să acționăm. Este ușor să spunem că pentru a-i proteja pe cei dragi, am fi dispuși să ne dăm viața, totuși nici nu suntem dispuși să le acordăm 5 minute din timpul nostru pentru a-i face să se simtă mai bine. Nu este nevoie să faci sacrificii mari, ci doar să începi să acționezi mai mult decât vorbim.

Pagina 2 din 6

Mai mult, protejarea altei persoane ne permite să-i arătăm afecțiunea noastră chiar dacă nu o vede, dar acțiunea ne poate umple deja inimile mai mult decât credem.

Totuși, uneori vine îndoiala: merită sau nu? Este corect să o fac sau nu ar trebui să mă intru în viața lui? În primul rând cred că dacă iubim o persoană, atunci merită atenția noastră și în acest sens, nu numai cuvinte și promisiuni, ci și în fapte. Protejarea cuiva este o modalitate diferită de a-ți arăta dragostea, dar cred că este și cea mai adevărată, pentru că îți folosești timpul și energia pentru el. Nimic mai adevărat decât această demonstrație! Dacă iubești o persoană înseamnă că vrei să fie bine și că este întotdeauna fericită, și o poți ajuta, exersându-i Protecția, pentru a îndepărta energiile rele și negative din diferite forme în care se prezintă. Și este corect să o faci? Da, fără îndoială. Din păcate, astăzi există mulți pretendenți spirituali care pun la îndoială dreptatea, crezând că nu trebuie să ajute viața celorlalți și că, dacă vedem o persoană iubită suferind, nu ar fi corect să o ajutăm, pentru că – potrivit acestor oameni – înseamnă că merită să sufere și acesta este destinul lui în care nu trebuie să ne amestecăm. Dimpotrivă, nu cred că oamenii merită să sufere deloc, cu atât mai puțin când îi cunoaștem bine și spunem că îi iubim. Cei mai buni Maeștri (precum cunoscutul Iisus) ne-au învățat să ne iubim aproapele, să-i ajutăm, să ne dedicăm timpul și energiile noastre: nu lăsați pe oamenii defavorizați să pună sub semnul întrebării cuvântul adevăratelor Ființe trezite. Marii Maeștri au spus să ajute, oamenii slabi și sub-dezvoltați spun că este greșit să o facă. Pe cine preferi să asculți? În orice caz, a iubi o altă persoană nu înseamnă a ignora suferința ei, ci a o ajuta pe cât posibil pentru că vrem să o vedem fericită. Așa că sunt sigur că, dacă iubești pe cineva, vei găsi timp să îi protejezi, chiar dacă o singură dată pe lună, fără să te simți la fel de obosită cum crezi.

Ajutarea celorlalți este corectă, ceea ce este greșit este să credem că nu ar trebui să ne amestecăm în viața lui și, prin urmare, să ignorăm suferințele și problemele lui, ca și cum nu ne pasă. Protejarea cuiva nu înseamnă manipularea vieții sau a alegerilor sale, ci mai degrabă oferindu-le posibilitatea de a-și face singuri libertatea totală. Atunci când o persoană este atacată de rău, când suferă sau se îmbolnăvește, nu mai are prea multe de ales, pentru că se află suferind împotriva voinței sale și nu mai știe să iasă din el, uneori simțindu-se împinsă să facă acțiuni periculoase. Protejarea unei persoane înseamnă a-ți păstra răul din viața sa, cum ar fi durerea, ghinionul, pe cât posibil chiar și boala, astfel încât să își poată trăi viața și alegerile sale fără să sufere energii negative care vin din afară. Protejarea unei persoane merge împotriva voinței sale? Nu, pentru că nu îi impui ei ce decizie să ia sau ce alegeri de stil de viață să ia; îi îndepărtezi negativitatea, răul, pentru ca ea să-și poată trăi viața cu seninătate și să-și ia alegerile cu o minte clară. Ceea ce ne face să greșim și ne face să luăm decizii greșite sunt influențele externe – provenite de la cei care ne înconjoară – care ne afectează și ne influențează. Apărând persoana respectivă, o protejezi de influențele externe – deci de decizii care nu sunt ale ei care ar dori să o lovească pentru a-și schimba starea de spirit și gândirea – permițându-i să fie lucidă în alegerile și în starea ei de spirit. Mă îndoiesc serios că persoanele pe care le iubești ar dori să se îmbolnăvească sau să sufere, în schimb sunt convins că nu te-ar deranja deloc să fie luminate de greutățile lor zilnice. Protejarea persoanelor pe care le iubești înseamnă eliminarea greutăților negative din viața lor, pentru a se putea bucura mai bine de laturile pozitive pe care le posedă sau de a le prezenta după ce ai șters calea obstacolelor negative. A crede că a-i ajuta pe ceilalți este greșit se opune tuturor învățăturilor celor mai mari și mai buni Maeștri, așa că gândește-te o clipă înainte de a susține această teorie dictată de obscuritate și enunțată de oameni care se simt înțelepți să-i învețe pe ceilalți să nu ajute reciproc. Întunericul îi ispitește pe toți, vorbind chiar prin vocea oamenilor care se prefac a fi buni și veți găsi multe dintre acestea, din păcate și printre cele spirituale.

Pagina 3 din 6

Dar poți alege, să îi protejezi pe cei pe care îi iubești sau să le ignori suferința și să-ți spui că nu poți face nimic pentru ai ajuta.

Al treilea motiv pentru care oamenii nu îi ajută pe cei pe care îi iubesc este pentru că nu știu de unde să înceapă, dar aceasta este cea mai ușoară problemă de rezolvat. O modalitate foarte eficientă este Protecția psihică la distanță, pe care o să vă învăț în următoarele rânduri. Deci așezați-vă confortabil și fiți pregătiți, pentru că vom dedica o ședință de 10-15 minute pentru protecția psihică unei alte persoane. Vă sfătuiesc să urmați fiecare livrare și să vă permiteți un timp pentru a o finaliza înainte de a trece la următoarea. Nu vă grăbiți să terminați, dar bucurați-vă de experiență!

Când sunteți gata, începeți să vă relaxați.

Respira prana și relaxează-te …

 

Sună prana în jurul tău … și apoi respiră-l adânc.

 

Respirați energia albă și nu vă gândiți la nimic altceva …

 

Concentrează-te doar pe relaxarea ta.

 

Respirați energia albă în voi.

 

Acum concentrează-te pe persoana iubită care îți vine în minte …

Și concentrează-te pe ea, pe frecvența ei.

 

Vizualizați această persoană pentru a vă conecta mai bine la frecvența ei.

 

Afișează acum energia albă care se apropie de ea.

 

Sună prana direct lângă ea.

 

Vedeți energia albă care se apropie de ea, cu o lumină pozitivă puternică în jurul ei.

 

Vizualizați această energie de lumină începând să ia formă, forma unei sfere.

Ea se află în interiorul sferei.

 

Faceți Bubble-ul mare aproximativ un metru și jumătate de rază, astfel încât să pornească de la ea și să se extindă în toate direcțiile.

 

Vizualizați Bulă care o înconjoară complet, care este, de asemenea, la 150 cm deasupra capului și sub picioare. Nu subestimați aceste zone!

 

Vizualizați prana strălucitoare care umple interiorul Bulei cu un sentiment iubitor față de această persoană.

 

Simțiți cum Bubble începe să se programeze, având intenția că ar trebui să vă protejeze persoana iubită.

 

Concentrați-vă asupra intenției iubitoare pe care trebuie să o aibă Bula: trebuie să îi protejeze pe cei pe care îi iubești cu toată puterea.

 

Amintiți-vă prana în stratul exterior al Bulei: întăriți-l, astfel încât să nu poată intra nicio negativitate.

 

Faceți Balonul mai solid și perfect, astfel încât să vă poată proteja de influențele stării de spirit, de schimbarea gândirii și de voința celorlalți care vă impun. Așa că protejați persoana pe care o iubiți de influențele altora.

 

Simțiți cum Bubble împiedică intrarea energiilor externe cu vibrații scăzute, împiedicând astfel persoana să fie afectată negativ de acestea.

 

Reamintește energia albă din interiorul Bulei, cu intenția că umple persoana cu pozitivitate și că reușește mereu să le păstreze într-o bună dispoziție.

 

Simțiți cum această Bulă împiedică ghinionul să lovească persoana pe care o iubiți.

 

Simțiți cum Bubble împiedică entitățile să-i influențeze gândirea, starea de spirit și viața.

 

Simți cum Bubble împiedică persoanele negative sau oportuniste să profite de ea, să-i fure energia și să o facă să se simtă rău.

 

Acum își amintește de prana foarte strălucitoare în interiorul Bulei, cu intenția de a o umple cu energie pozitivă, astfel încât cea negativă să nu aibă acces.

 

Extindeți un sentiment de iubire în cadrul Bulei, astfel încât persoana iubită să se simtă bine, iubită, întotdeauna protejată.

 

Extindeți acum Bula la dimensiunea de aproximativ 3 metri de corpul persoanei, pe fiecare parte.

 

Nu uitați deasupra capului și de sub picioare, precum și în spatele spatelui.

 

Umpleți Bula cu prana albă, cu intenția de a o face de nepătruns.

 

Ședința de protecție s-a încheiat; când doriți să continuați să citiți.

 

Bine ați venit înapoi la practica de protecție. Practicarea asupra celorlalți este întotdeauna foarte interesantă și ne umple de sentimente bune, așa că de ce să nu o facem mai des? Desigur, nu trebuie să uiți niciodată de sine, dar cele două interese pot coexista foarte bine fără a fi nevoie să uiți unul. Așadar, anunță-mi cum a decurs prima ta sesiune de practică de la distanță și bucură-te de experiența de a practica alte momente pe oamenii pe care îi iubești. Chiar dacă nu știu cui aparțin meritele, totuși se vor simți mult mai aproape și iubiți de tine, așa că vor face la fel.

Sfârșit pagina 6 din 6. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5103 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]