Disponibile in:

83 – Sunetele dimensionale – Minunatia sunetelor (partea 2)

Acest articol a fost tradus pentru moment cu ajutorul traducatorului Google. Articolele originale sunt scrise in limba italiana. Daca doresti sa ne ajuti sa imbunatatim traducerea in limba romana contacteaza-ne prin email. Multumim.

Pagina 1 din 5

Sunetele dimensionale sunt ca puntea care vă permite să vă agățați de cele mai pure dimensiuni, chiar și atunci când vă simțiți afectat de negativitate. Este incredibil să ne gândim că sunt sunete care ne-au însoțit întotdeauna, dar pe care le-am ignorat persistent, fără să ne dăm seama cât de norocoși am fost în a-i putea auzi și primi compania lor. Sunt o ancoră care ne scutește de perioadele întunecate pentru a ne readuce la vibrații pozitive. Ei se prezintă ca rustles și apoi da spațiu pentru tonurile, care cresc numai în cazulacordați atenție sau, dacă există prezențe dimensionale în acel moment. Tonurile sunt ca un avertisment că ceva ieșit din comun este aproape, care nu distinge pozitiv sau negativ; pur și simplu se ridică atunci când ești aproape de ceva care are o energie mai mare decât normală: s-ar putea întâmpla ca acestea să se ridice chiar și atunci când ești aproape de o persoană cu o energie mai mare decât standardul, mai presus de toate se poate întâmpla când ești lângă o persoană care practică mult . În general, nu acordați atenție pentru că sunteți atât de obișnuiți să ignorați aceste sunete, încât chiar dacă apar în timpul zilei și vă ridicați puțin mai mult decât de obicei, nu observați, deoarece sunteți prea ocupat cu ceea ce faceți, ignorând aceste avertismente evolutive. . Tonurile sunt ca și cum spiritualitatea vă bate la ușă continuu, dar sunteți atât de obișnuiți să le ignorați, încât veți continua să o faceți pentru mult timp. Totuși, într-o zi, îți vei da seama cât de importante sunt și te vei întreba de ce nu ai mai practicat-o, regretând timpul și anii pierduți ignorându-i.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți care sunt tonurile și modul în care se prezintă, am decis să creez un audio care să se poată apropia de sunetul lor. Prin urmare, am simulat sosirea sunetelor dimensionale cu intensificarea mai multor tonuri simultan, astfel încât să puteți recunoaște diferențele. Audio pe care urmează să îl audi este o simulare, ceea ce înseamnă că este un exemplu pe care l-am reprodus pentru a anticipa modul în care ar trebui să auziți tonurile. Tocmai pentru că este un exemplu, este posibil să fi auzit sunetele puțin diferit față de cum apar în audio; de fapt, reproducerea unui sunet dimensional nu este deloc ușor, dar probabil că suntem singurii care l-am creat pentru a vă putea asculta. Faceți clic aici și se va deschide fereastra unde va începe videoclipul Sunetelor dimensionale. ATENȚIE: înainte de a asculta audio, asigurați-vă că ați intrat în volumul dispozitivului cu care veți continua să ascultați suficient de scăzut, deoarece sunetul reprodus ar putea fi foarte tare și nu ar trebui să vă deranjeze; dacă este prea scăzut, îl puteți ridica după bunul plac. Acest audio a fost creat doar în scopul de a vă arăta un exemplu de tonuri, dar nu trebuie ascultat în mod obișnuit, deoarece nu poate și nu trebuie să înlocuiască ascultarea tonurilor reale.

 

Ascultând piesa, veți observa cum începutul se bazează pe un foșnet, care tinde apoi să dispară. De obicei, oamenii încep să audă zgomotul mai întâi și apoi ascensiunea tonurilor, însă aceasta nu este o regulă, de fapt, puteți auzi direct sosirea tonurilor fără a fi precedată de zgomot.
După câteva secunde, începe primul ton, care, de obicei, când asculți, vine aproape imediat. În audio am decis să accelerăm ritmul, așa că într-un singur minut te-am făcut să ascultăm mai multe tonuri simultan; în realitate, în mod clar, veți avea nevoie de mai mult timp în funcție de concentrarea dvs. și de cât timp practicați. Nu ar fi avut sens să vă lăsați să ascultați imediat un audio de 10 minute pentru a respecta orele corecte, deoarece fiecare persoană este diferită și puteți dura două minute pentru a ajunge la cel de-al doilea ton, în timp ce altele ar putea dura două secunde sau zece minute, în funcție de antrenamentul lor. Așadar, în audio-ul nostru ai putut auzi primul ton după zgomot, imediat după începutul celui de-al doilea, apoi al celui de-al treilea care a durat puțin; apoi tonurile a patra și a cincea au preluat, apoi a șasea. Fiecare ton a fost mai mare decât precedentul și v-a făcut să vă simțiți mai mult tonuri contemporane.

Pagina 2 din 5

În realitate, s-ar putea să vă dureze mult mai mult să ascultați 6 tonuri contemporane, de fapt vă recomand să vă antrenați mult și să încercați să urmăriți tonurile pe care le auziți – cel puțin primele ori – pentru a realiza cât de mult vă puteți impinge cu ascultarea sunete dimensionale.

Sunetele dimensionale sunt mult mai importante decât par, pentru că doar ascultarea lor permite ca al șaselea simț să evolueze sub o altă parte. După cum știți , al șaselea sens nu este doar premoniția sau telepatia, ci este ansamblul tuturor abilităților psihice și, antrenându-vă al șaselea simț, vă asigurați că toate abilitățile evoluează mai mult. Ascultarea tonurilor vă curăță vibrațiile mentale și crește capacitatea celui de-al șaselea simț. Efectul pozitiv pe care sunetele dimensionale îl au asupra minții noastre este incredibil. În primul rând, vă permit să îmbunătățiți non-gândirea, curățându-vă energiile interne și ruperea unor programe energetice care au fost create – sau au fost create în trecut – în mintea voastră. Ascultarea tonurilor vă permite să intrați direct în mintea dvs. dimensiuni pure, care mătura energiile negative și se umple cu pozitivitate din interior. Sunetele dimensionale sunt foarte importante, sunt sunete evolutive. Ascultând tonurile, creați o punte între voi și cele mai pure vibrații, făcându-le să intre și să vă purifice mintea. Nu există tonuri negative, deci nu puteți greși în timp ce vă concentrați pe ascultare. Există multe sunete dimensionale, dar tonurile sunt foarte precise (și sunt ca cele pe care le-ați ascultat în audio), deci nu puteți greși. Zgomotul, de exemplu, este un sunet dimensional, dar nu este tocmai un ton, așa că poate veni și din alte motive; tonurile, pe de altă parte, sunt sunete foarte evolutive, iar ascultarea lor vă permite să extindeți o zonă cu al șaselea sens pe care altfel nu ați fi putut să-l activați. Este important să alegeți să-i ascultați și să vă interesați să mergeți mai departe de fiecare dată, pentru că starea nemișcată la primele 2-3 tonuri nu este suficientă; trebuie să mergem mai departe.

Prin tonuri devii mai conștient, nu îl observi imediat, dar te ajută să detașezi măștile negative și să nu cadă în capcana supărării problemelor care în viața de zi cu zi încearcă să te deprime. În timp ce ascultați tonurile pe care nu le observați efectul pe care îl au în minte, parcă auziți un sunet care aparent nu are ritm și nu are muzicalitate, așa că poate părea un sunet plictisitor pe termen lung. Depășește 6 tonuri și vei începe să simți diferența, mai ales dacă vei reuși să depășești 10 tonuri contemporane. Când ați ajuns la mai mult de 15 sau 20 de tonuri nu veți mai crede că este o tehnică plictisitoare, mai degrabă veți înțelege că încă nu ați știut nimic despre puterea sunetelor dimensionale. Ca în fiecare tehnică, nu ai controlat-o decât atunci când decizi să o practici serios, prin urmare, atât timp cât nu o practici, ea va rămâne în afara controlului. Mulți oameni se tem să înceapă să practice această tehnică, deoarece se tem că, antrenându-vă în ascultarea tonurilor, vor deveni prea mari și nu veți mai putea să le opriți. Poți fi pașnic, deoarece este o teamă complet greșită! Toată lumea are acces la tonuri, cu toate acestea, mulți preferă să le ignore și pentru că nu știu ce este și cred că derivă dintr-o problemă de auz, așa că fac totul pentru a elimina acest sunet din viața lor și, din păcate, reușesc până la urmă să-l facă aproape să dispară. sau cel puțin îl coborâm mult. Alți oameni – care nu știu că sunt un pic mai evoluați și, prin urmare, împinși către căile spirituale – aud acest sunet mult mai mult și aproape că nu îl pot sufoca în timp ce încearcă. Dacă nu știți ce este, poate părea într-adevăr chinuitor, deoarece dacă în unele nopți este atât de puternic încât nu vă va lăsa să dormi, puteți crede că este o povară, o problemă de auz sau, mai rău. Totul este de înțeles pentru că dacă nu știi ce este, evident, te sperie și nu puțin. În trecut am crezut că am probleme grave de auz, deoarece sunetul, mai ales în timpul nopții, a devenit atât de tare încât nu am putut adormi și a trebuit să pun căști cu muzică tare pentru a mă distrage și a dormi. Nu mi-am dat seama că sunetele dimensionale păreau să mă avertizeze, să mă conștientizeze că există o modalitate de a ajunge la dimensiunile superioare într-o simplitate incredibilă.

Pagina 3 din 5

Timp de ani și ani de viață, ca toți ceilalți, am crezut că este tinitus, pentru că nu știam cu adevărat să le cobor și sunetul părea uneori asurzitor. Când am decis în sfârșit să îi ascult, am învățat, de asemenea, să le cobor și să decid nopțile în care să le anulez pentru a putea dormi fără distrageri.

De asemenea, inițial mi-a fost teamă că decizia de a asculta tonurile le va crește până la punctul de a mă menține nedormit pentru totdeauna, în schimb s-a dovedit a fi cea mai bună alegere. Înainte să învăț să ascult sunetele, au venit singuri și nu știam cum să le controlez; în fiecare seară am încercat să le scot, am încercat să mă distrag, să le ignor, am pornit muzica pentru a nu le auzi, cu adevărat gândindu-mă că sunt un semn rău. Din fericire, nu a fost așa. Cu toate acestea, nu a fost rapidă să ia această decizie, deoarece, pentru toată lumea, m-a speriat ideea de a auzi tonurile „pentru totdeauna” și am avut idei ciudate despre ele, din fericire complet greșite. De fapt, de atunci am început să practic tehnica de ascultare, am învățat să le cresc foarte mult și, tocmai prin alegerea mea, am învățat și cum să le cobor, când să le fac să apară și când să le fac să dispară, având înțeles machiajul lor. Dacă ar fi tinitus, surditate sau probleme auditive, cu siguranță nu aș putea să le fac să dispară în timpul liber; deoarece acestea sunt sunete dimensionale, da. Într-un anumit sens, tonurile vin să vă avertizeze, să vă anunțe că sunt acolo, să vă roage să evoluați. Este ca și cum Conștiința ta superioară îți aruncă un harpon pentru a ține până la o frecvență mai mare, dar continui să îl ignori și, prin urmare, Conștiința ta încearcă să ridice volumul pentru a striga la tine că trebuie să faci o alegere, că nu trebuie rămâneți întotdeauna în acele vibrații joase, deoarece aveți posibilitatea de a alege și de a merge la cele mai înalte. Uneori, volumul era atât de tare încât nu mai puteai să te prefaci că nu auzi, ci doar să te anunț că era acolo. Alteori l-ai sufocat atât de mult încât niciodată nu a fost în stare să se facă auzit. De fapt, dacă sufocați tonurile prea mult timp, atunci va veni perioada în care vă veți lupta cu adevărat să le auziți. Mulți cred că este imposibil, cu toate acestea, există o mare diferență între a auzi primul sunet și a putea atinge al șaselea ton contemporan, deoarece prin ignorarea lor, devine dificil să le asculți.

Ascultarea tonurilor este foarte importantă, deoarece vă aduce în echilibru mintea, psihicul și personalitatea. La primele sesiuni nu observi nimic, dar practicând-o foarte des, vei începe să te simți mult mai senin, detașat de probleme și mai puțin interesat de evenimentele care te îmbolnăvesc. Cu alte cuvinte, vei fi mai concentrat pe acțiune și alegerea unor modalități care sunt pozitive pentru tine, mai degrabă decât să te încadrezi în acțiuni și alegeri negative care îți vor aduce în cele din urmă îmbolnăvi. Totul se va desfășura pentru tine într-un mod aproape inconștient, deoarece va fi firesc, totuși, fără să-ți dai seama, vei face întotdeauna alegeri mai potrivite pentru tine, găsind soluții la problemele tale și încetând să-ți încurci viața cu propriile mâini. Când exersezi vei asculta doar un sunet, dar acel sunet îți va crește vibrațiile creierului, minții și conștiinței și te va face mult mai echilibrat și mai pozitiv, precum și va crește bunăstarea în rutina ta. A spune că pare ciudat, pentru că vă întrebați: cum poate un sunet să facă toate acestea? De fapt, nu sunetul în sine este cel care îți îmbunătățește viața, dar ascultând sunetele, lasă vibrații pozitive să-ți intre în minte, care îl vor curăța de negativitate, haos și distracții, tot ceea ce aduce ravagii în viața ta. Așadar, curățând problemele, veți trăi pur și simplu o sănătate mintală zilnică și, prin urmare, și fizică mai mare decât cei care nu le ascultă. Auzirea tonurilor în timpul nopții și ascultarea lor sunt două acțiuni complet diferite, deoarece auzirea tonurilor este aproape o obligație: sunt acolo și le simți, ca și cum le-ai supune; Ascultarea lor în schimb vă permite să le ridicați, să intrați la un nou nivel, să creșteți vibrațiile pozitive care vă intră. Imaginați-vă ca și cum fiecare ton ar fi un nou strat de pozitivitate care vă intră: dacă ajungeți la al treilea ton, vă lăsați în trei straturi de energie frumoasă, dacă ajungeți la al șaselea, vă lăsați în șase straturi de energie pură. Deci, cu cât asculti mai mult, cu atât intră mai multe straturi și, prin urmare, crește eficacitatea.

Pagina 4 din 5

Mai mult, timpul necesar este important, pentru că, dacă va sosi cel de-al șaselea ton, atunci vă blocați sau vă distrageți imediat, acest lucru nu poate finaliza curățarea și munca pe care ar trebui să o facă în minte; dacă, pe de altă parte, rămâneți concentrat și continuați să ascultați, acesta poate procesa nedisturbat ceea ce trebuie să facă pentru a vă îmbunătăți sănătatea. Încetarea de a auzi zgomotul, care, apropo, nu este nici măcar un ton sau de a fi mulțumit cu auzul primelor două tonuri, nu este aproape nicăieri comparabil cu efectul pozitiv care îți poate veni dacă ai ascultat deja dincolo de al patrulea.

Dacă ai încercat să asculți tonurile cel puțin o dată, vei fi realizat că nu este ușor să te urci la cele mai înalte, deoarece chiar la prima distragere totul cade. Este posibil să fi ajuns și la al șaselea ton care, dacă vă distrageți de la a vă gândi la altceva, acestea scad brusc; poate că sunetul primului rămâne în continuare – ceea ce conștiința voastră tinde să vă facă să vă simțiți disperat – dar nu este același lucru cu ascultarea celor mai înalte tonuri. Tehnica de ascultare a sunetelor dimensionale este de asemenea foarte utilă pentru învățarea non-gândirii, pentru că dacă te concentrezi asupra lor cu intenția de a nu pierde volumul dobândit, te angajezi să nu te gândești la nimic, știind că altfel ai pierde totul. Cu cât mergeți mai sus, cu atât este mai ușor să pierdeți tonul la prima distragere, întorcându-vă la etajele inferioare. Totuși, la un moment dat, când ați ajuns la un nivel bun, atunci totul va deveni mai interesant și le veți putea menține la același volum cu mai multă simplitate. Nu trebuie să vă faceți griji că, dacă acestea sunt prea mari, nu veți mai putea să le coborâți, dimpotrivă. Cu toate acestea, atunci când au devenit cu adevărat mari (vorbim peste 10-15 tonuri) și decideți să vă opriți și să nu mai practicați, este clar că va trebui să permiteți cel puțin câteva secunde să le faceți să dispară, în unele cazuri chiar și câteva minute (1-2 min ), deoarece mintea ta se bucura de bunăstarea pe care o ofereau tonurile și trebuie să se obișnuiască să revină la vibrațiile joase. Deci este clar că nu se întâmplă într-o mie de secunde, dar poate dura până la un minut. În toate acestea, nu este nimic de îngrijorat, contrariul ar fi ciudat și urât.

Așa cum am spus deja, până nu înveți foarte bine cum să exersezi tonuri, în mod clar nici nu vei ști cum să le cobori sau să le faci să dispară în timpul liber. Tehnica de ascultare, la fel ca orice altă tehnică, trebuie să fie instruită. Gândiți-vă, de exemplu, la vise premonitorii: pare un eveniment frumos, totuși, dacă nu știți cum să le controlați, poate părea într-adevăr un coșmar. Dacă puteți controla visele premonitorii este fantastic, deoarece vă permite să visați la viitor și, prin urmare, să preziceți evenimentele care se vor întâmpla și să le evitați, sau să le schimbați sau să vă pregătiți să fiți gata când se vor întâmpla; dacă, în schimb, nu știi cum să le controlezi și se întâmplă fără voia ta, în primul rând vin atunci când le spun și nu când vrei, îți arată și ce doresc și nu ceea ce vrei. Așadar, de mai multe ori se întâmplă să visezi cu cine întâlnești mâine pe stradă sau bârfele pe care vi le va spune cel mai bun prieten mâine, chiar dacă sunt evenimente destul de banale; dar apoi nota proastă a examenului sau întrebările pe care le va pune profesorul, nu visele, informații care ar fi fost mult mai utile să le cunoască înainte. Prin urmare, veți pierde timpul visând la informații inutile – dar care se vor realiza cu precizie – dar nu veți visa la ceea ce aveți nevoie cu adevărat sau, mai rău, veți visa la el, dar nu îl veți aminti până nu s-a întâmplat deja, împiedicându-vă astfel să vă pregătiți. Așadar, dacă nu știi să folosești visele premonitorii în timpul liber, ele pot părea cu adevărat enervante, dar dacă le antrenezi și înveți să le gestionezi, ele devin fundamentale, pentru că te amuză, îți sunt utile și te ajută să evadezi în multe ocazii. Pentru a putea alege ce să visezi, totuși, trebuie să te antrenezi, altfel nimic nu se va schimba și vei continua să supui viselor premonitorii așa cum vor ei.

Pagina 5 din 5

Exact din același motiv, dacă nu decideți să antrenați tonurile, se întâmplă așa cum doresc, așa că vin noaptea tocmai când doriți să dormiți, se ridică mai puternic tocmai când ați pus deja ceasul cu alarmă devreme dimineața, nu vă lăsă să dormiți și ziua unde ai nevoie de ei și ai dori să le exersezi pentru a face o călătorie astrală frumoasă aici dispar și nu se fac auziți. Nu sunt lipsite de rău, dar ca în orice tehnică, trebuie să fie instruită, de aceea trebuie să înveți să le gestionezi mai degrabă decât să le suferi.

Așadar, primele momente de practică, atunci când începi să le asculți, s-ar putea să pară că nu vor să le coboare mai mult, dar dacă te hotărăști să le exersezi puțin mai des, atunci vei învăța, de asemenea, să le cobori și să nu le auzi atunci când nu îți place. Într-un anumit sens, este ca și cum Conștiința ta ar fi abstinentă, așa că imediat ce îi dai un pic de ton, aici va dori să le asculți din nou și din nou, chiar și atunci când ai terminat deja timpul pentru a putea exersa în ziua respectivă; dacă în schimb obișnuiești să le asculți mai des – ceea ce nu înseamnă neapărat în fiecare zi, ci mult mai des decât să le ignori așa cum faci întotdeauna – vei satisface nevoile Conștiinței tale și, atunci când vrei să nu auziți tonurile, ea vi le va oferi. Poate suna ciudat, dar dacă te antrenezi ascultând tonurile, vei afla cât de adevărat este ceea ce am spus.

Când ascultați sunetele dimensionale, vă aduceți bunăstare creierului fizic și minții dvs., care le vor curăța uneltele și vă vor permite să vă gândiți mai bine în zilele următoare și să înțelegeți ce vă înconjoară mai natural. Când te simți trist sau amar, te sfătuiesc să asculți tonurile și să le folosești ca o reținere, pentru că îți vor limpezi mintea de vibrații negative și te vor împiedica să obsedezi. Deci trebuie doar să exersezi și să te angajezi pentru a atinge cel mai înalt nivel pe care îl poți atinge. Vă sfătuiesc să practicați tehnica de ascultare cel puțin o dată pe săptămână, cel puțin 10 minute.

Sfârșit pagina 5 din 5. Dacă ți-a plăcut articolul, comentează mai jos descriind senzațiile tale din timpul lecturii și practicii al tehnicii propuse.

 

Acest document este traducerea articolului original https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/archives/5214 al site-ului Accademia di Coscienza Dimensionale.

 

Acest document este de proprietatea https://www.accademiadicoscienzadimensionale.com/. Toate drepturile sunt rezervate, este interzisa orice utilizare neautorizata, totala sau partiala a textului prezent in acest site, inclusa memorarea, reproductia, difuzarea sau distributia textului scris pe orice platforma tehnologica, suport sau retea telematica, fara autorizatia scrisa din partea Accademia di Coscienza Dimensionale, A.C.D. Nerespectarea acestor instructiuni va fi pedepsita pe cai legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vuoi aggiungere il tuo banner personalizzato? Scrivici a [email protected]